- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Amin inşallah kucagına bi anda dört kilo cocuk gitmez zatenKilosuna bende takılmıyorumda, biz şimdi hamileyiz diye ekstra yiyip içiyoruzda mühim olan bebeğe yaraması bizede enerji lazım haliyleyediğimiz bebeğe gitsin mantığı aslında biz aile olarak minik yapıda olduğumuz için ne yaparsam yapayım maximum 3 kilo olur zaten kalan gelişimini de doğunca sağlayacak zaten inşallah
süper , güle güle kullanın inşallahKızlar araba siparişlerimi verdim
Chicco duo style go up travel set
Travel agır hantal oldugu icin bi tanede baston sipariş verdim oda Chicco liteway 3
Birde kararsız kaldıgım salıncak olayını da aldıgım yorumlar neticesinde sipariş verdim onuda aynı sekilde Chicco Relax and Play modeli
İtalyan markası olması beni chicco ya yanastırdı birde cok bölük pörçük sipariş vermek istemedim farklı farklı yerlerden
Son olarak oda takımında Çilek Romantica ile Pierre Cardin Mignon serisi arasında kaldım onu da bu hafta nasipse almayı planlıyorum
Büyük alısverişler i iyi kötü hallettim gibi darısı kararsızların başına :)
aynenAmin inşallah kucagına bi anda dört kilo cocuk gitmez zaten
Dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmasıBen doguluyum haliyle bizde et fazlasıyla tüketilir hergün kırmızı et yiyorum diyebilirim :)
Bakalım benim centikler neticesi bebegim kilo alımı ne sekilde olacak 32.haftadan itibaren kendini belli etmeye baslar dmeişti doktor
Kücük olmasıda mühim değil aslında saglıklı olsunda kilosuna gercekten takılmıyorum :)
Ben ilk gebelikte yarin kilo aldim diye agladigimi biliyorum biraz da hormonlardan kaynakli sanirim. Dogumdan sonra da aldigim kilolarin cogu hastanedeyken gidince bu gebelikte bir rahatlik geldi. Sadece kilolu basladim ya 90 olursam stresi vardi. Onu da dun kilo verdigimi farkedince astim.benim takıldığım pat diye almam anormal gibi geliyor
evet kiloya takmamaya çalışıyorum ama birden aldım ve hala midem normal şartlarda çalışmadığı için canımin istediğini yiyorum örn dün haşlama yumurta afedersiniz burnumdan geldi sonra tek yiyebildigim peynir tipi kaşar yarim saat bi saat sonra midemi bulandiriyo ve yakiyo
onu bastırmak için ekmege unlu mamullere yöneliyorum onlar hıc bişey yapmiyo
ama besin degeri de yok balik sadece somon o da küçük parça kusmamak için üstüne iki maden suyu
salatalık sebze gibi şeyler yiyemiyorum e böyle gideerse kiloyu takip edemem ümitsizliği
Ben gecen ay hic kilo almadim bu ay da kilo verince dikkat olayini biraktim. Biraz yedim 2 gundur. Tabi ipini koparmis gibi ben iki kisilik yiyeyim olayina girmem.İnşallah :) bundan sonraki aylarda biz sağlıklı ve az beslensekte bebeğin ihtiyacı artacaktır, çünkü en hızlı büyüdüğü dönem. Oyüzden tabi bir ara öğün arttırmakta fayda var. Dolayısıyla bizde şiştikçe şişeceğizo yüzden ben yinede istediğimi yiyip ölçüsüne dikkat edeceğim. Ama ne kadar alırım hiç bir fikrim yok
Ben eminönüden bişey bulamıyorum yasüper , güle güle kullanın inşallahbende dolap vardı zaten genç odasıdnan almıştım evlenirken yeni ve temiz, yatak için montessoriden vazgeçtim dev gibi yer kaplamasını istemyiorum, şifonyer lazım birde yatak yaptıracağım 2 sini aynı yerde yaptırayımda hepsi alakasız olmasın diye düünüyorum hala karar veremedim , mobilyacılar çok pahalı fiyat veriyor, bir tanıdıktan fiyat isteyeceğim ama ölçüm yapacağız önce bu hafta , mobilyaların siparişinden sonra eminönü alışverişi ve araba olayına giricem bakalım
İçlik tulum ve birkaç şey internetten aldım bende ve gözüme kestirdikleirm var fiyat araştırması yaptım , ben biraz meraktan hevesten bakınacağım sağa sola ona göre beğenmezsem yine internetten devamBen eminönüden bişey bulamıyorum ya
Dügün zamanıda gitmiştik gezip geri dönmüştük
Bide zaten alısveriş hic sevmem oraya bakayım burayı gezeyim kalabalıga gireyim bana göre değil o yüzden biraz internet elin ayagım oldu bu konuda :)
Hadi darısı basına inşallah bi cırpıda halledersin
Canim listeni begendim. Ben de kendime uyarladim hemen. Oda yapmayacagim icin o kismi eledim.İçlik tulum ve birkaç şey internetten aldım bende ve gözüme kestirdikleirm var fiyat araştırması yaptım , ben biraz meraktan hevesten bakınacağım sağa sola ona göre beğenmezsem yine internetten devamİnşallah bakalım
Hay maşallah sana bi kerede hallettin ne güzel bende puseti olmayan cift tarafli yenidoganinda kullananildigi baston tarzi istiyorum. Cunku krafttan port bebe ve pusetim var yenidogan baston secmeye çalışıyorum cok var ama cift tarafli istiyrum bakalım. Bu arada chicco kullanan herkes cok memnun iyiki öyle yapmışsınKızlar araba siparişlerimi verdim
Travel agır hantal oldugu icin bi tanede baston sipariş verdim oda Chicco liteway 3
Birde kararsız kaldıgım salıncak olayını da aldıgım yorumlar neticesinde sipariş verdim onuda aynı sekilde Chicco Relax and Play modeli
İtalyan markası olması beni chicco ya yanastırdı birde cok bölük pörçük sipariş vermek istemedim farklı farklı yerlerden
Son olarak oda takımında Çilek Romantica ile Pierre Cardin Mignon serisi arasında kaldım onu da bu hafta nasipse almayı planlıyorum
Evet bende cevremden cok olumlu seyler duydum okudumHay maşallah sana bi kerede hallettin ne güzel bende puseti olmayan cift tarafli yenidoganinda kullananildigi baston tarzi istiyorum. Cunku krafttan port bebe ve pusetim var yenidogan baston secmeye çalışıyorum cok var ama cift tarafli istiyrum bakalım. Bu arada chicco kullanan herkes cok memnun iyiki öyle yapmışsın
Ohhh ne güzel, artık kafam rahatlamıştır. Darısı başıma inşallah bayramdan sonra ben de alışverişe başlayacağım. Bi de hastane için çanta hazırlamak lazım 7.ayaKızlar araba siparişlerimi verdim
İnşallah basına olsunOhhh ne güzel, artık kafam rahatlamıştır. Darısı başıma inşallah bayramdan sonra ben de alışverişe başlayacağım. Bi de hastane için çanta hazırlamak lazım 7.aya
Asla susmuyorum..gecen bir sorun yasamistim is yerinde sustgum donem uyku girmedi gözüme..öyle ya da böyle patladim birgün burda bunu bunu yaptin dedim..insanlar siz sustugunuz sürece cidden tepenize biniyor.kavga ettigim aksam daha rahattim esim dalga geciyoroh beee dedim rahatladim..ben icime atarsam daha kötü oluyorum ben soyleyecegimi haksizliga ugradigimi anlatiyimda karsimdaki anlamasada belki dusunme fırsatı olur diyorummm..inanilmaz rahatlatiyo beni tavsiyem susmamaniz
Merhaba, bence soyle dusunebilirsin milyarlarca insan dogmus, dogurmus drgil mi? Kediler, kopekler... dogum cok dogal bir sey. Seninki ucak korkusu gibi, cok az ucak duser ama sen her seferinde korkarsin. Yani malesef bazi korkularimiz rasyonel degil, temelsiz. Sana nacizane tavsiyem, forumlari okumayi birak, ama yerine bir sey koyman lazim, kitap okumak, dizi izlemek gibi... her gun mutlaka yuruyus yap, dusunu al, bebegini sev, onunla konus, gunluk tutabilirsin. Bebek alisverisi yapArkadaşlar hepinize merhaba size yazmak istedim çünkü beni sizden başka anlayan olmaz diye düşünüyorum sinirlerim çok bozuk 25 haftalık hamileyim sizlerle aynı dönemlerdeyiz allah nasip kısmet ederse bende sizler gibi eylül annesi olacagım. Ancak hamileliğimle ilgili son zamanlarda takıntılarım ciddi boyuta ulaştı sürekli ya bebeğime bir şey olduysa korkusu ya da olursa saçma sapan şeyler kuruyorum olmuş ya da olacak gibi korkuyorum mesela ya bebeğimin kalbi durursa çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum, ya erken doğurursam, ya suyum sızar da ben farketmessem ki bununla ilgili bazen çamaşırımı ıslatan akıntılarım oluyor doktorum iyi bir prof sordum zannetmiyorum su sızması idrar yapar gibi olur dedi akıntı tekrarlayınca bende şu kağıt olan testlerden yaptırdım alttan örnek aldılar akıntıdan, doktor su değil dedi. ancak buna rağmen içim rahat değil bazen geliyor çamaşırım ıslanıyor delireceğim. Dün forumlarda dolaşırken bebeğini kaybeden anneler topiğini okudum sınavları çok büyük ya benim de başıma gelirse korkusu sardı beni. allah hepsinin Yardımcısı olsun her şey hepimiz için ama çok korkuyorum doğumdan bir kaç gün sonra sebepsiz vefat eden bebekler bile vardı, elim ayagım az şişse preklampsi araştırıyorum hop bir de onun korkusuanlayacagınız kafayı sıyırmak üzereyim eşime bazı korkularımı söylüyorum bazılarını söyleyemiyorum çünkü adam bıktı benden bu kadar kötümser olunmaz sürekli kendini de bebeği de üzüyosun diyor e haklı ama ne yapayım bana bir yol gösterin lütfen sizin böyle korkularınız oluyor mu olsa bile nasıl baş ediyorsunuz ilaç da almak istemiyorum şu saatte kadar almadım bundan sonra da alsam bile ilacın yan etkisini düşünmekten fayda bile sağlasa ilaç anlayamam zehir olur bana o tarz forumları okumasam daha iyi tabi ama bağımlı gibi elim gidiyor resmen sonra stres sıkıntı bebeğine kıyafet alsam bunu giydirmek nasip olacak mı diye düşünüyorum hep olumsuza odaklanmış gibiyim hayatı hamileliği yaşamaktan korkar oldum anlayacağınız sizin de içinizi şişirdim kusuruma bakmayın nolur
Hayır daha çok süt tüketmeye çalışıyorum. 3 4 gündür tüketimimi arttırdım ve rahatlamaya başladım.. gunda 1 yada 2 bardak ıçince kemik ağrılarım geçmeye basladiBenim de bugün diz kapağımın üst kısmında sadece önde sanki çok spor yapmışım gibi bacak ağrım var. Oturup kalkarken ve özellikle merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum. Kalsiyum ilaç olarak mı alıyorsunuz?
Süt yerine kefir veya yoğurt tüketebilirsin aslındaHayır daha çok süt tüketmeye çalışıyorum. 3 4 gündür tüketimimi arttırdım ve rahatlamaya başladım.. gunda 1 yada 2 bardak ıçince kemik ağrılarım geçmeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?