ben 15 tane de yedigimi bilirmevet onu bende araştırdım günde 2-3 tanesi sorun çıkarmıyor aslında az tüketilen hiçbirşey zararlı değil ama hamileliğin son ayında düzenli şekilde günde 6 tane yiyince rahim açılmasına yardımcı oluyormuş
Cok sukur kimse yasamasin Insallah bakalim sonucu bekliyorum heyecanla1hafta ilerde olmasından korkma son haftalara doğru gün gün azalıyor ve haftasını yakalıyor. İlk oğlum 12 gün öndeydi bu da öyle. Son zaman sata göre uyumlu oldu. Genetik biraz. Kilosu da iyi maşaallah.
İlk gebeliğimde 50likte bende fena oldum gözüm karardı elim yüzüm karıncalandı ve sonuç şeker çıktı. Ardından Doktor 100lük teklif etmek zorunda kalmıştı . Prosedür öyle çünkü.
Bunda tekrar etmemek için direk 75 ilk yaptık. Hiç kötü olmadım arabada uzanıp ayaklarımı yukarda tuttum belki ondan. Ve çok şükür şeker çıkmadı.
İnşaallah sende de çıkmaz da tekrar edilmez.
bende 2 hamile kotu aldım aynen bacak kalça kısımları iyi , ama son giydiğimde göbek kısmı ben de çok sardı , kot devride kapandı diye düşündüm. Siyah tayt üstüne bluzler giyiyorum habire aradada elbisekızlar bugünkü gundemim hamile pantolonlari
iki tane kot aldm
bacak popo v.s. alaninda sıkıntı yok
fakat ne var ki karnıma gelen kısımdan nefret ediyorum
karnımın üstünü bişey
;külot, streç atlet,bady
vs.
(aslında sıkı değil ama kavramasi)
beni daraltıyor ben de o bölümü geri çeviriyorum
acaba kestirip diktirsem mi 1 2 aya pişman mı olurum
Merhabalar , ben deneyimli bir anne olarak yatak konusunda çok deneyimsizim , aldığım park beşiğin yatağı rahat olsun diye bizim yataklarımızın bebek için olanından aldım haliyle yüksek oldu ve erken sarkmaya başladı yataktan , sonra memlekette bir yer yatağı yaptırdım 2 yaşına kadar onda yattıMerhaba hanimlar bebek yatagi konusunda cok kararsizim bilgi verir misiniz? Ilk bebegim etrafta da hic kucuk cocugu olan yok. Park yatak tarzi mi alsam iyi olur yoksa ahsap karyola seklinde mi almaliyim alinca uzun sure yatmasini istiyorum cunku su an oda yapamayacagim.
Bir de bebek esyasi icin ekstra cekmece vs aldiniz mi yoksa kendi dolabiniza mi yerlestirdiniz?
kızlar bugünkü gundemim hamile pantolonlari
iki tane kot aldm
karnımın üstünü bişey
;külot, streç atlet,bady
vs.
Merhaba canım ben ayni zamanda anne yani olabilen park beşik aldım. Bide dolap alacağım sağlam ve uzun yillar kullanabileceği. Park beşiği 3 yasina kadar kullanıp sonra montessori tarzi düşünüyorum. Hatta park beşiği daha uzun yillar kullanan da var. Deneyimli anneler daha kullanışlı olabileceğini söylemişti bi işin oldumu içine koy işini yap icinede oyuncaklarını koy mesela. Ben böyle düşündümMerhaba hanimlar bebek yatagi konusunda cok kararsizim bilgi verir misiniz? Ilk bebegim etrafta da hic kucuk cocugu olan yok. Park yatak tarzi mi alsam iyi olur yoksa ahsap karyola seklinde mi almaliyim alinca uzun sure yatmasini istiyorum cunku su an oda yapamayacagim.
Bir de bebek esyasi icin ekstra cekmece vs aldiniz mi yoksa kendi dolabiniza mi yerlestirdiniz?
Ben de çok tecrübesizim ama eltim bebeğinde park yatak kullandı 2 yaşında hala park yatağında yatıyor, onlar çok memnun olunca ben de park yatağa yöneldim. Zaten 2 kademeli oluyor onlar, bebek küçükken üst kademede büyüyünce alt kademeye alıyorsun. Ama çok dandik bişey almamak lazım, abiler salonda kullanmak için dandik bişey almışlardı yeğenim resmen parçaladı onu içinde tekmeleye tekmeleyeMerhaba hanimlar bebek yatagi konusunda cok kararsizim bilgi verir misiniz? Ilk bebegim etrafta da hic kucuk cocugu olan yok. Park yatak tarzi mi alsam iyi olur yoksa ahsap karyola seklinde mi almaliyim alinca uzun sure yatmasini istiyorum cunku su an oda yapamayacagim.
Merhabalar , ben deneyimli bir anne olarak yatak konusunda çok deneyimsizim , aldığım park beşiğin yatağı rahat olsun diye bizim yataklarımızın bebek için olanından aldım haliyle yüksek oldu ve erken sarkmaya başladı yataktan , sonra memlekette bir yer yatağı yaptırdım 2 yaşına kadar onda yattıabisinin odası bebişime kalacağı için şimdilik dolap falan almadım kendi dolabımda bir kaç raf ayıracağım ve kumaştan , göz göz organizerler var ya ondan aldım en azından düzenli olsun diye , 1 yaşına kadar idare ederim diye düşünüyorum böyle ama bakalım
Merhaba canım ben ayni zamanda anne yani olabilen park beşik aldım. Bide dolap alacağım sağlam ve uzun yillar kullanabileceği. Park beşiği 3 yasina kadar kullanıp sonra montessori tarzi düşünüyorum. Hatta park beşiği daha uzun yillar kullanan da var. Deneyimli anneler daha kullanışlı olabileceğini söylemişti bi işin oldumu içine koy işini yap icinede oyuncaklarını koy mesela. Ben böyle düşündüm
Ben de çok tecrübesizim ama eltim bebeğinde park yatak kullandı 2 yaşında hala park yatağında yatıyor, onlar çok memnun olunca ben de park yatağa yöneldim. Zaten 2 kademeli oluyor onlar, bebek küçükken üst kademede büyüyünce alt kademeye alıyorsun. Ama çok dandik bişey almamak lazım, abiler salonda kullanmak için dandik bişey almışlardı yeğenim resmen parçaladı onu içinde tekmeleye tekmeleyebizim evde 2 dolap vardı, ben yayıla yayıla yerleşmiştim içine onları düzenledim bebişe bayağa güzel yer açtım 3 büyük raf, 4 çekmece şeklinde yeter herhalde.
Park yatakların da sallama aparatı oluyor bu arada.Hepinize cok tesekkurler sanirim park yatak daha kullanisli ama iyisinden olmali anladigim bu bir de kademeli olmali :) Park yataklarda kademe oldugunu bilmiyordum :) Karyolalar daha sık dursa da basını filan carpar diye tehlikeli sanirim.
Ve ilk bebek oldugu icin bir de kucuk sallanan besik tarzi mi almaliyim?
Park yatakların da sallama aparatı oluyor bu arada.
Benim aklımda bu ürün beğendimEvet sorma pusetli rakamı da cok iyi. Yorumlarda güzel turk mali diye yada yeni çıkti heralde ondan uygun bilemedim
Benim iki tane pantolonum var arkadan yüksek önden düşük bel gibi hamile pantalonukızlar bugünkü gundemim hamile pantolonlari
iki tane kot aldm
karnımın üstünü bişey
;külot, streç atlet,bady
vs.
Ben park yatak dusunuyorum uzun süre kullanırım çünkü yatak odasında olucak 5 çekmeceli şifonyer var onuda bebegimin eşyaları için kullanıcam bende oda yapmicam die böyle düşündümMerhaba hanimlar bebek yatagi konusunda cok kararsizim bilgi verir misiniz? Ilk bebegim etrafta da hic kucuk cocugu olan yok. Park yatak tarzi mi alsam iyi olur yoksa ahsap karyola seklinde mi almaliyim alinca uzun sure yatmasini istiyorum cunku su an oda yapamayacagim.
Arkadaşlar mrh. Dün kontrolümüzü olduk 23+1 günlüğüz ölçümleri iyi cıktı 640 gr olmuş kuzucum ❤ herşey yolundaymış şükür. Sonra çene cerrahina gittik 20lik dişim çekildi baya zor oldu ve kan sulandırıcı iğne olduğum için kanama uzun sürdü ancak durdu ama şükür kurtuldum çürük dişten. Tabi yeni çekildiği için ve zor olduğu için ağrılarım var yine. Ara ara parol alıyorum mecbur. Biz de durumlar böyle
Park yatağın içine nasıl bi yatak bakmalıyız pekiMerhabalar , ben deneyimli bir anne olarak yatak konusunda çok deneyimsizim , aldığım park beşiğin yatağı rahat olsun diye bizim yataklarımızın bebek için olanından aldım haliyle yüksek oldu ve erken sarkmaya başladı yataktan , sonra memlekette bir yer yatağı yaptırdım 2 yaşına kadar onda yattıabisinin odası bebişime kalacağı için şimdilik dolap falan almadım kendi dolabımda bir kaç raf ayıracağım ve kumaştan , göz göz organizerler var ya ondan aldım en azından düzenli olsun diye , 1 yaşına kadar idare ederim diye düşünüyorum böyle ama bakalım
marka / model/ fotoBenim iki tane pantolonum var arkadan yüksek önden düşük bel gibi hamile pantalonu
Göbegi saran bi kısım yok yani
Öyle modellerde alabilirsin veya aldıklarını döndürebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?