bende bu kapı süsünden yapıcam kendim. yuvarlak kısmı mdf, marangoza kestirip boyasını verip boyatıcam. diğer malzemeler zaten hobi sitelerinde falan var. aklıma takılan bunu hastane kapısına nasıl asıcam?

Eklentiler

• 82640941-B912-447D-AA6D-37EAC3D5C0B5.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 56
A101den 25 tlye nevresim takimi aldim bir de ..kumasi gayet güzel denk gelirseniz bakabilirsiniz..daha kalitelisinide alirim ama sık degistirilen bir sey oldugu icin kumasinida begenince aldim

Eklentiler

• 20190530_183418.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 64
Ne güzel yazmışsın 2 kişilik ekip çok hoş geldi kulağıma

Arkadaslar benim ayaklat eller cok kasinmaya basladi yasayan var mi doktora sormayida unuttum baska seyler konusmaktan

Benimde kollarım vücudum çok kaşınıyor çarşamba doktora gittiğimde karaciğer enzim yüksekliği varsa ondan olabilir dedi baktık ki çok şükür değerlerim iyiymiş cildim kuruduğundan olabilir diye düşündüm yağlanırken kollarımı da yağlıyorum artık yağ sürülmedik yerim kalmadı
Kızlar bu 3 kapısüsünü çok beğendim. Sizce hangisi?

Yusuf yazanı çok beğendim
Kizimin yastigiii bitti.. bunu taki yastigi olarakta kullanicam..besik icine yaptimm

Ellerine sağlık annesii çok güzel olmuş sağlıcakla kullanın

Çok geçmiş olsun diyetle her şey yoluna giriyormuş sen zaten en iyisini bilirsin :)
İnşallah rahatça atlatırsınız bu dönemi sağlıkla kavuşursun yavrucağına

Arkadaslar benim ayaklat eller cok kasinmaya basladi yasayan var mi doktora sormayida unuttum baska seyler konusmaktan
Benim ilk gebeliğimde başıma geldi
Mutlaka doktora söyleyin kan testi yapıp bakıyorlar
Birkaç sebepten olabiliyormuş bi tanesi erken doğuma sebep veriyor
Benim testlerim temiz çıkmıştı ama doğuma kadar kaşınmaktan mahvoldum
Doğumdan sonra da egzema olarak kaldı maalesef
Çok geçmiş olsun size de

Kan tahlili daha dün yapildi bir durum olsa cikmaz miydi ? Ayri mi baktirmak lazimm..en kisa zamanda tekrar gideyim o zaman

benimkide sabah erkenden uyanıp beni kaldiriyo erken kahvaltımı yapıyorum mecbur gecede ben uyumaya çalışıyorum bakıyom yine uyanık

Benim de 50 gr yuklemeden sonra 139 cikti. Sinirda yani. Dikkat etmeye calisiyorum. Pirinc pilavi yemiyorum. Ekmek ve hamurisi az tuketiyorum. Zaafim dondurma.

Aaa çok güzelmiş, teşekkür ederim fikrin için :) güzel günlerde kullan inşallah

Ben de güvenilir bir site bulabilir miyim onu düşünüyorum sizin gibi. Civildekinin fiyatı ne kadardı?
Ben de yeni aldım babyjem reflü yatağı, beyaz renk 120 tl. İnternette daha uygunmuş ama biraz pişman oldum aldığıma.
Sevibebe anne yanı reflü yatağı da o grili bulutlu desen 200 tl idi. Önce onu alacaktım ama çok fazla yumuşak olduğu için istemedim.
Ben de civilden aldım salı günü

Teşekkür ederim :))
Benim gördüğüm hep çiviye asılmış yani bu süsleri tülle bağlama gibi bi şey olamaz zaten. Ama yanına tül de bağlayan oluyor ekstra süs olsun diye. Çivi var galiba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…