- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
Anne yani olabilen park beşik demissin canim hangi markaMerhaba canım ben ayni zamanda anne yani olabilen park beşik aldım. Bide dolap alacağım sağlam ve uzun yillar kullanabileceği. Park beşiği 3 yasina kadar kullanıp sonra montessori tarzi düşünüyorum. Hatta park beşiği daha uzun yillar kullanan da var. Deneyimli anneler daha kullanışlı olabileceğini söylemişti bi işin oldumu içine koy işini yap icinede oyuncaklarını koy mesela. Ben böyle düşündüm
Akşam evden atarım tabikimarka / model/ foto
gönderebilir misin?
Buydu sanırımAnne yani olabilen park beşik demissin canim hangi marka
bahsettiğin indirim yüzde kaç oranında oluyor ki acaba ? oyshodakileri çok beğendim tam benim istediğim gibi sade ve şık. ama çok pahalııHayır bide benim anlamadığım şu var bakın kaç kadınız burda arada bitane biri çıkıpta demiyor “lohusa pijamaları çok şık çok güzel” fln. Hepimiz aynı fikirdeyiz abartılı,gereksiz ve çok yüksek fiyatlar. Peki kızlar bu pijamaları gecelikleri kim giyiyor allahaşkına dantelli tüllü müllü
Bu arada ben oysho dan aldığımı söylemiştim. 20 haziran oysho indirime giriyor sepetlerinizi hazırlayın. Ben direk large beden aldım herşeyi garanti olsun die gecelik sabahlık ve pijama takımı sade pamuk saten yumuşacık ve kaliteli sonradanda gerekirse daraltırır giyerim.
bahsettiğin indirim yüzde kaç oranında oluyor ki acaba ? oyshodakileri çok beğendim tam benim istediğim gibi sade ve şık. ama çok pahalıı
Bunları mümkün değil aklımda tutamam özellikle beynimin az calıstıgını unutkanlıgın tavan yaptıgı su günlerdeCanım %50 ye varan diye giriyor genelde 2 hafta sonra bi daha %70e varan yapıyorlar ama o zmn beden bulmak sıkıntı olabilir. Zara,zara home,oysho,bershka,stradivarius hepsi indirime giriyor aynı anda 20 haziran.
Kızlar kendinize kıyafet içinde mango 11 haziranda indirime giriyor. Bazı elbiseler düz geniş kesim yazın kurtarıcı olabilirler sıcaklarda. Bence mutlaka bakın hatta bir gün önceden mağazalara gidip ayırma yapabilirsiniz mangoda o şekilde bir sistem var.
Benden sonra kuzenime verdim ben aynı yatağı gayet sorunsuz kullandı çocukla da alakalı sanırım bu seçim, yoksa yatak gayet rahattı bencePark yatağın içine nasıl bi yatak bakmalıyız peki
tamam canım çok teşekkür ederim
Evetkestir arkasınada lastik hatta taktırabilirsen sahane olurtamam canım çok teşekkür ederim
ben kestiriyim en iyisi
buhran geliyo
Bende anne yani olan ahsaplardan alicam 4yasa kadar falan kullanilabiliyo bazisi..bir de bulamazsam heyner besik var nette ondanda cok memun herkes icinin takimiyla birlikte geliyor 700 800 civari..birde sifonyer ya da dolap alicam daha sonra oda yaparken kullanabilecegim gibi düz beyaz..ikeadan falanMerhaba hanimlar bebek yatagi konusunda cok kararsizim bilgi verir misiniz? Ilk bebegim etrafta da hic kucuk cocugu olan yok. Park yatak tarzi mi alsam iyi olur yoksa ahsap karyola seklinde mi almaliyim alinca uzun sure yatmasini istiyorum cunku su an oda yapamayacagim.
Bir de bebek esyasi icin ekstra cekmece vs aldiniz mi yoksa kendi dolabiniza mi yerlestirdiniz?
Kan değerin kaç geldi acaba biliyor musun? E nabızda falan da yazıyodur belki. Ben de tahlil yaptırdım yeni, yarın doktora gidicemBu arada sekerim cikmadi kizlar gayet iyimis ama kan ilacini bir alip bir almiyordum demir ilacini kullan yazmis doktorumsoylemememe ragmen sanirim kan dusuk geldi o ferro olan demir hapi sabah ictim perisan etti ac karnina gun icinde de hic ac kalmiyorum yemeklerden oncr aliydum ama sabah ac icmeye calisicam artik ..sukur ki seker olayini atlattim :)
İyi olsunda ben beklerim Allahın izniyle hareketlerini hissetmek insanı rahatlatıyor olsa gerek şimdi böyle devamlı ne durumda diye düşünüyor duruyorumSakın korkma ben yirminci haftanın bitimine doğru hissetmeye başladım. Herkese göre değişir senin haftalarında neden hareket etmiyor diye çok korkuyordum. Ama doktorum bunun çok normal olduğunu haftamın ilerlemesi gerektiğini söylemişti . Tabi benim içim rahat etmiyordu o ayrısonra bir gece birdenbire hissetmeye basladım minik minik pıt pıtlar arada hissetmediğim de oluyordu sonra uzanıp dinlenince yine başlıyordu. Bir gecede oldu yani düne kadar bişey yoktu diyordum kendi kendime azcık sabır hissedeceksin allahın izniyle
Nerden aldın o modeli canım?Benim iki tane pantolonum var arkadan yüksek önden düşük bel gibi hamile pantalonu
Göbegi saran bi kısım yok yani
Öyle modellerde alabilirsin veya aldıklarını döndürebilirsin
Evet yaziyor demir baglama kapasitesi yaziyor 331 normal referans degerler arasinda aslinda ama bilemiyorum tabii..genel konustu doktorda deger soylemedi :)Kan değerin kaç geldi acaba biliyor musun? E nabızda falan da yazıyodur belki. Ben de tahlil yaptırdım yeni, yarın doktora gidicem
Ohh ne güzel, darısı başımaBu arada sekerim cikmadi kizlar gayet iyimis ama kan ilacini bir alip bir almiyordum demir ilacini kullan yazmis doktorumsoylemememe ragmen sanirim kan dusuk geldi o ferro olan demir hapi sabah ictim perisan etti ac karnina gun icinde de hic ac kalmiyorum yemeklerden oncr aliydum ama sabah ac icmeye calisicam artik ..sukur ki seker olayini atlattim :)
oh süper telefona hatırlatma ekledim hemen unutmayayım diye .Canım %50 ye varan diye giriyor genelde 2 hafta sonra bi daha %70e varan yapıyorlar ama o zmn beden bulmak sıkıntı olabilir. Zara,zara home,oysho,bershka,stradivarius hepsi indirime giriyor aynı anda 20 haziran.
Kızlar kendinize kıyafet içinde mango 11 haziranda indirime giriyor. Bazı elbiseler düz geniş kesim yazın kurtarıcı olabilirler sıcaklarda. Bence mutlaka bakın hatta bir gün önceden mağazalara gidip ayırma yapabilirsiniz mangoda o şekilde bir sistem var.
Yok o demir bağlama kapasitesi ayrı. HGB yazar eğer elinde test sonucun varsa ya da enabızda yazıyorsa. 12 onun en düşük referansı, hani merak ettim çok mu düşükken veriyor doktor yoksa 10-11 olunca da veriyolar mıEvet yaziyor demir baglama kapasitesi yaziyor 331 normal referans degerler arasinda aslinda ama bilemiyorum tabii..genel konustu doktorda deger soylemedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?