Heyet raporunu nerden almayi dusunuyosun? Benim de eylül başında hatta ağustos sonu da olabilir dogum. Benimki de yanıyor. Alabilsem ben de heyet alacagim yoksa çok zorlanacak da olsak ücretsiz izne ayrılacağım. 2 aylık bebeğimi nasıl bırakıp işe gideyim. Idaremiz de çok anlayissiz ve problemli hiç kolaylık sağlamaz yani. 24. Haftam geçtiği halde nöbet tutturdular düşün yasal hakkımı bile alamadım.

Bir de bazi elbiseler ic gosterebiliyor astarrlarda bu donemde olmuyor onlara ne yapiyorsunuz acaba ozel diktirsem mi dedim
Pentide hm de var kombinezon olarak ip askılı şeklinde almıştım ben elbiselerin içine giyiyorum gerçekten bazı elbiseler olduğu gibi gösteriyor

Merhabalar bebek icin sadece 1 yatak mi almaliyiz yoksa bir de minik sepet sallanan turden mi almaliyiz? Yeni dogdugunda kullanabilmek icin.

Merhabalar bebek icin sadece 1 yatak mi almaliyiz yoksa bir de minik sepet sallanan turden mi almaliyiz? Yeni dogdugunda kullanabilmek icin.
Ben ana kucagini tiniylove yada babyplus alicam ilk etapta sallanir yanimda besik niyetinede yatiirirm zaten bir kac sekil oluyor :) besikte anne yani ahsap dusundum bir de reflu yatagi alirim

Yatakta hemen yatamıyor tabi birkaç ay sizin odada kalması için sepet, beşik vs gibi taşınabilir birşey gerekiyor önemli bir ihtiyaç

Tesekkur ederim ben de oyle dusundum yatak cok buyuk gelir minicik olacaklar. Etrafta kimse de olmayinca tecrubesiz olmak cok zor oluyor maalesef :) sizler sayesinde fikir aliyorum

Tesekkur ederim ben de oyle dusundum yatak cok buyuk gelir minicik olacaklar. Etrafta kimse de olmayinca tecrubesiz olmak cok zor oluyor maalesef :) sizler sayesinde fikir aliyorum
bende yeğenlerimden ve arkadaşlarımdan gördüm birde burda konuşuyoruz bol bol burası fikir almak için çok iyi bir yer gerçekten , iyi ki var

Heyet raporunu devlet hastanesinden alacağım.burda özel hastane olmadığı için aslinda daha kolay verirler ordan.Mecburen alacağım ben de bırakamam daha 2 aylıkken

Kızlar günaydın harika bir gün olsun hepimiz için rüyamda kızımı gördüm hala etkisindeyim doğum yapmışım pembelere sarıp hemşire kucağıma veriyordu. Yüzüne bakmaktan kendimi alamıyordum öyle güzel öyle nur bişeydiki anlatamam iri bi bebekti ve mutluluktan delirmistim sürekli bu benim mi diye soruyordum, cok guzel bi kızdı ya kucağıma verdikleri hissi hala hissediyorum mükemmel bi duygu Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.mutlu anne mutlu bebekler olalım hep

Kızlar 75 lik şeker yüklemesi yapildi açlık 76 cıktı. 1 saat sonra 142 cıktı. 2. Saatin çıkmasını bekliyorum. Bunun normali ne olması gerek?? Annem yıllardır insulin kullanıyor o yüzden endişeliyim biraz

142den bayagi bayagi asagi cikmasi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…