Ben tatlı bir şey yediğim gibi oluyordu tatlıyı bırakınca azaldı dayanilabiliyor ama arkadaşlar dediği gibi süt de çok iyi geldi çok sagolunBenim daha önce çok oluyordu bu ay daha rahat geçti. Baharatlı, asitli şeyler daha beter ediyor. Ben sürekli gaviscon şurup ile Rennie şurup
Ben niyetlendim o gunluk olayina sonra kacirinca yasadigim seyleri not almayi biraktim : ))) aslimda cok severim sosyopixten dunya kadar aasılı fotolarim vardir duvarlarda ama tembellik ettim cocugumda :)Kızlar malum ben risklerimden dolayı evde istirahat halindeyim. Zırt pırt buraya bakıyorum sıkıntıdan ama kimse yok.
Madem öyle ben yazayım dedim. Oğlumdayken yazdığım günlüğü açtım. 26.hafta bitiminde 11kg aldığımı not düşmüşüm (Doğuma 20kg ile girdim, 4ay sonra nerdeyse hepsi gitmişti) oğlum ise 1kg 35cm imiş.
Bugün 25.haftamız bitti ve bu ay ben canımın sıkıntısından olsa gerek (hep öyledir) hiç kilo almamışım. Total 8kg.
Bakalım bunda kaç kilo ile tamamlayacağız.
Bu arada günlük tutmanızı tavsiye ederim, hergünü yazmak değil de işte ultrasondan ultrasona yada önemli gelişmelerde gibi. Altlarına da ultrason resimlerini yapıştırmıştım. Çok güzel oluyor. Bir kutu içinde ilk saçı, Doğum bilekliği gibi gibi ilklerin olduğu şeyleri de içine koyuyorum 18yaşına gelince vericem.
Evet canim az yemeye calisiyorum tıka basa yemek yersem gece uyuyamiyorum resmen..surekli cam acik uyuyorum..kasintı basladi zaten baya zorlanmaya basladim benKızlar sizde de nefes alıp vermede zorlanma, bunalma hissi başladı mı? Bir de bulantılar ve baş dönmeleri de geri geldi öneriniz var mı?
ben de kullanıyorum gayet de memnunum, silvernurse aldım ben diğer markalara da bakın tabi. kesinlikle işe yarıyorlarBenim bi yakınım kullanıyor Allah nasip ederse bende alıcam cok memnun hic yara olmadi göğüs ucum diyor
Kendini yorma. Ben yorulunca nefes almakta zorlaniyorum. Sabahlari acikinca da bulanti hissi oluyor ama cok degil. Gun icinde de bas donmesi demeyeyim ama gozum kararir gibi oluyor. Merdivenleri tutunarak inmeye calisiyorum.Kızlar sizde de nefes alıp vermede zorlanma, bunalma hissi başladı mı? Bir de bulantılar ve baş dönmeleri de geri geldi öneriniz var mı?
Ben safra kesesi sorunundan dolayı zaten çok sıkı diyetteyim yiyemiyorum hatta hala kilo veriyorum ama artık bu rahatsızlıklar bunalttı beni çokEvet canim az yemeye calisiyorum tıka basa yemek yersem gece uyuyamiyorum resmen..surekli cam acik uyuyorum..kasintı basladi zaten baya zorlanmaya basladim ben
Aslında bu konuda dikkat etmem gerekebilir aklıma getirdiniz Allah razı olsun ben gece uyuyamayınca sabah geç kalkıp kahvaltı ediyorum 11-12gibi o da uzun süreli açlığa sebep oluyor olabilir. Zaten ameliyat sonrası evde raporuyum bir aydır hiçbir şey yapmıyorum inşallah seminer dönemini de atlatırım sağlıkla çünkü raporum bitmiş oluyor o zamanKendini yorma. Ben yorulunca nefes almakta zorlaniyorum. Sabahlari acikinca da bulanti hissi oluyor ama cok degil. Gun icinde de bas donmesi demeyeyim ama gozum kararir gibi oluyor. Merdivenleri tutunarak inmeye calisiyorum.
Bayram tatili diye ben de gec kahvalti etmeye baslayinca ogunler atladi haliyle. Kahvalti gec olunca oglen yemegi iptal oluyor. Aksam yemegi de erkene cekilip gece acikmalara sebep oluyor.Aslında bu konuda dikkat etmem gerekebilir aklıma getirdiniz Allah razı olsun ben gece uyuyamayınca sabah geç kalkıp kahvaltı ediyorum 11-12gibi o da uzun süreli açlığa sebep oluyor olabilir. Zaten ameliyat sonrası evde raporuyum bir aydır hiçbir şey yapmıyorum inşallah seminer dönemini de atlatırım sağlıkla çünkü raporum bitmiş oluyor o zaman
Geçmiş olsun haftasonları benim de kahvaltılarım gecikiyor. Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun. Şu seminer dönemi de bitsin de sıcaklarda yollarda gezmekten kurtulalım diyorum İzmir'de yaz hamileliği zor.Aslında bu konuda dikkat etmem gerekebilir aklıma getirdiniz Allah razı olsun ben gece uyuyamayınca sabah geç kalkıp kahvaltı ediyorum 11-12gibi o da uzun süreli açlığa sebep oluyor olabilir. Zaten ameliyat sonrası evde raporuyum bir aydır hiçbir şey yapmıyorum inşallah seminer dönemini de atlatırım sağlıkla çünkü raporum bitmiş oluyor o zaman
Bende kızıma mektup yazdım ilk mektubu 3 sayfa sürdü ara ara devam edeceğim , neler yaşadık nasıl istedik neleri değiştirdik nasıl hazırlandık , bekledik herşeyi anlattım birde bir iki öğüt verdimKızlar malum ben risklerimden dolayı evde istirahat halindeyim. Zırt pırt buraya bakıyorum sıkıntıdan ama kimse yok.
Madem öyle ben yazayım dedim. Oğlumdayken yazdığım günlüğü açtım. 26.hafta bitiminde 11kg aldığımı not düşmüşüm (Doğuma 20kg ile girdim, 4ay sonra nerdeyse hepsi gitmişti) oğlum ise 1kg 35cm imiş.
Bugün 25.haftamız bitti ve bu ay ben canımın sıkıntısından olsa gerek (hep öyledir) hiç kilo almamışım. Total 8kg.
Bakalım bunda kaç kilo ile tamamlayacağız.
Bu arada günlük tutmanızı tavsiye ederim, hergünü yazmak değil de işte ultrasondan ultrasona yada önemli gelişmelerde gibi. Altlarına da ultrason resimlerini yapıştırmıştım. Çok güzel oluyor. Bir kutu içinde ilk saçı, Doğum bilekliği gibi gibi ilklerin olduğu şeyleri de içine koyuyorum 18yaşına gelince vericem.
Uzun olmaması lazım ayaklarını uzatmadan ayaklar aşağıya doğru çok zorSelaaaam ben de 25. Haftaya girmis bulunmaktayim zaman su gibi hizla akiyor aslinda...bu haftalarda otobus yolculugu yapan ya da yapacak olan var mi arkadaslar
Çok teşekkürler, safra kesesi taşı kanala düşmüştü onu aldırdım. Ben Balıkesir'de bile sıcaklarla çok zorlanıyorum size kolaylıklar diliyorum orası iyice zordurGeçmiş olsun haftasonları benim de kahvaltılarım gecikiyor. Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun. Şu seminer dönemi de bitsin de sıcaklarda yollarda gezmekten kurtulalım diyorum İzmir'de yaz hamileliği zor.
Vaaay sen de mi balikesirdesin. Ben de balikesirdeyim. Senin doktorun kim. Ben sehir hastanesi mi yoksa devlet hastanesi mi? Dogum konusunda kararsiz kaldim.Çok teşekkürler, safra kesesi taşı kanala düşmüştü onu aldırdım. Ben Balıkesir'de bile sıcaklarla çok zorlanıyorum size kolaylıklar diliyorum orası iyice zordurİnşallah Allah sağlık versin de tamamlayalım seminerleri de
Özelde Alaattin beye gidiyorum başlarda şehir hastanesindeydim ama orası da acilden girip çok kez yattığım için o servis de korkuttu beni akşam bakan doktor sabah yok tuhaf bir sistemleri var. Cihazlar da çok kötü. Sonradan üniversitede akın hocaya başladım ondan da memnunum, çok güzel açıklıyor ilgileniyor. Doğum konusunda ama çok kez hastanede yattığım için net bir şey diyemiyorum sürpriz bir şey olursa diye her ihtimal olabilir. Eğer planlı olursa Alaattin bey ile düşünüyorum ama sürpriz olursa neresi denk gelirseVaaay sen de mi balikesirdesin. Ben de balikesirdeyim. Senin doktorun kim. Ben sehir hastanesi mi yoksa devlet hastanesi mi? Dogum konusunda kararsiz kaldim.
Kız deme öyle hepimizi erken doguma götüreceksinSelamın aleyküm
25. Haftamıza girdik çok şükür❣
Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar
Bi daha ki bayramı kuzularımızlageçirmeyi nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?