Olmaz mıı zehir yemiş gibiyim gaviscon içiyorum yada maden suyu ve bol su başka çözüm olmuyo malesefHerkese mutlu bayramlar :)
Kızlar sizlerde mide yanması oluyor mu eger oluyorsa nasıl bir çözüm yolu buldunuz tavsiyeleriniz var mi?
Benimde kollarımda çıkıyo kaşıya kaşıya yara oldu güneş alerjim var benim ondan mı bilmiyorumKizlar benimde elim ve ayaklarimda alerji basladi ozellikle ayaklarimda minik su kabarciklari oldu sinek isirigi gibi ve deli gibi kasiniyo..biraz daha devam ederse acile gidicem tahlil yaptiririm belki ya da az dahaa dayanip doktoruma gidicem..ayak parmaklarimin uzeri kipkirmizi kasimaktanduyuyodum boylee simdi beni buldu
Mutlaka git canım ve orda seyit beyi bul satış temsilcisi çok önemli işini bilen ve son derece yardımcı tam 2 saat mağazada kalmışız sabırla binbir model gösterdi ve cok bilgili. Insallah gönlüne gore biseyler bulursun
tamam canim bu yaka avm joker de hiç bişey yoktu ben de jokerleri silmiştim kafamda ...Mutlaka git canım ve orda seyit beyi bul satış temsilcisi çok önemli işini bilen ve son derece yardımcı tam 2 saat mağazada kalmışız sabırla binbir model gösterdi ve cok bilgili. Insallah gönlüne gore biseyler bulursun
hergün en az 4 dilim baklava 10 yaprak sarma yiyomKızlar tatil nasıl geçiyor , iştah durumunuz ne fazla kaçamak yaptınız mı
Bu magaza gördüğüm en büyük joker 2 kat üsteliktamam canim bu yaka avm joker de hiç bişey yoktu ben de jokerleri silmiştim kafamda ...
Benim bayramda iştahım hic yok şerbetli tatli hic sevmem zaten sarmada pek istemedi canım bi kac börek yedim o kadar kaçamak olarak onun dışında rutin tencere yemeğiKızlar tatil nasıl geçiyor , iştah durumunuz ne fazla kaçamak yaptınız mı
Harika fikirmis bende ultrason fotograflarini dosyaladim ama günlük tutmak aklıma gelmedi halbuki bi 5 yıl sonra açıp nelee yaşadığıni okumak cok zevkli olabilirrrKızlar malum ben risklerimden dolayı evde istirahat halindeyim. Zırt pırt buraya bakıyorum sıkıntıdan ama kimse yok.
Madem öyle ben yazayım dedim. Oğlumdayken yazdığım günlüğü açtım. 26.hafta bitiminde 11kg aldığımı not düşmüşüm (Doğuma 20kg ile girdim, 4ay sonra nerdeyse hepsi gitmişti) oğlum ise 1kg 35cm imiş.
Bugün 25.haftamız bitti ve bu ay ben canımın sıkıntısından olsa gerek (hep öyledir) hiç kilo almamışım. Total 8kg.
Bakalım bunda kaç kilo ile tamamlayacağız.
Bu arada günlük tutmanızı tavsiye ederim, hergünü yazmak değil de işte ultrasondan ultrasona yada önemli gelişmelerde gibi. Altlarına da ultrason resimlerini yapıştırmıştım. Çok güzel oluyor. Bir kutu içinde ilk saçı, Doğum bilekliği gibi gibi ilklerin olduğu şeyleri de içine koyuyorum 18yaşına gelince vericem.
Evet bir de şimdiki hamileliğimde karşılaştığım sıkıntılarda açıp bakıyorum onda da yaşamışmıyım diye.Harika fikirmis bende ultrason fotograflarini dosyaladim ama günlük tutmak aklıma gelmedi halbuki bi 5 yıl sonra açıp nelee yaşadığıni okumak cok zevkli olabilirrrsanırım herkes tatilde evet buralar boş. Ben sıcağa karşı 0 tolerans olduğumdan sauna evimden dışarıya adım dahi atmıyorum. Evde bildiğiniz küçük çaplı cehennem vallahi. Sıcağa hiç gelemiyorum istanbul yanıyor. Yakınlarda deniz olsa giderdim serinlemek için
Otobus degil ama arabayla yolculuk yaptim. Otobusler bence daha rahat. Eger gunluk hayatta bir sikintin yoksa bir sorun olacagini sanmam ama bir doktor gorusu de alsan iyi olur tabi.Selaaaam ben de 25. Haftaya girmis bulunmaktayim zaman su gibi hizla akiyor aslinda...bu haftalarda otobus yolculugu yapan ya da yapacak olan var mi arkadaslar
Tesekkur ederim cevabin icin bir sıkıntim yok cok sukurOtobus degil ama arabayla yolculuk yaptim. Otobusler bence daha rahat. Eger gunluk hayatta bir sikintin yoksa bir sorun olacagini sanmam ama bir doktor gorusu de alsan iyi olur tabi.
Otobus degil ama arabayla yolculuk yaptim. Otobusler bence daha rahat. Eger gunluk hayatta bir sikintin yoksa bir sorun olacagini sanmam ama bir doktor gorusu de alsan iyi olur tabi.
Olmaz mıı zehir yemiş gibiyim gaviscon içiyorum yada maden suyu ve bol su başka çözüm olmuyo malesef
Geçmiş olsun canım. Şeker ne kadar zararlı bişey aslındaBen tatli olayini abartamadim cunku kizim şeker yemekten alerji oldu. O yemesin diye ben de yemedim. 2 gun ust uste acile gittik. Kizima igne yapildi da alerjisi gecti.
Idrar yolu enfeksiyonu icin de ilaci aldim ictim. 2.5 litre su iciyorum 3 gundur. Bebisin hareketleri de baya artti. 27. Ile 32. Haftalar arasi en hareketli zamanlariymis.
Çok iyi fikirmişKızlar malum ben risklerimden dolayı evde istirahat halindeyim. Zırt pırt buraya bakıyorum sıkıntıdan ama kimse yok.
Madem öyle ben yazayım dedim. Oğlumdayken yazdığım günlüğü açtım. 26.hafta bitiminde 11kg aldığımı not düşmüşüm (Doğuma 20kg ile girdim, 4ay sonra nerdeyse hepsi gitmişti) oğlum ise 1kg 35cm imiş.
Bugün 25.haftamız bitti ve bu ay ben canımın sıkıntısından olsa gerek (hep öyledir) hiç kilo almamışım. Total 8kg.
Bakalım bunda kaç kilo ile tamamlayacağız.
Bu arada günlük tutmanızı tavsiye ederim, hergünü yazmak değil de işte ultrasondan ultrasona yada önemli gelişmelerde gibi. Altlarına da ultrason resimlerini yapıştırmıştım. Çok güzel oluyor. Bir kutu içinde ilk saçı, Doğum bilekliği gibi gibi ilklerin olduğu şeyleri de içine koyuyorum 18yaşına gelince vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?