Kızlar eşlerimizle birliktelik ne zaman bırakılmalı . Doktoruma sormayı unuttum.
son trimestera girince bıraktık biz :) doktora falan sormadım kendi kararımız. karnım büyüdükce kendimde o şevki görmüyorum zaten isteksizlik var, eşim de sağolsun anlayışla karşıladı

Ah ya aynılarını duydum hep umarım rahat annelerden oluruz da cocuga bagımlı yasamayız :)

İdrar bende gecen gün yazmıstım burda
Zınk diye geliyor sanki saatlerdir tutmusum gibi
Halbuki gidiyorum o kadar cok bile yok ama sıkıstırıyor

Kızlar eşlerimizle birliktelik ne zaman bırakılmalı . Doktoruma sormayı unuttum.
Doktorlar dikkatli olmak kaydıyla pozisyon vs son aya kadar destekliyor hatta özellikle dogumu kolaylastırması acısından son haftalarda bile tavsiye ettikleri oluyor
Biz her gün veya iki günde bir olmasada devam ediyoruz hayatımıza :)

Doktorunun ismini okuldaki diger öğretmen arkadaşlardan duydum. Ama tam olarak bilmiyorlardı sadece isim olarak aynı kişi sanırım alanda uzman olması çok iyi bir dönem çok doktor gezdim çoğu çok ilgisizdi. Bende pendikte gidiyorum.

Herhangi bir problem yoksa erken doğum riski kanama vs bırakılmamalı canım doğumu kolaylaştırdığı için son aylara kadar öneriyor doktorlar. Ztn sakıncalı bir durum görürse dr sen sormadan söyler. Hem sonuç olarak çocuğu yapmak için bunu yapıosan çocuk var diye bırakmak çok saçma diil mi

Bence bu haftalarda genel bir durum , aynı şekilde biranda baskı ve hemen tuvalete gitme zorunluluğu oluyor , hatta tuvaletten yeni çıktıktan 10 dk sonra yine tuvaletim varmış hissi . Bebeği hissetmekte öyle artık daha güçlü hareketleri daha yoğun ve hissedilir bayılıyorum keşke hep tekmelese

Dedim sana el kadar bebege olmaz diye :)
Baktım cnm icime sindi modeli malzemesi hatta bikaç mağaza gezdim belki fiyat alırım diye
Ya şimdi bakıyorum 18 aylık eşimin yeğeni gayet rahat yatar montessoride ama çok yer kaplıyor ayak altında , boşuna toz olacak habire değiştir dur, 1buçuk yıl boşuna bekleyecek odasında biraz ondan vazgeçtim
Bende önümüzdeki hafta itibariyle hızla girişiyorum herşeye inşallah bu arada göbek baya büyüdü bu hafta sanki tartılamadım da , teyzemin yazlığındayım . Pazartesi itibariyle normal düzenime dönerim arttık

Ne güzel bilinçli davranmışsınız, bencede lohusalık ilk etapta zor bişey bebek dünyaya , yemeye , uyumaya uyanınca tekrar uyumaya alışmaya çalışıyor . Anne desen beslemeye, yetmeye çalışıyor uykusuzluk ve kaygıyla mücadele etmeye çalışıyor. Etrafımızda her kim varsa tecrübelide olsa herkesin hikayesi, kısmeti , psikolojisi ve bebeği başka. O yüzden daha dirençli ve güçlü durup kendi hislerimizle ve bebeğimizin ihtiyaçlarını anlayacak hissedecek kadar en azından bilgili olabilmek için , araştırmalı kitap be makale okumaya devam etmeliyiz. Biz o dönemde be kadar hazırlıksız ne kadar çağresiz hissedersek etrafımızdakilerde o kadar müdahale edip kahraman edasıyla bebeğimizin hayatını kurtaracağını falan sanır

Oy anneis ölür ona 7 24 temasta kalabilirimmmmm

Kesinlikle öyle. Plm123 ‘ün de dediği gibi şuan sadece bizim bebeğimiz, Doğunca herkes hak iddia edip kendi bildiklerini yapmak istiyor.

Bu arada ben konyada yaşıyorum ve medovada Güler hanıma gidiyorum. Daha önce onda doğum yapan var mı? Normal doğumda nasıl davranıyor merak ediyorum. İlk doğumda ailemin yanında karamandaydım, burada yine güler hanıma gittim birkaç defa ama doğum anı nasıl bilemiyorum

Biz 3 aylık olmadan bıraktık, rahat olamadık, eşim korkuyor ben gıdıklanıyorum ne bileyim eski halimize döner miyiz acaba doğumdan sonra diye düşünmüyor değilim.

6 aydir hic baslamadi ki birakayim tam bir pimpirik ailesi olacagiz.. devam etsek sanki bir sorunla karsilascakmisiz gibi hissettik hep simdide koca gobekli oldum zaten.

Biz 3 aylık olmadan bıraktık, rahat olamadık, eşim korkuyor ben gıdıklanıyorum ne bileyim eski halimize döner miyiz acaba doğumdan sonra diye düşünmüyor değilim.
Resmen kendimize iskence ediyoruz belki ama bizimde icimiz boyle rahat ediyo olsun..doner neden donmesin daha buyuk askla döner bir de

Daha neler deseydin bilmiyorum cokta iddia edemem ama bana normal gelmedi anneanneme sorsam kesin bilir. Ama cocuk ememiyorsa sut yoksa zaten ac birakmadan mecbur mama verilcek. Hicbi sekilde ac kalmayacak yani
Evet zaten hemsire arkadaslarim var onlar da mama verildigini soyluyor.iste annelere bunu nasil anlatacagim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…