Ben bu model almadım daha dogrusu anneler gününde bana hediye geldi ama benimkinin icine sünger gibi bi yatakta almıslar aynı boyÇok güzelmiş bunların içine ayriyetten yatak alınıyo dimi
Ay cok sirin ama senin bebek kız değilmiydi :/A101den 25 tlye nevresim aldim bir de ..kumasi gayet güzeldenk gelirseniz bakabilirsiniz..daha kalitelisinide alirim ama sık degistirilen bir sey oldugu icin kumasinida begenince aldim
Eveeet.renklere hic takilmiyorum ya..emzirme yastigi falanda maviAy cok sirin ama senin bebek kız değilmiydi :/
Ne güzel yazmışsın 2 kişilik ekip çok hoş geldi kulağımaben bir gece dönerken öyle gözümü açtığımda, baktım bizimki dansediyor içerde baya baya hareket var, sonra araştırdım. Gün içinde biz hareket halindeyken, arabadayken vs. uyurmuş. Nezaman sen dinlenmeye geçip uyursun, yada ayaklarını uzatıp dinlenirsin oda başlar hareket etmeye , hakikaten öyle oldu.
Şimdi 26.haftanın içinde olduğum için biraz daha büyük bebekler gibi uykuları düzene girmiş, mesela sabah uyanınca bir tekme sallıyor, hadi kalk der gibi, kahvaltım biraz geciksin pat pat düzenli vuruyor yada ben bu şekilde yorumluyorum e artık 2 kişilik bir ekibiz nede olsao yüzden tetikte ol, gece daha çok hissedersin vakti gelince, sonrasında zaten büyüyüp güçlendikçe daha sert vuruyor her daim hissediyorsun
Ben ilk bir yaşa kadar bebeklerin cinsiyeti belli olmadıgı icin tip olarak önem veriyorum :)Eveeet.renklere hic takilmiyorum ya..emzirme yastigi falanda mavi
Arkadaslar benim ayaklat eller cok kasinmaya basladi yasayan var midoktora sormayida unuttum baska seyler konusmaktan
Kızlar bu 3 kapısüsünü çok beğendim. Sizce hangisi?
Kizimin yastigiii bitti.. bunu taki yastigi olarakta kullanicam..besik icine yaptimm
Kızlar şeker yükleme testi yapıldı ve gebelik şekeri cıktı. Diyet uygulayacağım ve evde her gün kan şekeri ölçümü yapacağım bebiş zarar görmesin diye. Ins herşey yolunda gider. Lütfen şeker yükleme testinizi ihmal etmeyin kesin tanı onunla konuluyor. Şekeriniz varsa ve bunu bilmezseniz kan şekeriniz yüksek seyrederse bebiş zarar görebiliyor bu durumdan. Hepimize sağlıklı gebelikler dilerim ❤
Benim ilk gebeliğimde başıma geldiArkadaslar benim ayaklat eller cok kasinmaya basladi yasayan var midoktora sormayida unuttum baska seyler konusmaktan
Kan tahlili daha dün yapildi bir durum olsa cikmaz miydi ? Ayri mi baktirmak lazimm..en kisa zamanda tekrar gideyim o zamanBenim ilk gebeliğimde başıma geldi
Mutlaka doktora söyleyin kan testi yapıp bakıyorlar
Birkaç sebepten olabiliyormuş bi tanesi erken doğuma sebep veriyor
Benim testlerim temiz çıkmıştı ama doğuma kadar kaşınmaktan mahvoldum
Doğumdan sonra da egzema olarak kaldı maalesef
Çok geçmiş olsun size de
Extra yatak almaya gerek yok mu yaniBenden sonra kuzenime verdim ben aynı yatağı gayet sorunsuz kullandı çocukla da alakalı sanırım bu seçim, yoksa yatak gayet rahattı bence
Ince bi yatak alınmalı ozaman 90 liraya buldum n11 de ordan bakarımBen bu model almadım daha dogrusu anneler gününde bana hediye geldi ama benimkinin icine sünger gibi bi yatakta almıslar aynı boy
Direk yatırınca rahatsız olur diye düşünüyorum bilemedim
Benim kan değerim 11 dr 12ye çıkartırsak daha iyi demistiYok o demir bağlama kapasitesi ayrı. HGB yazar eğer elinde test sonucun varsa ya da enabızda yazıyorsa. 12 onun en düşük referansı, hani merak ettim çok mu düşükken veriyor doktor yoksa 10-11 olunca da veriyolar mı
ben bir gece dönerken öyle gözümü açtığımda, baktım bizimki dansediyor içerde baya baya hareket var, sonra araştırdım. Gün içinde biz hareket halindeyken, arabadayken vs. uyurmuş. Nezaman sen dinlenmeye geçip uyursun, yada ayaklarını uzatıp dinlenirsin oda başlar hareket etmeye , hakikaten öyle oldu.
Şimdi 26.haftanın içinde olduğum için biraz daha büyük bebekler gibi uykuları düzene girmiş, mesela sabah uyanınca bir tekme sallıyor, hadi kalk der gibi, kahvaltım biraz geciksin pat pat düzenli vuruyor yada ben bu şekilde yorumluyorum e artık 2 kişilik bir ekibiz nede olsao yüzden tetikte ol, gece daha çok hissedersin vakti gelince, sonrasında zaten büyüyüp güçlendikçe daha sert vuruyor her daim hissediyorsun
Benim de 50 gr yuklemeden sonra 139 cikti. Sinirda yani. Dikkat etmeye calisiyorum. Pirinc pilavi yemiyorum. Ekmek ve hamurisi az tuketiyorum. Zaafim dondurma.Kızlar şeker yükleme testi yapıldı ve gebelik şekeri cıktı. Diyet uygulayacağım ve evde her gün kan şekeri ölçümü yapacağım bebiş zarar görmesin diye. Ins herşey yolunda gider. Lütfen şeker yükleme testinizi ihmal etmeyin kesin tanı onunla konuluyor. Şekeriniz varsa ve bunu bilmezseniz kan şekeriniz yüksek seyrederse bebiş zarar görebiliyor bu durumdan. Hepimize sağlıklı gebelikler dilerim ❤
50 gram glikozla yapılan testte 1. Saat sonucu 104 ise normal. Gözünüz aydin104 cikmis iyi sanirim :) cok tesekkur ederimmm
Kaşıntıyı söylerseniz rutin kan degerlerinin dışında başka değerlere de bakılır geneldeKan tahlili daha dün yapildi bir durum olsa cikmaz miydi ? Ayri mi baktirmak lazimm..en kisa zamanda tekrar gideyim o zaman
Aaa çok güzelmiş, teşekkür ederim fikrin için :) güzel günlerde kullan inşallahsıradan kapı süslerinden baygınlık gelmişti, bu makromeler imdadıma yetişti, senin diğer beğendiklerinde güzel ama evet ben kararımı verdim bu tarz yaptıracağım , ayrıca anahtarlık fiyatları yerine göre değişiyor en düşük olarak 4 tl den buldum 2 yerde ihtiyacın olursa bilgisini veririm , benim beğendiklerimde bunlar
Eki Görüntüle 2274461 Eki Görüntüle 2274462 Eki Görüntüle 2274463
Ben de yeni aldım babyjem reflü yatağı, beyaz renk 120 tl. İnternette daha uygunmuş ama biraz pişman oldum aldığıma.Ben de güvenilir bir site bulabilir miyim onu düşünüyorum sizin gibi. Civildekinin fiyatı ne kadardı?
Teşekkür ederim :))makromeli olanya benim aklıma şey takılıyor, bu tarz kapı süslerini hastane kapısına nasıl asıcaz? çivi varmı yoksa illa arka fonuna tül mü koymak zorundayız? ben tül koymak istemiyorum basitleştirir gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?