Merhaba ben hangi magazaya gitsem visko yumusak olur bebek icin ilk baslarda sert yatak kullanilmali diyorlar hic doktorlara sormadim ama kafam karisti bu konuda.
Visco yatagin altinda park besigin zemini sert zaten. Bu ciscolarin incelerinden bahsediyorum ben. Sonucta bebgin cok bir agirligi olmuyor ki oyle icine gomulmuyor. Minnak bisiy zaten bebucuk.
Canim uzgunum ama gecici degil bu istah olayi. Ama sorun degil az kaldi ya artik cok asiri kilo almayiz. Cok kilo alanlar genelde hamileligi ogrwnir ogrenmez hemen yemege yumulanlarda oluyor. Ozellikle ilk gebelikte 2 canlisin ye diyw diye sisiriyorlar. Simdiden sonra bebis alir. Benim istahim da cok ama yavas yavas yiyorum normalde cok hizli yerdim
deme öyle ya inşallah daha fazla abartmam bi anda kazınır gibi oldu midem sanki yüz saattir acmısım gibi
Bebek büyüyor belli gayet kaburgalarıma agrı yapmaya basladı sıpam :)
Hahahah inşaAllah olur
Türkiyede var mı bilmiyorum ama bi de babyzen YOYO baston bebek arabası var
Böyle katlanınca minicik bi kutu kadar kalıyor
İki arkadaşımda var çok çok memnunlar benim maclaren olmasa onu alırdım o kadar kullanışlı ki
Fiyatlar yüksek ama ben normal bebek arabasını orta kalite birşey almıştım şimdi 6 ay idare etse bari diyorum. Keşke onu da biraz düzgün alsaymışım pişmanlığı var
Idrarda enfeksiyon çıktı cok yüksek degil ama beni inanilmaz sarsti doktorum ilac vermiyim 2 gun dayanalim bol su iç geçmezse veririm dedi gercekten nerdeyse gunde 4 5 ltre su ile atlattım
Hahahah inşaAllah olur
İki arkadaşımda var çok çok memnunlar benim maclaren olmasa onu alırdım o kadar kullanışlı ki
Fiyatlar yüksek ama ben normal bebek arabasını orta kalite birşey almıştım şimdi 6 ay idare etse bari diyorum. Keşke onu da biraz düzgün alsaymışım pişmanlığı var
Türkiyede malesef her sektörde yaşanan sorun bebek arabalarında da var ithal markalar dolar/euro kurlarından dolayı fiyatları uçmuş durumda. YOYO türkiyede de var ama oda mclaren civarında fiyatları. Joker de Bugaboo ların indirimli fiyatı bile yurtdışı fiyatının nerdeyse 3 katıydı. Sanki 2. El araba alıyoruz
Türkiyede malesef her sektörde yaşanan sorun bebek arabalarında da var ithal markalar dolar/euro kurlarından dolayı fiyatları uçmuş durumda. YOYO türkiyede de var ama oda mclaren civarında fiyatları. Joker de Bugaboo ların indirimli fiyatı bile yurtdışı fiyatının nerdeyse 3 katıydı. Sanki 2. El araba alıyoruz
Hahahah inşaAllah olur
evet. özellikle 2 araba istemedigim için kaliteli ve kapsamlı baston istiyorum ve hala kafama göre bisi bulamadım senin dedigine de bakayım canım sagol
Mrh kızlar. Ben 5 gun önce 20lik dişimi cektirmistim ama 5 gündür o bölgenin ağrısı geçmek bilmiyor. Bir diş hekimine kontrole gittim bir sıkıntı yok ama gebe olduğun için röntgen de çekemeyiz dedi. Tuzlu gargara önerdi yapıyorum ama ağrı geçmiyor bir türlü. Ne yapacağımı şaşırdım. Paylaşmak istedim artık geçsin nolur bu ağrı. Allah kimseye de vermesin ins
Mrh kızlar. Ben 5 gun önce 20lik dişimi cektirmistim ama 5 gündür o bölgenin ağrısı geçmek bilmiyor. Bir diş hekimine kontrole gittim bir sıkıntı yok ama gebe olduğun için röntgen de çekemeyiz dedi. Tuzlu gargara önerdi yapıyorum ama ağrı geçmiyor bir türlü. Ne yapacağımı şaşırdım. Paylaşmak istedim artık geçsin nolur bu ağrı. Allah kimseye de vermesin ins
Antibiyotik vermişler miydi? İltihaplanmış olmasın? Benim gömüktü cerrahi işlemle alındı 1 hafta ağrısını çektim apranax bile geçirmiyordu çok zor gerçekten Allah kolaylık versin, sıcak soğuk yemek dikkat et.
Idrarda enfeksiyon çıktı cok yüksek degil ama beni inanilmaz sarsti doktorum ilac vermiyim 2 gun dayanalim bol su iç geçmezse veririm dedi gercekten nerdeyse gunde 4 5 ltre su ile atlattım
O çekilen yere majezik sprey sıksanız bide paradontax tam koruma ile fircalasaniz sanki şifa olur gibi. Bende başlarda diş eti cekilmesiyle böyle çözüm bulmuştum
Selam canım beni sordun sanırım. Dün gece yine bir anda kanamam oldu. Şimdi yine durdu gibi. Öğleden sonra yine hastaneye gidicez. Sakinim artık. Varsa nasibi olur diyorum. Kurban bayramına kadar 34.bitimine kadar dayansa diyorum hep ama Rabbimin takdiri neyse o diyorum sonra. Hayırlısı herşeyin
Valla bayram için sandalet bakayım dedim bulamadım spor ayakkabıyla idare edecem artık daichman da var buyuk numaralar varsa bulunduğun sehirde bakabilirsin
Ya ben de son zamanlar kesin terlikle takılırım. Bi arkadaşın yazık ayakları son ay o kadar şişmiş ki erkek terliği ile dolaşmış ben daha şimdiden evde eşimin tişörtlerini, şortlarını giyer oldum son ay terliklerini giymek zorunda kalmam inşallah
Ahahaa aynı ben erkek terliğiyle geziyorum şuan hiçde umrumda değil insanlar bakmış mı gülmğş mü ne demiş elimden gelse sütyen bile yakmadan çıkacam dışarı ama maalesef füze gibi oldular takıyorum
Merhaba ben hangi magazaya gitsem visko yumusak olur bebek icin ilk baslarda sert yatak kullanilmali diyorlar hic doktorlara sormadim ama kafam karisti bu konuda.
Ahahaa aynı ben erkek terliğiyle geziyorum şuan hiçde umrumda değil insanlar bakmış mı gülmğş mü ne demiş elimden gelse sütyen bile yakmadan çıkacam dışarı ama maalesef füze gibi oldular takıyorum