Selamlar kızlar mavşkelebek den ene haber gözüme çarpan tek haber ne yaptın canım nasılsınız inşallah bş sıkıntım yoktur biz iyiyiz şükür artık hareketleri göğsümün altında hissediyorum benşm ödem sorunum normaldrdr vardı sıcaklarda hep şişerdim şuan da var babetim ayağıma olmıyor 49 numaraydı zaten ayaklarım sanırım 42 oldu

Bence ekşi yerdim hep ama dondurma ve meyveyle devam diyorum soğuk soğuk
Sabahları gerekirse 2 yumurta ye ceviz ye , acıkınca salatalık elma badem vs ile geçiştirmeye çalış , illaki yemek yemek istiyorsan yanında bir dolu kase salata ye sindirimi kolay olsun bari Daha 3 ayımız var ve sıcaklar henüz tam gelmedi aman dikkat

39 dan 42ye mi çıktı ayağın şok

Pis bogazlık yapmasam dediklerin cok güzelde dün aksam mesela off su yemegi yiyeyim yanınada mezeyle diyip saat 10-11 arası onu gömdüm
Yoksa keske havuc kemirsemde körelse aclıgım :)

39 dan 42ye mi çıktı ayağın şok
Oyyy hakkaten cokmus
Son iki ay bende bekliyorum sismelerin devamlılıgını
Su anda aksamları sistigini görüyorum cok ayakta duruyorum bazen ondan hemen kremliyoruz havaya kaldırıyorum falan toparlanıyor biraz biraz :)

Yok normal yayli yatak almayacagim. Ince visco yataklardan alacagim. Bak boyle ince. Park besigim gebis model ben daha genis yatak alacagim.
Merhaba ben hangi magazaya gitsem visko yumusak olur bebek icin ilk baslarda sert yatak kullanilmali diyorlar hic doktorlara sormadim ama kafam karisti bu konuda.

Pis bogazlık yapmasam dediklerin cok güzelde dün aksam mesela off su yemegi yiyeyim yanınada mezeyle diyip saat 10-11 arası onu gömdüm
Yoksa keske havuc kemirsemde körelse aclıgım :)
Hadi yaa yani iştah başka bişey keyifle yiyorsan diyecek bişey Yok , geç saatlerde olması kötü umarım geçicidir

Benim de şuan 1 numara büyüdü şişlikten ötürü, yeni bir sandalet alıcam daha da büyürse diye korkuyorum

Selam canım beni sordun sanırım. Dün gece yine bir anda kanamam oldu. Şimdi yine durdu gibi. Öğleden sonra yine hastaneye gidicez. Sakinim artık. Varsa nasibi olur diyorum. Kurban bayramına kadar 34.bitimine kadar dayansa diyorum hep ama Rabbimin takdiri neyse o diyorum sonra. Hayırlısı herşeyin

Harikasın ben de inşallah alacaklarımı tamamlayıp 30. Haftaya girmeden valizi yapıp kenara koysam rahatlicam

Benim iştahım bir açılmıştı şu son bir haftadır kusmalara geri dönüş yaptım memelekete geldim hava değişikliğinden mi bilemedim bi gün yesem bi gün yiyemiyom
Ama en azından kilom aynı
Benim de şuan 1 numara büyüdü şişlikten ötürü, yeni bir sandalet alıcam daha da büyürse diye korkuyorum

Ben de terlik alayım dedim şipidik şipidik giyerim

Kizlar bu besige yatak alsam 21cmlik falan yuksekligi yatakla bir olur mu 60×120 diyor ama alcak kalir mi kademesi yok ya..kademeliyi almak daha mi mantiikli? Nette yatak koyunca kendi yatagiyla esitlendi diye yazanlar var ama..birde korumalik nevresim takimi vs.yaptirdiginiz yer var mi ? Alan var mi civilde varmis sanirim

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-02-08-14-15.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2019-06-02-08-17-25.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 31
kesinlikle ya. bende ona ikna edemiyorum. al kafan rahat olsun kaliteli araba 2 çocuk büyütürsün hor kullanmadıktan sonra. keşke benim olsa

Ya ben de son zamanlar kesin terlikle takılırım. Bi arkadaşın yazık ayakları son ay o kadar şişmiş ki erkek terliği ile dolaşmış ben daha şimdiden evde eşimin tişörtlerini, şortlarını giyer oldum son ay terliklerini giymek zorunda kalmam inşallah

Canım benim çok şükür labuşöuşsun yabruna inşallah kucağına da sağ salim alırdın gözlerim doldu okurken Allah kimseye aratmasın inşallah
Insallah canım benim Allah razi olsun hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Benimde icime sindi canim ya hic kafami karistirmicam baska..cok model var cunku baktikca kafa karisiikligi
Kesinlikle benim esim de biraz fazla inceler ben de kararsizim cok ama bu ara ben de cok arastirmamaya karar verdim esime dedim sen arastir bak bana bikac secenek sun ben onlar arasinda seceyim yoksa hayatta biseye karar veremem

Canım geçmiş olsun. Neyin varmış senin?

Canım seni merak ettim

Canim uzgunum ama gecici degil bu istah olayi. Ama sorun degil az kaldi ya artik cok asiri kilo almayiz. Cok kilo alanlar genelde hamileligi ogrwnir ogrenmez hemen yemege yumulanlarda oluyor. Ozellikle ilk gebelikte 2 canlisin ye diyw diye sisiriyorlar. Simdiden sonra bebis alir. Benim istahim da cok ama yavas yavas yiyorum normalde cok hizli yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…