Aminn inşallah teşekkür ederim cevabın ve duan için

Anlasılmaz bence
Normalde tas gibi geziyorum ancak bikaç kabızlık ilacı var onları kullanınca karnım baya baya löp et yığını gibi oluyor
Öyleyse evet anlaşılmaz peki birşey sorucam bebek hareketi karında baloncuklar ama yerleri farklı oluyor biranda orta sağ sol heryerde ve pıt pıt atmamı

Ben daha hissedemiyorum hissetsem bi Allahın izniyle rahat edicem inşallah
Kaygılanmanıza gerek yok, hamileliğin tadını çıkarın, 9 ay içimizde büyütüp gelişmesi bizim beklememiz bunların bir anlamı var sabırla anne olmayı öğreniyoruz, onun bir kıpırdamasıyla dünyalar bizim oluyor. Bir anda kucağımızda olsa bu kadar kıymet bilemezdik bence, annelik duygusunu kazanıyoruz böylece Eskiler boşuna demiyor çocuk büyütmek her günü emek diye

Benim dondurma konusunda şansım ege kasabasında yaşamak sanırım hem doğal hem pastörize sütten dondurma yapan 1-2 düzgün yer var oralardan yiyiorum ama bu şekilde şansı olmayanlara da mado dondurmalarını tavsiye ederim bizzat fabrikalarını gezip görmüş biri olarak güvenle tüketebilirsiniz.

Doğumda dediğin gibi inşallah bir sorun olmaz sağlıklı problemsiz normal doğum yapabilirim. Yapamazsamda üzülmicem önemli olan bnmde bebeğiminde sağlığında bir problem olmasın.

Bildiğiniz yerden olması çok güzel evet Bende madodan yiyorum yakaladıkça, ama fabrikayı gezip görmeniz çok iyi , daha rahat tüketebilirim teşekkürler

al işte hiç almadın mi nasıl ya verdiklerini de mi almadın

ben pek veremedim aşırı bulantı kusma vardi ama vucudum kilo vermeye dirençli bir de baştan beri ekmekle yaşıyorum

59 'la hamile kaldim 52 ye düştüm ama bildiğin ac yaşadım 1 haşlanmış patatesle gunu bitiriyordum sürekli öğürme kusma osekildeydi sonra bulantılar geçtikçe biraz biraz yemeye baslsdim aldim 58 kiloyum suan, yeme icmem normal yumurtayı içim hiç almiyo yemiyorum şu 1 haftadır sanki tekrar bulantim başladı insallah geçer yoksa cökücem iyice. Doktora sorcaktim unuttum. Kizim da bu haftada tam 3.5 kilo almışım onda vermemiştim. Çok kilo almayı istemiyorum tabi ama kizimdada almadim kilosu geri gitti hep küçük doğdu, bu normal diyo doktor ama insallah sağlıkla dogarlar

Söyledikleriniz benim için çok değerli çok güzel tavsiyeler! mesela tam şu anda yürüyüş yapsam mı acaba diye düşünürken cevabınıza denk geldim hemen yürüyüşe çıkacagım iyi gelecek inşallah tavsiyelerinizi dikkate alacagım çok ama çok saolun

Hayırlı olsun. Anakucağında bende bu modelde karar kılmıştım çok iyi seçim ama benim oğlan kıskanıp binmek ister taşımaz diye nuna life almaya karar verdim. Kendisi de kullanır. 28kg’a kadar garantili 60kg’a kadar taşıyor.
İlk oğlumda almadım anakucağı ve çok zorlandım. İyi bir kampanyaya girmesini bekliyorum.

Arkadaşlar mrh. 23 haftaligiz bugun. Malesef 20lik dişim çok ağrıyor. Artık çektirmek zorunda kalacağım sanırım. Yarın kadın hast kontrolü sonrası çene cerrahi ile görüşeceğim. Bakalım ne yapacak ne diyecek? Ins sorunsuz hallolur. Zaten gebeliğin son 3 ayı çekime ve bazı işlemlere izin verilmiyor diye biliyorum. Dişinizle ilgili önemli sıkıntılarınız varsa (Allah kimseye vermesin hele ki gebe iken) kadın hast doktorunuzla son 3 aya kalmadan görüşün derim. Bana da dua edin lütfen. Korkuyorum biraz

Arkadaşım öncelikle netten fazla birşey okuma derim hem bilgi kirliliği çok hem felaket tellalligi oluyor netteki çoğu bilgi. Hep olumlu şeylere yönelmeye çalış. Mümkünse bir hobi edin seni meşgul edecek kafani dagitacak bir hobi. Pozitif dusunen arkadaslarinla vakit gecir. Bir de kadin dogumcu doktoruna bilgi verip psikiyatri ile gorus derim ilac kullanmasan bile psikiyarist yada psikolog tarafından terapi uygulanır. Doğru düşünmeni sağlar terapi. Rahatlatır seni. Ve bebeklerimiz Allah'a emanet. Tedbirli olup tevekkül etmekten başka elimizden birşey gelmez. Kendine de bebeğine de daha fazla stres yaşatma bence. Ins herşey yolunda gider ve sağlıkla neseyle kucaklarsın bebeğini.

Ben de bebeğimi üzmemek icin çok takmamaya çalışıyorum. Ve bebeğim doğunca onunla geçireceğim güzel gunlerin hayalini kuruyorum gebeliğin tadını kimsenin kacirmamasina uğraşıyorum. Allah büyük. Tüm haksızlıkları o görüyor elbet.

Arkadaşlar daha erken ama yine de sormak istedim. 2 defa sezeryan doğum yapmış tecrübeli bir gebe olmama rağmen sanki ilk kez doğuracak gibi hissediyorum kendimi Sezeryan doğum sonrası hastanede kalırken (idrar sondasini ve kanamayı vs göz önünde bulundurursak) pijama mi daha rahat ve kullanışlı oluyordu gecelik mi? (Sadece ilk 2-3 gün için soruyorum çünkü sonra tişört tayt kombinime geçiş yapıyorum ben)

Bende şuanda üzülmekten helak oldum 2 gündür ağlayıp duruyorum bebeğim için kendimi tutmaya çalışsamda olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…