bende harmony yaptirdim ne yazik ki o surec bekleme asamasii cok cok zor..zaman zaman acaba bir sey var mi diyosun kendine sonuc tertemiz gelmesine ragmen..ne hissettigini anliyorum ama kotu dusunuo kotuyu cagirmayalim..guzel dusunelim guzel olsun

Evet aslında bir terapistim var gebelik öncesi anksiyete nedeniyle ilaç da kullanıyordum ancak gebelikle birlikte kestik onun da etkisi çok tabi düşünce sistemim çok olumsuz ne yazıkki şimdi ilaç almak istemiyorum bu kadar dayandım doğursam yüzünü görsem sağlıkla alsam bütün olumsuzluklar silinip gider diye düşünüyorum cevap in teşekkür ederim

bende harmony yaptirdim ne yazik ki o surec bekleme asamasii cok cok zor..zaman zaman acaba bir sey var mi diyosun kendine sonuc tertemiz gelmesine ragmen..ne hissettigini anliyorum ama kotu dusunuo kotuyu cagirmayalim..guzel dusunelim guzel olsun
Evet sürekli kendinle mücadele halindesin o bekleme aşamasını zaten allah düşmanıma yasatmasın zor annelik doğunca da bitmeyecek ki kaygılar neyse sağlıklı kucagımıza alalım da onu da sonra düşünürüz artık ama dediğim gibi ekojen odak sebebiyle duymadım okumadım sorun yasayan allah bize de sağlıklı evlat nasip etsin

Evet o kadar haklısın ki artık olumsuzluk okumayacagım kendime ve bebeğime zarar veriyorum olmamış şeyleri olmuş gibi kuruyorum offf çok zor çok kontrollerimi ihmal etmeyi bırak sürekli doktorlardayım artık doktor bana gelme diyor cevabın için çok teşekkür ederim doktoruma güvenim tam tabiki ordinaryüs prof da beni muayene etse hep birşeyleri kontrol etme çabam yüzünden böyle oluyor sanki bişeyleri atlıyor sanıyorum mesela şöyle anlatayım kendisine su gibi akıntıdan bahsettiğimde korkma idrar gibi olmadığı sürece bişey olmaz dedi ben ikna olmadım normalde tecrübesine güvendiğim halde başka bir hastanede test yaptırdım çıkan sıvı amniyon sıvısı değilmiş o teste göre şimdiki olayım da ya o test yanıldıysa yani benim durumlar bu anlayacagın ama arkadaslar bizden de geliyor diyince biraz olsun rahatlıyorum normal bir durum demekki diyorum

Canım sen de hafif ankesiyete var sanırım, hamile kalmadan önce ve ilk haftalarda ben de aynı durumdaydım, o ara devlet hastanesinde psikoloğa gidiyordum çok faydası oldu. Sen de bi psikologtan destek alabilirsin. Psikoloğun sözleri çevredeki insanlardan, hatta doktorundan daha etkili oluyor. Bir de ben 2 farklı doktora gidiyorum biri özel, biri devlet bu sayede 2 haftada bir bebişi görmüş oluyorum içim rahatlıyor. Artık hareket de etmeye başladı çok şükür o da beni bayağa rahatlatıyor

Sağlık problemleride çözülür, ama bebeğinize yansıttığınız anların dönüşü yok. Güzel düşünün güzel olsun. Ayrıca başımıza gelebilecek olan bir sürü şey var ve biz böyle böyle güçleniyoruz, zorluklar karşısında dik durmaya çalışın bebeklerimizin en büyük rol modelleri olacağız. Ben bu yaşımda bile düşünüyorum annemin güçlü olması bizleride güçlü karakterli ve psikolojide yaptı

Evet devlete gitmek isterim ancak istanbulda yasadığım için burada sıra alıp gitmek mesele özeller çok pahalı psikiyatristim vardı ama o da ilaç veriyor onu da almak istemiyorum kesinlikle bakalım böyle kör topal idare edeceğim artık belki hamile gruplarına katılsam o da rahatlatır diye düşünüyorum

Kizlar benim de merak ettigim bir sey var ben bi haksizliga ugrayinca cok uzulup ona takiliyorum bi yandan bebegin de uzuldugunu dusunup kendimi frenlemeye calissam da baya uzuluyorum yasadigim haksizliga. Siz bu durumlarda neler yapiyorsunuz kafaniza takmamak icin?

sağlıklı kucağıma alırsam geçer diyorsunuz ama hiçbirşeyin garantisi yok ki hayatta, çözüm bu değil yani. Bu süreçte yaşamış olduğunuz gerginlik , stres lohusalığı ağır atlatmanıza sebep olabilir. Bebeğinize sağlıkla faydalı olabilmek için biran önce ferahlamalı, rahatlamalı ve güzel şeylere odaklanmalısınız İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi

evet seninki de çok gibi ben kilo almaya başlayalı henüz 8 hafta oldu ve 8 hafta da ben 6 kilo aldım
en çok da bu haftaya şaşırdım ya yürüyorum yani neden alıyorum

ya birde bu yapı meselesi, 5 kişi aynı şekilde beslenip egzersiz yapsa 5 kişi farklı kilo alır. Yaş ve annenin hamileliğine benzer derler ya buda etkili, yada genler etkili.
Evet dogru diyorsun
Bak karnım asagı düşmüştü ya bikaç gündür yine yukarı cıktı gibi hiasediyorum
Sende ne durumlar

Merhaba, öncelikle içini ferah tutmaya çalış. Olacak olanın önüne asla geçemiyorsun ama olacak mı diye endişe etmek kötüyü çağırmaktan başka bi şey değil. Nefes egzersizleri yap, iyi düşün. Yarısından fazlası bitti gebeliğinin, güzel olacak her şey.
İkinci olarak istanbulda nerde oturuyorsun? Ben hemen şimdi bikaç yere baktım mhrs'den psikiyatra randevu var bayramdan sonrasına. Hatta bahçelievler devlet hastanesinde denk geldim, kadının biri başka bi poliklinik bekliyodu, psikiyatr boş diye bi de oraya girdi kayıt açtırıp, hemen o an. Mhrs'den bakarsan mutlaka bulursun, ben baktım az önce randevu var.
Psikiyatrik sorunların tek çözümü doktor, bunu çok iyi bilen biriyim. İhmal etme derim. İyiyi güzeli çağır hep hayatına

evet seninki de çok gibi ben kilo almaya başlayalı henüz 8 hafta oldu ve 8 hafta da ben 6 kilo aldım
en çok da bu haftaya şaşırdım ya yürüyorum yani neden alıyorum
kimisi o kiloyu yavaş yavaş alıyor, kimisi birden alıyor. Benim ablam son 2 ayda aldı mesela.

Asla susmuyorum..gecen bir sorun yasamistim is yerinde sustgum donem uyku girmedi gözüme..öyle ya da böyle patladim birgün burda bunu bunu yaptin dedim..insanlar siz sustugunuz sürece cidden tepenize biniyor.kavga ettigim aksam daha rahattim esim dalga geciyor oh beee dedim rahatladim..ben icime atarsam daha kötü oluyorum ben soyleyecegimi haksizliga ugradigimi anlatiyimda karsimdaki anlamasada belki dusunme fırsatı olur diyorummm..inanilmaz rahatlatiyo beni tavsiyem susmamaniz

Evet dogru diyorsun
Bak karnım asagı düşmüştü ya bikaç gündür yine yukarı cıktı gibi hiasediyorum
Sende ne durumlar
evet büyüdü aşağıya indi ama geçen haftaki gibi değil sanki bu hafta sonuna doğru 1 kiloyu geçerler heralde,
haftalık gelişmeleri okurken aşağıdaki detayı buldum. Balık olayını haftada 2 ye çıkarmaya karar verdim. yanında bol salata ile gayet hafif olur hem ,

*Hamile iken balık tüketen kadınların hamilelik dönemi oldukça sağlıklı geçtiği gibi bebekleri de daha kilolu ve sağlıklı oluyor. Buna dayanarak haftalık diyetindeki balık miktarını gözden geçirip, artırmak isteyebilirsin.*

Estagfirullah daha kötülerini gördükce halime şükrediyorum
Ve olumsuz insanlardan uzak duruyorum olumsuz başlıklardan ne bileyim dogum yapma hikayelerini bile dinlemek istemiyorum gerek yok
Bu gebeliğimdede bebegimin kalp ritmi düşüktü ilk üc ay düşürme korkumdan kimseye söyleyemedim gebeliğimi
Hepimiz bişekilde bu korkuları bu durumları yasıyoruz ama cok ama az
Vucut yeni bişeye alısıyor hormonlar içerde horon tepiyor ama pozitif düşünce gücü diye bişeyde var
Bebeginin hareketlerini hissediyorsundur her vurdugunda onunla konus mesela yeni hitaplar bul, ac bir müzik hadi cocugum dans edelim de :) ac bi bebek gelişim kitaplarını bişeyler oku ona
Gercekten kötüye değil güzelliğe odaklan yoksa gebeliği yüzdeyüz mükemmel gecen yok emin ol buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…