Serumlar vermeni etkilemiştir, bende yıllardır sabittir kilom kolay verip alabilen biri değilim ama bu hamilelik beni bitirdi kilo vermek değilde ac susuz bulantiyla yaşamak çok kötüydü bide 3.5 yaşında kızım var inan o bile kokuyordu bana bir süre öpemedim yavrumu ne garip çok şükür geçti buara biraz başladı oda umarim gecicidir

Ben de bu sabah tartida fazla ciktim. Insan 2 gun dikkat etmeyi birakinca hemen mi kilo alir yav. Resmen 1 kilodan fazla aldim. Dikkat etmeye devam edecegim. Yok artik herseyi yemece
Protein agirlikli beslenmeyi dusunuyorum ama tek protein kaynagim da yumurta. 2 gundur onu da yemedim ama 2 gundur peynir yiyorum sut ve ayran iciyorum.

aynı haftada sayılırız benim ultrasona göre
benim de anlattığım gibi bu ara yediklerim burnumdan falan geliyor
bir de su icme konusunu oturtamadim

protein ağırlıkli beslenmeyi hiç sevmiyorum
süt içmek benim için güzel ama ayran karnımı 2katina çıkarıyor

protein ağırlıkli beslenmeyi hiç sevmiyorum
süt içmek benim için güzel ama ayran karnımı 2katina çıkarıyor
Ben de yogurt yiyemiyorum ama ayran icebiliyorum. Bugun biraz basim dondu sanirim tansiyonum dustu. Kahvalti da yaptim salatalik peynir ekmek ile. Az once de ara ogun yapip elma yedim ayran ictim.
Yumurtayi seviyorum ama et sevmiyorum. Tavuk da yemek istemiyorum.balik ise av yasagi zamaninda. Kafa karisik

hastane için ne alıcaksınız çarşaf cibinlik v.s. gibi bişey
bi de babynast alan alacak var mı insta da bi yer var çok beğeniyorum izmitte

hastane için ne alıcaksınız çarşaf cibinlik v.s. gibi bişey
bi de babynast alan alacak var mı insta da bi yer var çok beğeniyorum izmitte
Hastane icin birsey almayi dusunmemistim acikcasi ama yanimda bebek icin minik bir carsaf goturebilirim. Oda suslemek icin kapi susu goturecegim nasipse. Evde kizdan kalma kapi süsü var arkasina kapiya baglamak icin mavi tul almayi dusunuyorum. Babynest cok guzel ama ben almam diye dusunuyorum. Sanirim icleri elyaf, bebegi sicaklatir diye dusundum.
Bebek ile eve gelince biraz pusette biraz park besigin alt acma bolumunde yatiririm dikislerim iyilesip ben alt bolumden almaya baslayana kadar.
Dogumdan sonra eve bebek gormeye gelenler icin bebek cikolatasi, lavanta kesesi ve kitap ayraci yaptiracagim ama yaninda birsey daha lazim sanki onu bulamadim aklima gelmedi.
Lohusa serbeti koymak için musluklu cam sebil almayi dusunuyorum ve minik kadehler alip susleyecegim kendim. 3-4 adet cam kavanoz alip iclerine kus lokumu, badem sekeri cikolata vs koymak is8stiyorummasa hazirlamayacagim. Bu saydiklarimi sehpa veya tv unitesinde bir koseye koyar gelenlere ikram ederim.

bende kilomu koruyordum dün akşam minik bir tost istedi canım 300 gr eklendi hemen sabahta yarım simit yedim yandık şaka bir yana ekstra bişey yediğinde direk kilo bende şaşırıp kalıyorum , dün pazardan bol sebze aldım

Son düzenleme:
Yatak abartı olmaz mı :)
Yatak yanı masa ok de yatak yapacagımı sanmıyorum :)
aynen bende yapmam.
bu arada lohusa pijamalarından soğudum 1 tane alıcam ama bende düğmeli saten pamuk gibi pijama bakıyorum , oysho ya bakacağım güzel bulursam indirimi beklerim, bulursan haber verir misin

aynen bende yapmam.
bu arada lohusa pijamalarından soğudum 1 tane alıcam ama bende düğmeli saten pamuk gibi pijama bakıyorum , oysho ya bakacağım güzel bulursam indirimi beklerim, bulursan haber verir misin
Ah ya bende almadım henüz bikaç cift almayı planlıyorum ama cok pahalılar :/
Tabiki alırsam aldıgım markayıda söylerim :)

ben 1 lohusa pijaması ve gecelik alıcam kesin birde yedek hem hastane hem ev için bu 3.alternatif olabilir akşam bakıcam kısmetse lcw

Ben de nuna leafı çok beğendim sadece oyuncak barının olmaması kafamı karıştırıyor acaba sıkılır mı diye
Eskiden ayrıca oyuncak barı da satılırdı ama şimdilerde yok çok talep görmemiş. Anakucağı bayaa uzun vadeli o yüzden barını bir şekilde uydururuz. Zaten 3,aydan sonra tutup çektikleri için bar kullanamıyorsun yüzüne düşer diye. Tiny love’ın var ayrıca satılan. Bakıcam duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…