Anne yani olabilen park beşik demissin canim hangi marka

bahsettiğin indirim yüzde kaç oranında oluyor ki acaba ? oyshodakileri çok beğendim tam benim istediğim gibi sade ve şık. ama çok pahalıı

Merhabalar benim gibi Eylül’de Doğum yapacak öğretmen biri var mı acaba Yaz tatilinde boşa giden 5 haftalık Doğum iznini kullanmamızın bir yolu var Mıdır

bahsettiğin indirim yüzde kaç oranında oluyor ki acaba ? oyshodakileri çok beğendim tam benim istediğim gibi sade ve şık. ama çok pahalıı

Canım %50 ye varan diye giriyor genelde 2 hafta sonra bi daha %70e varan yapıyorlar ama o zmn beden bulmak sıkıntı olabilir. Zara,zara home,oysho,bershka,stradivarius hepsi indirime giriyor aynı anda 20 haziran.

Kızlar kendinize kıyafet içinde mango 11 haziranda indirime giriyor. Bazı elbiseler düz geniş kesim yazın kurtarıcı olabilirler sıcaklarda. Bence mutlaka bakın hatta bir gün önceden mağazalara gidip ayırma yapabilirsiniz mangoda o şekilde bir sistem var.

Bunları mümkün değil aklımda tutamam özellikle beynimin az calıstıgını unutkanlıgın tavan yaptıgı su günlerde
Sen o ara bakınırsan bize de haber ver yine olur mu :)

Bende anne yani olan ahsaplardan alicam 4yasa kadar falan kullanilabiliyo bazisi..bir de bulamazsam heyner besik var nette ondanda cok memun herkes icinin takimiyla birlikte geliyor 700 800 civari..birde sifonyer ya da dolap alicam daha sonra oda yaparken kullanabilecegim gibi düz beyaz..ikeadan falan

Bu arada sekerim cikmadi kizlar gayet iyimis ama kan ilacini bir alip bir almiyordum demir ilacini kullan yazmis doktorum soylemememe ragmen sanirim kan dusuk geldi o ferro olan demir hapi sabah ictim perisan etti ac karnina gun icinde de hic ac kalmiyorum yemeklerden oncr aliydum ama sabah ac icmeye calisicam artik ..sukur ki seker olayini atlattim :)

Kan değerin kaç geldi acaba biliyor musun? E nabızda falan da yazıyodur belki. Ben de tahlil yaptırdım yeni, yarın doktora gidicem

İyi olsunda ben beklerim Allahın izniyle hareketlerini hissetmek insanı rahatlatıyor olsa gerek şimdi böyle devamlı ne durumda diye düşünüyor duruyorum

Kan değerin kaç geldi acaba biliyor musun? E nabızda falan da yazıyodur belki. Ben de tahlil yaptırdım yeni, yarın doktora gidicem
Evet yaziyor demir baglama kapasitesi yaziyor 331 normal referans degerler arasinda aslinda ama bilemiyorum tabii..genel konustu doktorda deger soylemedi :)

Ohh ne güzel, darısı başıma benim de kan ilacını doktor önce haftada 2 olarak başlattı ama hgb değeri 10a düşmüş hergüne çıkarttı benim de. Belki senin de o değer düşmüştür biraz. Bi de maltofer kullanıyorum şurup gibi daha güzel

oh süper telefona hatırlatma ekledim hemen unutmayayım diye . teşekkürler canım

Evet yaziyor demir baglama kapasitesi yaziyor 331 normal referans degerler arasinda aslinda ama bilemiyorum tabii..genel konustu doktorda deger soylemedi :)
Yok o demir bağlama kapasitesi ayrı. HGB yazar eğer elinde test sonucun varsa ya da enabızda yazıyorsa. 12 onun en düşük referansı, hani merak ettim çok mu düşükken veriyor doktor yoksa 10-11 olunca da veriyolar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…