Trendyol dada hamile gecelikler pijamalar nispeten uygun aklınızda olsun
Ben pazara da bakacagim pazarlarda da cok guzel degisik kumasli pijamalar olabiliyor.
Kizlar bugun cok yoruldum benim bebis hep alt taraflara tepiyor. Az yoruldugum zamanlarda yukarilarda hareket ediyor.

Ya çok tatlılarmış ben de bu tarz şeyler almak istiyorum
Kizlar size doktorlar bi dahaki geldiginde seker testi mi olacak dedi bana hicbir sey demedi de yine de hazirlikli mi gitsem bilemedim yarin doktor randevum var araya bayram girer cunku

Bana söylemedi ben kendim sordum yaptırayım mı diye sonra ayarladık

Wuhuuuu teşekkürler

Çokk tatlıı eline sağlıkk

Kızlar galiba benim içinde aranılan kan bulundu gibi :) biliyorsunuz travel sistem almak istemiyordum her annenin alıpta pişman olması gibi. Travel özellikleri olan baston tarzı istiyordum yani ekstra puseti olmayan ve mutlaka cift taraflı kullanılan ve hafif olan. Galiba tam istediğimi şuan buldum ama markayı ilkkez duydum çokta uygun fiyatı iyimidir bilmiyorum türk malıymış, trendyol insta ve hepsiburada yorumlari çok iyi rengine de aşık oldum galiba anne yani olan beşik gibi bunuda deneme yanılma yöntemiyle alıp beğenmezsem iade edicem :) fiyatı merak edenler için 400 civarı. Siz ne diyorsunuz benim göremediğim eksi bi yanı olur mu ürünün yada markayı bilen. Tommybaby marka ismi 4baby diye de geçiyor

Eklentiler

• Screenshot_20190529-233224.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 51
Ben pazara da bakacagim pazarlarda da cok guzel degisik kumasli pijamalar olabiliyor.
Kizlar bugun cok yoruldum benim bebis hep alt taraflara tepiyor. Az yoruldugum zamanlarda yukarilarda hareket ediyor.
Öyle günlerde eve girdiğim gibi ayaklarımı dikiyorum yastıkların üstüne

Lastikleri basit görünüyor bi o dikkatimi cekti
Kac kg mus ?

Yapıcakmıs yani :)
Cok enteresan ac tok nasıl farketmiyor
Daha önceden yaptırmısmıydın

Valla ben de anlamadim gidince ortaya cikacak sanirim ne oldugu :) ac mi geleyim dedim fark etmez dedi. Tahlil icin mi fark etmez yoksa yapmayacak mi anlayamadim :)

Biz de su sira bakiniyoruz traveli neden onermiyorlar? Hicbir fikrim yokta

Aynısına ben baktım az önce Trendyolda 445 lira benimde hoşuma gitti ama ben pusetli istiyorum 550 lira pusetli fiyat olarak iyi yorumlarda iyi

ben büyük kızımda uçak profilinden imal edilen çok kezkatlanan bir model kullanmıştım ve
uçağa binerken
bir noktada vermek durumunda kaldim
o gun bi parçasını kırmışlardı
sonra hiç bir işe yaramadı çok katlanan bi tipe benzettim memnun kalmayabilirsin
ayrıca bu tip bir araba için henüz vaktin de var
eğer dışarı çıkan bi aile isen ya da yalniz sen
puset taşımak çok zor

Evet puset zor olacağını bildiğim icin port bebe aldım. Puseti arkadasim verdi onu arabada kullanmayi düşünüyorum sadece oto koltugu yaşına gelene kadar. Port bebeyle taşımak olmaz mi kraftin aldım kaliteli duruyor?

Aynısına ben baktım az önce Trendyolda 445 lira benimde hoşuma gitti ama ben pusetli istiyorum 550 lira pusetli fiyat olarak iyi yorumlarda iyi
Evet sorma pusetli rakamı da cok iyi. Yorumlarda güzel turk mali diye yada yeni çıkti heralde ondan uygun bilemedim

Valla ben de anlamadim gidince ortaya cikacak sanirim ne oldugu :) ac mi geleyim dedim fark etmez dedi. Tahlil icin mi fark etmez yoksa yapmayacak mi anlayamadim :)

Biz de su sira bakiniyoruz traveli neden onermiyorlar? Hicbir fikrim yokta
Aslinda şöyle her anne alıyor ama sonradan çok ağır ve hantal sikayetiyle bastona donuyorlarmis. Cok insandan duydum. Tek basina katla koy olayi zor olduğundan. Yada araba bagajina sigmayan modelleri sectiklerinden. Instada bi sayfa takip ediyorm orda takipcilere soruldu hangi bebek arabasini tavsiye edersiniz diye 1000 yorum varsa 900u travel almayın demis. Yoksa bana gore dışardan rahat ve havali duruyor ama tamamen kişisel tercih yani

Lastikleri basit görünüyor bi o dikkatimi cekti
Kac kg mus ?
7 kilo canım. Lastikler için de yorum var büyük ve sorun çıkarmayan diye. Bi cukura girdiğinde flan sarsmiyor suspansiyondan dolayı demisler. Bunu yakından gidip bi magazada sürüp alma daha iyi olur heralde bilemedim isteklerimi karsiliyor gibi duruyor ama çocuğumun sağlığı ve konforu en önemlisi

Canım birde bu araba yenidogan için de uygun öyle bisey istiyodum zaten icine bi bak pusetli gibi saran şekilde aciklamalarinda yenidogan 48 ay aralik diyo.

Az da olsa belli bir oranda (yaklaşık %10 civarı) fark oluyor koldan alınan ile parmak ucundan bakılan arasında. Şimdi sınırda bir değer cikacak olursa o fark önem kazanabilir. Imkaniniz varsa hastane ortamında koldan alınarak yapılanı tavsiye ederim kesinlikle. Bu arada benim de ogtt yarın yapılacak 75 gramla ve hastanede. Ins sonuçlamiz iyi çıkar. Gerçi benim yüksek olasılıkla gebelik sekeri çıkacak yine. Diğer 2 gebeliğimde de vardı. Zaten ben ara ara evde kan şekeri takipleri de yapıp dikkat etmeye başlamıştım. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…