Merhaba Eylül anneleri . Geçen gün farkında olmadan baz istasyonu yakınında otur musum yaklaşık 2 saat kadar .nette bunla ilgili hamileler için hiç birşey bulamadım . Zarari hakkında Bilgisi olan var mı

Park yatak alanlar ne marka aldınız kızlar? Hepsi birbirine benziyor gibi geldi

Merhaba Eylül anneleri . Geçen gün farkında olmadan baz istasyonu yakınında otur musum yaklaşık 2 saat kadar .nette bunla ilgili hamileler için hiç birşey bulamadım . Zarari hakkında Bilgisi olan var mı
Merhaba. Korkma bir şey olmamıştır. Bas istasyonu Yakınlarında illa birilerinin Evi var ve hamilelik geçiren vardır

Anne yanı olabilen tek piyasada ben onu aldı chipolino
Chipoline zaten ilk istediğim. İzmirde satan bi yer varmış sanırım bulabilirsem gidip incelemek istiyorum ama alternatif olarak ne olabilir diye araştırıyorum. Chipoline kumaşı nasıldı çok naylonsu muydu?

Kızlar dün marketten mantar aldım, son kullanma tarihi 13 haziran ve gayet bembeyaz taş gibi bi mantardı. Bugün kavurmak istedim baharatlı hep yaptığım şeydi eşim sever. Herneyse her zaman ki pişerken verdiği koku yoktu. Nötr bi koku. Şüphelendim ve biliyosunuz ki mantar asla şakaya gelmez en öldürücü zehirlenme vakalarındandır. Daha önce arkadaşım bu yüzden böbrek nakli oldu aile ferdinden, hemen hastaneye gittiği için sadece böbrek iflası ile kurtuldu. Herneyse canım da o kadar çekti ki yemek istiyorum mantarı görüntüsüne de güvendiğim için sorun yoktur diyorum. Bi tane yedim o kadar baharat koymama rağmen tat da nötr. Sonra anladım ki gizliden bu zehirleyici ama aldanıp yesem yerim tadı asla kötü değil. Meğer mantar zehrini hiç belli etmezmiş tat ve koku olarak bozuk kokmazmış. Hemen çöpe attım. Şimdi eşim işe diye çıktı evden çöpü eline verdim poşetin içine bi bakarım ki yemyeşil sıvı bişey salgılamış köpük köpük duruyor. Şükrettim. Dalıp bişeylerle karıştırıp yesem yerdim asla anlamazdım. Ve başıma bisey gelse eşimde evde yok Allah korudu. Nolur sizde dikkat edin zehirleme oranı yüksek tatları önceden bi adet bi lokma olsada tadalım bundan sonra. O yüzden sizle paylaşıyorum. Allah sağlıkla ömrümüzü tamamlamayı, evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin. Lütfen dikkatli olun

Selaaaam ben de 25. Haftaya girmis bulunmaktayim zaman su gibi hizla akiyor aslinda...bu haftalarda otobus yolculugu yapan ya da yapacak olan var mi arkadaslar
Ben otobüsle Ankara'dan Istanbul'a gidip geldim.Biraz ayaklarım şişmişti o kadar bi sıkıntı olmadı.

Chipoline zaten ilk istediğim. İzmirde satan bi yer varmış sanırım bulabilirsem gidip incelemek istiyorum ama alternatif olarak ne olabilir diye araştırıyorum. Chipoline kumaşı nasıldı çok naylonsu muydu?
Evet naylonsu ama diğer mağazalarda gezdiklerimle farkı yok. Naylon kokusu petrol kokusu hiçbişey yok. Ben internet üzerinden aldım ve satıcı ile öncesinde görüştüm beğenmezsen iade edebiliyosun. Benim beklentimi karşıladığı için ben iade etmedim.

Aaa markette de zehirli mantar oluyormuymuş? En garantisi kültür mantarı

Aaa markette de zehirli mantar oluyormuymuş? En garantisi kültür mantarı
Canm zaten bu da kültür mantarı yuvarlak beyaz olan. Ilkkez karşılaştım bekarken de evli olduğum süre boyuncada nerdeyse haftada 2 pişer bizde. Omletinden tut sotesine guvecine kadar herseyde kullanırız. Ama bu nasıl böyle çıktı hiçbişey anlamadım dolayısıyla zehrini çözmem zor oldu ama verilmiş sadakam varmış

Allah korumuş gerçekten. Çok dikkat etmek lazım

Bende cok sık aliyorum mantar ama kafamda hep soru isareti oluyordu..boyle olmaktansa yememek en guzeli herhalde daha almam bende bebis oradayken :)))

Bende cok sık aliyorum mantar ama kafamda hep soru isareti oluyordu..boyle olmaktansa yememek en guzeli herhalde daha almam bende bebis oradayken :)))
Yani risk etmeye değmez asla
Ilkkez başıma geldi oda hamileligimi buldu neyseki anladım. Aynen bende bidaha almam çünkü görüntüsü ve sertliği cok iyiydi. Allah korusun minnaklarımızı

Amin. Geçmiş olsun. Bende çok severim. Hatta evde bir tek ben sevmeme rağmen üşenmeyip yaparım. Şu sıralar kim uğraşıp yapıcak diye almıyordum.
Ya sağ sağlim şu 9ayı tamamlasaydık ya. Off benim de her günüm bir olay.

Tamamlicaz Allahin izniyle az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…