Ben kesin değil ama babynest almayı düşünüyorum ama nereden alacağım belli değil henüz. Güvenilir bir yerden almak lazım ama hiç bilgim yokhastane için ne alıcaksınız çarşaf cibinlik v.s. gibi bişey
bi de babynast alan alacak var mı insta da bi yer var çok beğeniyorum izmitte
Bildiğim kadarıyla hurmanın sancı başlatıcı özelliği var bu haftalarda pek tuketmeyinya kızlar bu hurma ne kadar güzel bir nimet enerjim düşünce veya canım tatlı isteyince hemen 2 tane yiyorum başka bir şeye gerek yok
Bence yarın yapılabilir doktorunuz da uygun görürse. Yapılması önerilen zaman 24-28. HaftalarKizlar size doktorlar bi dahaki geldiginde seker testi mi olacak dedi bana hicbir sey demedi de yine de hazirlikli mi gitsem bilemedim yarin doktor randevum var araya bayram girer cunku
İnşallah çıkmazAz da olsa belli bir oranda (yaklaşık %10 civarı) fark oluyor koldan alınan ile parmak ucundan bakılan arasında. Şimdi sınırda bir değer cikacak olursa o fark önem kazanabilir. Imkaniniz varsa hastane ortamında koldan alınarak yapılanı tavsiye ederim kesinlikle. Bu arada benim de ogtt yarın yapılacak 75 gramla ve hastanede. Ins sonuçlamiz iyi çıkar. Gerçi benim yüksek olasılıkla gebelik sekeri çıkacak yine. Diğer 2 gebeliğimde de vardı. Zaten ben ara ara evde kan şekeri takipleri de yapıp dikkat etmeye başlamıştım. Hayırlısı artık
Nasılsın nasıl geçti muayenen .Az da olsa belli bir oranda (yaklaşık %10 civarı) fark oluyor koldan alınan ile parmak ucundan bakılan arasında. Şimdi sınırda bir değer cikacak olursa o fark önem kazanabilir. Imkaniniz varsa hastane ortamında koldan alınarak yapılanı tavsiye ederim kesinlikle. Bu arada benim de ogtt yarın yapılacak 75 gramla ve hastanede. Ins sonuçlamiz iyi çıkar. Gerçi benim yüksek olasılıkla gebelik sekeri çıkacak yine. Diğer 2 gebeliğimde de vardı. Zaten ben ara ara evde kan şekeri takipleri de yapıp dikkat etmeye başlamıştım. Hayırlısı artık
Tşk ederim istediğim kadar özen gösteremesem de dikkat etmeye çalışıyorum bakalimİnşallah çıkmazbelki bu sefer sende de çıkmaz bir ihtimal, dikkat de ediyormuşsun. Eğer bi aksilik olmazsa ben de hastanede baktırayım o zaman.
Bildiğim kadarıyla hurmanın sancı başlatıcı özelliği var bu haftalarda pek tuketmeyin
Tsk ederim sordugun için yazdim birkaç dk önce canım senin sorunun uzerine olmuş tamNasılsın nasıl geçti muayenen .
Kolaylıkla atlatmana sevindim. Geçmiş olsunTsk ederim sordugun için yazdim birkaç dk önce canım senin sorunun uzerine olmuş tam
Geçmiş olsun, kurtulmuş olmama sevindimArkadaşlar mrh. Dün kontrolümüzü olduk 23+1 günlüğüz ölçümleri iyi cıktı 640 gr olmuş kuzucum ❤ herşey yolundaymış şükür. Sonra çene cerrahina gittik 20lik dişim çekildi baya zor oldu ve kan sulandırıcı iğne olduğum için kanama uzun sürdü ancak durdu ama şükür kurtuldum çürük dişten. Tabi yeni çekildiği için ve zor olduğu için ağrılarım var yine. Ara ara parol alıyorum mecbur. Biz de durumlar böyle
Aslinda şöyle her anne alıyor ama sonradan çok ağır ve hantal sikayetiyle bastona donuyorlarmis. Cok insandan duydum. Tek basina katla koy olayi zor olduğundan. Yada araba bagajina sigmayan modelleri sectiklerinden. Instada bi sayfa takip ediyorm orda takipcilere soruldu hangi bebek arabasini tavsiye edersiniz diye 1000 yorum varsa 900u travel almayın demis. Yoksa bana gore dışardan rahat ve havali duruyor ama tamamen kişisel tercih yani
Bence yarın yapılabilir doktorunuz da uygun görürse. Yapılması önerilen zaman 24-28. Haftalar
port bebe de elle tasinan biseydi dimi insanin kolları kopuyor kendi aracinda dert toplu taşıma da dertEvet puset zor olacağını bildiğim icin port bebe aldım. Puseti arkadasim verdi onu arabada kullanmayi düşünüyorum sadece oto koltugu yaşına gelene kadar. Port bebeyle taşımak olmaz mi kraftin aldım kaliteli duruyor?
inşaallah memnun kalırsin canımCanım birde bu araba yenidogan için de uygun öyle bisey istiyodum zaten icine bi bak pusetli gibi saran şekilde aciklamalarinda yenidogan 48 ay aralik diyo.
normal ler bile 100 liraBen kesin değil ama babynest almayı düşünüyorum ama nereden alacağım belli değil henüz. Güvenilir bir yerden almak lazım ama hiç bilgim yok
evet onu bende araştırdım günde 2-3 tanesi sorun çıkarmıyor aslında az tüketilen hiçbirşey zararlı değil ama hamileliğin son ayında düzenli şekilde günde 6 tane yiyince rahim açılmasına yardımcı oluyormuşBildiğim kadarıyla hurmanın sancı başlatıcı özelliği var bu haftalarda pek tuketmeyin
1hafta ilerde olmasından korkma son haftalara doğru gün gün azalıyor ve haftasını yakalıyor. İlk oğlum 12 gün öndeydi bu da öyle. Son zaman sata göre uyumlu oldu. Genetik biraz. Kilosu da iyi maşaallah.Günaydin kizlar bizimde dun muaynnemiz vardi..yüzunü gostermedi sıpam yineesuan makat gelisli 28de dönecek dedi doktor.740 gr.olmus bir hafta önden gidiyoruz dedi.bu beni korkutuyo insallah erken dogmaz.suyu falan iyi her sey yolundaymis..50 gr.lik seker yuklememi yapti..ailede var mi deyince babamda var dedim o zaman 100luk yapalim direk dedi(o mantigi anlamadim 100luk yaparsa zaten fazla yukledigi icin seker fazla cikmaz mi kafam karisti ) istemedim önce 50lik yukleyelim dedim zaten berbat bir seydi yok karnina icmeme ragmen fenalik gecirdim beklerken 1saati.bugun sonuclari alicam
Hastane için bi şey almıycam. Kapı süsünden başka bir süsleme ya da ikramlık olmıycak.hastane için ne alıcaksınız çarşaf cibinlik v.s. gibi bişey
bi de babynast alan alacak var mı insta da bi yer var çok beğeniyorum izmitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?