Ben elbiselerin altına giymek için pacali hamile külodu aldim. o şekilde aratırsan internette çıkıyor canım. Buyuk de aldim son aylarda da giyeyim diye. Sort gibi bildiğin ama belli olmuyor kıyafet altında. Ve çok rahat. Tavsiye ederim
Canim taytin birini kes sort gibi yap eskiden annelerimiz giydirirdi pacali o zaman hic sürtunme olmuyo hatta normal tayti yapmistim simdi hamile taytlarindan birini feda edicem bende
Ben elbiselerin altına giymek için pacali hamile külodu aldim. o şekilde aratırsan internette çıkıyor canım. Buyuk de aldim son aylarda da giyeyim diye. Sort gibi bildiğin ama belli olmuyor kıyafet altında. Ve çok rahat. Tavsiye ederim
Bir kilolu olarak sana tüyo. Elbise giydiğinde bacaklarinin arasina vucut yagi saç yagi hicbiri yoksa zeytinyagi elinle sür yedir. Gün boyu bacak pişmesi surtmesi yaşamazsın kilo veremeyenler çözüm yaratıyor yapacak bisey yok
Aynen, düğünde bile giyebilirsin diyor eşim. Yalnız ne kadar yıkansa da kumaşın bir kokusu var, o koku geçmiyor, dikkatini çekti mi senin de? Defacto'dan hamile kotu aldım aynı koku onda da var
Koku ben farketmedim hic canim onda ama defactodan aldigim kotta var sanki evet..bu arada gün sayiyor musun nihayet dönem sonu geliyorrr.bayramdan sonra son 5 şükür
Canım ben tüp bebekle hamile kaldığım için doktorum çok temkinli gidiyor ondan istemiştir. 24 saat boyunca idrarını bir şişede biriktirip labaratuvara veriyorsun içindeki ortalama protein miktarı hesaplanıyor. Sen doktoruna danış belki gerek yok da diyebilir. Dediğim gibi her şişlik preempleski demek değilmiş. Bi de kanda albümin ile total protein de baktı doktor bende.
Evet ya. Geçen bir misafirliğe gittik sarı giydirmişler bebeğe. İlk kez görüyoruz. Çok tatlıydı. Eşimin kucağına gitti emekleyerek. Eşim, kız sen ne tatlısın dedi. Çaktırmadan adını söyledim anlasın diye.
Biz de sünnet için üroloğa gittik. Oğlum mavi gözlü sarışın diye kız güzelliği var dedi doktor kız olsa orda işimiz ne
Biz onu şimdi de yaşıyoruz oğlumun saçları uzun, yanlar sıfır aslında ama yüzüne bakınca ben bile diyorum kız da olsa sırıtmazmış bu tiple Oda üzülüyor kız sandıkları zaman gel kestirelim saçını diyorum onuda yapmıyor ben bu defa üzülmesin diye dışarda saçların ne güzel diyen olunca hemen oğlum , Doruk Ali diye sesleniyorum
Merhabalar benim gibi Eylül’de Doğum yapacak öğretmen biri var mı acaba Yaz tatilinde boşa giden 5 haftalık Doğum iznini kullanmamızın bir yolu var Mıdır
Ne yazıkki hiç bir yolu yok artık kasımdan sonra heyet raporuyla ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum inşallah.bayramdan sonra da rapor alacağım ben.son hafta ve seminerlere katılmayacağım yani öğrenci de yok bir de benim 33 saat dersim vardı baya yorucu geçti.doktorla da konuştum yazarım dedi hayırlısı bakalim