- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Instagramda hangi sayfa acaba bende almayı düşünüyorum hastane için bise yapıldığını bilmiyodumhastane için ne alıcaksınız çarşaf cibinlik v.s. gibi bişey
bi de babynast alan alacak var mı insta da bi yer var çok beğeniyorum izmitte
Ben pazara da bakacagim pazarlarda da cok guzel degisik kumasli pijamalar olabiliyor.Trendyol dada hamile gecelikler pijamalar nispeten uygun aklınızda olsun
Geçen gün baktım lohusa geceliklerine sade modeller var hoşuma gitti benimTrendyol dada hamile gecelikler pijamalar nispeten uygun aklınızda olsun
Ya çok tatlılarmış ben de bu tarz şeyler almak istiyorumDoğum sonrası benim karnım inmişti bayaa ama kimisinde bir süre kalıyor bu. Bir de bu inst sayfasına bakın. Fiyatları çok uygun.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kizlar size doktorlar bi dahaki geldiginde seker testi mi olacak dedi bana hicbir sey demedi de yine de hazirlikli mi gitsem bilemedim yarin doktor randevum var araya bayram girer cunku
Hayır bide benim anlamadığım şu var bakın kaç kadınız burda arada bitane biri çıkıpta demiyor “lohusa pijamaları çok şık çok güzel” fln. Hepimiz aynı fikirdeyiz abartılı,gereksiz ve çok yüksek fiyatlar. Peki kızlar bu pijamaları gecelikleri kim giyiyor allahaşkına dantelli tüllü müllü
Bu arada ben oysho dan aldığımı söylemiştim. 20 haziran oysho indirime giriyor sepetlerinizi hazırlayın. Ben direk large beden aldım herşeyi garanti olsun die gecelik sabahlık ve pijama takımı sade pamuk saten yumuşacık ve kaliteli sonradanda gerekirse daraltırır giyerim.
İlk oğluma böyle tablo yapmıştım. Quilling sanatı deniyor kağıt şerit yapıştırılarak yapılıyor. Kabartmalı yazı gibi. Ama hastaneye götürmedim. Doğduktan sonra da üst kısma film şeridi gibi mini resimlerini yapıştırdım odasına astım. Fırsatım olursa yine yapıcam böyle ama götürücem. Boş kısma ayak izi istiyorum bu defa. Bir de bikaç ikramlık yeter. Abartılı geliyor bana masalar yataklar süslemek
Aminnn inşallahYakın bir arkadaş tembihlensin özellikle de babanın bebeği ilk gördüğü anı videoya alsınlar. Çok güzel görüntüler çıkıyor. Rabbim hepimize güzel anılar nasip etsin
Gerçekten çok sıcak Temmuz Ağustos felaket olur heraldeHava çok sıcak ya. İki gündür sersem gibi oluyorum bu saatlerde. Ağustosu düşünemiyorum
Öyle günlerde eve girdiğim gibi ayaklarımı dikiyorum yastıkların üstüneBen pazara da bakacagim pazarlarda da cok guzel degisik kumasli pijamalar olabiliyor.
Kizlar bugun cok yoruldum benim bebis hep alt taraflara tepiyor. Az yoruldugum zamanlarda yukarilarda hareket ediyor.
Lastikleri basit görünüyor bi o dikkatimi cektiKızlar galiba benim içinde aranılan kan bulundu gibi :) biliyorsunuz travel sistem almak istemiyordum her annenin alıpta pişman olması gibi. Travel özellikleri olan baston tarzı istiyordum yani ekstra puseti olmayan ve mutlaka cift taraflı kullanılan ve hafif olan. Galiba tam istediğimi şuan buldum ama markayı ilkkez duydum çokta uygun fiyatı iyimidir bilmiyorum türk malıymış, trendyol insta ve hepsiburada yorumlari çok iyi rengine de aşık oldum galiba anne yani olan beşik gibi bunuda deneme yanılma yöntemiyle alıp beğenmezsem iade edicem :) fiyatı merak edenler için 400 civarı. Siz ne diyorsunuz benim göremediğim eksi bi yanı olur mu ürünün yada markayı bilen. Tommybaby marka ismi 4baby diye de geçiyor
Yapıcakmıs yani :)
Cok enteresan ac tok nasıl farketmiyor
Daha önceden yaptırmısmıydın
Biz de su sira bakiniyoruz traveli neden onermiyorlar? Hicbir fikrim yoktaKızlar galiba benim içinde aranılan kan bulundu gibi :) biliyorsunuz travel sistem almak istemiyordum her annenin alıpta pişman olması gibi. Travel özellikleri olan baston tarzı istiyordum yani ekstra puseti olmayan ve mutlaka cift taraflı kullanılan ve hafif olan. Galiba tam istediğimi şuan buldum ama markayı ilkkez duydum çokta uygun fiyatı iyimidir bilmiyorum türk malıymış, trendyol insta ve hepsiburada yorumlari çok iyi rengine de aşık oldum galiba anne yani olan beşik gibi bunuda deneme yanılma yöntemiyle alıp beğenmezsem iade edicem :) fiyatı merak edenler için 400 civarı. Siz ne diyorsunuz benim göremediğim eksi bi yanı olur mu ürünün yada markayı bilen. Tommybaby marka ismi 4baby diye de geçiyor
Aynısına ben baktım az önce Trendyolda 445 lira benimde hoşuma gitti ama ben pusetli istiyorum 550 lira pusetli fiyat olarak iyi yorumlarda iyiKızlar galiba benim içinde aranılan kan bulundu gibi :) biliyorsunuz travel sistem almak istemiyordum her annenin alıpta pişman olması gibi. Travel özellikleri olan baston tarzı istiyordum yani ekstra puseti olmayan ve mutlaka cift taraflı kullanılan ve hafif olan. Galiba tam istediğimi şuan buldum ama markayı ilkkez duydum çokta uygun fiyatı iyimidir bilmiyorum türk malıymış, trendyol insta ve hepsiburada yorumlari çok iyi rengine de aşık oldum galiba anne yani olan beşik gibi bunuda deneme yanılma yöntemiyle alıp beğenmezsem iade edicem :) fiyatı merak edenler için 400 civarı. Siz ne diyorsunuz benim göremediğim eksi bi yanı olur mu ürünün yada markayı bilen. Tommybaby marka ismi 4baby diye de geçiyor
ben büyük kızımda uçak profilinden imal edilen çok kezkatlanan bir model kullanmıştım veKızlar galiba benim içinde aranılan kan bulundu gibi :) biliyorsunuz travel sistem almak istemiyordum her annenin alıpta pişman olması gibi. Travel özellikleri olan baston tarzı istiyordum yani ekstra puseti olmayan ve mutlaka cift taraflı kullanılan ve hafif olan. Galiba tam istediğimi şuan buldum ama markayı ilkkez duydum çokta uygun fiyatı iyimidir bilmiyorum türk malıymış, trendyol insta ve hepsiburada yorumlari çok iyi rengine de aşık oldum galiba anne yani olan beşik gibi bunuda deneme yanılma yöntemiyle alıp beğenmezsem iade edicem :) fiyatı merak edenler için 400 civarı. Siz ne diyorsunuz benim göremediğim eksi bi yanı olur mu ürünün yada markayı bilen. Tommybaby marka ismi 4baby diye de geçiyor
Evet puset zor olacağını bildiğim icin port bebe aldım. Puseti arkadasim verdi onu arabada kullanmayi düşünüyorum sadece oto koltugu yaşına gelene kadar. Port bebeyle taşımak olmaz mi kraftin aldım kaliteli duruyor?ben büyük kızımda uçak profilinden imal edilen çok kezkatlanan bir model kullanmıştım ve
uçağa binerken
bir noktada vermek durumunda kaldim
o gun bi parçasını kırmışlardı
sonra hiç bir işe yaramadı çok katlanan bi tipe benzettim memnun kalmayabilirsin
ayrıca bu tip bir araba için henüz vaktin de var
eğer dışarı çıkan bi aile isen ya da yalniz sen
puset taşımak çok zor
Evet sorma pusetli rakamı da cok iyi. Yorumlarda güzel turk mali diye yada yeni çıkti heralde ondan uygun bilemedimAynısına ben baktım az önce Trendyolda 445 lira benimde hoşuma gitti ama ben pusetli istiyorum 550 lira pusetli fiyat olarak iyi yorumlarda iyi
Aslinda şöyle her anne alıyor ama sonradan çok ağır ve hantal sikayetiyle bastona donuyorlarmis. Cok insandan duydum. Tek basina katla koy olayi zor olduğundan. Yada araba bagajina sigmayan modelleri sectiklerinden. Instada bi sayfa takip ediyorm orda takipcilere soruldu hangi bebek arabasini tavsiye edersiniz diye 1000 yorum varsa 900u travel almayın demis. Yoksa bana gore dışardan rahat ve havali duruyor ama tamamen kişisel tercih yaniValla ben de anlamadim gidince ortaya cikacak sanirim ne oldugu :) ac mi geleyim dedim fark etmez dedi. Tahlil icin mi fark etmez yoksa yapmayacak mi anlayamadim :)
Biz de su sira bakiniyoruz traveli neden onermiyorlar? Hicbir fikrim yokta
7 kilo canım. Lastikler için de yorum var büyük ve sorun çıkarmayan diye. Bi cukura girdiğinde flan sarsmiyor suspansiyondan dolayı demisler. Bunu yakından gidip bi magazada sürüp alma daha iyi olur heralde bilemedim isteklerimi karsiliyor gibi duruyor ama çocuğumun sağlığı ve konforu en önemlisiLastikleri basit görünüyor bi o dikkatimi cekti
Kac kg mus ?
Canım birde bu araba yenidogan için de uygun öyle bisey istiyodum zaten icine bi bak pusetli gibi saran şekilde aciklamalarinda yenidogan 48 ay aralik diyo.ben büyük kızımda uçak profilinden imal edilen çok kezkatlanan bir model kullanmıştım ve
uçağa binerken
bir noktada vermek durumunda kaldim
o gun bi parçasını kırmışlardı
sonra hiç bir işe yaramadı çok katlanan bi tipe benzettim memnun kalmayabilirsin
ayrıca bu tip bir araba için henüz vaktin de var
eğer dışarı çıkan bi aile isen ya da yalniz sen
puset taşımak çok zor
Az da olsa belli bir oranda (yaklaşık %10 civarı) fark oluyor koldan alınan ile parmak ucundan bakılan arasında. Şimdi sınırda bir değer cikacak olursa o fark önem kazanabilir. Imkaniniz varsa hastane ortamında koldan alınarak yapılanı tavsiye ederim kesinlikle. Bu arada benim de ogtt yarın yapılacak 75 gramla ve hastanede. Ins sonuçlamiz iyi çıkar. Gerçi benim yüksek olasılıkla gebelik sekeri çıkacak yine. Diğer 2 gebeliğimde de vardı. Zaten ben ara ara evde kan şekeri takipleri de yapıp dikkat etmeye başlamıştım. Hayırlısı artıkKızlar ben bugün şeker yüklemesini sağlık ocağına tekrar sordum bizim sağlık ocağı yapıyormuş. 75lik glukozla açlık, 1.saat, 2.saat değerlerine bakıyormuş ama parmakta kan alıp hemen o an cihazla ölüyorlarmış. Evime yakın olduğu için mantıklı geldi aslında bekleme sürelerinde eve gelirim. Ama parmaktan bakılması sorun olur mu o takıldı kafana.huriye048 sen dersin? Aile hekimi hiç bi fark olmaz dedi ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?