Rabbim korkularından uzak tutsun sizi
Konus bebeğinle güçlü olucaz de atlatıcaz bu süreci birlikte de bırakma beni de
Olumsuz düşünüp kötüyü cagırma yavrun icin dik durmaya calıs cok zor biliyorum ama onlar artık bizi anlıyor üzüldügümüzüde sevincimizide

Kaç gün yatıcakmıssın bu sekilde hastanede

Canim hep konuşuyorum zaten ben iyi düşünmeye çalışıyorum ama doktorum cok umutsuz bebegin cok asagida oldugunu ufak bi baskida geleceğini söylüyor o yuzden ayaga bile kalkamıyorum valla canim sure soylemediler bilmiyorum ki

Bakma sen doktorlara onlar bebege bile bebek demiyorlar belirli haftaya kadar fetüstür bilmem nedir konusup duruyorlar
Sen bebegine sarıl Allaha sıgın buda bi sınav öyle düşün Rabbim duysun sesini

Rabbim mübarek günde bebeğini size bagislasin cok üzüldüm şimdi okudum başlığını Allah yar ve yardımcın olsun

Bakma sen doktorlara onlar bebege bile bebek demiyorlar belirli haftaya kadar fetüstür bilmem nedir konusup duruyorlar
Sen bebegine sarıl Allaha sıgın buda bi sınav öyle düşün Rabbim duysun sesini
aynenn oyle canim haklisin dediğin gibi onu canli olarak bile görmüyor belki su an ölucek gozuyle

Allah'tan baska sığınacak kimsem yok zaten canim dua ediyorum hep

aynenn oyle canim haklisin dediğin gibi onu canli olarak bile görmüyor belki su an ölucek gozuyle

Yattığın hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi nasıl? 24.haftada doğan bebeklerim %40-50 yaşama şansı var diye biliyorum heleki iyi bir hastane iyi bir doktorla bu oran daha da artar. İnşallah bi müddet daha dayanır da kuzum, anne karnındaki 1 gün bile önemli.

Rabbim verdi onu sana alıcaksada canını anca o karar verir isyan etme hic bişeye cok arastırma kötülere kötü düşüncelere kapa kendini
Atlatıcaksın inşallah bugunu ilerde oglunla gülerek hatırlayacaksın bu yaşadıgın endişelerini

canim maalesef cok iyi degil şu an 23 haftalik bebegim umarım dayanir ama simdi doğarsa umutsuz diyorlar yüzüme bakip

Merhaba, kaç çıktı acaba şekerin? 50 gr mı yoksa 75 gr glukozla mı test edildi? Bebeiş zarar görmeden anlamış olamanız süper olmuş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah!

Canim insallah dayanır sana sımsıķı tutunur bebeğin. 21. Haftada bile yaşayan mucize bebekler var insallah sağlıkla sorunsuz zamanında kucağına alirsin

Kızlar, benim şeker testi sonuçlarım 75 gramda açlık 88, 60. dakikada 131, 120. dakikada 115 olarak çıktı henüz doktora gösteremedim normal mi sizce sonuçlar? bİrde ayrıca son doktor kontrolümde suyumun normalin alt sınırında olduğunu söyledi ve 10 gün sonra tekrardan çağrıdı. Durumu böyle olup sonradan suyu artan oldu mu aranızda?

Kızlar benzer haftadakiler idrara sıkısıklık durumunuz nasıl
Bende son bir haftadır resmen bi anda bastırıyor
ben ultrasona göre 25 e girecem ve son hafta sıklık artti. bebeğin pozisyonu çok önemli benim büyük kızımda öyleydi benimki genelde paralel yatiyor ve orta ve sağima doğru aşağıda duran bebeği agirlastikca taşımak da zor
wc seferleri de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…