evet hamile olmadan önce bende emzirdiğim bir rüya gördüm ve aşırı etkilenmiştimYaniii bana benzemeyecegiii kesinben o rüyayi daha haberim bile yokken gordum biliyomusun hamile oldugumu bilmiyorum elime pembelerle kiz cocugu verdiler..3gun sonra testle ogrendim:) bir deee emziriyordum yeni evlendigimde gordum o ruyayi bildigin o hissi yasadim..emzirmenin ne demek oldugunu biliyo gibiyim ruyam aklima geldikceee..icimden bir seyler akti gitti ruyada olsa yasamistim
Bidaha test önerebilir yada şeker tanısı koyabilir. Çünkü burda tüm arkadaslarda ilk 1 saatlik sonuç örnek 120 iken 2 saatlik sonuç 70 80 çıktı yani normal haline döndü. Ama yinede korkma lütfen bende cok bilgili değilim kendi sonuçlarımızdan yola çıkıyorum. Insulinlik bi durum degil ama diyetle atlatirsin gbi duruyor. Doktorunun açıklamasına kadar lutfen soylediklerimi baz alma belki bizimkiler hep öyle denk gelmiştirGerçekten mi, 120 dk sonrada 143 çıkmış.. 60 dk sonra 142
Yok arkasını dönmedi elleriyle agzını kapadı zaten kücücük yüzü o kadar dürttük dürttük anca bi elini cekti o ara almıs agzına cuk cuk parmak emiyodu :)dimi okadar sabırsızlan hazırlan git , arkasını dönsün oyun oynuyor sana annesibenim önümüzdeki randevum 22 Haziran ama çok var
Doğru söylüyorsun bu dediğini hayatımın her alanında uygulamaya çalışıyorum inşallah her sey cok güzel olucak burdan ek gida tarifleri paylaşıp aldıklarımizin ne kadar işe yarayip kullanim bilgilerinide vericez inşallah:)
Olumsuzları duyma görmez bilme
Cok kötü atlatanlar oldugu gibi bir avazda kurtulanda var
Arkadasın tekine sancı girdi mesela dogum basladı falan dediler ay durun eve gidip duş alıp geleyim diyip gayet güzel o sancılarla eve dönüp dusunu alıp hastane cantasını hazırlayıp hastaneye gittik bir iki saat icindede zınk diye dogurdu :)
7aylıkken 1800gr civarı dogum yapan arkadasım var oda bi anda böyle küttedenek hemde normal dogum yapanlardan
Pozitifi cagıralım pozitif olsun
gerçekten kocaman olur ozamana kadar nerdeyse 1300-1500 olacak kilosu inşallahUff harbiden çokmuş annesi bi gitcen ki kocaman olmuş
Ay en korktugumdu kocamın kilo alması ama bünyesi o kadar güzel calısıyorki gecen ay almaya basladıgı gibi yemegi kesip üc bes güne eski haline döndü :)hahahah çok iyiymiş yaerkeklerde bir başka etkileniyor. Eşimde göbeğime krem sürerken ne kadr enteresan ya deyip duruyordu, dedim hazır ol 3 katı büyüyecek o göbek 3 ayda sonra tartıldı bende kilo aldı beni engelle akşamları hafif yiyeyim diyor, bizim gibi olmasada onlarda farklı etkileniyor
Bizimkinin hayvan yavrularina falan zaafi var zaten kedi,kedi yavrusu..bu ayi yavrusunun videosunda cok uzulmustuhahahah çok iyiymiş yaerkeklerde bir başka etkileniyor. Eşimde göbeğime krem sürerken ne kadr enteresan ya deyip duruyordu, dedim hazır ol 3 katı büyüyecek o göbek 3 ayda sonra tartıldı bende kilo aldı beni engelle akşamları hafif yiyeyim diyor, bizim gibi olmasada onlarda farklı etkileniyor
Valla burda tutundu mu tutunacakmı kalp ritmini duyan varmılardan nerelere geldik dahada gelicez saglıkla Allahın izniyleDoğru söylüyorsun bu dediğini hayatımın her alanında uygulamaya çalışıyorum inşallah her sey cok güzel olucak burdan ek gida tarifleri paylaşıp aldıklarımizin ne kadar işe yarayip kullanim bilgilerinide vericez inşallahsona yaklaştıkk
Ayyy dahada kabuğuna sığmaz hep oyuncuk yapar içerde tam yemelikkk sonra bekleki gelsin doğumda sevelimm. Cok guzel heycanlar ya Rabbim hak eden ve hakkından gelebilecek tüm kadınlara nasip etsin kimseyi aratmasın inşallahgerçekten kocaman olur ozamana kadar nerdeyse 1300-1500 olacak kilosu inşallah
Benim eşim de her sabah tartılıp kilosunu kontrol eder 1-2 iftara gidip geç yemek yiyince psikolojik olarakta etkilendi heralde, hemen bir kaç egzersiz yaptı , aynen benim eşimde hemen veriyor. Zaten evlendikten sonra önce kilo aldı , sonra benim sağlıklı beslenmeye geçiş yaptı mecbur 12 kilo verdiAy en korktugumdu kocamın kilo alması ama bünyesi o kadar güzel calısıyorki gecen ay almaya basladıgı gibi yemegi kesip üc bes güne eski haline döndü :)
Hamileler kiloyu veriyormus ama baba adaylarında o göbek kalıyormus uzunca süre :)
AminnnnnnnnnAyyy dahada kabuğuna sığmaz hep oyuncuk yapar içerde tam yemelikkk sonra bekleki gelsin doğumda sevelimm. Cok guzel heycanlar ya Rabbim hak eden ve hakkından gelebilecek tüm kadınlara nasip etsin kimseyi aratmasın inşallah
Dimi sorma kalp atışıydi bilmem neydi. Benim serüvenim hep çok heyecanlıydı. 5 yıl olmadı çocuğum yoğun tup bebek tedavisi sırasında spontan hamile kaldım kendiliğinden olduValla burda tutundu mu tutunacakmı kalp ritmini duyan varmılardan nerelere geldik dahada gelicez saglıkla Allahın izniyle
Siz aile boyu saglıklılar :)Benim eşim de her sabah tartılıp kilosunu kontrol eder 1-2 iftara gidip geç yemek yiyince psikolojik olarakta etkilendi heralde, hemen bir kaç egzersiz yaptı , aynen benim eşimde hemen veriyor. Zaten evlendikten sonra önce kilo aldı , sonra benim sağlıklı beslenmeye geçiş yaptı mecbur 12 kilo verdişişman değil kalıplıydı sadece, ama 70-71 ideal kilosu yani , o yüzden yine bana diyor engelle diye
Bidaha test önerebilir yada şeker tanısı koyabilir. Çünkü burda tüm arkadaslarda ilk 1 saatlik sonuç örnek 120 iken 2 saatlik sonuç 70 80 çıktı yani normal haline döndü. Ama yinede korkma lütfen bende cok bilgili değilim kendi sonuçlarımızdan yola çıkıyorum. Insulinlik bi durum degil ama diyetle atlatirsin gbi duruyor. Doktorunun açıklamasına kadar lutfen soylediklerimi baz alma belki bizimkiler hep öyle denk gelmiştir
Ah kıyamam ne zor bi süreçleri geride bırakmıssın tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurkenDimi sorma kalp atışıydi bilmem neydi. Benim serüvenim hep çok heyecanlıydı. 5 yıl olmadı çocuğum yoğun tup bebek tedavisi sırasında spontan hamile kaldım kendiliğinden oldudoktor o nokta kadarken bak bu bebek dedi ben inanmadım, yan odasında ki diğer kadın doğuma gidip özür dilerim burda bebek var mı diye sordum. Belki başkası olsa terslerdi ama benim durumumu bildiği icin gülerek sarıldı bana bak evet orda bebek var dedi. Henuz orda noktaydi yavrum simdi karnımın derisi raks ettiren koca kızım oldu mucizesi annesinin o. Hic unutamam o saçmalamalarimi kaç doktora gittim hamileyim dimi diye. Yürürken bişey görüp üzülsem hemen doktora koşardım saat farketmez gece gündüz ozel yada acil bebeğim iyimi bisey oldumu diye. Düşündükçe gözlerim mutluluktan doluyor. O yüzden benim gibi bekleyen her kulunu sevindir Rabbim diyorum. Bu imtihan bambaşka bu mutluluk mucizede öyle. Ay içimi döktüm rüyamda da hala inanamadim heralde bu benim mi diyorum cocuk beni bi ikna edemedi anne kuzusu
Çok etkilendim, benimde gözlerim dolduDimi sorma kalp atışıydi bilmem neydi. Benim serüvenim hep çok heyecanlıydı. 5 yıl olmadı çocuğum yoğun tup bebek tedavisi sırasında spontan hamile kaldım kendiliğinden oldudoktor o nokta kadarken bak bu bebek dedi ben inanmadım, yan odasında ki diğer kadın doğuma gidip özür dilerim burda bebek var mı diye sordum. Belki başkası olsa terslerdi ama benim durumumu bildiği icin gülerek sarıldı bana bak evet orda bebek var dedi. Henuz orda noktaydi yavrum simdi karnımın derisi raks ettiren koca kızım oldu mucizesi annesinin o. Hic unutamam o saçmalamalarimi kaç doktora gittim hamileyim dimi diye. Yürürken bişey görüp üzülsem hemen doktora koşardım saat farketmez gece gündüz ozel yada acil bebeğim iyimi bisey oldumu diye. Düşündükçe gözlerim mutluluktan doluyor. O yüzden benim gibi bekleyen her kulunu sevindir Rabbim diyorum. Bu imtihan bambaşka bu mutluluk mucizede öyle. Ay içimi döktüm rüyamda da hala inanamadim heralde bu benim mi diyorum cocuk beni bi ikna edemedi anne kuzusu
Amin canim benim bi kadini anca başka bi kadin anlar. Yüreği merhametli olanın aynı acıyı yaşamasına da gerek yok anlaması için. Hep diyorum bu imtihanla sınanmasin hic bi kadın veya erkek. Layıkıyla ebevyn olabilene Rabbim bekletmeden kavustursn inşallah. Amin insallah dediğin gibi sonumuzds güzel olsun kucağımızda bakmalara doyamaylim kuzularimiziÇok etkilendim, benimde gözlerim doldubazen sabırla beklenen şey dünyanın en güzel hediyesi oluyor. Herşeyin bir sebebi olduğuna inanıyorum. Ben 6.aydan sonra hamile kaldım ama 6.haftada kaybettim sonra 5 ay sonra yine oldu çok şükür, yani beklemedim ama nedense bir kadın olarak bebek hayali kurduğum andan beri kendimle beraber tüm isteyenlere nasip olsun diye dua ederdim. Nedense çok bekleyen ve isteyenlerin zorluğunu,acısını hep içimde hissederim. Şimdi kuzum karnımda daha çok dua ediyorum bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakma diye Allah İçinde evlat sevgisi taşıyan, çok isteyen çok çabalayan kullarına yardım etsin inşallah Bu heyecanlarımızı, minnettarlığımızı,hevesimizi mutluluğumuzu hiç unutmadan gözümüz gibi bakalım bebeklerimize ve onları güzel yetiştirmek için elimizden gelenin fazlasını yapalım hep
Amin insallah teyzesi butun yavrular annesine kavussun ömür boyu sağlıkla büyüsünlerAh kıyamam ne zor bi süreçleri geride bırakmıssın tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurken
Maşallah Rabbim yavrunu sana seni yavruna bagıslasın saglıkla
Cok güzel bi anne olucaksın
Verirken çok uğraştırmıyolar mi ya? Yani verirlerse süper vallahi.Heyet raporunu devlet hastanesinden alacağım.burda özel hastane olmadığı için aslinda daha kolay verirler ordan.Mecburen alacağım ben de bırakamam daha 2 aylıkken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?