her seyde hayır vardır ama böyle denk gelmesi biraz kötü oldu tabi ben de ilk dönemi kapatsam yeter diye düşünüyorum.

Ben rehber öğretmenim kurs açma şansım da yok yazın RAMda görev alabilirim o da 8.30-17.30 çok yorar o sıcakta.

Oy maşallah ne güzel bi rüyaymıs öyle

Benimkinde 180 max ref gösteriyor ama bilemedim benimde 136 cıkmıstı gayet iyi dediler

Çok güzelmiş , gerçeğini yaşamak nasip olsun inşallah insan gerçekten rüyasından etkileniyor bende geçen gün gördüm kızımı ama 3-3.5 yaşlarındaydı öyle güzeldi ki

Hahahah peki benim kocaaammmm sabah ne diyorrr bana ruyada ayi yavrusu görmek ne demek dedi dogmusss ama ayı yavrusuymus diyoooo cocuga iki de bir danaaa falan dersek olcagi oydu dedim.bir de birtane video var ya ayi yavrusu annesinin pesinden tirmanirken kayiyo dusuyo esim cok uzuluyodu o videoya acip acip izliyodu cocugunuda oyle gormus bir de ne demek diye ciddiye alip bana anlatmasi

Hahahaha buna çok güldümmmmm yavru yavrudur her türlüsü kabulum deseydin

Ben görsem dayanamaz uyandırırdım :)
Bana hic gelmiyor kuzum zaten son ultrasondada bile isteye gizledi kendini pis
Hahahaha onun ayaklarını yerimm pis mi oldu şimdi çocuk bende detaylı ultrasonda agzi burnu gozleri cok belli ona göre hep hayal ediyorum heralde ondan bilinc altı olmuş. Bide doktorlada konuşuyodum telefonda hocam hicbisey anlamadim çok sağolun diye. Insallah gerçeğide böyle olur doğumdan korkuyorum çünkü. Gerçi tüp bebek acısı daha fazla dediler doğumdan ama bilemedim onu doğurunca karar vericem

Hahahaha buna çok güldümmmmm yavru yavrudur her türlüsü kabulum deseydin
Yaniii bana benzemeyecegiii kesin ben o rüyayi daha haberim bile yokken gordum biliyomusun hamile oldugumu bilmiyorum elime pembelerle kiz cocugu verdiler..3gun sonra testle ogrendim:) bir deee emziriyordum yeni evlendigimde gordum o ruyayi bildigin o hissi yasadim..emzirmenin ne demek oldugunu biliyo gibiyim ruyam aklima geldikceee..icimden bir seyler akti gitti ruyada olsa yasamistim

hahahah çok iyiymiş ya erkeklerde bir başka etkileniyor. Eşimde göbeğime krem sürerken ne kadr enteresan ya deyip duruyordu, dedim hazır ol 3 katı büyüyecek o göbek 3 ayda sonra tartıldı bende kilo aldı beni engelle akşamları hafif yiyeyim diyor, bizim gibi olmasada onlarda farklı etkileniyor

Bu kadar olur bende rüyamda emziriyordum o çekmesi onu doyurmanin mutluluğu yüzünü izlemem hala aklımda unutamıyorum emzirmek hissi her gördüğüm şeyden daha güzeldi sanki dünyada ondan ve benden başka hiçbişey yok gibi öyle özeldi bak sende unutamamissin o hissi gerçekten cok güzeldi tenini hissedip bana bakması

:)
Olumsuzları duyma görmez bilme
Cok kötü atlatanlar oldugu gibi bir avazda kurtulanda var
Arkadasın tekine sancı girdi mesela dogum basladı falan dediler ay durun eve gidip duş alıp geleyim diyip gayet güzel o sancılarla eve dönüp dusunu alıp hastane cantasını hazırlayıp hastaneye gittik bir iki saat icindede zınk diye dogurdu :)
7aylıkken 1800gr civarı dogum yapan arkadasım var oda bi anda böyle küttedenek hemde normal dogum yapanlardan
Pozitifi cagıralım pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…