kızlar bugünkü gundemim hamile pantolonlari
iki tane kot aldm
bacak popo v.s. alaninda sıkıntı yok
fakat ne var ki karnıma gelen kısımdan nefret ediyorum
karnımın üstünü bişey
;külot, streç atlet,bady
vs.
(aslında sıkı değil ama kavramasi)

beni daraltıyor ben de o bölümü geri çeviriyorum
acaba kestirip diktirsem mi 1 2 aya pişman mı olurum

ben 15 tane de yedigimi bilirm
herşeyden de korkmayın yaw

Cok sukur kimse yasamasin Insallah bakalim sonucu bekliyorum heyecanla

Merhaba hanimlar bebek yatagi konusunda cok kararsizim bilgi verir misiniz? Ilk bebegim etrafta da hic kucuk cocugu olan yok. Park yatak tarzi mi alsam iyi olur yoksa ahsap karyola seklinde mi almaliyim alinca uzun sure yatmasini istiyorum cunku su an oda yapamayacagim.

Bir de bebek esyasi icin ekstra cekmece vs aldiniz mi yoksa kendi dolabiniza mi yerlestirdiniz?

bende 2 hamile kotu aldım aynen bacak kalça kısımları iyi , ama son giydiğimde göbek kısmı ben de çok sardı , kot devride kapandı diye düşündüm. Siyah tayt üstüne bluzler giyiyorum habire aradada elbise

Merhabalar , ben deneyimli bir anne olarak yatak konusunda çok deneyimsizim , aldığım park beşiğin yatağı rahat olsun diye bizim yataklarımızın bebek için olanından aldım haliyle yüksek oldu ve erken sarkmaya başladı yataktan , sonra memlekette bir yer yatağı yaptırdım 2 yaşına kadar onda yattı abisinin odası bebişime kalacağı için şimdilik dolap falan almadım kendi dolabımda bir kaç raf ayıracağım ve kumaştan , göz göz organizerler var ya ondan aldım en azından düzenli olsun diye , 1 yaşına kadar idare ederim diye düşünüyorum böyle ama bakalım

Aynı durum bende de var ben o üst kısmı ikiye katlayıp giyiyorum göbek deliği hizasına geliyor öyle ama üstüne bol şeyler giyiyorum, dar giyersen kat izi potluk yapıyor.

Merhaba canım ben ayni zamanda anne yani olabilen park beşik aldım. Bide dolap alacağım sağlam ve uzun yillar kullanabileceği. Park beşiği 3 yasina kadar kullanıp sonra montessori tarzi düşünüyorum. Hatta park beşiği daha uzun yillar kullanan da var. Deneyimli anneler daha kullanışlı olabileceğini söylemişti bi işin oldumu içine koy işini yap icinede oyuncaklarını koy mesela. Ben böyle düşündüm

Ben de çok tecrübesizim ama eltim bebeğinde park yatak kullandı 2 yaşında hala park yatağında yatıyor, onlar çok memnun olunca ben de park yatağa yöneldim. Zaten 2 kademeli oluyor onlar, bebek küçükken üst kademede büyüyünce alt kademeye alıyorsun. Ama çok dandik bişey almamak lazım, abiler salonda kullanmak için dandik bişey almışlardı yeğenim resmen parçaladı onu içinde tekmeleye tekmeleye bizim evde 2 dolap vardı, ben yayıla yayıla yerleşmiştim içine onları düzenledim bebişe bayağa güzel yer açtım 3 büyük raf, 4 çekmece şeklinde yeter herhalde.

Hepinize cok tesekkurler sanirim park yatak daha kullanisli ama iyisinden olmali anladigim bu bir de kademeli olmali :) Park yataklarda kademe oldugunu bilmiyordum :) Karyolalar daha sık dursa da basını filan carpar diye tehlikeli sanirim.

Ve ilk bebek oldugu icin bir de kucuk sallanan besik tarzi mi almaliyim?

Ben de oyle dusunuyorum acikcasi bir de arkadasimizin yazdigi gibi organizerler ile duzenlenebilir sonra ilerde insallah kendi odasini yapabiliriz gonlumuze gore.

Park yatakların da sallama aparatı oluyor bu arada.

Kizlar ben kizimda park yayaklar8n cok da kaliteli olmayanindan aldim ve 3 yil kullandik. Boyu uzayinda normal karyolaya gecmek zorunda kaldik yoksa daha yatardi icinde. Yine bu bebek te park yatakta yatacak insallah 3 yil. Yatagi icin de visko alip ustune de pamuktan da silte yapmayi dusunuyorum.
Arabasi da traveldi. Ondan da cok memenun kaldim. Iri hantal deniyor ama anne acisindan cok rahat tek elle kontrol edilebiliyor. Iterken itmek zorunda kalmiyorsun. Tutma yerlerinden tutup yurumen yeterli. Arkadasimin bebek arabasi vardi biraz denemek icin kullanmistim kollarim kopmustu itelemekten. O da benim arabayi denedi ve cok rahat oldugunu soyledi.
Ben bebek arabasi ve park yataktan baska birsey almamistim yine almayacagim. Babynestler cok guzel ama her tarafi elyaf bebek ic9nde terler piser. Yorgan almistim elyaf ve kiz8mda kullanamadim cok terletti. Bizimkiler yaz bebegi olacaklar.

Benim iki tane pantolonum var arkadan yüksek önden düşük bel gibi hamile pantalonu
Göbegi saran bi kısım yok yani
Öyle modellerde alabilirsin veya aldıklarını döndürebilirsin

Ben park yatak dusunuyorum uzun süre kullanırım çünkü yatak odasında olucak 5 çekmeceli şifonyer var onuda bebegimin eşyaları için kullanıcam bende oda yapmicam die böyle düşündüm

Çok geçmiş olsun bi daha olmaz inşallah

Park yatağın içine nasıl bi yatak bakmalıyız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…