Bence ekşi yerdim hep ama dondurma ve meyveyle devam diyorum soğuk soğukTatlıyı seviyor senin ki :)
Benimkidr ekşi yiyince horon tepiyor
Erik tursu vs bayılıyor anladıgım kadarıyla cünkü cikolata veya cilek/kiraz cok yiyiorum ama gıkı cıkmıyor :)
İnanılmaz acıkıyorum ya yok böyle bişey insallah gecicidir
39 dan 42ye mi çıktı ayağın şokSelamlar kızlar mavşkelebek den ene haber gözüme çarpan tek haber ne yaptın canım nasılsınız inşallah bş sıkıntım yoktur biz iyiyiz şükür artık hareketleri göğsümün altında hissediyorum benşm ödem sorunum normaldrdr vardı sıcaklarda hep şişerdim şuan da var babetim ayağıma olmıyor 49 numaraydı zaten ayaklarım sanırım 42 oldu
Pis bogazlık yapmasam dediklerin cok güzelde dün aksam mesela off su yemegi yiyeyim yanınada mezeyle diyip saat 10-11 arası onu gömdümBence ekşi yerdim hep ama dondurma ve meyveyle devam diyorum soğuk soğuk
Sabahları gerekirse 2 yumurta ye ceviz ye , acıkınca salatalık elma badem vs ile geçiştirmeye çalış , illaki yemek yemek istiyorsan yanında bir dolu kase salata ye sindirimi kolay olsun bariDaha 3 ayımız var ve sıcaklar henüz tam gelmedi aman dikkat
Oyyy hakkaten cokmus39 dan 42ye mi çıktı ayağın şok
Merhaba ben hangi magazaya gitsem visko yumusak olur bebek icin ilk baslarda sert yatak kullanilmali diyorlar hic doktorlara sormadim ama kafam karisti bu konuda.Yok normal yayli yatak almayacagim. Ince visco yataklardan alacagim. Bak boyle ince. Park besigim gebis model ben daha genis yatak alacagim.
Hadi yaaPis bogazlık yapmasam dediklerin cok güzelde dün aksam mesela off su yemegi yiyeyim yanınada mezeyle diyip saat 10-11 arası onu gömdüm
Yoksa keske havuc kemirsemde körelse aclıgım :)
Benim de şuan 1 numara büyüdü şişlikten ötürü, yeni bir sandalet alıcam daha da büyürse diye korkuyorumSelamlar kızlar mavşkelebek den ene haber gözüme çarpan tek haber ne yaptın canım nasılsınız inşallah bş sıkıntım yoktur biz iyiyiz şükür artık hareketleri göğsümün altında hissediyorum benşm ödem sorunum normaldrdr vardı sıcaklarda hep şişerdim şuan da var babetim ayağıma olmıyor 49 numaraydı zaten ayaklarım sanırım 42 oldu
Allahım inşallah sıkıldıgımdanmıstır :)Hadi yaayani iştah başka bişey keyifle yiyorsan diyecek bişey Yok , geç saatlerde olması kötü umarım geçicidir
Selam canım beni sordun sanırım. Dün gece yine bir anda kanamam oldu. Şimdi yine durdu gibi. Öğleden sonra yine hastaneye gidicez. Sakinim artık. Varsa nasibi olur diyorum. Kurban bayramına kadar 34.bitimine kadar dayansa diyorum hep ama Rabbimin takdiri neyse o diyorum sonra. Hayırlısı herşeyinSelamlar kızlar mavşkelebek den ene haber gözüme çarpan tek haber ne yaptın canım nasılsınız inşallah bş sıkıntım yoktur biz iyiyiz şükür artık hareketleri göğsümün altında hissediyorum benşm ödem sorunum normaldrdr vardı sıcaklarda hep şişerdim şuan da var babetim ayağıma olmıyor 49 numaraydı zaten ayaklarım sanırım 42 oldu
#Hastane çantam#
(doğum sonrası revize edilmiş hali)
Bebek için
*1adet 10lu,1adet 5li hastane çıkışı
*2adet zıbınlı pantolon takım
*2adet ağız bezi (hastane çıkışının harici)
*1adet müslin battaniye
*1adet triko -penye battaniye
*yan yatış yastığı
*20adet bebek bezi
*1paket ıslak mendil
*3adet tek kullanımlık alt açma
*kirli torbası
*ana kucağı
*zemzem,hurma,
*yumuşak kaşık
Anne için
*2adet pijama takımı, sabahlık,
*2adet yazma/şal, 1adet rahat kıyafet
*2adet çorap
*1çift terlik
*2adet emzirme sütyeni
*3adet hamile külodu
*emzirme minderi
*2adet mini havlu
*1adet saç havlusu
*Bikaç göğüs pedi / kalkan
*Bikaç depend külot
*1küçük paket orkid gece
*1paket ıslak mendil
*diş fırçası,macunu, tarak,toka, makyaj malz.
*sıcak su torbası
*aktardan rezene, still tea, 2 büyük şişe hoşaf
*geçmiş evraklar(tahliller,detaylı ult. raporu,filmler)
*cüzdan, şarj aleti,
*kethle veya elektrikli mini su ısıtıcı
*ikramlıklar, süslemeler
Not:eve dönüş kıyafeti duruma göre giderken giydiğim veya yeni koyucam
Refakatçı için
*rahat kıyafet , iç çamaşırı, terlik
*şarj aleti
Tatlıyı seviyor senin ki :)
Erik tursu vs bayılıyor anladıgım kadarıyla cünkü cikolata veya cilek/kiraz cok yiyiorum ama gıkı cıkmıyor :)
Benim de şuan 1 numara büyüdü şişlikten ötürü, yeni bir sandalet alıcam daha da büyürse diye korkuyorum
kesinlikle ya. bende ona ikna edemiyorum. al kafan rahat olsun kaliteli araba 2 çocuk büyütürsün hor kullanmadıktan sonra. keşke benim olsaŞimdi tentesi tam kapananı da yaptılar benimki yarım kapanandan
Bi de yağmurluğunu veriyorlar yanında serin havalarda çok kullanışlı oluyor
Fiyat konusunda katılıyorum biraz pahalı ama benim 2. Yi de büyütür gibi
Ya ben de son zamanlar kesin terlikle takılırım. Bi arkadaşın yazık ayakları son ay o kadar şişmiş ki erkek terliği ile dolaşmışHarikasınben de inşallah alacaklarımı tamamlayıp 30. Haftaya girmeden valizi yapıp kenara koysam rahatlicam
Benim iştahım bir açılmıştı şu son bir haftadır kusmalara geri dönüş yaptımmemelekete geldim hava değişikliğinden mi bilemedim bi gün yesem bi gün yiyemiyom
Ama en azından kilom aynı
Ben de terlik alayım dedim şipidik şipidik giyerim
Insallah canım benim Allah razi olsun hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaCanım benim çok şükür labuşöuşsun yabruna inşallah kucağına da sağ salim alırdın gözlerim doldu okurken Allah kimseye aratmasın inşallah
KesinlikleBenimde icime sindi canim ya hic kafami karistirmicam baska..cok model var cunku baktikca kafa karisiikligi
Canım geçmiş olsun. Neyin varmış senin?Kızlar biz geldik bitanecik kızımla, bugün bol su içip dinlendik o bahsettiğim sancilanma daha az. Doktorum ilaç kullandırma niyetinde değil iki gün bol su tüket testi tekrarlayalım devam ediyorsa monurol sase vereyim dedi. Sizinde dediğiniz gibi gece tek toz içilen olan. Psikolojik olarak da bedenen de cok yoruldum bunun icin 24 saat yetti yani ama şimdi daha iyiyim bol su gerçekten herşeyin şifası. Meğer her an her şey olabilirmis suyu ihmal etmeyelim hem tansiyon riski icin hem ödem için hem bebeğin yaşam sıvısı hemde enfeksiyondan kurtulmak için. Çok şükür iyiyiz. Şimdi sizin alisverislerinizi okudum güncel konulara geri döndüm akışı hiç bozmayayımm ben ağırdan mı gidiyorum bilmiyorum sadece park besik ve tiny love aldim he bide port bebe baska bisey yok ramazandan sonra odayi boyayip dolabını alayım diyorum sonra bide dogum çantası? Siz naptıniz neler aldınız simdiye kadar
Canım seni merak ettimmaalesef ki canim ilk geldiğimde ben kasilmam olduğunu hissetmiyordum bile meger 3 cm acilmam olmus az kalsin evde gelicekmis yavrum gormesem hemen dikis atildi işte hastanede ayaklarımı yukarı kaldirip yatırdılar bekliyorum bakalim ama karnim sertlesiyo sürekli kasilma yanidikislerde zorluyor olabilir
Canim uzgunum ama gecici degil bu istah olayi. Ama sorun degil az kaldi ya artik cok asiri kilo almayiz. Cok kilo alanlar genelde hamileligi ogrwnir ogrenmez hemen yemege yumulanlarda oluyor. Ozellikle ilk gebelikte 2 canlisin ye diyw diye sisiriyorlar. Simdiden sonra bebis alir. Benim istahim da cok ama yavas yavas yiyorum normalde cok hizli yerdimTatlıyı seviyor senin ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?