Ya bu da cok tatlismiss..siz cilekten alacaktiniz vazmi gectiniz bu banada fikir oldu sifonyere aasla sigamicam :) besigide pierre cardinin modelini begenmistim ben anne yani ahsap
Iste süt gelmiyosa ya da bebek ememiyorsa ac kaldığı icin oluyo diyolar. Ananevi babannevi seyler derken bi arkadasim da cocugu sarilik olmus biz yapmadik ondan oldu demesin mi
Daha neler deseydin bilmiyorum cokta iddia edemem ama bana normal gelmedi anneanneme sorsam kesin bilir. Ama cocuk ememiyorsa sut yoksa zaten ac birakmadan mecbur mama verilcek. Hicbi sekilde ac kalmayacak yani
Ya bu da cok tatlismiss..siz cilekten alacaktiniz vazmi gectiniz bu banada fikir oldu sifonyere aasla sigamicam :) besigide pierre cardinin modelini begenmistim ben anne yani ahsap
Merhaba, alakasız olacak biraz ama kartal yazısını görünce yazmak istedim ben de kartal doğma büyüme birisiyim. Sarıgazi de görev y apiyorum. Acaba hangi doktora gidiyorsunuz?
Merhaba, alakasız olacak biraz ama kartal yazısını görünce yazmak istedim ben de kartal doğma büyüme birisiyim. Sarıgazi de görev y apiyorum. Acaba hangi doktora gidiyorsunuz?
EElwing6
sen ankaradaydın sanırım aşağıdaki linkten sana yakın bir magazasını bulabilirsin
Buarada magaza magazada fiyatlar değişebiliyor burası takıma 4997 dedi baska yer 5300 dedi vs
Dimi cilekten beğendiğim 2200 du bunu bu fiyata bulunca kacirmiyim dedim kalitesi ve el boyama olması havası beni benden aldı icini rengarenk doldurmak için sabırsızlanıyorum. Bebek arabasıyla dolap işin hallettim ya daha sırtım yere gelmez ne alym ne alym kafayı yemiştim araştırmaktan
EElwing6
sen ankaradaydın sanırım aşağıdaki linkten sana yakın bir magazasını bulabilirsin
Buarada magaza magazada fiyatlar değişebiliyor burası takıma 4997 dedi baska yer 5300 dedi vs
Dimi cilekten beğendiğim 2200 du bunu bu fiyata bulunca kacirmiyim dedim kalitesi ve el boyama olması havası beni benden aldı icini rengarenk doldurmak için sabırsızlanıyorum. Bebek arabasıyla dolap işin hallettim ya daha sırtım yere gelmez ne alym ne alym kafayı yemiştim araştırmaktan
Bide jokerde hastane çıkışı aldım 10lu ay allahım gerçekten kız bebek kıyafetleri beni benden alıyor. O kadar şirin cici ki bi an önce mutlu sona ulaşmak istiyorum
Bide jokerde hastane çıkışı aldım 10lu ay allahım gerçekten kız bebek kıyafetleri beni benden alıyor. O kadar şirin cici ki bi an önce mutlu sona ulaşmak istiyorum
Bende hic o hastaneye daha önce gitmedim zaten butik hastane gibi doğumu baska yerde yaptırıyor. Fakat ben eczaci teknisyeniyim cokkk fazla bulent kars hastası vardı ve hep memnuniyet duyardık. Ama muane ücretinden dolayı basta baya araştırdım baska kime gidebilirim diye. Yine ondan başkasına içim ısınmadı Allah şaşırtmasın diyelim suan icin cok memnunum mesela şuan kan sulandırıcı kullanıyorum en başta baska doktora gidiyodum o bana kan sulandırıcı vermemişti. Bulent bey beni ilk gördüğünde kan sulandırıcı kullanmalısın dedi. 10cu haftadan sonra kullanmaya başladım, eger kullanmasaydim bebeği besleyen ana damarlarda çeltik olabilirdi ve bu bi tehlijeye dönebilirdi. Teshis çok önemli doktorda riskli gebelik uzmanı zaten. Ücretine ragmen kafam rahat olduğu için onunla devam edicem