Hastaneden sonuclariistedim seker gorunuyorda digerleri yok e nabizda alayim yazarim

İyi olsunda ben beklerim Allahın izniyle hareketlerini hissetmek insanı rahatlatıyor olsa gerek şimdi böyle devamlı ne durumda diye düşünüyor duruyorum
ben bir gece dönerken öyle gözümü açtığımda, baktım bizimki dansediyor içerde baya baya hareket var, sonra araştırdım. Gün içinde biz hareket halindeyken, arabadayken vs. uyurmuş. Nezaman sen dinlenmeye geçip uyursun, yada ayaklarını uzatıp dinlenirsin oda başlar hareket etmeye , hakikaten öyle oldu.
Şimdi 26.haftanın içinde olduğum için biraz daha büyük bebekler gibi uykuları düzene girmiş, mesela sabah uyanınca bir tekme sallıyor, hadi kalk der gibi, kahvaltım biraz geciksin pat pat düzenli vuruyor yada ben bu şekilde yorumluyorum e artık 2 kişilik bir ekibiz nede olsa o yüzden tetikte ol, gece daha çok hissedersin vakti gelince, sonrasında zaten büyüyüp güçlendikçe daha sert vuruyor her daim hissediyorsun

Evet canim hemoglobin 11.6 ya dusmus 12ymis diger tahlilde ..suc bende ama ilaci tam kullanmadim hangi akla hizmetse neyse baska seyler olmasinda hallolur insallah seninde sonuclarin iyi gelir

Evet canim azicik dusmus ufak tefek seyler bunlar insallah herkesin sonuclari iyi olur.buradaki herkes ailemden ya da yakin arkadssim sanki herkesin bebisleri anneleri iyi olsun olumsuz seyler duyunca cidden cok uzuluyorum ..saglikla alalim minnoslari

bu sıcakta yakmazmı bu kumaş

Siyahı da bu ama çok beli değil fotoda. Kendinden fitilli o da yeşil gibi.

Baby shower ya da dış çekim elbisesi olabilir bu da. LCW'nin başka mağazalarında görmedim bu çeşitleri. Başka çeşitli elbiseler de var ama zaten üç ayımız kaldı, ben bir de 3 haftadan sonra çalışmayacağım, abartmayım diyorum alışverişi, elimizde kalcaklar sonra.

Evet canim hemoglobin 11.6 ya dusmus 12ymis diger tahlilde ..suc bende ama ilaci tam kullanmadim hangi akla hizmetse neyse baska seyler olmasinda hallolur insallah seninde sonuclarin iyi gelir
Eveeet teşekkür ederim, aslında çok düşük değil ama yine de kullanmak gerekiyor demek ki. Çok sağol, ihmal etme ilacını yemeni içmeni. Dikkat et kendine

Bende de var bunun siyahi inanilmaz rahat ve şık duruyor

Birde lcw dan kapli atletlerden aldim pure secret diye..evde iste her yerde onu kullaniyorim sutyene gerek kalmiyor uzun alirsaniz tshirtlerin altinada guzel oluyor tek seyle bitmis oluyor is ve yine lcw bir taytini aldim herkes ne kadar zayif gostermis dedi kumasi şu şekil.bir de bu tarz elbiseler cok rahat oluyo ikitane de bundan aldim kolsuzuyla son anaa kadar giyilir gerisi tayt tshirrt uzun

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-30-16-06-37.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 20190530_160425.webp
    96 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaslar benim ayaklat eller cok kasinmaya basladi yasayan var mi doktora sormayida unuttum baska seyler konusmaktan

lcv den ben böyle değişik kumaş görmedim ama 1 tane normal aldım,2 tanede kısa evde giymelik gayet güzeller

lcv den ben böyle değişik kumaş görmedim ama 1 tane normal aldım,2 tanede kısa evde giymelik gayet güzeller
Ben cok sevdim disarda rahat giyiliyo düzlere gore evde de bir tayt rahat oluyo artik bir de gecelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…