hastane için ne alıcaksınız çarşaf cibinlik v.s. gibi bişey
bi de babynast alan alacak var mı insta da bi yer var çok beğeniyorum izmitte
ben kapı süsü yapıcam onu alırım. misafirlerim icin dağıtalacak şeylere karar vermedim. doğal sabun, cikolata ve lohusa şerbeti düşünüyorum. onları hastaneye götürürüm sonra eve gelenlere de dağıtırım. bir iki küçük süsleme balon vs. böyle yatak süslemelerini sevmiyorum ben sadeden yanayım :)

lohusasepeti.com’da var kızlar. ay ben dantelli kurdeleli lohusa takımlarından bıktım artık nasıl bisey alıcam hiç bilmiyorum

Lohusa pijamalarinin dugmeleri de kocaman kocaman gogus kisminda. Ben de hic begenmiyorum. Zaten dogumdan sonra cok giyilmez ki asil hamileyken lazim bize geniş modeller. Dogumdan sonra ben normal bir pijama takimi giyebilmistim.

Cossybyaqua.com
Lohusa pijamalarinin dugmeleri de kocaman kocaman gogus kisminda. Ben de hic begenmiyorum. Zaten dogumdan sonra cok giyilmez ki asil hamileyken lazim bize geniş modeller. Dogumdan sonra ben normal bir pijama takimi giyebilmistim.
Düğmesiz yan gözlü veya gizli fermuarlı modeller var
İş görmezler mi

Kızlar ben bugün şeker yüklemesini sağlık ocağına tekrar sordum bizim sağlık ocağı yapıyormuş. 75lik glukozla açlık, 1.saat, 2.saat değerlerine bakıyormuş ama parmakta kan alıp hemen o an cihazla ölüyorlarmış. Evime yakın olduğu için mantıklı geldi aslında bekleme sürelerinde eve gelirim. Ama parmaktan bakılması sorun olur mu o takıldı kafana. huriye048 sen dersin? Aile hekimi hiç bi fark olmaz dedi ama bilemedim

Yani ikiside kan sonucta
Benim hastanem son kan vermeden iki saat sonra sonucları verdi
Ama x hastanesi belki daha erken veya gec verebilir

Oraya bende baktım , sevimsiz modeller var 1-2 sade model zor yakaladım
zaten “lohusa pijaması” adı altında herşey kasıntı beyaz dantelli sabahlıklı gecelikler vs. önden düğmeli bi pijama alsam yeter illa lohusa mı olması gerekiyor

Kizlar size doktorlar bi dahaki geldiginde seker testi mi olacak dedi bana hicbir sey demedi de yine de hazirlikli mi gitsem bilemedim yarin doktor randevum var araya bayram girer cunku

Kizlar size doktorlar bi dahaki geldiginde seker testi mi olacak dedi bana hicbir sey demedi de yine de hazirlikli mi gitsem bilemedim yarin doktor randevum var araya bayram girer cunku
Evet söylemişti
Belki senin doktorun desteklemiyordur
Veya sana gerek görmemiştir
Doktoruna yazıp sorsan ?

Cossybyaqua.com

Düğmesiz yan gözlü veya gizli fermuarlı modeller var
İş görmezler mi
Görürler de ben pijama istiyorum mesela tek lohusa alti ama yok hep takim ve ustleri cok cirkin geliyor. Kizdaykrn geceligim vardi o yan gozlu modellerden iyiydi.

zaten “lohusa pijaması” adı altında herşey kasıntı beyaz dantelli sabahlıklı gecelikler vs. önden düğmeli bi pijama alsam yeter illa lohusa mı olması gerekiyor
ben lohusaya uygun bir tane alacağım yinede evdede giyerim diğerleride herzaman giyebileceğim tarz olur

Bide cok sacma fiyatlar cekmişler
Sektör olmus resmen

Hayır bide benim anlamadığım şu var bakın kaç kadınız burda arada bitane biri çıkıpta demiyor “lohusa pijamaları çok şık çok güzel” fln. Hepimiz aynı fikirdeyiz abartılı,gereksiz ve çok yüksek fiyatlar. Peki kızlar bu pijamaları gecelikleri kim giyiyor allahaşkına dantelli tüllü müllü

Bu arada ben oysho dan aldığımı söylemiştim. 20 haziran oysho indirime giriyor sepetlerinizi hazırlayın. Ben direk large beden aldım herşeyi garanti olsun die gecelik sabahlık ve pijama takımı sade pamuk saten yumuşacık ve kaliteli sonradanda gerekirse daraltırır giyerim.

T tuboz indirim haberi geldi koş :)

Ya ben aslında dantelli begeniyorum ama neden dogum sonrası fotograf cekimi icin evde dantelliyle gezdigimi düşünemiyorum

T tuboz indirim haberi geldi koş :)

Ya ben aslında dantelli begeniyorum ama neden dogum sonrası fotograf cekimi icin evde dantelliyle gezdigimi düşünemiyorum

Ben henüz fotoğraf çekiminden de emin değilim. Doğumda kesinlikle olmicak o konuda netim ama belki 1-2 gün sonra hastane odasında olabilir onun için sabahlık ve geceliği kullanıcam dökümlü şık bişey aldım sabahlık düz ama gecelik büyük çiçek desenlilerden. Ama hastane odasında yaptırmazsam çekimi sonradan evde yaptırırsam eşimle ikimiz içinde kot ve beyaz tshirt düşünüyorum. minnak içinde anneme şu takımı ördürüyorum

Eklentiler

• 5862FF43-EE7D-4D74-8F61-187A1AF7556A.webp
    22 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…