Ben pierre cardin mignonda ısrarcıyım :)Teyzeleri biz dolabimiza karar verdik siz naptıniz mobilyalarınızı aldınız yada beğendiniz mi karar verildimi? Verildiyse neye karar verildi
Immh cok guzelmis annesi öyküye çok yakışır. Sağlıkla huzurla büyüsün içinde inşallah. Bende çoook araştırmalarım sonucu cilek mobilyadan alacaktım ama başka bi dolaba vuruldum el yapımı çok hosuma gitti bende onu sipariş vericemBen pierre cardin mignonda ısrarcıyım :)
Sanırım bu haftasonu vericez siparişi e bebekten
Zaten üc haftayı buluyormuş gelmesi
Çok şıkmışImmh cok guzelmis annesi öyküye çok yakışır. Sağlıkla huzurla büyüsün içinde inşallah. Bende çoook araştırmalarım sonucu cilek mobilyadan alacaktım ama başka bi dolaba vuruldum el yapımı çok hosuma gitti bende onu sipariş vericembiraz karanlık çıkmış ama eskitme beyaz grimsi arası bi renk tamamı el yapımıymıs ben tarzini cok sevdim bende ay sonunda siparis vericem inşallah
Evet bende öyle düşündüm adam 15 yil garantili dediÇok şıkmış ☺
Gencliğindede rahat rahat kullanabilir
Nispeten uygun 4900 küsür bişeydiEvet bende öyle düşündüm adam 15 yil garantili dedioldukça kaliteli zaten park yatağı gittiği yere kadar gitsin sonra buna uygun bide yatak alıcam. Ama bebek eşyaları cok daha pahaliymis yani yetiskine göre her kategori de, yinede değer mignon takımın fiyati ne kadarmış
Yani evet ortalama bi rakam sanırım takımlara göre ama ordan da yatağı hediye isteyinNispeten uygun 4900 küsür bişeydi
Yatagı uyku seti koruması falan 6yı bulur
Daha perde halı vs var bi yerden almaya baslamak lazım odayı :)
Valla bu alacagımız setteki yatak hem sallanabilir hemde stoper özelliği varYani evet ortalama bi rakam sanırım takımlara göre ama ordan da yatağı hediye isteyinbizde dolap icin 2600 ödeyeceğiz ama kalite mobilya için çok önemli bence. O yüzden başta da dediğim gibi onlar için değer. Peki yatak için özellik nasıl olmalı bilgin var mı
Amin inşaallah. Her gün takvime bakıyorum geçsin diyeTamamlicaz Allahin izniyle az kaldı
E süper gönlüne sindiyse dha ne olsun :) ben beşiğin içine koyduğumuz ayriyetten aldığımız yataktan bahsettim canım kizlar visco demis ama araştırma fırsatım olmadı nedir sağlıklı olan diye aslında deneyimli anneler de bilirValla bu alacagımız setteki yatak hem sallanabilir hemde stoper özelliği var
Alt cekmecesini normal cekmece gibi kullanabiliyorsun veya icine yatak koyup birini yatırabiliyorsun (ilerde bakıcı vs tutarsam işime yarar)
Yatagın hemen yanında bulunan cekmeceler yerinden cıkıp komidin oluyor, yatagın ızgara kısmıda cıkıp calısma masasına dönüşüyor
Bebek biraz büyüdükten sonra bu dediklerimi cıkarıp yatagını büyütebiliyoruz yani
Nasıl oldunnnn kanaman durdu muAmin inşaallah. Her gün takvime bakıyorum geçsin diyeHamilelikten önce, “Ayy hamile halimi özledim ya “ diyordum. Ne kadar güzel hatırlamışım demek ki hevesle bu halimi istedim. Buraya yazayım da unutmayayım dönüp okurum 3.yü istersem emin misin diyeyim kendime
Hahaha Allah sağlık versin yeterki bide bakma gücü 3te istersin 4 te kalabalık aileden güzeli varmı hele bide birbirine düşkün oldular mi oo arkadaşa gerek yok hayatta. Bu günlerini sağlıkla an inşallahAmin inşaallah. Her gün takvime bakıyorum geçsin diyeHamilelikten önce, “Ayy hamile halimi özledim ya “ diyordum. Ne kadar güzel hatırlamışım demek ki hevesle bu halimi istedim. Buraya yazayım da unutmayayım dönüp okurum 3.yü istersem emin misin diyeyim kendime
Hahah daha ona bakmadım henüz ondan hic aklıma gelmedi ne demek istediginE süper gönlüne sindiyse dha ne olsun :) ben beşiğin içine koyduğumuz ayriyetten aldığımız yataktan bahsettim canım kizlar visco demis ama araştırma fırsatım olmadı nedir sağlıklı olan diye aslında deneyimli anneler de bilir
Yok artıkIyi bayramlar guzel anneler biraz gec oldu ama memlekette pek alinmiyo telefon ele. Aileleri bayramdan bayrama gorunce tum bebek muhabbetlerini bi kerede yapiyoruz tabi. Bugun gundemimizde soyle bir konu vardi. Grubumuzun doktoru ve hemsiresinin ve diger tecrubeli annelerin de fikrini almak istiyorum. Bebek dogar dogmaz agzina sekerli su ihlamur vs verilirmis sarilik olmasin diye. Ama ben vermek istemiyorum. Sizler ne dusunuyosunuz
Ilkkez duydumIyi bayramlar guzel anneler biraz gec oldu ama memlekette pek alinmiyo telefon ele. Aileleri bayramdan bayrama gorunce tum bebek muhabbetlerini bi kerede yapiyoruz tabi. Bugun gundemimizde soyle bir konu vardi. Grubumuzun doktoru ve hemsiresinin ve diger tecrubeli annelerin de fikrini almak istiyorum. Bebek dogar dogmaz agzina sekerli su ihlamur vs verilirmis sarilik olmasin diye. Ama ben vermek istemiyorum. Sizler ne dusunuyosunuz
Sağ ol canım sorduğun için. Durdu çok şükür. Arada leke geliyor. Yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşaallah kanama alanı kapanmış plasenta yukarı çıkmıştır.Nasıl oldunnnn kanaman durdu mu
Amin. Aynen öyle anne sağlıklıysa dünyaya yeter.Hahaha Allah sağlık versin yeterki bide bakma gücü 3te istersin 4 te kalabalık aileden güzeli varmı hele bide birbirine düşkün oldular mi oo arkadaşa gerek yok hayatta. Bu günlerini sağlıkla an inşallah
Amin inşallah Rabbim tekrar yasatmasınSağ ol canım sorduğun için. Durdu çok şükür. Arada leke geliyor. Yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşaallah kanama alanı kapanmış plasenta yukarı çıkmıştır.
Amin. Aynen öyle anne sağlıklıysa dünyaya yeter.
Iste süt gelmiyosa ya da bebek ememiyorsa ac kaldığı icin oluyo diyolar. Ananevi babannevi seyler derken bi arkadasim da cocugu sarilik olmus biz yapmadik ondan oldu demesin miIlkkez duydumananevi olabilir mi? Ben su bile verilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum anne sütü herşeyi barındırıyor. Sarılık olmaması için ac kalmaması ve sürekli zamanlı doyurulmasi gerekir. Emzirme imkani var ise her yarim saatte bir diye biliyorum.
Cok guzelmis canim nerden ve ne kadara acabaImmh cok guzelmis annesi öyküye çok yakışır. Sağlıkla huzurla büyüsün içinde inşallah. Bende çoook araştırmalarım sonucu cilek mobilyadan alacaktım ama başka bi dolaba vuruldum el yapımı çok hosuma gitti bende onu sipariş vericembiraz karanlık çıkmış ama eskitme beyaz grimsi arası bi renk tamamı el yapımıymıs ben tarzini cok sevdim bende ay sonunda siparis vericem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?