Benimki için hiç kimse seferber olmadı henüz. Sanırım sakınabilirimEskiden yaklasık on onbes yıl önce bende cok kıskanctım da atlattım o hisleri :)
Kendine zarar veriyor kıskanclık sadece
Tabi dogduktan sonra nasıl davranırım değişirmiyim büyük konusmamak lazım ama suanda tüm cevrem onun icin seferber olmusken benim cevremden özellikle kızımı sakınmam yapılan onca emeklere yazık olur :)
Ben 21.haftada şişlik sorunu yaşamaya başladım doktorum tedbiren 24 saatlik idrarda protein baktırdık kaçak varmış, gebelik zehirlenmesi riski yapıyormuş. Tuzu tamamen kestik ve protein ağırlıklı besleniyorum şişlikler bayağa hafifledi. Benim de şişlikten dizlerim, topuklarım, bileklerim ağrıyordu tuzu kesince geçti. Şuan peynirim, yumurtam, yemeklerim vs herşeyi tuzsuz yiyorum ama biraz tuzlu yiyeyim hemen şişiyor tekrar.Merhaba, aranıza yeni katıldım. Oğlum olacak Allah’ın izniyle. Ayaklarımda şişlikler başladı ve acı veriyor. Ayrıca dikkat etmeme rağmen çok hızlı kilo alıyorum. Sıcağı zaten sevmem bir de bu sıcaklarda iyice ateş basıyor. Hamilelik öncesi kiloma göre max 18 kilo almam gerekiyoken 26. haftadayım ve şimdiden 10 kilo aldım acaba ödemden mi hızlı kilo alıyorum.. İlk hamilemiğim bu. Benim gibi ödem ya da hızlı kilo sorunu olan var mı?
Daha iyiyim canım çok şükür . Allah razı olsun.Sen nasıl oldun canım?
O zaman hiç kalkmamaya çalış canım inşallah yakında tamamen geçer. Bende iyiyim çok şükür, tuz yemediğim sürece sıkıntı yok. İnşallah 35.haftalara hemencik geliriz sağlıklaDaha iyiyim canım çok şükür . Allah razı olsun.
Bugün kontrol vardı kanama alanı henüz kapanmamış istirahate devam. Doktor 5gün sonra yine gel dedi ama evden çıkmak beni daha kötü yapıyor. Duruma göre bakıcam artık.
Sen nasılsın ?
Pentide var istedigin gibi ben de 2 rengini aldim onlari kullaniyorum artik cok da rahatimSelam arkadaşlar
Herkesin günleri güzel sağlık sıhhatle geçiyordur inşallah
Artık büyüyoruz çok Harika bir his çok mutluyum hareketler bayağı hissedilir sert olmaya gece bazen uyandırmaya bile başladı
O minik ayakları yerim ki!
Yerimden kalkmak bel ağrıları kramplar da eşlik ediyor tabi ne yapalım
Ortalama hepimiz aynıyız sanırım
Size birşey soracağım ben dolgulu sütyen kullanıyordum sıcaklarla birlikte iyice daralmak başladım takamıyorum artık
Böyle rahat yarım atlet tarzı birşey alacağım var mı tavsiyeniz?
Ben lcw den süngerli emzirme sütyeni aldım çok rahatSelam arkadaşlar
Artık büyüyoruz çok Harika bir his çok mutluyum hareketler bayağı hissedilir sert olmaya gece bazen uyandırmaya bile başladı
Size birşey soracağım ben dolgulu sütyen kullanıyordum sıcaklarla birlikte iyice daralmak başladım takamıyorum artık
Merhabalar ben de 27. Haftamdayım 9 kilo aldım. Vücudumda ciddi ödem var, tuzu azalttım ama pek payda etmiyor sanırımMerhaba, aranıza yeni katıldım. Oğlum olacak Allah’ın izniyle. Ayaklarımda şişlikler başladı ve acı veriyor. Ayrıca dikkat etmeme rağmen çok hızlı kilo alıyorum. Sıcağı zaten sevmem bir de bu sıcaklarda iyice ateş basıyor. Hamilelik öncesi kiloma göre max 18 kilo almam gerekiyoken 26. haftadayım ve şimdiden 10 kilo aldım acaba ödemden mi hızlı kilo alıyorum.. İlk hamilemiğim bu. Benim gibi ödem ya da hızlı kilo sorunu olan var mı?
Pentide var istedigin gibi ben de 2 rengini aldim onlari kullaniyorum artik cok da rahatim
Ben lcw den süngerli emzirme sütyeni aldım çok rahatarkasına da ek kopça taktım sıkmasın diye, bak bundan
Emzirme Sütyeni - LC WAIKIKI - 129,99 TL
Pembe Emzirme Sütyeni size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9S9726Z8-FPZwww.lcwaikiki.com
Bi de göğüs kısmı dolgulu atletlet ver ondan da alıcam
Waikikinin pure secret atletleri L sini ve Xl Sini aldim..acaip rahatim tek atletle sutyen gorevinide tamamlamis oluyorumSelam arkadaşlar
Kesinlikle artık göğüse baskı yapan sıkan sütyenler kullanmamalı, süt oluşumu başladı. Kanallar rahat olmalı. Bende pentiden aldım çok oldu alalı , 3aylıkken falan kullanmaya başladım.Selam arkadaşlar
Amin canım inşaallah. Haftaların çarçabuk geçmesini en çok biz istiyoruz sanırım riskler yüzünden.O zaman hiç kalkmamaya çalış canım inşallah yakında tamamen geçer. Bende iyiyim çok şükür, tuz yemediğim sürece sıkıntı yok. İnşallah 35.haftalara hemencik geliriz sağlıkla
Bizim dolap da çilekten. Çok kaliteli 2yıldan fazla oldu hala ilk günkü gibi.Bebek odası olarak da kızımıza Çilek’ten selana baby modeline karar verdik alacağız inşallah
Hem aşırı pahalı değil hem de kaliteli buldum
İnşallah kullanışlı olur bizim için
Yatağı 70x140 diğer beşiklerden bir tık büyük
Daha uzun süre kullanılabiliyormuş ve çocuk daha rahat ediyormuş 60x120 olanlara kıyasla
Selam . Ne durumdasınız canım. Bir haftadır hiç yazmamışsın merak ettim . İnşaallah ikiniz de iyisinizdiraynen oyle canim... aminn insallah ❤
Şekere baktırdınız mı ?Merhaba, aranıza yeni katıldım. Oğlum olacak Allah’ın izniyle. Ayaklarımda şişlikler başladı ve acı veriyor. Ayrıca dikkat etmeme rağmen çok hızlı kilo alıyorum. Sıcağı zaten sevmem bir de bu sıcaklarda iyice ateş basıyor. Hamilelik öncesi kiloma göre max 18 kilo almam gerekiyoken 26. haftadayım ve şimdiden 10 kilo aldım acaba ödemden mi hızlı kilo alıyorum.. İlk hamilemiğim bu. Benim gibi ödem ya da hızlı kilo sorunu olan var mı?
Bebegin yüzü öpülür eli öpülmez aslında :)Ben de yetistirme konusuna takintiliyim aslinda sevmeleri batmaz gozume.ama biraz titizlik var bende mesela ellerini yikayip severlerse rahatsiz olurum diye dusunuyorum. Cunku ben etrafimdakilerin bebeklerine dikkat ediyorum opmuyorum,kirli ellerimle dokunmuyorum,hastayken yaklaşmıyorum,cocuk kucukse zaten kucagima almiyorum vs. Ben boyle dusunceli yaklastikca etrafimdakilerin de benim gibi dusunmesini istiyorum
:) gösterme hic birine hak etmemişlerBenimki için hiç kimse seferber olmadı henüz. Sanırım sakınabilirim
Yoook hemsirelere de cok inanmamak lazim. Benim kizdayken ugrasmamak icin hemen mama aldirdilar ben almak istemedim. Esum cok kizdi neden mama istediler de sen bana soylemedin diye. Tabi biz cahil mamayi aldik kasukla veya bardakla vermek yerine versik biberonla. Sonuc nooldu bebek meme emmeyi reddetti.Evet zaten hemsire arkadaslarim var onlar da mama verildigini soyluyor.iste annelere bunu nasil anlatacagim bilemiyorum
Evet doğru canım babymoneydi galiba kartin adi. Ben mühendisinoglunun tavsiyelerine göre bebek bezi alıcam. Zira onun tavsiyesiyle unibaby yenildogan koli aldım 18li paket halinde.Kızlar bebek bezleriyle ilgili bikaç bilgi öğrendim sizlede paylasayım
Bebegi hangi beze alıstırırsan onla devam etmen gerekirmiş
Atıyorum prima aldıysan bi müddet sonra can bebe aldıgında cocukta pişik alerji vs yapıyormus o yüzden ilk bez seciminizi pna göre yapın maddi durumunuza göre özellikle
Bebek bezleri paket acıldıgından bi süre sonra bozulmaya baslıyormus o yüzden simdiden aldıysanız paketini acmayın derim
Aynı markanın aynı cesitin (mesela prima nın) hem Türkiye hem yurtdısı üretim yeri olan bezi varmıs. Türkiye daha uyguna satılıyormus ancak kaliteside bi tık altıymıs.
Bebek bezlerinin son kullanım tarihi oluyormus onada dikkat edin dediler
Yenidoğduklarında günde 10taneye kadar bez tüketilebiliyormus o yüzden yeni doğan bezi alıcaksınız iki paket yeterli diyorlar
Sanırım migroslarda bebek ürünleri icin gecerli bi kart varmıs. Money card gibi bebek bezi vs aldıgınızda puan biriktiriyormus
Hatırladıklarım bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?