inşallah vardır bide dımdızlak kalmayalım hastanedeTeşekkür ederim :))
Benim gördüğüm hep çiviye asılmış yani bu süsleri tülle bağlama gibi bi şey olamaz zaten. Ama yanına tül de bağlayan oluyor ekstra süs olsun diye. Çivi var galiba :)))
Bende onu dusundum gecen kapilarda hic civi gormedim..bantla falanmi yapistiriyorlar.bunu ogreniceminşallah vardır bide dımdızlak kalmayalım hastanedeneyse bidaha gittiğimde bi göz gezdiriyim
Teşekkür ederim, ben de yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek. Çok düşük değil seninki de, güzel sayılır. Bebekler iyi olsun da :)Benim kan değerim 11 dr 12ye çıkartırsak daha iyi demisti
Normalde park peşiği aldığımız yerden yatağını almıştık ama ben bu ince rahat değildir diye ekstra almıştımExtra yatak almaya gerek yok mu yani
Inşallah canim sağolTeşekkür ederim, ben de yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek. Çok düşük değil seninki de, güzel sayılır. Bebekler iyi olsun da :)
Anladım bende duruma göre bakayım ozamanNormalde park peşiği aldığımız yerden yatağını almıştık ama ben bu ince rahat değildir diye ekstra almıştım
Kaç çıktı değerin? 75 lik mi yapıldı? Diyet yapmak zor oluyor ama işin güzel tarafı fazla kilo almayı da engelliyor :) ben de devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim. Ben de preklampsi riski de çıktı o yüzden ekstra önem kazandı şeker yüklemesiKızlar şeker yükleme testi yapıldı ve gebelik şekeri cıktı. Diyet uygulayacağım ve evde her gün kan şekeri ölçümü yapacağım bebiş zarar görmesin diye. Ins herşey yolunda gider. Lütfen şeker yükleme testinizi ihmal etmeyin kesin tanı onunla konuluyor. Şekeriniz varsa ve bunu bilmezseniz kan şekeriniz yüksek seyrederse bebiş zarar görebiliyor bu durumdan. Hepimize sağlıklı gebelikler dilerim ❤
Evet ya. Geçen bir misafirliğe gittik sarı giydirmişler bebeğe. İlk kez görüyoruz. Çok tatlıydı. Eşimin kucağına gitti emekleyerek. Eşim, kız sen ne tatlısın dedi.Ben ilk bir yaşa kadar bebeklerin cinsiyeti belli olmadıgı icin tip olarak önem veriyorum :)
Ayyyy bizim aile hekimi de kiz 3 yasindayken ve ustunde pembe elbise modeli kase kaban olmasina ragmen kafasinda bere vardi ondan midir nedir bunu sunnet ettirin demistik size defil mi dedi. Biz esimle şok. Kiz o diye cevaplamistik. Komik seyler olabiliyor bazen boyle.Evet ya. Geçen bir misafirliğe gittik sarı giydirmişler bebeğe. İlk kez görüyoruz. Çok tatlıydı. Eşimin kucağına gitti emekleyerek. Eşim, kız sen ne tatlısın dedi.Çaktırmadan adını söyledim anlasın diye.
Biz de sünnet için üroloğa gittik. Oğlum mavi gözlü sarışın diye kız güzelliği var dedi doktorkız olsa orda işimiz ne
ayyy çok guzell yaaKizimin yastigiii bitti.. bunu taki yastigi olarakta kullanicam..besik icine yaptimm
Evet 75 gramlık yaptırdım açlık 99 1. Saat 266 2. Saat 143 önceki gebeliklerimde de vardı gebelik şekeri. Tahmin ediyordum yine çıkacağını. Ins senin hersey yolunda giderKaç çıktı değerin? 75 lik mi yapıldı? Diyet yapmak zor oluyor ama işin güzel tarafı fazla kilo almayı da engelliyor :) ben de devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim. Ben de preklampsi riski de çıktı o yüzden ekstra önem kazandı şeker yüklemesi
Aynen, düğünde bile giyebilirsin diyor eşim. Yalnız ne kadar yıkansa da kumaşın bir kokusu var, o koku geçmiyor, dikkatini çekti mi senin de? Defacto'dan hamile kotu aldım aynı koku onda da varBende de var bunun siyahi inanilmaz rahat ve şık duruyor
Elbiselerde bacaklarım birbirine sürtüyor rahat edemiyorum ki.Ben de elbiselere dadandim canim. Arkadasim da versi hamile elbiselerinden degistirip giyiyorum. Ama bu senin pantolon da rahat gorunuyor.
Benim şeker diyetle düzeni girdi canım, senin de girer. Ve gerçekten olumlu tarafı gereksiz kilo almamak. Bana herkes biraz naz yap normal insanlar gibisin hiç hamile gibi durmuyorsun diyor, daha zamanı var sanırım diyorum ben de.Evet 75 gramlık yaptırdım açlık 99 1. Saat 266 2. Saat 143 önceki gebeliklerimde de vardı gebelik şekeri. Tahmin ediyordum yine çıkacağını. Ins senin hersey yolunda gider
Ben elbiselerin altına giymek için pacali hamile külodu aldim. o şekilde aratırsan internette çıkıyor canım. Buyuk de aldim son aylarda da giyeyim diye. Sort gibi bildiğin ama belli olmuyor kıyafet altında. Ve çok rahat. Tavsiye ederimElbiselerde bacaklarım birbirine sürtüyor rahat edemiyorum ki.
Evet ya. Geçen bir misafirliğe gittik sarı giydirmişler bebeğe. İlk kez görüyoruz. Çok tatlıydı. Eşimin kucağına gitti emekleyerek. Eşim, kız sen ne tatlısın dedi.Çaktırmadan adını söyledim anlasın diye.
Biz de sünnet için üroloğa gittik. Oğlum mavi gözlü sarışın diye kız güzelliği var dedi doktorkız olsa orda işimiz ne
Yatagın ölcüsüne göre bak ona derim veya park yatagının ic ölcüsüne göreInce bi yatak alınmalı ozaman 90 liraya buldum n11 de ordan bakarım
Canım şişlik hamilikten kaynaklı normal de olabiliyormuş preeklempsi kaynaklı da olabiliyormuş. Asıl ayırt edici iki faktör varmış biri 24 saatlik idrarda protein testi, diğeri tansiyonun 14/9 ve üzerine çıkması. Benim 24 saatlik idrarda protein biraz fazla çıktığı için risk taşıyorsun dediler. Tansiyonum normal ama ilerleyen haftalarda o da yükselebilirmiş. İnşallah olumsuz bir durum olmayacak, devamlı takipteyiz zaten diyerek pozitif düşünmeye çalışıyorum. Benim de şuan tansiyonum en fazla 12/8 oluyor genelde 11/7 çıkıyor. Şüphen varsa ara ara tansiyon baktır canım ve de doktoruna danış. Bir de tuzu azalt şişliklere bayağa faydası oluyor.Benim şeker diyetle düzeni girdi canım, senin de girer. Ve gerçekten olumlu tarafı gereksiz kilo almamak. Bana herkes biraz naz yap normal insanlar gibisin hiç hamile gibi durmuyorsun diyor, daha zamanı var sanırım diyorum ben de.
ShinSeGi canım preeklempsi riski nasıl anlaşılıyor? Geçen ben çok korktum ayaklarım aşırı şişince tansiyonum çıktı sandım ama hep 10-6 gibi değerler çıkıyor, 9-6 çıktı o gün. İnşallah hiç birimizin başına gelmez böyle şeyler.
Çok iyi fikirBen elbiselerin altına giymek için pacali hamile külodu aldim. o şekilde aratırsan internette çıkıyor canım. Buyuk de aldim son aylarda da giyeyim diye. Sort gibi bildiğin ama belli olmuyor kıyafet altında. Ve çok rahat. Tavsiye ederim
Hay Allah bana kimse öyle bir test önermedi. Yaptırsam iyi olurdu aslında. 24 saat bekletiyorlar mı idarı, nasıl oluyor?Canım şişlik hamilikten kaynaklı normal de olabiliyormuş preeklempsi kaynaklı da olabiliyormuş. Asıl ayırt edici iki faktör varmış biri 24 saatlik idrarda protein testi, diğeri tansiyonun 14/9 ve üzerine çıkması. Benim 24 saatlik idrarda protein biraz fazla çıktığı için risk taşıyorsun dediler. Tansiyonum normal ama ilerleyen haftalarda o da yükselebilirmiş. İnşallah olumsuz bir durum olmayacak, devamlı takipteyiz zaten diyerek pozitif düşünmeye çalışıyorum. Benim de şuan tansiyonum en fazla 12/8 oluyor genelde 11/7 çıkıyor. Şüphen varsa ara ara tansiyon baktır canım ve de doktoruna danış. Bir de tuzu azalt şişliklere bayağa faydası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?