Oy yerim ne tatlı bişey

Eklentiler

• 15591427277152250374458392010763.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20190529-181502_Samsung Internet.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 60
ben de foto çekimi yaptirmiycam kendimiz çekeriz
H honey bunch

T tuboz indirim haberi geldi koş :)

Ya ben aslında dantelli begeniyorum ama neden dogum sonrası fotograf cekimi icin evde dantelliyle gezdigimi düşünemiyorum
Üstelik dantelli şeylerle bebeğin rahatı kaçıyor. Benimki yanlardan omuza kadar düğmeliydi, göğüs kısmı ise dantel kumaştı. Sadeydi çok beğenerek almıştım ama bebeğin gazını çıkartırken omuzlarda düğme yüz hizasına geldi. Göğsümde yatıramadım dantel iz yapar diye. Ama kumaşı yumuşacık benim açımdan çok rahattı. Şimdi normal pijama alıcam

Bende fotoğraf çekimi istemiyorum etrafımdakileri örgütlerim
Yakın bir arkadaş tembihlensin özellikle de babanın bebeği ilk gördüğü anı videoya alsınlar. Çok güzel görüntüler çıkıyor. Rabbim hepimize güzel anılar nasip etsin

Cok mantıklı eşime gecen gün sakallarını kesiceksin bebek olunca dedim mesela ama dantelin veya dügmenin batma olasılıgını hic düşünmemiştim :)

Hava çok sıcak ya. İki gündür sersem gibi oluyorum bu saatlerde. Ağustosu düşünemiyorum

İlk oğluma böyle tablo yapmıştım. Quilling sanatı deniyor kağıt şerit yapıştırılarak yapılıyor. Kabartmalı yazı gibi. Ama hastaneye götürmedim. Doğduktan sonra da üst kısma film şeridi gibi mini resimlerini yapıştırdım odasına astım. Fırsatım olursa yine yapıcam böyle ama götürücem. Boş kısma ayak izi istiyorum bu defa. Bir de bikaç ikramlık yeter. Abartılı geliyor bana masalar yataklar süslemek

Eklentiler

• 82ACCF70-1828-4448-A57D-DC4C1B9330A9.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 34
  • CDD54922-0AFC-444F-99E4-1B60713C43FD.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…