Ne yazıkki hiç bir yolu yokartık kasımdan sonra heyet raporuyla ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum inşallah.bayramdan sonra da rapor alacağım ben.son hafta ve seminerlere katılmayacağım yani öğrenci de yok bir de benim 33 saat dersim vardı baya yorucu geçti.doktorla da konuştum yazarım dedi hayırlısı bakalim
Ben oda takımı alıcam bide ilk 6ay odamda yanımda yatması icin park yatağı varMerhabalar bebek icin sadece 1 yatak mi almaliyiz yoksa bir de minik sepet sallanan turden mi almaliyiz? Yeni dogdugunda kullanabilmek icin.
Oy maşallah ne güzel bi rüyaymıs öyleKızlar günaydın harika bir gün olsun hepimiz içinrüyamda kızımı gördüm hala etkisindeyim doğum yapmışım pembelere sarıp hemşire kucağıma veriyordu. Yüzüne bakmaktan kendimi alamıyordum öyle güzel öyle nur bişeydiki anlatamam iri bi bebekti ve mutluluktan delirmistim sürekli bu benim mi diye soruyordum, cok guzel bi kızdı ya kucağıma verdikleri hissi hala hissediyorum mükemmel bi duygu Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.mutlu anne mutlu bebekler olalım hep
Benimkinde 180 max ref gösteriyor ama bilemedim benimde 136 cıkmıstı gayet iyi dedilerKızlar 75 lik şeker yüklemesi yapildi açlık 76 cıktı. 1 saat sonra 142 cıktı. 2. Saatin çıkmasını bekliyorum. Bunun normali ne olması gerek?? Annem yıllardır insulin kullanıyor o yüzden endişeliyim biraz
Çok güzelmiş , gerçeğini yaşamak nasip olsun inşallah insan gerçekten rüyasından etkileniyorKızlar günaydın harika bir gün olsun hepimiz içinrüyamda kızımı gördüm hala etkisindeyim doğum yapmışım pembelere sarıp hemşire kucağıma veriyordu. Yüzüne bakmaktan kendimi alamıyordum öyle güzel öyle nur bişeydiki anlatamam iri bi bebekti ve mutluluktan delirmistim sürekli bu benim mi diye soruyordum, cok guzel bi kızdı ya kucağıma verdikleri hissi hala hissediyorum mükemmel bi duygu Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.mutlu anne mutlu bebekler olalım hep
Ay bide chicco relax and play var ana kucagı :)Ben oda takımı alıcam bide ilk 6ay odamda yanımda yatması icin park yatağı var
Sorma sabah eşime bakıyorum uyansinda anlatayım diye :) gerçeğini yaşamak nasip olsun hepimizeOy maşallah ne güzel bi rüyaymıs öyle
Hahahah peki benim kocaaammmm sabah ne diyorrr bana ruyada ayi yavrusu görmek ne demek dediKızlar günaydın harika bir gün olsun hepimiz içinrüyamda kızımı gördüm hala etkisindeyim doğum yapmışım pembelere sarıp hemşire kucağıma veriyordu. Yüzüne bakmaktan kendimi alamıyordum öyle güzel öyle nur bişeydiki anlatamam iri bi bebekti ve mutluluktan delirmistim sürekli bu benim mi diye soruyordum, cok guzel bi kızdı ya kucağıma verdikleri hissi hala hissediyorum mükemmel bi duygu Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.mutlu anne mutlu bebekler olalım hep
Hahahaha buna çok güldümmmmm yavru yavrudur her türlüsü kabulum deseydinHahahah peki benim kocaaammmm sabah ne diyorrr bana ruyada ayi yavrusu görmek ne demek dedidogmusss ama ayı yavrusuymus diyoooo cocuga iki de bir danaaa falan dersek olcagi oydu dedim.bir de birtane video var ya ayi yavrusu annesinin pesinden tirmanirken kayiyo dusuyo esim cok uzuluyodu o videoya acip acip izliyodu cocugunuda oyle gormus bir de ne demek diye ciddiye alip bana anlatmasi
Ben görsem dayanamaz uyandırırdım :)Sorma sabah eşime bakıyorum uyansinda anlatayım diye :) gerçeğini yaşamak nasip olsun hepimize
Benimde 130 çıktı canım doktor iyi dedi aynen.Benimkinde 180 max ref gösteriyor ama bilemedim benimde 136 cıkmıstı gayet iyi dediler
Hahahaha onun ayaklarını yerimm pis mi oldu şimdi çocukBen görsem dayanamaz uyandırırdım :)
Bana hic gelmiyor kuzum zaten son ultrasondada bile isteye gizledi kendini pis
Yaniii bana benzemeyecegiii kesinHahahaha buna çok güldümmmmm yavru yavrudur her türlüsü kabulum deseydin
Hahahah peki benim kocaaammmm sabah ne diyorrr bana ruyada ayi yavrusu görmek ne demek dedidogmusss ama ayı yavrusuymus diyoooo cocuga iki de bir danaaa falan dersek olcagi oydu dedim.bir de birtane video var ya ayi yavrusu annesinin pesinden tirmanirken kayiyo dusuyo esim cok uzuluyodu o videoya acip acip izliyodu cocugunuda oyle gormus bir de ne demek diye ciddiye alip bana anlatmasi
dimi okadar sabırsızlan hazırlan git , arkasını dönsün oyun oynuyor sana annesiBen görsem dayanamaz uyandırırdım :)
Bana hic gelmiyor kuzum zaten son ultrasondada bile isteye gizledi kendini pis
Bu kadar olur bende rüyamda emziriyordum o çekmesi onu doyurmanin mutluluğu yüzünü izlemem hala aklımda unutamıyorum emzirmek hissi her gördüğüm şeyden daha güzeldi sanki dünyada ondan ve benden başka hiçbişey yok gibi öyle özeldi bak sende unutamamissin o hissi gerçekten cok güzeldi tenini hissedip bana bakmasıYaniii bana benzemeyecegiii kesinben o rüyayi daha haberim bile yokken gordum biliyomusun hamile oldugumu bilmiyorum elime pembelerle kiz cocugu verdiler..3gun sonra testle ogrendim:) bir deee emziriyordum yeni evlendigimde gordum o ruyayi bildigin o hissi yasadim..emzirmenin ne demek oldugunu biliyo gibiyim ruyam aklima geldikceee..icimden bir seyler akti gitti ruyada olsa yasamistim
142den bayagi bayagi asagi cikmasi gerekiyor
Uff harbiden çokmuş annesi bi gitcen ki kocaman olmuşdimi okadar sabırsızlan hazırlan git , arkasını dönsün oyun oynuyor sana annesibenim önümüzdeki randevum 22 Haziran ama çok var
:)Hahahaha onun ayaklarını yerimm pis mi oldu şimdi çocukbende detaylı ultrasonda agzi burnu gozleri cok belli ona göre hep hayal ediyorum heralde ondan bilinc altı olmuş. Bide doktorlada konuşuyodum telefonda hocam hicbisey anlamadim çok sağolun diye. Insallah gerçeğide böyle olur doğumdan korkuyorum çünkü. Gerçi tüp bebek acısı daha fazla dediler doğumdan ama bilemedim onu doğurunca karar vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?