- 31 Mayıs 2019
- 89
- 147
- 3
aminnn amimm inşallahokudum canım, allah yardımcın olsun. insallah tutar dikişin. nasibi varsa yaşar hiç belli olmaz. ne bebekler görüyorum o haftalarda hayata tutunmuşlar inşallah senin bebeğin de güçlüdür
Rabbim korkularından uzak tutsun siziAlla razi olsun canimm amin inşallah
Akinti sonrasi doktora gittiğimde ufakta kasılmalarim oluyordu beni hemen ultrasona aldilar oglumun hareket ettiğini görünce o kadar sevindim ki pit pit oynuyordu ben bir oh cektim ama doktorumun yüzü asıldı noldu diye sordum hemen serviksimin açıldığıni eger acil müdahale olmazsa bebegin birazdan geleceğini söyledi o an yıkıldım bebegim yaşayacak kadar büyük degildi ki hemen basim asagida ayakalarim yukarda yatirdilar ki bebek geri doğru gitsin sonrada suyumu patlatmadan dikis atmaya çalıştılareger suyum gelirse dogumun engellenemeyecegini soyledi her seye hazirlikli olun diyor oylece ayaklarim havada yatıyorum canim bi yandan nst bagliyim bebeğimin kalp atislarini dinliyorum eger dikisim tutmazda suyum gelirse oglum dogacak ve cok buyuk ihtimalle yaşamayacak nolur dua edin dursun bebegim
Valla ben cok su ictigim için hep tuvaletteyimKızlar benzer haftadakiler idrara sıkısıklık durumunuz nasıl
Bende son bir haftadır resmen bi anda bastırıyor
Canim hep konuşuyorum zaten ben iyi düşünmeye çalışıyorum ama doktorum cok umutsuz bebegin cok asagida oldugunu ufak bi baskida geleceğini söylüyor o yuzden ayaga bile kalkamıyorumRabbim korkularından uzak tutsun sizi
Konus bebeğinle güçlü olucaz de atlatıcaz bu süreci birlikte de bırakma beni de
Olumsuz düşünüp kötüyü cagırma yavrun icin dik durmaya calıs cok zor biliyorum ama onlar artık bizi anlıyor üzüldügümüzüde sevincimizide
Kaç gün yatıcakmıssın bu sekilde hastanede
Ya bende öyle ama bu farklı bi anda bastırıyor gibiValla ben cok su ictigim için hep tuvaletteyim
Bakma sen doktorlara onlar bebege bile bebek demiyorlar belirli haftaya kadar fetüstür bilmem nedir konusup duruyorlarCanim hep konuşuyorum zaten ben iyi düşünmeye çalışıyorum ama doktorum cok umutsuz bebegin cok asagida oldugunu ufak bi baskida geleceğini söylüyor o yuzden ayaga bile kalkamıyorumvalla canim sure soylemediler bilmiyorum ki
Rabbim mübarek günde bebeğini size bagislasin cok üzüldüm şimdi okudum başlığını Allah yar ve yardımcın olsunRahim Agzi Yetmezliği
Merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim ilk bebegim:anneadayı: 2 gun once pembe bir akıntı ve karnımda hafif bi kasilma gerilme başladı. Doktorumu aradım, dinlenmemi ve sıkıntılarım artarsa tekrar haber vermemi istedi. Akıntı devam etti, ama karnımda fazla bi sıkıntı yoktu. Doktorum o akşam...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanimlar oglum ve benim icin dua eder misiniz
aynenn oyle canim haklisinBakma sen doktorlara onlar bebege bile bebek demiyorlar belirli haftaya kadar fetüstür bilmem nedir konusup duruyorlar
Sen bebegine sarıl Allaha sıgın buda bi sınav öyle düşün Rabbim duysun sesini
Evet benimde aynı bi baskı varYa bende öyle ama bu farklı bi anda bastırıyor gibi
Hani böyle saatlerce tutarsında kasılır ya öyle
Allah razi olsun canimm amin inşallahRabbim mübarek günde bebeğini size bagislasin cok üzüldüm şimdi okudum başlığını Allah yar ve yardımcın olsun
Yattığın hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi nasıl? 24.haftada doğan bebeklerim %40-50 yaşama şansı var diye biliyorum heleki iyi bir hastane iyi bir doktorla bu oran daha da artar. İnşallah bi müddet daha dayanır da kuzum, anne karnındaki 1 gün bile önemli.aynenn oyle canim haklisindediğin gibi onu canli olarak bile görmüyor belki su an ölucek gozuyle
Allah'tan baska sığınacak kimsem yok zaten canim dua ediyorum hep
Rabbim verdi onu sana alıcaksada canını anca o karar verir isyan etme hic bişeye cok arastırma kötülere kötü düşüncelere kapa kendiniaynenn oyle canim haklisindediğin gibi onu canli olarak bile görmüyor belki su an ölucek gozuyle
Allah'tan baska sığınacak kimsem yok zaten canim dua ediyorum hep
canim maalesef cok iyi degil şu an 23 haftalik bebegim umarım dayanir ama simdi doğarsa umutsuz diyorlar yüzüme bakipYattığın hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi nasıl? 24.haftada doğan bebeklerim %40-50 yaşama şansı var diye biliyorum heleki iyi bir hastane iyi bir doktorla bu oran daha da artar. İnşallah bi müddet daha dayanır da kuzum, anne karnındaki 1 gün bile önemli.
aminn insallah canim insallahRabbim verdi onu sana alıcaksada canını anca o karar verir isyan etme hic bişeye cok arastırma kötülere kötü düşüncelere kapa kendini
Atlatıcaksın inşallah bugunu ilerde oglunla gülerek hatırlayacaksın bu yaşadıgın endişelerini
Kızlar şeker yükleme testi yapıldı ve gebelik şekeri cıktı. Diyet uygulayacağım ve evde her gün kan şekeri ölçümü yapacağım bebiş zarar görmesin diye. Ins herşey yolunda gider. Lütfen şeker yükleme testinizi ihmal etmeyin kesin tanı onunla konuluyor. Şekeriniz varsa ve bunu bilmezseniz kan şekeriniz yüksek seyrederse bebiş zarar görebiliyor bu durumdan. Hepimize sağlıklı gebelikler dilerim ❤
Sınır 140 benim 101 çıkmıştı iyi dedi dr
Alla razi olsun canimm amin inşallah
Akinti sonrasi doktora gittiğimde ufakta kasılmalarim oluyordu beni hemen ultrasona aldilar oglumun hareket ettiğini görünce o kadar sevindim ki pit pit oynuyordu ben bir oh cektim ama doktorumun yüzü asıldı noldu diye sordum hemen serviksimin açıldığıni eger acil müdahale olmazsa bebegin birazdan geleceğini söyledi o an yıkıldım bebegim yaşayacak kadar büyük degildi ki hemen basim asagida ayakalarim yukarda yatirdilar ki bebek geri doğru gitsin sonrada suyumu patlatmadan dikis atmaya çalıştılareger suyum gelirse dogumun engellenemeyecegini soyledi her seye hazirlikli olun diyor oylece ayaklarim havada yatıyorum canim bi yandan nst bagliyim bebeğimin kalp atislarini dinliyorum eger dikisim tutmazda suyum gelirse oglum dogacak ve cok buyuk ihtimalle yaşamayacak nolur dua edin dursun bebegim
canimm aminn insallah ya inşallah dua edin bizeCanim insallah dayanır sana sımsıķı tutunur bebeğin. 21. Haftada bile yaşayan mucize bebekler var insallah sağlıkla sorunsuz zamanında kucağına alirsin
ben ultrasona göre 25 e girecem ve son hafta sıklık artti. bebeğin pozisyonu çok önemli benim büyük kızımda öyleydi benimki genelde paralel yatiyor ve orta ve sağima doğru aşağıda duran bebeği agirlastikca taşımak da zorKızlar benzer haftadakiler idrara sıkısıklık durumunuz nasıl
Bende son bir haftadır resmen bi anda bastırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?