Ben buyugunden aldim bel agrilarim gecti cok sukur..o da muhakkak iyi gelir yorumlari okuyunBen de gobegin altina ince kaepuz dilimi gibi olan yastiktan alnak istuyorum artik.
Ay bu daha güzel. İlk gebeliğimde hep bundan kullandım. Diğer gyno ferro sanol kapsül olduğu için hem midemi bulandırıyor hem yutması zor.Eki Görüntüle 2276877 Kızlarr Gynoferon kullananlar. Benim ilacım bitti kutuyu da atmıştım. Eşime dün nöbetçi eczane bunu vermişti, bizim kullandığımızın aynısı mı bu? Bir de üzerinde hamileler ve emzirmeler için Demir eksikliğinde diye yazılı olan var internette araştırdığımda. Dozu fazla fln olmasın, yoksa tek çeşit mi bu gynoferon? 80/035 mg uygun mudur?
Tek çeşit kullanabilirsinEki Görüntüle 2276877 Kızlarr Gynoferon kullananlar. Benim ilacım bitti kutuyu da atmıştım. Eşime dün nöbetçi eczane bunu vermişti, bizim kullandığımızın aynısı mı bu? Bir de üzerinde hamileler ve emzirmeler için Demir eksikliğinde diye yazılı olan var internette araştırdığımda. Dozu fazla fln olmasın, yoksa tek çeşit mi bu gynoferon? 80/035 mg uygun mudur?
Ben 1 aydır başladım bu şekilde diğerini hiç bilmiyorum. Bana bu ilacı kullandıktan sonra en az 2 saat sonraya kadar çay kahve yumurta süt peynir gibi ürünleri tüketmemi söylediler.Teşekkür ederim. E nabız a baktım az önce, en son bana da birebir bu ilaç yazılmış. Daha öncelerde ise gynoferon 30 depo draje diye yazılmış. Demek ki değişti kutusu, ama içeriği aynı.
Evde yumuşak bir kırlent gibi yastığın varsa, bacak arandan karnının altına doğru koy. Üst karın değil ama kaşıklarının olduğu yer yeterli. Karın biraz ortalanıyor. Ben de rahatsız oluyorum göbek yan düşünce. Böyle çok rahatSola ya da sağa yatınca karnım epey düşüyor sanki sıkışıyor gibi tekme atıyor sürekli. Nasıl yatacağımı da bilemiyorum, zaten sağa çok dönmemeye çalışıyorum damar geçtiği için ama bu defa da soldan uyutmayacak derecede tekmeliyor
Resmen çürüğe çıktım ya. Son bir iğnem kaldı daha da devam etmeme gerek kalmaz inşaallah.O igne oyle yapiyor canim bende cok kullanmistim. Biraz yuruyus yap sonra agri hissetmiyosun ama popoda sertlikler kaliyo bi sure. Yagli ya cok gec dagiliyo.
İnsallah canim benimm. Gerekiyosa da mecbur dayanicaz baska caremiz olmuyo rabbim saglikla gondersin meleklerimiziEvde yumuşak bir kırlent gibi yastığın varsa, bacak arandan karnının altına doğru koy. Üst karın değil ama kaşıklarının olduğu yer yeterli. Karın biraz ortalanıyor. Ben de rahatsız oluyorum göbek yan düşünce. Böyle çok rahat
Resmen çürüğe çıktım ya. Son bir iğnem kaldı daha da devam etmeme gerek kalmaz inşaallah.
Benim sağ sol doluluk aynı gibi, sanırım benim bebiş genelde hafif çapraz yatıyor ayaklar az daha aşağıda kollar az daha yukarı da çünkü bazen aynı anda hem sağı hem solu tepikliyorSizinde sağ yada sol taraf doluluk oranı aynı mı farklı mı ondan mı acaba
Kötü bir şey değil merak etme. Süt muhtemelen çabuk çıkar sende. Uçları yumuşak olduğu için sızıntı olur sürekli. O yüzden kalkan koyarsan sütün ziyan olmaz ve de süt artığı yüzünden sütyene yapışıp yara olma olasılığını düşürürsün kalkan sayesinde. Tabi hep göğsünde tutamazsın terletme yapıyor. max. 8saat diye hatırlıyorum .arada göğsünü açık tutup havalandırman gerekir. Dışarı çıktığında da ped koyarsın. Kalkan’da biriken sütü de 2saat içinde Bebişe vermen gerek, şüphen olursa dökmen gerekicekteşekkür ederim, kalkan niçin? hani doğum çantasında mutlaka olsun dediğin için. ve evet uçları yumuşak. kötü bişey değildir dimi?
bendeki de birebir aynı :)
Amin. Bununla kalsın tek sıkıntım diyorum. Plasenta aşağıda ve kanama ve daha önceki sezaryenim nedeniyle rahme yapışmış olma ihtimali var. Doğumum sıkıntılı olur böyle olursa. İnşaallah böyle bir senaryoyla karşılaşmam.İnsallah canim benimm. Gerekiyosa da mecbur dayanicaz baska caremiz olmuyo rabbim saglikla gondersin meleklerimizi
anladım sağol canım :) zaten 8 saat durması mümkün değil sık sık emzireceğimiz için. alışveriş listeme kalkanı da ekliyorumKötü bir şey değil merak etme. Süt muhtemelen çabuk çıkar sende. Uçları yumuşak olduğu için sızıntı olur sürekli. O yüzden kalkan koyarsan sütün ziyan olmaz ve de süt artığı yüzünden sütyene yapışıp yara olma olasılığını düşürürsün kalkan sayesinde. Tabi hep göğsünde tutamazsın terletme yapıyor. max. 8saat diye hatırlıyorum .arada göğsünü açık tutup havalandırman gerekir. Dışarı çıktığında da ped koyarsın. Kalkan’da biriken sütü de 2saat içinde Bebişe vermen gerek, şüphen olursa dökmen gerekicek
Cok haklisiniz.bir arkadasim da hamileyken benim gibiydi. Cocugum dogsun oyle yapmicam boyle yapmicam vs diyordu. Doğunca bi suru teyzeler halalar geldi ve eskiden biz boyle buyuttuk sizleri diyerek geleneksel yontemleri uyguladilar. Kiz onceleri baya kafasina takiyordu ama sonra yavas yavas rahat birakti kendisini. Simdi diyor ki hic oyle kafana takma herkes bir sekilde mudahil oluyor ve bebek de bir sekilde buyuyor..Ben anlıyorum aslında ne hissettiğini ve bunun bir çok annede olduğunu düşünüyorum aslında ama biz üstünde durmayıp geri plana atabiliyoruz bence bu düşünceleri. Bu biraz mükemmeliyetçilikten kaynaklanıyor benim ilk bebeğim elinden geldiğince en iyi şekilde büyütebilmek isterim en hijyen, en sağlıklı, en dikkatli vs ama bu şekilde kendimizi yıpratırız diye düşünüyorum. Esnemek zorundayız bebeğimiz her şekilde iyi ve dikkatli bir annesi olduğunu bilecek bakın siz de ikisi arasındaki farkı görüyorsunuz. Kendimizi daha rahat hissetmek için önce kendimize, bebeğimize güvenmeliyiz
Evet ben de uykusuz gecelere merhaba dedimGünaydın kızlar. Sağa ya da sola dönünce çok hareketleniyor, sırtüstü yatmak da konforsuz. Hoşgeldin uykusuz geceler
Günaydin kızlar..iki gecedir nefessiz kaliyorum ve cok korkutuyo..gecen aksam zor nefes aldigimi farkettim sola döndüm gecmisti bu gece esimi uyandirdim nefes alamiyorum diye cami acti beni pencere kenarina aldi..yarin doktora gidicem ayaklarimda kasintilar icin..12 kilo aldim kilo mu yapiyor anlamadim ama cok korktum..ayaklarim sabah iniyor gece hem kasinmaya hem hafif sismeye basliyor. Yorulduk yolculuktur bayramdir neredeyse hic yatip dinlenmedim..bebisin hareketlerinide daha az hissettim o yuzden..yani basindan sonuna kadar mutsuz bir hamistim hala oyle devam ediyor kizimi cok sevsemde ben bu hamileligi hic sevemedim..
@nuhevet belki sola donuk yatarken sirt kismina bir yastik daha koyup geriye yaslanabilirsin ben oyle yatiyorum da gece koydugum yastiklarin hicbirini bulamiyorumSaga yada sola yatarken öne dogru fazla düşürüyorsan kendini rahatsız oluyor olabilir
Sırt üstü zaten artık yatman yasak
Ben sırt üstü cok rahatım ama doktorum no no no dedi
Pazarda dahil olur mu acaba bende birazdan jokere bakmaya gidicemKızlar joker de bayağa güzel indirimler vardı beğendiğim ürünlerde satıcı pazar günü bitecek indirim dedi, eylüle kadatar tekrar indirim olur mu? Ne sıklıkla indirim yaptıklarına hiç dikkat etmemiştim.
Benim gogus uclarim hamilelik oncesinde de sertti hala sert. Benim almama gerek var mi ki.bir de catlak olur mu acaba? Zeytinyagi suruyorum aklima geldikce uclarina ama daha hicbir sey almadimKötü bir şey değil merak etme. Süt muhtemelen çabuk çıkar sende. Uçları yumuşak olduğu için sızıntı olur sürekli. O yüzden kalkan koyarsan sütün ziyan olmaz ve de süt artığı yüzünden sütyene yapışıp yara olma olasılığını düşürürsün kalkan sayesinde. Tabi hep göğsünde tutamazsın terletme yapıyor. max. 8saat diye hatırlıyorum .arada göğsünü açık tutup havalandırman gerekir. Dışarı çıktığında da ped koyarsın. Kalkan’da biriken sütü de 2saat içinde Bebişe vermen gerek, şüphen olursa dökmen gerekicek
Oyle yapiyrum canim dun yoldan geldik bugun yavas yavas hallediyorum simdiden 2litre suyumu ictim insanin evi gibisi yok cidden duzen bir kere bozulunca zor toparlaniyor o yuzden kendi ailemin yanina bile gitmek gelmiyo icimden cok ozlesemde :) herkes guzellestin yakisti falan desede bende kotu hissediyorum ama benim zorlu geciyor yani agrilarim bitti simdi ayaklarim :) bi bitse modundayim ozleyecegimi pek sanmiyorumben de hayal ettigim gibi gecirmiyorum hic. Ben de cok kilo aldim kendimi hic begenemiyorum. Ama olsun yine de bu gunleri cok ozleyecegiz sanirim. Siz de bayram bitti nasilsa ev isiydi vs hicbirini onemsemeyin dinlenmenize bakın, yemenize daha dikkat edin. Bol bol sivi alin. Son duzlukteyiz artik bu gunlerin degerini bilmek lazim :)
Hehehee benimki de aynısağa dönsem sağı tekmeliyor, sola dönsem solu. Sırt üstü yatınca nefesim daralıyor. Keratalara bak sen utanmasalar yatma kalk otur diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?