Şeker yükleme yaptırdım 75lik.
Rapor geldi az önce ve ben sonuç olarak referans aralığını sandım. Off yaa nasıl diyet yapıcam ben diye karaları bağlamıştım ki uyandım yanlış bakmışım . Çok şükür şeker yokmuş

Eklentiler

• B2A6F454-3A58-405E-AFF3-3B56698DC85E.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 61
Evet haklısın bende bakıyorum insanlar ne şartlarda doğmuş doğurmuş eskiden hala bile şartları sürekli doktora gitmeye elvermeyen insanlar var bu bebekler bir şekilde doğuyor sapasağlam biz kurduğumuzla kalıyoruz elde değil tabi ama zorlamalıyız kendimizi bende artık olumsuz bir şey geldiği kovmaya çalışıyorum aklımdan hayırlı sağlıklı hamileliklerimiz ve doğunlarımız olsun inşallah

Ama olur mu ki bedenim kac olucak tahmin edemiyorum
Ben ilk gebeliğimde böyle almıştım birini dagiden. Normaldeki bedenim ne ise bir büyüğünü aldım oldu doğum günü ilk onu giydim. Sonrasında iyice zayıflayınca daha iyi oldu tabi, salaş güzel duruyor bunlar

Hamilede 36 giyiniyorum ama normal bedende 40 beden mayo aldım olmadı göbeğimi cok sardı mesela
Buda gebe serisi değil normal oldugu icin emin olamam

Hamilede 36 giyiniyorum ama normal bedende 40 beden mayo aldım olmadı göbeğimi cok sardı mesela
Buda gebe serisi değil normal oldugu icin emin olamam
yaz sıcağı olacağı için olmazsa atlet üstüne geçiririz açık düğme ile giyebiliriz. Sadece hastane odası için lohusaylen ve sonrasında da elbet kilo verilir o yüzden çok büyük alma

yaz sıcağı olacağı için olmazsa atlet üstüne geçiririz açık düğme ile giyebiliriz. Sadece hastane odası için lohusaylen ve sonrasında da elbet kilo verilir o yüzden çok büyük alma
Lohusa geceliğini lohusa kreasyonundan alınca M alırım
Suanda evde s pijamalarımı giyiniyorum ama bildigin body gibiler :)

ben S bedenim M beden almayı düşünüyorum
Gebe koleksiyonunun M bedeni bana hala büyük geliyor
Doguma kadar anca doldururum sanırım
Ama normal kadın bedeni olarak m bana olmaz
Doğum sonrası benim karnım inmişti bayaa ama kimisinde bir süre kalıyor bu. Bir de bu inst sayfasına bakın. Fiyatları çok uygun.

bence tüm oda süslemesinden daha güzel bi alternatif
cibinlik yerden sürünsün istemem o sebeple olmaya da bilir
ama çarşafımi da kızımın babynast ini de götürecem inşaallah

Ama bunda da lohusa yokki
Bi tane buldum sadece

Lohusa geceliğini lohusa kreasyonundan alınca M alırım
Suanda evde s pijamalarımı giyiniyorum ama bildigin body gibiler :)
evet aynen bende xs giyiyordum hiçbirşey olmuyor Normal S beden kasıyor hamile S beden tam
hamilelik sonunda M normal olur heralde çünkü omuzlardan düşüyor büyük olunca
tam çorba olduk

teşekkürler bakayım

Kizlar merhaba HM tulumlari icin ne demistimiz kaliplariyla ilgili yorum okumustum hatirlamiyorum..ayina gore alsak kucuk mu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…