Kızlar araba siparişlerimi verdim

Chicco duo style go up travel set
Travel agır hantal oldugu icin bi tanede baston sipariş verdim oda Chicco liteway 3

Birde kararsız kaldıgım salıncak olayını da aldıgım yorumlar neticesinde sipariş verdim onuda aynı sekilde Chicco Relax and Play modeli

İtalyan markası olması beni chicco ya yanastırdı birde cok bölük pörçük sipariş vermek istemedim farklı farklı yerlerden

Son olarak oda takımında Çilek Romantica ile Pierre Cardin Mignon serisi arasında kaldım onu da bu hafta nasipse almayı planlıyorum

Büyük alısverişler i iyi kötü hallettim gibi darısı kararsızların başına :)

Amin inşallah kucagına bi anda dört kilo cocuk gitmez zaten

süper , güle güle kullanın inşallah bende dolap vardı zaten genç odasıdnan almıştım evlenirken yeni ve temiz, yatak için montessoriden vazgeçtim dev gibi yer kaplamasını istemyiorum, şifonyer lazım birde yatak yaptıracağım 2 sini aynı yerde yaptırayımda hepsi alakasız olmasın diye düünüyorum hala karar veremedim , mobilyacılar çok pahalı fiyat veriyor, bir tanıdıktan fiyat isteyeceğim ama ölçüm yapacağız önce bu hafta , mobilyaların siparişinden sonra eminönü alışverişi ve araba olayına giricem bakalım

Dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması ama haftasına uygun kilo alımı var Öykünün bence gümbür gümbür gelicek

Ben ilk gebelikte yarin kilo aldim diye agladigimi biliyorum biraz da hormonlardan kaynakli sanirim. Dogumdan sonra da aldigim kilolarin cogu hastanedeyken gidince bu gebelikte bir rahatlik geldi. Sadece kilolu basladim ya 90 olursam stresi vardi. Onu da dun kilo verdigimi farkedince astim.
Midemde yanma benim de oluyor tost yiyince falan. Elma yiyerek bastiriyorum.
Bu gebeligimde 6 ayda 3 defa balik yedim. Kizimdayken hic yiyemiyordum. Yumurtayi da ilk gebeligimde yiyemiyordum. Bu gebelikte de et yiyemiyorum yumurta yiyorum. Yani tek ptoteun kaynagim yumurta.
Cidden hic takilma kilolar dogumda gidiyor. Birden alsan bile bu ay yavas alirsin muhtemelen. Sanirim belli bir kiloda tutmaya calisiyor vucut kendini ve o nedenle kilo alma egiliminde oluyor.

Ben gecen ay hic kilo almadim bu ay da kilo verince dikkat olayini biraktim. Biraz yedim 2 gundur. Tabi ipini koparmis gibi ben iki kisilik yiyeyim olayina girmem.

Ben eminönüden bişey bulamıyorum ya
Dügün zamanıda gitmiştik gezip geri dönmüştük
Bide zaten alısveriş hic sevmem oraya bakayım burayı gezeyim kalabalıga gireyim bana göre değil o yüzden biraz internet elin ayagım oldu bu konuda :)
Hadi darısı basına inşallah bi cırpıda halledersin

İçlik tulum ve birkaç şey internetten aldım bende ve gözüme kestirdikleirm var fiyat araştırması yaptım , ben biraz meraktan hevesten bakınacağım sağa sola ona göre beğenmezsem yine internetten devam İnşallah bakalım

Canim listeni begendim. Ben de kendime uyarladim hemen. Oda yapmayacagim icin o kismi eledim.
Sadece bebek icin kiyafet bolumu oturmadi bende. Hastane cikisi alacagim 1 kat alt ust giysi, 2 tane ayakli alt, 2 citcitli zibin ve 4 adet ic giysi aldim 3 cift corabi var. 1 tane penye battaniye aldim bu kadar.

Hay maşallah sana bi kerede hallettin ne güzel bende puseti olmayan cift tarafli yenidoganinda kullananildigi baston tarzi istiyorum. Cunku krafttan port bebe ve pusetim var yenidogan baston secmeye çalışıyorum cok var ama cift tarafli istiyrum bakalım. Bu arada chicco kullanan herkes cok memnun iyiki öyle yapmışsın

Evet bende cevremden cok olumlu seyler duydum okudum
Cin malı olmaması cok önemliydi
Birde bölük pörcük ayrı ayrı gez karar ver yapmadan sectim Rabbim utandırmasın :)
Chicco da urban plus modeli var bak puseti icine koyabildigin baston tarzı kücük olan cift taraflı kullanılabilen
Tam istedigine yakın mı bilmiyorum veya pusetine uyarmı ama bi bak istersen

Ohhh ne güzel, artık kafam rahatlamıştır. Darısı başıma inşallah bayramdan sonra ben de alışverişe başlayacağım. Bi de hastane için çanta hazırlamak lazım 7.aya

Kızlar fazla kilo çok riskliymiş ya ben son yaşadığım olaydan sonra iyice anladım. Allah korusun aşırı kilo ödem, tansiyon, şeker vs gibi durumları tetikliyor bunlarda erken doğuma sebep olabiliyor. Tabi bahsettiğim aşırı alınan kilolar. Allahtan çoğumuz bilinçli de grubumuz da öyle aşırı uçuk kilo alan yok. Normal yeme düzeninde olunca fazla kilo da alınmıyor zaten, hem metabolizmamız hızlı hem de daha fazla kalori yakıyoruz. Sanırım o 30-40 kilo alanlar yeme işini bayağa abartıyor.

Ohhh ne güzel, artık kafam rahatlamıştır. Darısı başıma inşallah bayramdan sonra ben de alışverişe başlayacağım. Bi de hastane için çanta hazırlamak lazım 7.aya
İnşallah basına olsun
Araba işi tamamen sans hem cocukta hem bizde
Kimisi üc teker asla alma derken kimisi üc teker en rahatı diyor
Kimisi travela bosuna para verdim derken kimisi icindeki portbebeyi yatak olarak kullandım diyor
O kadar farklı ve uclarda yorumlar var ki herkesin beklentisi talebi bambaska o yüzden gönlüne sinen neyse onu sec derim
Bide kiminin cocugu hic oturmamıs yatmamıs bebek arabasında kimisi odasında bile onla uyutmus bebekte sevmeyebilir şansa bakalım artık
Hastane cantasınıda haziran sonu temmuz bası hazırlarım 7bitince kendime daha almadım gecelik vs :)

Ya bu bende de var bende sustuğum zaman bütün gece uyuyamıorum. Hatta hamileliğin başında çok yoğun mide bulantılarım vardı o zmnda kv kp beni çok bunaltmışlardı saçma sapan laflarla. Bi gün dayanamadım telefonda patladım kv ye içimde ne varsa söyledim resmen mide bulantım o şekilde geçti bıçak gibi kesildi bulantılarım o yzdn şimdi herkese ne söylemek istersem söylüyorum kimseyi aman kırılmasın aman gücenmesin diye idare etmiyorum. Aynı fikirde olmadığım şeyler söylediklerinde hiç he he deyip geçmiyorum direk karşı olduğumu yada bnm hayatımın bnm bebeğimin kimseyi ilgilendirmediğini söylüyorum. Sonuç geceleri missss gibi deliksiz uykular

Merhaba, bence soyle dusunebilirsin milyarlarca insan dogmus, dogurmus drgil mi? Kediler, kopekler... dogum cok dogal bir sey. Seninki ucak korkusu gibi, cok az ucak duser ama sen her seferinde korkarsin. Yani malesef bazi korkularimiz rasyonel degil, temelsiz. Sana nacizane tavsiyem, forumlari okumayi birak, ama yerine bir sey koyman lazim, kitap okumak, dizi izlemek gibi... her gun mutlaka yuruyus yap, dusunu al, bebegini sev, onunla konus, gunluk tutabilirsin. Bebek alisverisi yap yani kendini mesgul et. Aklina kotu bir dusunce gelince de "an"a odaklanmaya calis. Bebeginin cok mutlu bir balik oldugunu dusunebilirsin, ona sarki soyleyebilirsin... bunlar benim aklima gelenler, sen sana iyi gelecek seyleri daha iyi bilirsin... insanlar deli danadan korkar ama yilda yuzbinlerce kisi bildigimiz gripten olur. Yani riskler evet var ama cok dusuk, o yizden hamileligini zehir etme, Allah korusun bir sey olursa, o zaman uzulursun. Simdiden bu kadar strese ne gerek var?

Hayır daha çok süt tüketmeye çalışıyorum. 3 4 gündür tüketimimi arttırdım ve rahatlamaya başladım.. gunda 1 yada 2 bardak ıçince kemik ağrılarım geçmeye basladi

Hayır daha çok süt tüketmeye çalışıyorum. 3 4 gündür tüketimimi arttırdım ve rahatlamaya başladım.. gunda 1 yada 2 bardak ıçince kemik ağrılarım geçmeye basladi
Süt yerine kefir veya yoğurt tüketebilirsin aslında
Her birinin yeri elbetteki ayrıdır ama daha cok kalsiyum iceriyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…