Aynı durum bende de var ben o üst kısmı ikiye katlayıp giyiyorum göbek deliği hizasına geliyor öyle ama üstüne bol şeyler giyiyorum, dar giyersen kat izi potluk yapıyor.
Yok o demir bağlama kapasitesi ayrı. HGB yazar eğer elinde test sonucun varsa ya da enabızda yazıyorsa. 12 onun en düşük referansı, hani merak ettim çok mu düşükken veriyor doktor yoksa 10-11 olunca da veriyolar mı
İyi olsunda ben beklerim Allahın izniyle hareketlerini hissetmek insanı rahatlatıyor olsa gerek şimdi böyle devamlı ne durumda diye düşünüyor duruyorum
ben bir gece dönerken öyle gözümü açtığımda, baktım bizimki dansediyor içerde baya baya hareket var, sonra araştırdım. Gün içinde biz hareket halindeyken, arabadayken vs. uyurmuş. Nezaman sen dinlenmeye geçip uyursun, yada ayaklarını uzatıp dinlenirsin oda başlar hareket etmeye , hakikaten öyle oldu.
Şimdi 26.haftanın içinde olduğum için biraz daha büyük bebekler gibi uykuları düzene girmiş, mesela sabah uyanınca bir tekme sallıyor, hadi kalk der gibi, kahvaltım biraz geciksin pat pat düzenli vuruyor yada ben bu şekilde yorumluyorum e artık 2 kişilik bir ekibiz nede olsa o yüzden tetikte ol, gece daha çok hissedersin vakti gelince, sonrasında zaten büyüyüp güçlendikçe daha sert vuruyor her daim hissediyorsun
Valla o kadar cok kendime alısveriş yaptım ki hangi markaydı hatırlamıyorum aksam bakıp atıcam
Ama gebe de ve diğer paylastıgım fotodaki sitede benzerleri satılıyor
Yok o demir bağlama kapasitesi ayrı. HGB yazar eğer elinde test sonucun varsa ya da enabızda yazıyorsa. 12 onun en düşük referansı, hani merak ettim çok mu düşükken veriyor doktor yoksa 10-11 olunca da veriyolar mı
Evet canim hemoglobin 11.6 ya dusmus 12ymis diger tahlilde ..suc bende ama ilaci tam kullanmadim hangi akla hizmetse neyse baska seyler olmasinda hallolur insallah seninde sonuclarin iyi gelir
Ohh ne güzel, darısı başıma benim de kan ilacını doktor önce haftada 2 olarak başlattı ama hgb değeri 10a düşmüş hergüne çıkarttı benim de. Belki senin de o değer düşmüştür biraz. Bi de maltofer kullanıyorum şurup gibi daha güzel
Evet canim azicik dusmus ufak tefek seyler bunlar insallah herkesin sonuclari iyi olur.buradaki herkes ailemden ya da yakin arkadssim sanki herkesin bebisleri anneleri iyi olsun olumsuz seyler duyunca cidden cok uzuluyorum ..saglikla alalim minnoslari
Plm123
canım sen mi soruyordun lcw'deki rahat dediğim pantolonu? Bende bunun siyahı var, dün bunu gördüm bayıldım ama nedense almadım 3 tane hamile pantolonum 1 tane taytım var diyerek. Ama aşırı rahat bir şey, belki gidip alırım yarın bu rengini de.
Plm123
canım sen mi soruyordun lcw'deki rahat dediğim pantolonu? Bende bunun siyahı var, dün bunu gördüm bayıldım ama nedense almadım 3 tane hamile pantolonum 1 tane taytım var diyerek. Ama aşırı rahat bir şey, belki gidip alırım yarın bu rengini de. Eki Görüntüle 2274412
Plm123
canım sen mi soruyordun lcw'deki rahat dediğim pantolonu? Bende bunun siyahı var, dün bunu gördüm bayıldım ama nedense almadım 3 tane hamile pantolonum 1 tane taytım var diyerek. Ama aşırı rahat bir şey, belki gidip alırım yarın bu rengini de. Eki Görüntüle 2274412
Siyahı da bu ama çok beli değil fotoda. Kendinden fitilli o da yeşil gibi.
Baby shower ya da dış çekim elbisesi olabilir bu da. LCW'nin başka mağazalarında görmedim bu çeşitleri. Başka çeşitli elbiseler de var ama zaten üç ayımız kaldı, ben bir de 3 haftadan sonra çalışmayacağım, abartmayım diyorum alışverişi, elimizde kalcaklar sonra.
Evet canim hemoglobin 11.6 ya dusmus 12ymis diger tahlilde ..suc bende ama ilaci tam kullanmadim hangi akla hizmetse neyse baska seyler olmasinda hallolur insallah seninde sonuclarin iyi gelir
Eveeet teşekkür ederim, aslında çok düşük değil ama yine de kullanmak gerekiyor demek ki. Çok sağol, ihmal etme ilacını yemeni içmeni. Dikkat et kendine
Plm123
Birde lcw dan kapli atletlerden aldim pure secret diye..evde iste her yerde onu kullaniyorim sutyene gerek kalmiyor uzun alirsaniz tshirtlerin altinada guzel oluyor tek seyle bitmis oluyor is ve yine lcw bir taytini aldim herkes ne kadar zayif gostermis dedi kumasi şu şekil.bir de bu tarz elbiseler cok rahat oluyo ikitane de bundan aldim kolsuzuyla son anaa kadar giyilir gerisi tayt tshirrt uzun
Birde lcw dan kapli atletlerden aldim pure secret diye..evde iste her yerde onu kullaniyorim sutyene gerek kalmiyor uzun alirsaniz tshirtlerin altinada guzel oluyor tek seyle bitmis oluyor is ve yine lcw bir taytini aldim herkes ne kadar zayif gostermis dedi kumasi şu şekil.bir de bu tarz elbiseler cok rahat oluyo ikitane de bundan aldim kolsuzuyla son anaa kadar giyilir gerisi tayt tshirrt uzun
Chipolino Merida Anne Yanı Park Yatak en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer diğer park yatak, oyun parkı modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!