- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Saga yada sola yatarken öne dogru fazla düşürüyorsan kendini rahatsız oluyor olabilirGünaydın kızlar. Sağa ya da sola dönünce çok hareketleniyor, sırtüstü yatmak da konforsuz. Hoşgeldin uykusuz geceler
Saga yada sola yatarken öne dogru fazla düşürüyorsan kendini rahatsız oluyor olabilir
Sırt üstü zaten artık yatman yasak
Ben sırt üstü cok rahatım ama doktorum no no no dedi
Evet cnm. Şimdiden sonra zor olacak
Bende sola donemiyorum
Orası çok dolu. Sağa yatıyorum. Aslında sol tarafa yatmak iyiymiş. Sol doluyken sola yatmak olur mu bilmem ki
Saga yada sola yatarken öne dogru fazla düşürüyorsan kendini rahatsız oluyor olabilir
Sırt üstü zaten artık yatman yasak
Ben sırt üstü cok rahatım ama doktorum no no no dedi
Sola ya da sağa yatınca karnım epey düşüyor sanki sıkışıyor gibi tekme atıyor sürekli. Nasıl yatacağımı da bilemiyorum, zaten sağa çok dönmemeye çalışıyorum damar geçtiği için ama bu defa da soldan uyutmayacak derecede tekmeliyorNuhra2 evet uykusuz geceler hoşgeldi. Sola yatmaktan her yerim ağrıyor. Azıcık sağa yatsam rahatlicam ama toplardamara baskı oluyormuş. Sırtüstü hepten zararlıymış offff.
Hehehee benimki de aynıGünaydın kızlar. Sağa ya da sola dönünce çok hareketleniyor, sırtüstü yatmak da konforsuz. Hoşgeldin uykusuz geceler
Herhangi bir eczaneye sorsan tckn nden bakarlar aslında asıl hangi ilacı gecmişte kullandıgınıEki Görüntüle 2276877 Kızlarr Gynoferon kullananlar. Benim ilacım bitti kutuyu da atmıştım. Eşime dün nöbetçi eczane bunu vermişti, bizim kullandığımızın aynısı mı bu? Bir de üzerinde hamileler ve emzirmeler için Demir eksikliğinde diye yazılı olan var internette araştırdığımda. Dozu fazla fln olmasın, yoksa tek çeşit mi bu gynoferon? 80/035 mg uygun mudur?
Bana doktorum sagada yatabilirsin dediNuhra2 evet uykusuz geceler hoşgeldi. Sola yatmaktan her yerim ağrıyor. Azıcık sağa yatsam rahatlicam ama toplardamara baskı oluyormuş. Sırtüstü hepten zararlıymış offff.
Canım yüksek yastıkta mı yatıyorsun? Alçak yastıkla yatınca ben de daralıyorum 2-3 yastığı üst üste koyup yatıyorum o iyi oluyorGünaydin kızlar..iki gecedir nefessiz kaliyorum ve cok korkutuyo..gecen aksam zor nefes aldigimi farkettim sola döndüm gecmisti bu gece esimi uyandirdim nefes alamiyorum diye cami acti beni pencere kenarina aldi..yarin doktora gidicem ayaklarimda kasintilar icin..12 kilo aldim kilo mu yapiyor anlamadim ama cok korktum..ayaklarim sabah iniyor gece hem kasinmaya hem hafif sismeye basliyor. Yorulduk yolculuktur bayramdir neredeyse hic yatip dinlenmedim..bebisin hareketlerinide daha az hissettim o yuzden..yani basindan sonuna kadar mutsuz bir hamistim hala oyle devam ediyor kizimi cok sevsemde ben bu hamileligi hic sevemedim..
İşte o göbek düşüyor ya sıkısıyor bence benimkide hemen vurmaya baslıyor düzelt kendini diyeSola ya da sağa yatınca karnım epey düşüyor sanki sıkışıyor gibi tekme atıyor sürekli. Nasıl yatacağımı da bilemiyorum, zaten sağa çok dönmemeye çalışıyorum damar geçtiği için ama bu defa da soldan uyutmayacak derecede tekmeliyor
Korkma canım korkma göbek deliğinin 4-5 parmak altı ve üstü onların artık kafalarına göre takılıyorlarYani olabiliyor demekkipimpirikli ben
Hafta sonu olunca alelacele alındı canım benim de aklıma geldi ama sonradan.Herhangi bir eczaneye sorsan tckn nden bakarlar aslında asıl hangi ilacı gecmişte kullandıgını
Hamile yastigi almistim onun uzerine birtane daha koyuyorum alcak degil aslinda ama birtane daha koyayim bu aksamCanım yüksek yastıkta mı yatıyorsun? Alçak yastıkla yatınca ben de daralıyorum 2-3 yastığı üst üste koyup yatıyorum o iyi oluyor
O igne oyle yapiyor canim bende cok kullanmistim. Biraz yuruyus yap sonra agri hissetmiyosun ama popoda sertlikler kaliyo bi sure. Yagli ya cok gec dagiliyo.@huriye048 nasılsın canım. Herşey yolundadır inşaallah.
Ya ben sana bir şey danışıcam. Ben progestan iğne oluyorum 2günde bir. Şimdiye kadar 4tane vurulan iğne yüzünden oturamıyordum acıdan. Dün vuran hemşire resmen yan kemiğimin yanına yaptı ve artık sol yanıma dönerken de fena acı çekiyorum ve sol bacağımı sürüklüyorum dünden beri. yanlış yere mi yaptı acaba ya.
Ben de gobegin altina ince kaepuz dilimi gibi olan yastiktan alnak istuyorum artik.Hamile yastigi almistim onun uzerine birtane daha koyuyorum alcak degil aslinda ama birtane daha koyayim bu aksam
Merhaba bende bu ilacı kullanıyorum kutusuna baktım bire-bir aynı.Eki Görüntüle 2276877 Kızlarr Gynoferon kullananlar. Benim ilacım bitti kutuyu da atmıştım. Eşime dün nöbetçi eczane bunu vermişti, bizim kullandığımızın aynısı mı bu? Bir de üzerinde hamileler ve emzirmeler için Demir eksikliğinde diye yazılı olan var internette araştırdığımda. Dozu fazla fln olmasın, yoksa tek çeşit mi bu gynoferon? 80/035 mg uygun mudur?
Teşekkür ederim. E nabız a baktım az önce, en son bana da birebir bu ilaç yazılmış. Daha öncelerde ise gynoferon 30 depo draje diye yazılmış. Demek ki değişti kutusu, ama içeriği aynı.Merhaba bende bu ilacı kullanıyorum kutusuna baktım bire-bir aynı.
Sizinde sağ yada sol taraf doluluk oranı aynı mı farklı mı ondan mı acabaHehehee benimki de aynısağa dönsem sağı tekmeliyor, sola dönsem solu. Sırt üstü yatınca nefesim daralıyor. Keratalara bak sen utanmasalar yatma kalk otur diyecekler
teşekkür ederim, kalkan niçin? hani doğum çantasında mutlaka olsun dediğin için. ve evet uçları yumuşak. kötü bişey değildir dimi?Di mi ya. Biraz çabalasın süt istiyorsa. Yok öyle armut piş ağzıma düş.
Kötü denk gelmişsin sen canım. Benim de gece hemşiresi yanıma geldi, bu bebek çok ağlıyor açlıktan olmalı mama verelim dedi. Yok dedim ama gündüz doktorum mememi sıkıp sütün var sık sık göğsünü ver dediği için ona güvendiğimden. Yoksa bende korkup verdirirdim belki. Hastane çantası listemi paylaşmıştım daha önce. Ne biberon var ne mama. Bir yumuşak kaşık var. Heryer eczane zaten mamanın ihtiyaç halinde alınır demiştim.
Rabbim bebeklerimizin rızıklarını geniş eylesin.
kolostrum yani ağız sütü o. Altın değerinde.
Meme ucun çok yumuşak olmalı, Doğum çantana kesinlikle kalkan, alışveriş listene de göğüs pedi eklemelisin
bendeki de birebir aynı :)Eki Görüntüle 2276877 Kızlarr Gynoferon kullananlar. Benim ilacım bitti kutuyu da atmıştım. Eşime dün nöbetçi eczane bunu vermişti, bizim kullandığımızın aynısı mı bu? Bir de üzerinde hamileler ve emzirmeler için Demir eksikliğinde diye yazılı olan var internette araştırdığımda. Dozu fazla fln olmasın, yoksa tek çeşit mi bu gynoferon? 80/035 mg uygun mudur?
[/QUOTE]Ben de gyno ferron kullanıyorum Demir hapı olarak ama uzun zaman önce başladım ana şişlikler bir iki haftadır var.. Yine de sorcam Dr a bu gittiğimde..Ama şunu farkettim yürüyüş yapınca rahatlıyor şişlik iniyor sanki.. Hayırlısı bakalım.. Bir de biz Eylül annelerinin hamileliğinin son aylarının sıcaklara kalmasının da bunda etkisi olabilir.. Rabbim korusun bizi de bebişlerimizi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?