Kadindogumcudan dis cekimi veya dolgusu icin sakinca yoktur diye yazi alman lazim cene cerrahina oyle git istersen. Benimde disim kirilmisti 21. Haftada dolgu yaptirdim ama dis hekimi kadindogumcudan yazi istedi.

Gecelik daha rahat olmustu bende. 2. Gun pijama giymistim ama dikis yerine gelebiliyordu o nedenle gecelik en jyisi.

Balık yemeyeli sanırım iki ay olmustur
Ancak her aksam omega3 iciyorum mecbur ona güvenicem bende
Evet artık hızlı büyümeye baslıyorlar bakalım bi sonraki randevumda gül cemalini gösterecekmi yavrusum
Size şunu tavsiye edebilirimki nacizane kontrole gittiğimde bebeğim haftaya göre olması gereken kilonun bir tık altındaydı doktorum haftada iki somon balığı veya başka bir balık önerdi bende çok severim somonu o öyle diyince her hafta düzenli yedim bir sonraki kontrolumde kilosu haftasıyla eşit oldu duradım hafta iki yemeye devam ettim 24 haftadaki kontrolumde aynen devam öne geçmiş dedi mutlaka balık tüketmeye çalışın gerçekten ben faydasını gördüm her gün yumurta yiyorum zaten yoğurt mutlaka zaten fiziksel olarak iyi besliyorum da çocugu bir de ruhen ideal pozitif bir anne olmayı başarırsam deymeyin keyfimize

Tabiki abartıyorlar mesela şöyle bir örnek vereyim benim işyerindeki eski müdürüm hamileliğinde 30 kilo almış oturuşta bir kutu baklava yiyordum demişti ben şok ben bir tane yesem korkudan burnumdan geliyor zaten bir kutu yesem şekerden olmasa bile korkudan erken doğururdum herhalde maşallah oğlu doğmuş büyümüş boyunca olmuş bile ama hiç iyi örnek değiller orası ayrı yani hamile olmayan bir insan bile o kadar tatlı yese dokunur

Ben daha hissedemiyorum hissetsem bi Allahın izniyle rahat edicem inşallah
Sakın korkma ben yirminci haftanın bitimine doğru hissetmeye başladım. Herkese göre değişir senin haftalarında neden hareket etmiyor diye çok korkuyordum. Ama doktorum bunun çok normal olduğunu haftamın ilerlemesi gerektiğini söylemişti . Tabi benim içim rahat etmiyordu o ayrı sonra bir gece birdenbire hissetmeye basladım minik minik pıt pıtlar arada hissetmediğim de oluyordu sonra uzanıp dinlenince yine başlıyordu. Bir gecede oldu yani düne kadar bişey yoktu diyordum kendi kendime azcık sabır hissedeceksin allahın izniyle

Amin cümlemiz inşallah çok teşekkür ediyorum

Sizlerin de böyle çamaşırınızı ıslatan su gibi akıntınız oluyor mu arkadaslar
Oldu tabi hatta hem de tam senin haftada marketin önünde aktı birden ödüm koptu sonra eve gidince anladım ki akıntı su gibi ama olumlu düşün beyin onu gerçekleştirmek icin uğraşsın niye zehir ediyorsun ki hamileliği kendine olacak olanın önüne kimse geçemez onun da arkasında bin türlü hayır vardır Allah a teslim ol kurtul Felak nas oku vesvese gelince hepimiz Allah a emanetiz canım çünkü insanoğlu aciz bazı konularda sev okşa kuzunu karnında

Kadindogumcudan dis cekimi veya dolgusu icin sakinca yoktur diye yazi alman lazim cene cerrahina oyle git istersen. Benimde disim kirilmisti 21. Haftada dolgu yaptirdim ama dis hekimi kadindogumcudan yazi istedi.
Çok haklısınız çene cerrahi da aynısını söyledi zaten önce kadın doğum kontrolum var yazı alıp götüreceğim çene cerrahina. Çok tskler

Bir kutu baklava mı ya eskiden hamilelere bol bol yedirelim zihniyeti de varmış tabi onun da etkisi var. Biz grupça iyi gidiyoruz kilo olarak

Çok haklısınız çene cerrahi da aynısını söyledi zaten önce kadın doğum kontrolum var yazı alıp götüreceğim çene cerrahina. Çok tskler
İnşallah işin rast gider kolay olur işlem. Benim 20likler gömüktü 4 sene önce ameliyatla alındı, hamilelikte çok sıkıntı olur demişlerdi. İyiki alınmış

Ayy hadi hayırlı olsun güle güle kullanın prensesle darısı başımıza
Faydalı bilgiler , bulunsun bir köşede

Eki Görüntüle 2273709

Teşekkür ederizz

Ben de nuna leafı çok beğendim sadece oyuncak barının olmaması kafamı karıştırıyor acaba sıkılır mı diye

Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce hallolur kurtulursun
Bir kutu baklava mı ya eskiden hamilelere bol bol yedirelim zihniyeti de varmış tabi onun da etkisi var. Biz grupça iyi gidiyoruz kilo olarak

Kızlar ben 46 yla başladım şu an 56 yım çok mu hızlı gidiyorum acaba Sonumu kestiremiyorum bu hafta karbonhidratı azaltayım dedim ama yok anacım yapamıyorum

Bir de yarın benim de şeker yüklemem var inşallah güzel haberlerle gelirim bi sorun çıkmaz korkuyom biraz

evet malesef fiyatlar fahiş ben arabadan kar ettim diye ikinci arabayı aldım mesela :)
Nuna life cok güzel görünüyor saglıkla binsinler :)

Olucak olucak oda :)
Öyle düşünmeye kalkarsak sabaha cıkacakmıyız belli değil kimsenin garantisi yok ama yasamaya devam ediyoruz hayatımıza dair planlar yapmaya vs sil kafandan bu düşünceleri

Somon bende cok severim ama aklıma bile gelmiyor
Kısın gene iyiydi haftada bir iki yiyodumda simdi hic yani

Valla bi tık rahatladım
İncik cıncık cok fazla onlarıda bir cırpıda bitirmek istiyorum :)
Darısı basınıza olsun

Ama sen bayağa zayıf hamile kalmışsın o yüzden tolere eder herhalde vücut sen yine de bundan sonra az daha dikkat eder 5 kilo alırsam toplam 15 kilo ideal olur senin için

Tsk ederim ıns sonucunuz iyi çıkar sizin de

ben senin gibi 7 kilo vermedim
ben normalde de ne hemen alabilen ne hemen verebilen bi tipim
senin demen gibi günde 1 haşlanmış patatesle 24 saat durdum bazı günler 0a indim serum takıldı
bir tostla günü tamamladım ama verdiğim rakam da 3 4 kg.
büyük kızımda 15 gün boyunca 0 gıda sürekli serumla beslenmiştim
ama ne kadar hırs yaptiysam o günlerde aniden çok yedim sanırım
çünkü surekli instagramda yemek videoları izledim ben de yiucem ben de diye diye kendimi motive etmek için...

Hepimiz benzer kaygilar yasiyoruz, ben de gecen hafta cok endiselendim ama takilip kalmamaliyiz. Bebisleri de strese sokmayalim. Sana soyledigim seyler, kendim icin de gecerli. Kaygilarinin gercek olmadigini kabul edersen, onunla basetmek de daha kolay olur... yine de cok zorlaniyorsan bir uzmana danismanda fayda var tabi, sevgiler...

Sizlerin de böyle çamaşırınızı ıslatan su gibi akıntınız oluyor mu arkadaslar
GÜnde iki kez çamaşır değiştiriyorum o kadar çok oluyor akıntım. Kaygı bende de çok fazla her gün başka şeye kaygılanıyorum bebeğime asla bir şey almıyordum korkudan ama bu sıkıntıları aşacağız. Olumsuz örnekleri değil olumluları göreceğiz. Sağlıklı tamamlanan hamilelik bu kadar çokken neden biz sağlıksız olalım. Tedbirimizi alıp dua edip sakinleşeceğiz inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…