Ben de daha dun bir arkkadasimdan duydum bunu ve icimdeki tam da o duyguyu isimlendirdim.daha dogmamis cocugumu kiskaniyorum kimse bakmasin kucagina almasin ben bakarim ilgilenirim diyorum.sanki benden alip gotureceklemis gibi geliyor.

En son cumleniz ne kadar dogru. Insallah hepimiz sorunsuz lohusalik donemi geciririz.ben cok geriliyorum o zamanlari hayal ettikce. Her kafadan ses cikacak biliyorum. Inşallah hasarsiz atlatiriz

Bu arada benim ayaklar sismeye basladi..normalde de tuzlu tuketirdim yemekleri cok dikkat etmiyodum..alerji de devam ediyo randevu aldim doktora tekrar..zorlu gecmeye basladi dun gece uyurken tikandigimi hissettim sıcakta bunaltiyor simdiden..daha kotu olacak mi dusunemiyorum bile

Allah yardimcimiz olsun. Kayinvalidem de esimj eylulde dogurmus agostosta daha da zorlanmistim vantilator karsisinda uyuyodum diyor. Allah verir bir sekilde dermanini

Tabi benimde artık bariz bir hamileyim :)

Biz 3 aylık olmadan bıraktık, rahat olamadık, eşim korkuyor ben gıdıklanıyorum ne bileyim eski halimize döner miyiz acaba doğumdan sonra diye düşünmüyor değilim.
Bize ilk üc ay yasaktı zaten
Sonrasında cok eski düzene dönemedik tabi ama devam ediyoruz bi sekilde :)
Uzaklasmamak adına mutlaka birlikte yatıyorduk mümkünse elele vs sizde ne olursa olsun aynı yatagı paylasmayı bırakmayın derim nacizane

Ben de daha dun bir arkkadasimdan duydum bunu ve icimdeki tam da o duyguyu isimlendirdim.daha dogmamis cocugumu kiskaniyorum kimse bakmasin kucagina almasin ben bakarim ilgilenirim diyorum.sanki benden alip gotureceklemis gibi geliyor.
Ben öyle düşünmüyorum hic hatta herkese vermeyi planlıyorum herkesin cocugu olsun kucak kucak gezsin ama tabi dogduktan sonra herşey değişebilir

Ben öyle düşünmüyorum hic hatta herkese vermeyi planlıyorum herkesin cocugu olsun kucak kucak gezsin ama tabi dogduktan sonra herşey değişebilir
Bende öyle ya gözümden sakınırım ayrı , ama bir uzmanın yazısında okumuştum doğan bebek sadece size ait bir eşya gibi davranmayın o aynı zamanda babasınında evladı , halasının teyzesinin yeğeni, ananenin babaannenin torunu ilerde arkadaşlarının kankası vs onu paylaşmayı bilmek zorundayız. Anne her zaman annedir yerini kimse tutamaz ama çocuğun gelişimi içinde esnek olmakta yarar var diye düşünüyorum

Ben galiba kiskanc biri oldugim için su an o dusunceler cok uzak bana
Eskiden yaklasık on onbes yıl önce bende cok kıskanctım da atlattım o hisleri :)
Kendine zarar veriyor kıskanclık sadece
Tabi dogduktan sonra nasıl davranırım değişirmiyim büyük konusmamak lazım ama suanda tüm cevrem onun icin seferber olmusken benim cevremden özellikle kızımı sakınmam yapılan onca emeklere yazık olur :)

Ben de tabi ki herkesin cocugu torunu yegeni olarak dusunmem gerektigini bilip ona gore davranirim ama muhtemelen dusuncelerimden cok zor kurtulurum. Yani simdiden bile yanlis dusundugumun bilimcindeyim ama dusunmekten de alıkoyamıyorum kendimi

Tabi cnm suanda annem ablam görümcem kaynanam vs herkes bişeyler alıyor hediyeler vs vs dogduktan sonra sadece benim değilki hepimizin kızı olucak nasipse :)
He yetiştirme konusunda evet karısılmasını yapı olarak istemem ama sevilsin diye kucaklarada vermeyeceksem ne anlamı kalır onca kişinin sevgiyle beklemesinin

Merhaba, aranıza yeni katıldım. Oğlum olacak Allah’ın izniyle. Ayaklarımda şişlikler başladı ve acı veriyor. Ayrıca dikkat etmeme rağmen çok hızlı kilo alıyorum. Sıcağı zaten sevmem bir de bu sıcaklarda iyice ateş basıyor. Hamilelik öncesi kiloma göre max 18 kilo almam gerekiyoken 26. haftadayım ve şimdiden 10 kilo aldım acaba ödemden mi hızlı kilo alıyorum.. İlk hamilemiğim bu. Benim gibi ödem ya da hızlı kilo sorunu olan var mı?

Ben de yetistirme konusuna takintiliyim aslinda sevmeleri batmaz gozume.ama biraz titizlik var bende mesela ellerini yikayip severlerse rahatsiz olurum diye dusunuyorum. Cunku ben etrafimdakilerin bebeklerine dikkat ediyorum opmuyorum,kirli ellerimle dokunmuyorum,hastayken yaklaşmıyorum,cocuk kucukse zaten kucagima almiyorum vs. Ben boyle dusunceli yaklastikca etrafimdakilerin de benim gibi dusunmesini istiyorum

Resmen kendimize iskence ediyoruz belki ama bizimde icimiz boyle rahat ediyo olsun..doner neden donmesin daha buyuk askla döner bir de
Bana hiç işkence gibi gelmiyor halimden memnunum Eşime göre kötü bir durumdur belki ama o daha çok korkuyor yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…