Ben de elbiselere dadandim canim. Arkadasim da versi hamile elbiselerinden degistirip giyiyorum. Ama bu senin pantolon da rahat gorunuyor.

Kızlar bu 3 kapısüsünü çok beğendim. Sizce hangisi?

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-30-16-45-44.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2019-05-30-16-45-09.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2019-05-29-12-44-07.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 40
Çok güzeller bu sene makromeler moda, bende sipariş vereceğim yere karar verdim, ipli makrome olandan vereceğim. yaprak kısımları da krem, toz pembe ve mürdüm rengi düşünüyorum. Birde bütçem yeterse makromeden anahtarlık hediyelik için yaptıracağım. Sonrada kapı süsünü odasına asarız

Ben de ilk o yusuf yazanı çok beğenmiştim ama şimdi bunları da görünce çok hoşuma gittiler. O anahtarlıklar da güzel evet mevlütte dağıtabilirim. Ne güzel ya kararını vermişsin :)

Ben de ilk o yusuf yazanı çok beğenmiştim ama şimdi bunları da görünce çok hoşuma gittiler. O anahtarlıklar da güzel evet mevlütte dağıtabilirim. Ne güzel ya kararını vermişsin :)
sıradan kapı süslerinden baygınlık gelmişti, bu makromeler imdadıma yetişti, senin diğer beğendiklerinde güzel ama evet ben kararımı verdim bu tarz yaptıracağım , ayrıca anahtarlık fiyatları yerine göre değişiyor en düşük olarak 4 tl den buldum 2 yerde ihtiyacın olursa bilgisini veririm , benim beğendiklerimde bunlar

Son düzenleme:
Biz ablamızın beşiği kullanacak zarf en park beşik şerden aşırı memnunum oda yapmamıştı tayinci olduğumuz için küçük iki kapaklı bş dolap işimi görmüştü iki çekmecesi ve rafları vardı ben park beşik öneriyorum kesinlikle

Evet canim hemoglobin 11.6 ya dusmus 12ymis diger tahlilde ..suc bende ama ilaci tam kullanmadim hangi akla hizmetse neyse baska seyler olmasinda hallolur insallah seninde sonuclarin iyi gelir
Ya aslında yükselmesi gerekmşyomu adet görmediğimiz için demi

Anca okudum sayfaları kaç gündür bakamıyorum bugün komrtolumuz vardı adet tarihimle uyumlu yakalamış fındığın 587 gr olmuş bağdaş kurmuş öalat geliş duruyormuş karnımda anlıyorum zarf en az çok daha net artık ultrasonda kolu bacağı herşey yolunda çok şükür bayram dönüşü şeker yüklemesi olacak

Kızlar şeker yükleme testi yapıldı ve gebelik şekeri cıktı. Diyet uygulayacağım ve evde her gün kan şekeri ölçümü yapacağım bebiş zarar görmesin diye. Ins herşey yolunda gider. Lütfen şeker yükleme testinizi ihmal etmeyin kesin tanı onunla konuluyor. Şekeriniz varsa ve bunu bilmezseniz kan şekeriniz yüksek seyrederse bebiş zarar görebiliyor bu durumdan. Hepimize sağlıklı gebelikler dilerim ❤

50 gram glikozda yapılan ölçümlerin tanı kriterleri farklı 100 gram glikozla yapılandaki farklı. Ailede olduğu için 50 gram yerine 75 gram glikozla (bazen de 100 gr glikozla) tarama öneriliyor. Ins normal çıkmıştır sonucunuz

Ben de güvenilir bir site bulabilir miyim onu düşünüyorum sizin gibi. Civildekinin fiyatı ne kadardı?

Evet yaziyor demir baglama kapasitesi yaziyor 331 normal referans degerler arasinda aslinda ama bilemiyorum tabii..genel konustu doktorda deger soylemedi :)
Demir değerleri değerlendirilirken kandaki bazı değerlerin oranı ile ferritin sonucu önemlidir hanımlar. Ona göre söylemiştir

Sadece hemoglobin (hgb) değeri baz alınmıyor demir parametreleri ve depo demiri de önemli

104 cikmis iyi sanirim :) cok tesekkur ederimmm

makromeli olan ya benim aklıma şey takılıyor, bu tarz kapı süslerini hastane kapısına nasıl asıcaz? çivi varmı yoksa illa arka fonuna tül mü koymak zorundayız? ben tül koymak istemiyorum basitleştirir gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…