hastane için ne alıcaksınız çarşaf cibinlik v.s. gibi bişey
bi de babynast alan alacak var mı insta da bi yer var çok beğeniyorum izmitte
Ben kesin değil ama babynest almayı düşünüyorum ama nereden alacağım belli değil henüz. Güvenilir bir yerden almak lazım ama hiç bilgim yok

Kizlar size doktorlar bi dahaki geldiginde seker testi mi olacak dedi bana hicbir sey demedi de yine de hazirlikli mi gitsem bilemedim yarin doktor randevum var araya bayram girer cunku
Bence yarın yapılabilir doktorunuz da uygun görürse. Yapılması önerilen zaman 24-28. Haftalar

İnşallah çıkmaz belki bu sefer sende de çıkmaz bir ihtimal, dikkat de ediyormuşsun. Eğer bi aksilik olmazsa ben de hastanede baktırayım o zaman.

Nasılsın nasıl geçti muayenen .

Arkadaşlar mrh. Dün kontrolümüzü olduk 23+1 günlüğüz ölçümleri iyi cıktı 640 gr olmuş kuzucum ❤ herşey yolundaymış şükür. Sonra çene cerrahina gittik 20lik dişim çekildi baya zor oldu ve kan sulandırıcı iğne olduğum için kanama uzun sürdü ancak durdu ama şükür kurtuldum çürük dişten. Tabi yeni çekildiği için ve zor olduğu için ağrılarım var yine. Ara ara parol alıyorum mecbur. Biz de durumlar böyle

Bildiğim kadarıyla hurmanın sancı başlatıcı özelliği var bu haftalarda pek tuketmeyin

yesilus ben de öyle biliyorum. Hatta daha önce düşük yaptığımda kürtaja gerek kalmasın diye içimde kalan kalıntıları hurma yiyerek attım, alternatif tıpla ilgilenen bir ebenin tavsiyesiydi. Doğuma yakın yemek lazım.

Geçmiş olsun, kurtulmuş olmama sevindim

Anladim canim bilgilendirme icin cok tesekkurler

Bence yarın yapılabilir doktorunuz da uygun görürse. Yapılması önerilen zaman 24-28. Haftalar

Cok tesekkurler ve sana cok gecmis olsun ve gozunaydin

Günaydin kizlar bizimde dun muaynnemiz vardi..yüzunü gostermedi sıpam yinee suan makat gelisli 28de dönecek dedi doktor.740 gr.olmus bir hafta önden gidiyoruz dedi.bu beni korkutuyo insallah erken dogmaz.suyu falan iyi her sey yolundaymis..50 gr.lik seker yuklememi yapti..ailede var mi deyince babamda var dedim o zaman 100luk yapalim direk dedi(o mantigi anlamadim 100luk yaparsa zaten fazla yukledigi icin seker fazla cikmaz mi kafam karisti ) istemedim önce 50lik yukleyelim dedim zaten berbat bir seydi yok karnina icmeme ragmen fenalik gecirdim beklerken 1saati.bugun sonuclari alicam

port bebe de elle tasinan biseydi dimi insanin kolları kopuyor kendi aracinda dert toplu taşıma da dert

Ben kesin değil ama babynest almayı düşünüyorum ama nereden alacağım belli değil henüz. Güvenilir bir yerden almak lazım ama hiç bilgim yok
normal ler bile 100 lira
geçen civilde gördüm yıldızlı gri renkti içini güzel doldurmuslr çok kaliteliydi
ama ben sanırım ilkkez instagram deniycem
hiç instag. alış veriş yapmadim
hıyar da çıkabilir

Bildiğim kadarıyla hurmanın sancı başlatıcı özelliği var bu haftalarda pek tuketmeyin
evet onu bende araştırdım günde 2-3 tanesi sorun çıkarmıyor aslında az tüketilen hiçbirşey zararlı değil ama hamileliğin son ayında düzenli şekilde günde 6 tane yiyince rahim açılmasına yardımcı oluyormuş

1hafta ilerde olmasından korkma son haftalara doğru gün gün azalıyor ve haftasını yakalıyor. İlk oğlum 12 gün öndeydi bu da öyle. Son zaman sata göre uyumlu oldu. Genetik biraz. Kilosu da iyi maşaallah.
İlk gebeliğimde 50likte bende fena oldum gözüm karardı elim yüzüm karıncalandı ve sonuç şeker çıktı. Ardından Doktor 100lük teklif etmek zorunda kalmıştı . Prosedür öyle çünkü.
Bunda tekrar etmemek için direk 75 ilk yaptık. Hiç kötü olmadım arabada uzanıp ayaklarımı yukarda tuttum belki ondan. Ve çok şükür şeker çıkmadı.
İnşaallah sende de çıkmaz da tekrar edilmez.

hastane için ne alıcaksınız çarşaf cibinlik v.s. gibi bişey
bi de babynast alan alacak var mı insta da bi yer var çok beğeniyorum izmitte
Hastane için bi şey almıycam. Kapı süsünden başka bir süsleme ya da ikramlık olmıycak.
Babynest değil de anne yanı reflü yatağı alacaktım, kenarları ful kapalı olan. Geçen gün yakından gördüm ve beğenmedim. İçi aşırı yumuşak. Muhtemelen de elyaf var. Küçücük bebeğin yumuşacık yerde yatması omurga sağlığı açısından doğru olmaz diye düşündüm ben de kenarlarında sadece 2 kolu bulunan normal reflü yatağı aldım banyjem marka, daha sert olduğu için içime sindi.
İnşallah içine sinen bi şey bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…