Tsk ederim antibiotige gerek duymamisti. Ben de enfeksiyondan şüpheleniyorum aslinda

Herkese günaydın.
Musmutlu bayramlar dilerim.
Her geçen yıl eksilmeden çoğalarak sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevdiklerimizle nice güzel bayramlarımız olsun inşallah.
Seneye hayırlısı ile kuzularımızın bayram kıyafeti heyecanını yaşayalım inşallah...

Herkese mutlu bayramlar :)
Kızlar sizlerde mide yanması oluyor mu eger oluyorsa nasıl bir çözüm yolu buldunuz tavsiyeleriniz var mi?
Benim daha önce çok oluyordu bu ay daha rahat geçti. Baharatlı, asitli şeyler daha beter ediyor. Ben sürekli gaviscon şurup ile Rennie şurup içiyordum bi nebze rahatlatıyor

Kızlar en tatlı bayram şekerlerimiz göbüşlerimizle mutlu bayramlar. Çok güzel geçsin inşallah seneye karnımda tekmelemelerle değil evde sürünen küçük bi fare ile kutlamak için can atıyorummmm hepinizi cok öptüm tatlı arkadaşlarım

Herkese mutlu bayramlar :)
Kızlar sizlerde mide yanması oluyor mu eger oluyorsa nasıl bir çözüm yolu buldunuz tavsiyeleriniz var mi?
İyi bayramlar
Benim nerdeyse hamileliğimin başından beri midem yanıyor. Bana soğuk süt iyi geliyor. Dolaptan çıkarır çıkarmaz yarım çay bardağı içiyorum iyi geliyor. Yanma tekrarlarsa tekrar içiyorum. İlaç almadım hiç, ilaçsız bu şekilde idare ediyorum. Bazen içimde ejderha olduğunu düşünsem de

Kizlar benimde elim ve ayaklarimda alerji basladi ozellikle ayaklarimda minik su kabarciklari oldu sinek isirigi gibi ve deli gibi kasiniyo..biraz daha devam ederse acile gidicem tahlil yaptiririm belki ya da az dahaa dayanip doktoruma gidicem..ayak parmaklarimin uzeri kipkirmizi kasimaktan duyuyodum boylee simdi beni buldu

Tatli ve sicaktan olabilir. Beni de kizim seker yemekten ve gunesten etkilendi kizardi kollari ve yuzu. Acile git bence. Kadindogum acile git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…