Günaydın kızlar. Sağa ya da sola dönünce çok hareketleniyor, sırtüstü yatmak da konforsuz. Hoşgeldin uykusuz geceler
Saga yada sola yatarken öne dogru fazla düşürüyorsan kendini rahatsız oluyor olabilir
Sırt üstü zaten artık yatman yasak
Ben sırt üstü cok rahatım ama doktorum no no no dedi

Kızlarr Gynoferon kullananlar. Benim ilacım bitti kutuyu da atmıştım. Eşime dün nöbetçi eczane bunu vermişti, bizim kullandığımızın aynısı mı bu? Bir de üzerinde hamileler ve emzirmeler için Demir eksikliğinde diye yazılı olan var internette araştırdığımda. Dozu fazla fln olmasın, yoksa tek çeşit mi bu gynoferon? 80/035 mg uygun mudur?

Saga yada sola yatarken öne dogru fazla düşürüyorsan kendini rahatsız oluyor olabilir
Nuhra2 evet uykusuz geceler hoşgeldi. Sola yatmaktan her yerim ağrıyor. Azıcık sağa yatsam rahatlicam ama toplardamara baskı oluyormuş. Sırtüstü hepten zararlıymış offff.

Evet cnm. Şimdiden sonra zor olacak
Bende sola donemiyorum
Orası çok dolu. Sağa yatıyorum. Aslında sol tarafa yatmak iyiymiş. Sol doluyken sola yatmak olur mu bilmem ki
Nuhra2 evet uykusuz geceler hoşgeldi. Sola yatmaktan her yerim ağrıyor. Azıcık sağa yatsam rahatlicam ama toplardamara baskı oluyormuş. Sırtüstü hepten zararlıymış offff.
Sola ya da sağa yatınca karnım epey düşüyor sanki sıkışıyor gibi tekme atıyor sürekli. Nasıl yatacağımı da bilemiyorum, zaten sağa çok dönmemeye çalışıyorum damar geçtiği için ama bu defa da soldan uyutmayacak derecede tekmeliyor

Günaydın kızlar. Sağa ya da sola dönünce çok hareketleniyor, sırtüstü yatmak da konforsuz. Hoşgeldin uykusuz geceler
Hehehee benimki de aynı sağa dönsem sağı tekmeliyor, sola dönsem solu. Sırt üstü yatınca nefesim daralıyor. Keratalara bak sen utanmasalar yatma kalk otur diyecekler

Herhangi bir eczaneye sorsan tckn nden bakarlar aslında asıl hangi ilacı gecmişte kullandıgını

Bana doktorum sagada yatabilirsin dedi
Bende solda tutuluyordum neden saga da yatmıyorsun ki dedi :)
Hoş böylede tutulduğum cok oluyor ama bacak arama yastık koymak nispeten rahatlatıyor

Canım yüksek yastıkta mı yatıyorsun? Alçak yastıkla yatınca ben de daralıyorum 2-3 yastığı üst üste koyup yatıyorum o iyi oluyor

İşte o göbek düşüyor ya sıkısıyor bence benimkide hemen vurmaya baslıyor düzelt kendini diye
Omuzlarını bi tık geri alsan daha rahat edersiniz ikinizde

Canım yüksek yastıkta mı yatıyorsun? Alçak yastıkla yatınca ben de daralıyorum 2-3 yastığı üst üste koyup yatıyorum o iyi oluyor
Hamile yastigi almistim onun uzerine birtane daha koyuyorum alcak degil aslinda ama birtane daha koyayim bu aksam

O igne oyle yapiyor canim bende cok kullanmistim. Biraz yuruyus yap sonra agri hissetmiyosun ama popoda sertlikler kaliyo bi sure. Yagli ya cok gec dagiliyo.

Hamile yastigi almistim onun uzerine birtane daha koyuyorum alcak degil aslinda ama birtane daha koyayim bu aksam
Ben de gobegin altina ince kaepuz dilimi gibi olan yastiktan alnak istuyorum artik.

Merhaba bende bu ilacı kullanıyorum kutusuna baktım bire-bir aynı.

teşekkür ederim, kalkan niçin? hani doğum çantasında mutlaka olsun dediğin için. ve evet uçları yumuşak. kötü bişey değildir dimi?
bendeki de birebir aynı :)

ıslak mendil bende kullanmayı düşünmüyorum kızlar. baby&me alt silme pamuğu var onlardan alıcam. bide ıslak mendil kapları var plastik, tupperwarede falan. onlardan alıcam 2 tane biri çantam için diğeri ev için. Mavikelebek0134 dediği gibi sıcak suyla ıslatıp onlara koyarım bittikçe. bez konusunda hala kararsızım sanırım sleepy denicem

[/QUOTE]
Bende gyno ferron kullanıyorum . Ama doktorum daha. Yeni vermişti ondan olduğunu düşünmüyorum . Vinalactan şüpheleniyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…