Benimki oynak ritimliydi :)
Rabbim korusun daha beter hastalıklardan bunada şükür diyelim o zaman

Günaydın. Bu tatil gunlerinde ne yiyecegimi sasiriyorum. Canim birsey istemiyor ama acim. Ogelen ve aksam yemeklerinde de et ve tavuk ve balik canim istiyor. Sebzeden biktim sanirim. Onceden de et yiyemiyordum . Simdi kahvaltida ne yesem agzimin tadi yok gibi ama açım cok aciktim.

Değişik omletler yapsan? Mesela peynirli veya domatesli biberli filan. Ya da yumurta, un, süt peynir, maydanoz la yapılan bir omlet var börek gibi oluyor tadı. En kötü ihtimal yumurta yiyemem dersen bol peynirli tost yap

Evet bayramdan sonra bende odasını boyayacağım Eminönü turu be internet alışverişi ve şifonyer yatak siparişi hepsini halledeceğim inşallah

Değişik omletler yapsan? Mesela peynirli veya domatesli biberli filan. Ya da yumurta, un, süt peynir, maydanoz la yapılan bir omlet var börek gibi oluyor tadı. En kötü ihtimal yumurta yiyemem dersen bol peynirli tost yap
Ay ben dün biberli mantarlı kaşarlı omlet yaptım süper oluyor , bugünde kaşarlı peynirli omlet yapacağım

İlk emzirme turlarında meme çok acıyormuş göğüs kremi ve Kalkan’da ekleyeceğim ben , ablam hastanede aldırmıştı enişteme onları kullanınca zorluk çekmedi

Yumurta kurtaricim zaten. Haslanmis daha cok seviyorum. Ilk gebelikte tiksinm8stim bunda cok sukur yedim ama biktim sanirim hergun hergun. Tost deneyecegim.

Vayyy süpersin
Ben bide komposto kendim icin almayı düşünüyorum yanıma

İlk emzirme turlarında meme çok acıyormuş göğüs kremi ve Kalkan’da ekleyeceğim ben , ablam hastanede aldırmıştı enişteme onları kullanınca zorluk çekmedi
Ben de kalkan almak istiyorum. Ve catlak kremi alip gidecegim. Simdiden catliyor benim memisler. Bebek emince ne olur hayal edemiyorum. Hastanedeyken degil de evde siminti yasamistim ben. Hastanede bebis minnak cok cekemiyor zaten midesi de minicik 2 damla sut ile doyuyor. Ama 1 haftalikkken daha uzun sure emmeye baslayinca ve güçlü cekmeye de baslayinca catlak sorun olmustu.

Kızlar iki gündür icime canavar kacmıs gibi deli gibi yemek yiyorum
Ve bildigin midemin kazındıgını hissediyorum
Benzer haftalarda olup iştahı artan var mı simdiye kadar hep tek kişilik yedim ama sanırım artık icimdeki bucugum banada yemek yedir diyor

Ablam ilk emzirirken çok acıdı çabuk yara olacağını anladım hemen krem ve kalkan kullanmaya başladım o sayede yara olmadı dedi , kulağıma küpe yani ay inşallah yara olmasın hiçbirimizde

Ay Yok ben aksine dün sebzelerle geçiştirdim hazır evdeyim yüklenmeyeyim dedim bayramda illaki kaçamak olur. akşam kiraz yedim o kadar sevdiki dakikalarca dans etti içerde tabi bana göre dans ona göre hareket tekme ama acıktığında tekme , yemek yedikten bir süre sonra tekme ve tatlılarda sürekli hareketlilik var artık bebeğime göre hareket ediyorum nerdeyse

Canım benim çok şükür labuşöuşsun yabruna inşallah kucağına da sağ salim alırdın gözlerim doldu okurken Allah kimseye aratmasın inşallah

Tatlıyı seviyor senin ki :)
Benimkidr ekşi yiyince horon tepiyor
Erik tursu vs bayılıyor anladıgım kadarıyla cünkü cikolata veya cilek/kiraz cok yiyiorum ama gıkı cıkmıyor :)
İnanılmaz acıkıyorum ya yok böyle bişey insallah gecicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…