evet hamile olmadan önce bende emzirdiğim bir rüya gördüm ve aşırı etkilenmiştim

Gerçekten mi, 120 dk sonrada 143 çıkmış.. 60 dk sonra 142
Bidaha test önerebilir yada şeker tanısı koyabilir. Çünkü burda tüm arkadaslarda ilk 1 saatlik sonuç örnek 120 iken 2 saatlik sonuç 70 80 çıktı yani normal haline döndü. Ama yinede korkma lütfen bende cok bilgili değilim kendi sonuçlarımızdan yola çıkıyorum. Insulinlik bi durum degil ama diyetle atlatirsin gbi duruyor. Doktorunun açıklamasına kadar lutfen soylediklerimi baz alma belki bizimkiler hep öyle denk gelmiştir

dimi okadar sabırsızlan hazırlan git , arkasını dönsün oyun oynuyor sana annesi benim önümüzdeki randevum 22 Haziran ama çok var
Yok arkasını dönmedi elleriyle agzını kapadı zaten kücücük yüzü o kadar dürttük dürttük anca bi elini cekti o ara almıs agzına cuk cuk parmak emiyodu :)

Doğru söylüyorsun bu dediğini hayatımın her alanında uygulamaya çalışıyorum inşallah her sey cok güzel olucak burdan ek gida tarifleri paylaşıp aldıklarımizin ne kadar işe yarayip kullanim bilgilerinide vericez inşallah sona yaklaştıkk

Ay en korktugumdu kocamın kilo alması ama bünyesi o kadar güzel calısıyorki gecen ay almaya basladıgı gibi yemegi kesip üc bes güne eski haline döndü :)
Hamileler kiloyu veriyormus ama baba adaylarında o göbek kalıyormus uzunca süre :)

Bizimkinin hayvan yavrularina falan zaafi var zaten kedi,kedi yavrusu..bu ayi yavrusunun videosunda cok uzulmustu etkisinden cikamamis kendi yavrusunu nasil sevecek bilemiyorum komik oluyolar ya..hicbir sey bilmiyorlar anlatiyorum bende sut suan bu yuzden gelmio bu hormon devreye gircek sut gelecek ,vs..anlattikca cok garip sey annelik..cok buyuk bir meselee falan diyo bazen bezdirincede 2.yi (yapacagimi dusunuyo ) benim dogurma imkanim varsa nolur ben dogurayim diye isyan edebiliyo..ne guzel olurdu

Valla burda tutundu mu tutunacakmı kalp ritmini duyan varmılardan nerelere geldik dahada gelicez saglıkla Allahın izniyle

gerçekten kocaman olur ozamana kadar nerdeyse 1300-1500 olacak kilosu inşallah
Ayyy dahada kabuğuna sığmaz hep oyuncuk yapar içerde tam yemelikkk sonra bekleki gelsin doğumda sevelimm. Cok guzel heycanlar ya Rabbim hak eden ve hakkından gelebilecek tüm kadınlara nasip etsin kimseyi aratmasın inşallah

Benim eşim de her sabah tartılıp kilosunu kontrol eder 1-2 iftara gidip geç yemek yiyince psikolojik olarakta etkilendi heralde, hemen bir kaç egzersiz yaptı , aynen benim eşimde hemen veriyor. Zaten evlendikten sonra önce kilo aldı , sonra benim sağlıklı beslenmeye geçiş yaptı mecbur 12 kilo verdi şişman değil kalıplıydı sadece, ama 70-71 ideal kilosu yani , o yüzden yine bana diyor engelle diye

Valla burda tutundu mu tutunacakmı kalp ritmini duyan varmılardan nerelere geldik dahada gelicez saglıkla Allahın izniyle
Dimi sorma kalp atışıydi bilmem neydi. Benim serüvenim hep çok heyecanlıydı. 5 yıl olmadı çocuğum yoğun tup bebek tedavisi sırasında spontan hamile kaldım kendiliğinden oldu doktor o nokta kadarken bak bu bebek dedi ben inanmadım, yan odasında ki diğer kadın doğuma gidip özür dilerim burda bebek var mı diye sordum. Belki başkası olsa terslerdi ama benim durumumu bildiği icin gülerek sarıldı bana bak evet orda bebek var dedi. Henuz orda noktaydi yavrum simdi karnımın derisi raks ettiren koca kızım oldu mucizesi annesinin o. Hic unutamam o saçmalamalarimi kaç doktora gittim hamileyim dimi diye. Yürürken bişey görüp üzülsem hemen doktora koşardım saat farketmez gece gündüz ozel yada acil bebeğim iyimi bisey oldumu diye. Düşündükçe gözlerim mutluluktan doluyor. O yüzden benim gibi bekleyen her kulunu sevindir Rabbim diyorum. Bu imtihan bambaşka bu mutluluk mucizede öyle. Ay içimi döktüm rüyamda da hala inanamadim heralde bu benim mi diyorum cocuk beni bi ikna edemedi anne kuzusu

Siz aile boyu saglıklılar :)

Yarın gidip sorayim canim sagolasin

Ah kıyamam ne zor bi süreçleri geride bırakmıssın tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurken
Maşallah Rabbim yavrunu sana seni yavruna bagıslasın saglıkla
Cok güzel bi anne olucaksın

Çok etkilendim, benimde gözlerim doldu bazen sabırla beklenen şey dünyanın en güzel hediyesi oluyor. Herşeyin bir sebebi olduğuna inanıyorum. Ben 6.aydan sonra hamile kaldım ama 6.haftada kaybettim sonra 5 ay sonra yine oldu çok şükür, yani beklemedim ama nedense bir kadın olarak bebek hayali kurduğum andan beri kendimle beraber tüm isteyenlere nasip olsun diye dua ederdim. Nedense çok bekleyen ve isteyenlerin zorluğunu,acısını hep içimde hissederim. Şimdi kuzum karnımda daha çok dua ediyorum bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakma diye Allah İçinde evlat sevgisi taşıyan, çok isteyen çok çabalayan kullarına yardım etsin inşallah Bu heyecanlarımızı, minnettarlığımızı,hevesimizi mutluluğumuzu hiç unutmadan gözümüz gibi bakalım bebeklerimize ve onları güzel yetiştirmek için elimizden gelenin fazlasını yapalım hep

Amin canim benim bi kadini anca başka bi kadin anlar. Yüreği merhametli olanın aynı acıyı yaşamasına da gerek yok anlaması için. Hep diyorum bu imtihanla sınanmasin hic bi kadın veya erkek. Layıkıyla ebevyn olabilene Rabbim bekletmeden kavustursn inşallah. Amin insallah dediğin gibi sonumuzds güzel olsun kucağımızda bakmalara doyamaylim kuzularimizi

Ah kıyamam ne zor bi süreçleri geride bırakmıssın tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurken
Maşallah Rabbim yavrunu sana seni yavruna bagıslasın saglıkla
Cok güzel bi anne olucaksın
Amin insallah teyzesi butun yavrular annesine kavussun ömür boyu sağlıkla büyüsünler

Heyet raporunu devlet hastanesinden alacağım.burda özel hastane olmadığı için aslinda daha kolay verirler ordan.Mecburen alacağım ben de bırakamam daha 2 aylıkken
Verirken çok uğraştırmıyolar mi ya? Yani verirlerse süper vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…