Merhaba ben hangi magazaya gitsem visko yumusak olur bebek icin ilk baslarda sert yatak kullanilmali diyorlar hic doktorlara sormadim ama kafam karisti bu konuda.
Visco yatagin altinda park besigin zemini sert zaten. Bu ciscolarin incelerinden bahsediyorum ben. Sonucta bebgin cok bir agirligi olmuyor ki oyle icine gomulmuyor. Minnak bisiy zaten bebucuk.

deme öyle ya inşallah daha fazla abartmam bi anda kazınır gibi oldu midem sanki yüz saattir acmısım gibi
Bebek büyüyor belli gayet kaburgalarıma agrı yapmaya basladı sıpam :)

kesinlikle ya. bende ona ikna edemiyorum. al kafan rahat olsun kaliteli araba 2 çocuk büyütürsün hor kullanmadıktan sonra. keşke benim olsa
Hahahah inşaAllah olur
Türkiyede var mı bilmiyorum ama bi de babyzen YOYO baston bebek arabası var
Böyle katlanınca minicik bi kutu kadar kalıyor
İki arkadaşımda var çok çok memnunlar benim maclaren olmasa onu alırdım o kadar kullanışlı ki
Fiyatlar yüksek ama ben normal bebek arabasını orta kalite birşey almıştım şimdi 6 ay idare etse bari diyorum. Keşke onu da biraz düzgün alsaymışım pişmanlığı var

Canım geçmiş olsun. Neyin varmış senin?
Idrarda enfeksiyon çıktı cok yüksek degil ama beni inanilmaz sarsti doktorum ilac vermiyim 2 gun dayanalim bol su iç geçmezse veririm dedi gercekten nerdeyse gunde 4 5 ltre su ile atlattım

Türkiyede malesef her sektörde yaşanan sorun bebek arabalarında da var ithal markalar dolar/euro kurlarından dolayı fiyatları uçmuş durumda. YOYO türkiyede de var ama oda mclaren civarında fiyatları. Joker de Bugaboo ların indirimli fiyatı bile yurtdışı fiyatının nerdeyse 3 katıydı. Sanki 2. El araba alıyoruz

Doğrudur ben hiç bilemiyorum fiyatları
Bana yurtdışında bile pahalı geliyor gerçi haklısınız

evet. özellikle 2 araba istemedigim için kaliteli ve kapsamlı baston istiyorum ve hala kafama göre bisi bulamadım senin dedigine de bakayım canım sagol

Mrh kızlar. Ben 5 gun önce 20lik dişimi cektirmistim ama 5 gündür o bölgenin ağrısı geçmek bilmiyor. Bir diş hekimine kontrole gittim bir sıkıntı yok ama gebe olduğun için röntgen de çekemeyiz dedi. Tuzlu gargara önerdi yapıyorum ama ağrı geçmiyor bir türlü. Ne yapacağımı şaşırdım. Paylaşmak istedim artık geçsin nolur bu ağrı. Allah kimseye de vermesin ins

Antibiyotik vermişler miydi? İltihaplanmış olmasın? Benim gömüktü cerrahi işlemle alındı 1 hafta ağrısını çektim apranax bile geçirmiyordu çok zor gerçekten Allah kolaylık versin, sıcak soğuk yemek dikkat et.

O çekilen yere majezik sprey sıksanız bide paradontax tam koruma ile fircalasaniz sanki şifa olur gibi. Bende başlarda diş eti cekilmesiyle böyle çözüm bulmuştum

Evet. CAnım ama etiket yapamadım şnşallah bekler kuzucuk uzat ayaklarını yat duacınızım inşallah bekleyecek

Benim de şuan 1 numara büyüdü şişlikten ötürü, yeni bir sandalet alıcam daha da büyürse diye korkuyorum
Valla bayram için sandalet bakayım dedim bulamadım spor ayakkabıyla idare edecem artık daichman da var buyuk numaralar varsa bulunduğun sehirde bakabilirsin

Ahahaa aynı ben erkek terliğiyle geziyorum şuan hiçde umrumda değil insanlar bakmış mı gülmğş mü ne demiş elimden gelse sütyen bile yakmadan çıkacam dışarı ama maalesef füze gibi oldular takıyorum

Evet ya ben de öyle oldum, yeterki rahat olayım modundayım şıklık, süs püs ikinci hatta üçüncü planda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…