Verirken çok uğraştırmıyolar mi ya? Yani verirlerse süper vallahi.
Normal raporda ugrastirmiyorlar da sonucta hamileyiz hani bahane de degil ama heyet nasıl olur bilemiyorum onun için en az 3 doktor imzası gerekiyor ama durum anlatildiginda bir de tanıdık olursa verirler inşallah.

Kızlar benzer haftadakiler idrara sıkısıklık durumunuz nasıl
Bende son bir haftadır resmen bi anda bastırıyor

Normal raporda ugrastirmiyorlar da sonucta hamileyiz hani bahane de degil ama heyet nasıl olur bilemiyorum onun için en az 3 doktor imzası gerekiyor ama durum anlatildiginda bir de tanıdık olursa verirler inşallah.
Inşallah hadi bakalım.

Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz

Şimdi okudum baslıgını
Rabbim yardımcınız olsun bu mübarek günde edilen dualar kabul olur inşallah Allahın izniyle bu sınavıda birlikte vericeksiniz
Hastanedemisin sürec nasıl işliyor paylsmak dertleşmek istersen dinleriz

Allahım sağlıkla vaktinde kavuşmanızı nasip etsin çok üzüldüm

Alla razi olsun canimm amin inşallah

Akinti sonrasi doktora gittiğimde ufakta kasılmalarim oluyordu beni hemen ultrasona aldilar oglumun hareket ettiğini görünce o kadar sevindim ki pit pit oynuyordu ben bir oh cektim ama doktorumun yüzü asıldı noldu diye sordum hemen serviksimin açıldığıni eger acil müdahale olmazsa bebegin birazdan geleceğini söyledi o an yıkıldım bebegim yaşayacak kadar büyük degildi ki hemen basim asagida ayakalarim yukarda yatirdilar ki bebek geri doğru gitsin sonrada suyumu patlatmadan dikis atmaya çalıştılar eger suyum gelirse dogumun engellenemeyecegini soyledi her seye hazirlikli olun diyor oylece ayaklarim havada yatıyorum canim bi yandan nst bagliyim bebeğimin kalp atislarini dinliyorum eger dikisim tutmazda suyum gelirse oglum dogacak ve cok buyuk ihtimalle yaşamayacak nolur dua edin dursun bebegim

bende şimdi okudum başlığı, dualarım seninle ve bebeğinle olumlu, pozitif düşün

Sınır 140 benim 101 çıkmıştı iyi dedi dr

amin canim cok teşekkür ederim ben de geldigimden beri harap haldeyim icim yaniyo son gelişmeleri yazdim az once merak edersen eger okuyabilirsin dua et bize
okudum canım, allah yardımcın olsun. insallah tutar dikişin. nasibi varsa yaşar hiç belli olmaz. ne bebekler görüyorum o haftalarda hayata tutunmuşlar inşallah senin bebeğin de güçlüdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…