Valla bi yandan doğsun istiyorum bi yandanda su anda sıkıntım vs olmadıgı icin icimde kalabilir sonsuza kadar modundayım :)
Hahaah beni gören her anne " bence hep orda kalsin hic doğurma " diyo. O zaman ki kaygilar endişeler daha fazla olucak suan aslında en guvenilir yerde doğum odalarımızi dogum sonrasi fotolarimizi da paylaşalım birbirimzle nasil oldu ne hissettik hep paylasalim

Ya dimi onu bana bi arkadasımda söyledi
Simdi tuvalete gidiyorsun seninle uyuyorsun yemek yiyorsun seninle
Doğunca dokuz ay sen karnında tutmamıssın gibi herkes bi fikir söyleyecek sürekli aklın onda olucak vs su anda en güzel zamanın vs gibi konustu cokta haklı geldi de illaki bigün aramıza katılacak miniklerimiz :)

Ay sevindim dikkatli olup yememene bizde dikkat edelim

Ay sevindim dikkatli olup yememene bizde dikkat edelim
Mutlaka canım Allah korusun sizde görün benim gbi dikkat edin diye yazdım. Normal bi insan belki yırtar ama bizim kaldirabilcegimiz bi durum değil Allahm hepimizi korusun

Mutlaka canım Allah korusun sizde görün benim gbi dikkat edin diye yazdım. Normal bi insan belki yırtar ama bizim kaldirabilcegimiz bi durum değil Allahm hepimizi korusun
Yalnız iki gündür deli gibi mantar yemem ve sürekli lavabo ihtiyacımın gelmesi şüphelendirmedi değil

Bende çok sevdim hamileliği

Böyle şeylere inanmayın sakın , bebeğinize zarar verir. Anne sütü en büyük şifa zaten içinde gerekli herşey var

Yalnız iki gündür deli gibi mantar yemem ve sürekli lavabo ihtiyacımın gelmesi şüphelendirmedi değil
Valla eğer şüphelenicek bisey olsa wcye çıkman kadar masum olmazdı. Sonucu cok ağır maalesef ki karaciğeri bitiriyo direk ve sonra böbrekler. Inanilmaz zehir etkisi var. Kesinlikle emin olmadan yeme benim her zaman yaptığımdan farkli ters giden bisey olduğunu anladım. Ama kendini belli etmiyor bozuk gbi değildi. Bu arada bende inanilmaz wcye çıkıyorum bu haftalarda normal demekki

Hangi marka ve model aldın arabayı?
Ben daha bir iğne almadım.

Bizim 2013 anneleri grubumuz vardı sonra facede Bi grup açtık 33 kişi falandk sonra watsap çıktı vatsapta grup kurduk elene elene16 kişi kaldık hala da grubumuz aktif ve görüşüyoruz aynı şehirde olanlar görüşüyorlar birbirinin şehrine yolu düşen buluşur saçma gelebilir ama o kadar yakınız ki herşeyi konuşuruz ve çok seviyorum arada çürük elmalar gidince bide 6 yıldır tanıyosun artık inşallah burda da böyle olu r devam ederiz

Ya siz de dolap ve besigini mi aldiniz..bende duz beyaz dolap alayim daha sonra yatak ve sifonyerle tamamlarim diyorum..hatta bu pierre cardin tarzi alirsam daha sonra sifonyerini vs.sini tamamlarim ilk etapta sifonyer alayim dedim ama sigamicak esyalarimiz

Rica ederim yerinde bide incele ben cok begendim umarım seninde gönlüne göre olur ici ısıklı falan :)
Hemen gidip bakicam tipini cok begendim duz kismina ayna yaptiririm belki birde icine askiliklar takilmasi lazim sanirim

Sifonyere asla sığmaz canım. Sadece kiyafet olarak bakma. Ben dolabini yaptırıcam. Bide park yatağım var gittiği yere kadar kullabip dolabına uygun ilerde yatak alıcam. Begendigim dolaba her yatak uyar nasılsa sifonyer almicam ama dolap yeter cunku ici derin ve 5 cekmeceli

Evet bende farkettim onu baya bir sey doldurmusum dolap olmazsa olmaz :)
bebek arabasi ne aldiniz

Evet bende farkettim onu baya bir sey doldurmusum dolap olmazsa olmaz :)
bebek arabasi ne aldiniz
Bebek arabası da ben travel istemiyordum ama doktor arkadaşım puset zorunlu dedi omurilik gelişimi açısından dümdüz bebek arabasinda tasiman olmaz dedi yoksa ben yeni dogan uyumlu kraft evo alacaktim. Ama doktor oyle diyince chicco duo kwik one aldım. Kalitesi ve tek elle kapanması hafifliği hoşuma gitti. 1700 e aldım. Pusetini arabanin üstüne monte adip kullaniyosun ilk 6 ay sonra puseti kaldir normal bebek arabasi internetten bakabilirsin tum mağazaları gezdik sonunda kalitesi icime sinen chicco oldu

Normalde 2 saatte bir yeterli oluyormuş günde 8-12 kez ama bence 12 kez yani mümkün olduğu kadar. Ama yarım saatte bir olması mümkün değil zaten ilk dönem 2 memeden emzirme süresi 20+20 dk bazen 30 dk dan 60 dakika bile sürebiliyor memeyi boşaltana kadar emzirip uyutun diyor uzmanlar

Son düzenleme:
Dogru söylüyorsun yarım saat mantığı sütü gelmeyen anne için. Bebek sürekli emecekki süt gelsin yoksa maalesef mamaya muhtac kaliyorlar. Kimisinin ne kadar emzirirse emzirsin sütü olmuyor o ayrıda ilk etapta süt gelmesi sıkıntıliysa yarim saatte bir memeye koyulmali diye biliyorum. Arz talep meselesi isteyecekki sıpa gelsin sütler

Do
Doğrudur süt gelmiyorsa yarım saatte bir denenebilir , onun dışında ful meme sarılık olmasın diye sık emzirin diyorlar yani 2 saatte bir yeterli oluyormuş , Allah o günleri nasip etsin hepimizin sütü fazla fazla yetsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…