Dikkat et kurdeşen başlangıcı olmasın

Çok çok teşekkür ederim doktor kontrolüm 15 haziran da bende ilaç sorayim süt bu akşam yatıştırdı tekrardan herkese çok teşekkür ederim

Dikkat et kurdeşen başlangıcı olmasın
O neymis yaaa hic bilmiyorum Plm123 sicaktan bende suphelendim ama oyle gunduz gunesede magruz kalmadi ayaklarim..boyle hamilelikte oluyor diye diyodum hatta kuzenimin esine olmustu egzams gibiydi onun benim dokulme yok deride ama sinek isirmis sanki garip puuturler alerji gibi ayni..bebegime zarari varmidir ya ciddiye almadim 1haftadir ama gecmedi de

Sıcak be stresten kurdeşen olmuştum , sonra bacaklarıma sinekler saldırdı sandım kaşıma krizi sonrası su toplaması gibi kabarcıklar oluştu doktora gittiğimde bu da kurdeşen dedi , cildiyeye git geçmezse , ilerlerse sıkıntı

yaa hamilelige bagladim ben ama olabilir aynen oyle bir sey ne verdiler tedavi icin

yaa hamilelige bagladim ben ama olabilir aynen oyle bir sey ne verdiler tedavi icin
O zaman hamile değildim tabi krem iğne ilaç bir sürü şey kullandım umarım öyle değildirde kaşıma kaşıyınca daha beter olur , inşallah ufak bir cilt sorunudur kaşınınca duşa girip kremlenirsen rahatlarsın ama kaşımamaya çalış, kolanya da iyi gelmeyebilir

Kızlar kraft evo baby cift yönlü bebek arabası alan var mıydı

Gunaydinlar. Ben de idrar yolu enfeksiyonu olmusum. Doktor ilac verdi ama cesaret edip kullanamadim. Bugun alip kullanacagim. Kendi kendine gecmeyip ilerlerse daha kotu olur.
Tek doz şase kullanip, 10 gun sonra da 1 doz daha kullanacakmisim. Onceden de olurdum ve idrar yaparken yanma olurdu simdi yanma falan yok.
Adet olacakmisim gibi bir acima ve agri karisimi birsey hissediyorum. Bu birywrden mi bulasiyor yoksa suyu az icince vucut kendi mi yapiyor anlamadim. Uzun zamandir olmamisti.

Kadinlarin illeti ne yazik ki..cokta onemsemiyodum ben baslarda ama onemliymis..ne yaparsan yap gelip buluyor tek careside bol su..mumkun oldugunca disarda vs.lavaboyu kullanmamaya calisiyorum..ailemin yanina geldim orada bile rica ettim cocuklari diger tuvalete aliyoruz..domol var rossmanlarda limonlu kopuk siksık onunla temizliyorum lavabolari..sıksık camasir degistiriyorum..birde birliktelikten olabiliyomus..benim 6 aydir söz konusu olmadigindan ondan suphelenmiyorum ama cok cesitli ve cok zor oluyor gercekten.cabucak atlatirsin insallah

Mikrobik WC ortamından uzak dur , bol su tüket az mı tüketiyordun

Plm123 canım
sen ve idrar yollarından başını kurtaramayanlar ... ve sorun yaşamak istemeyenler....
hamile de olsak korunmalı ilişki tercih etmek çok onemli
hamilelikte idrar yollari ve o bölgeyle ilgilibakteriyel hastalıklari kapmak çok daha kolay mücadele etmek çok çok daha zor bu sebeple eş lerden gelebilecek onlar için oldukça önemsiz bizim için büyük sıkıntı yaratabilecek sorunlara kendinizi kapatın derim ben
ben sorunun ne olduğunu anlayana kadar çok sıkıntı çektim ilk doğuma yakın ağır bir enfeksiyon bile geçirdim
tecrübemi anlatayım aman siz yaşamayın
ayrıca belirteyim bunun eş ve onun titizliğiyle hiç bir alakası yok bu konuya asla güvenmeyin
benim eşim en en temiz erkek kategorisnde ilklere gelir

Biz de esimle kanka modunfayiz hamilelik basindan beri hic yaklasmadik. Benim is yerinfeki wcler cok kotu ben ona bahane buluyorum. Suyu da 2litre icmeye calisiyorum bazen 1.5 ta kaliyor ama dun 2.5 litre ictim.

Bayanlar idrar yolu enfeksiyonunun gerçekten ilaçtan sonraki en iyi çözümü bol su. Ben başında hissettiğim an arka arkaya 3-4 litre su içerdim hemen rahatlatırdı

Kızlar bu arada ben göğüs kalkanı alıcam ama avent falan istemiyorum bu uygun fiyatlı olanlardan alsak iş görmez mi? Benim derdim zaten kıyafetle vs temas olmasın sürtünüp tahriş etmesin. Önereceğiniz marka var mı?

Kızlar yine bi indirim haberi yine ben bebek arabası puset veya mama sandalyesi vs yada ana kucaklari almamış olanlar ve istanbulda oturanlar kesinlikle altunizade jokere baksın derim magaza hangar kadar ve cok fazla çeşit var. Dun butun e bebek joker ve civil gezdim bebek arabası için. Bir sürü karar değiştirdik ordan bi eleman dedi altunizade jokere gitme ihtimaliniz varsa bi bakın diye. Çünkü örnek veriyorum kraftla anlaşmasını bitirmiş joker o yuzden tüm 0 ürünleri teshir fiyatina satiyor. Yada chicconun bi kac modeli inanilmaz indirimli. Dün kraft evo icin karar kılmıştık fiyati heryerde 1200 1300 du. Bugunki altunizade magazasinda 900 tl idi. Tabi ben tamamen rotayi değiştirip katlanma ve kullanma açısından cok beğendiğim chicco duo kiwikvan aldım e bebekte 2100 tl idi ordan 1700e aldim ve cok içime sindi günlerdir deli gibi araştırıyorum. Tiny love fiyati piyasada 500 tl orda teshir açmışlar diye 300du bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…