Benimde kollarımda çıkıyo kaşıya kaşıya yara oldu güneş alerjim var benim ondan mı bilmiyorum

günaydın can lar
M Mimicikk teşekkürler canim hergün önünden geçtiğim bir yer ama demesen girmezdim istanbula dönünce ilk işim oraya gitmek
Mutlaka git canım ve orda seyit beyi bul satış temsilcisi çok önemli işini bilen ve son derece yardımcı tam 2 saat mağazada kalmışız sabırla binbir model gösterdi ve cok bilgili. Insallah gönlüne gore biseyler bulursun

tamam canim bu yaka avm joker de hiç bişey yoktu ben de jokerleri silmiştim kafamda ...

Kızlar tatil nasıl geçiyor , iştah durumunuz ne fazla kaçamak yaptınız mı
Benim bayramda iştahım hic yok şerbetli tatli hic sevmem zaten sarmada pek istemedi canım bi kac börek yedim o kadar kaçamak olarak onun dışında rutin tencere yemeği sürekli ekşi olsa hersey yerim vallahi. Koca koca kaplarda turşu yiyorum çıldırırcasına

Kızlar malum ben risklerimden dolayı evde istirahat halindeyim. Zırt pırt buraya bakıyorum sıkıntıdan ama kimse yok.
Madem öyle ben yazayım dedim. Oğlumdayken yazdığım günlüğü açtım. 26.hafta bitiminde 11kg aldığımı not düşmüşüm (Doğuma 20kg ile girdim, 4ay sonra nerdeyse hepsi gitmişti) oğlum ise 1kg 35cm imiş.
Bugün 25.haftamız bitti ve bu ay ben canımın sıkıntısından olsa gerek (hep öyledir) hiç kilo almamışım. Total 8kg.
Bakalım bunda kaç kilo ile tamamlayacağız.
Bu arada günlük tutmanızı tavsiye ederim, hergünü yazmak değil de işte ultrasondan ultrasona yada önemli gelişmelerde gibi. Altlarına da ultrason resimlerini yapıştırmıştım. Çok güzel oluyor. Bir kutu içinde ilk saçı, Doğum bilekliği gibi gibi ilklerin olduğu şeyleri de içine koyuyorum 18yaşına gelince vericem.

Harika fikirmis bende ultrason fotograflarini dosyaladim ama günlük tutmak aklıma gelmedi halbuki bi 5 yıl sonra açıp nelee yaşadığıni okumak cok zevkli olabilirrr sanırım herkes tatilde evet buralar boş. Ben sıcağa karşı 0 tolerans olduğumdan sauna evimden dışarıya adım dahi atmıyorum. Evde bildiğiniz küçük çaplı cehennem vallahi. Sıcağa hiç gelemiyorum istanbul yanıyor. Yakınlarda deniz olsa giderdim serinlemek için

Evet bir de şimdiki hamileliğimde karşılaştığım sıkıntılarda açıp bakıyorum onda da yaşamışmıyım diye.

Aynen bende istanbuldayım ve sürekli ay çok sıcak deyip duruyorum. Bir de ben klima ve vantilatöre de gelemiyorum hemen sancılanırım. Adanalı olduğum için buna şükür diyorum. büyük oğlumda Eylül doğumlu ve Ağustos çok fena geçmişti. Sıcaktan kasılma da çok oluyor. arada bez ıslatıp karnıma koyuyordum.
Deniz ne iyi gelirdi şimdi offf.

Selaaaam ben de 25. Haftaya girmis bulunmaktayim zaman su gibi hizla akiyor aslinda...bu haftalarda otobus yolculugu yapan ya da yapacak olan var mi arkadaslar
Otobus degil ama arabayla yolculuk yaptim. Otobusler bence daha rahat. Eger gunluk hayatta bir sikintin yoksa bir sorun olacagini sanmam ama bir doktor gorusu de alsan iyi olur tabi.

Otobus degil ama arabayla yolculuk yaptim. Otobusler bence daha rahat. Eger gunluk hayatta bir sikintin yoksa bir sorun olacagini sanmam ama bir doktor gorusu de alsan iyi olur tabi.
Tesekkur ederim cevabin icin bir sıkıntim yok cok sukur

Olmaz mıı zehir yemiş gibiyim gaviscon içiyorum yada maden suyu ve bol su başka çözüm olmuyo malesef
zamane24 bir kaç yudum soğuk süt çok rahatlatıyor. Asit-baz olayı. Hamilelikten önce de mide yanmasından muzdarip olduğum için tecrübeliyim. Doktor rennie şurup yazdı ama hiç kullanmadım.

Ben tatli olayini abartamadim cunku kizim şeker yemekten alerji oldu. O yemesin diye ben de yemedim. 2 gun ust uste acile gittik. Kizima igne yapildi da alerjisi gecti.
Idrar yolu enfeksiyonu icin de ilaci aldim ictim. 2.5 litre su iciyorum 3 gundur. Bebisin hareketleri de baya artti. 27. Ile 32. Haftalar arasi en hareketli zamanlariymis.

Geçmiş olsun canım. Şeker ne kadar zararlı bişey aslında

Çok iyi fikirmiş ben sadece doktor kontrollerini not alıyordum. Bende şu ana kadar yaklaşık 6 kilo aldım. Hedefim 10 kilo ile tamamlamak en kötü ihtimal 12. İnşallah 12yi geçmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…