Pazarda dahil olur mu acaba bende birazdan jokere bakmaya gidicem
Pazar dahil canım. Pazartesi bitebilir dedi görevli. Beğendiğim bebek arabası, park yatak modellerinde %30-40 indirim vardı ama hala hangisini alacağıma tam karar veremedim, aceleye getirmek de istemiyorum ondan kararsız kaldım indirim galeyanına gelip yanlış bişey almak da istemiyorum eşim de kızıyor sonra aynı şeyi pahalı pahalı aldıracaksın diye

O zaman sen de son 3 ay kaldi bitmek uzere diye dusun :) ben de tam tersi hic evime donmek istemiyorum. Tabi ordaki duzen apayri ama hamile oldugumu ogrendigimden beri anneme daha da duskun oldum sanki

Eger istanbulda yaşıyorsan altunizade magazi jokeri ara istedigin ürünlerin indirimini sor. Orda ekstra indirimler vardi ben bebek arabasini aldım. Ve evet bugün indirim son gün banada öyle demişlerdi 9 haziran son diye E Elwing6

Malesef izmirdeyim. Eylül-ekime kadar tekrar indirim olur diye umuyorum. Zaten bebek arabasını belki doğumdan sonra da alabilirim

Bebek odamızında siparişini verdik sonunda
Pierre cardin mignon serisini istemiştim ancak eşim beni kandırdı ve lucca serisinde son kararımızı verdik. Gri renk şık duruyor pembeyle beyazla falan kız odasına ceviricez duvar kagıtları süsler vs vs
Darısı basınıza :)

Eklentiler

• B83F45B3-4F1B-41A7-9D6F-EC9F3C9B4DBE.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 84
Allah kolaylik versin canim insallah sorun yasamazsiniz

Kıyafet almak isteyenler de soobe'ye bakabilirler. 250 lira ve üzeri alışverişe net %50 indirim oluyor. 100 liraya da %30 indirim oluyor.
Bir de bebek arabasıdır ana kucağıdır vs. Ebebek'te indirim var

İyiyim tşk ederim. Bence bir doktor muayenesinden geçsem iyi olur. Ona
Tsk ederim iyiyim geçmiş olsun size de. Bence yakın zamanda bir doktor muayenesinden geçseniz çok iyi olur bacağa giden sinirde bir sıkıntı var mi diye. Umarım önemli birşey yoktur.

Çok tatlış ve kaliteli.Güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah.
Ben 28.haftaya giriyorum önceden tepiklemeler daha uygun saatlerdeydi bu aralar gece 12de bile baslayip gece boyunca oynuyor:)Dün çok iyiydim mesela dinçtim ufak temizlikler yaptım evde.Bugün sürekli yatiyorum kolumu kaldırmaya mecalim yok.Yarın da rapor alacağım 3 hafta okula gitmek yok şükür:)Memlekete gideceğiz artik 4-5 ay ordayım Allah izin verirse.15 tatilde doktor izin vermemişti yolculuğa öyle özledimki mersini..

Amin cok teşekkür ederiz teyzesi sizde biran önce yapın kurtulun alısverişlerinizi inşallah :)
Oh ne güzel yazın tatil yapmak zaten bebişler yoruyor bol bol dinlenirsin :)
gece benimki düzenli uyuyor benimle ama dönüşlerimde eger göbegin üstüne agırlıgım gelirse hemen baslıyor tepinmeye düzelt kendini diye

Evet cnm. Şimdiden sonra zor olacak
Bende sola donemiyorum
Orası çok dolu. Sağa yatıyorum. Aslında sol tarafa yatmak iyiymiş. Sol doluyken sola yatmak olur mu bilmem ki
Tabi her koşulda sol tarafa yatmak gerekiyor ,
Evet cnm. Şimdiden sonra zor olacak
Bende sola donemiyorum
Orası çok dolu. Sağa yatıyorum. Aslında sol tarafa yatmak iyiymiş. Sol doluyken sola yatmak olur mu bilmem ki
Bebeğin beslenmesi ve rahat edebilmesi, annenin de doğru nefes alabilmesi ve kalbi için bir risk oluşmaması adına sola doğru yatılması önerilir. Sağ tarafta doğru kan akışı olmuyor ve nanede de şişlik fazla oluyor

Bir de bebek bezi sanırım biraz şans işi. Ben de ilk olarak molfix pure&soft almaya karar verdim. Islak mendil de uni baby alırım ama ilk dönemde normal bebek pamuğunu ıslatarak temizlemeyi planlıyorum

Saga yada sola yatarken öne dogru fazla düşürüyorsan kendini rahatsız oluyor olabilir
Sırt üstü zaten artık yatman yasak
Ben sırt üstü cok rahatım ama doktorum no no no dedi
Evet sırt üstü artık tamamen yasak Rahime baskı oluyormuş , zaten bebeğim rahatsız olduğunu anlıyorum

Ben bayram tatilinde gittim gördüm memleketimi. Bir daha ancak bebek biraz büyüyünce gideriz. Bunu düşündükçe ağlamak geliyor içimden, gözlerim doluyor. Annemler de köyde, kafalarına estikçe gelemezler, ancak doğumda işte. Zor olacak ama halimize şükür diyorum ne diyeyim.

Evet sırt üstü artık tamamen yasak Rahime baskı oluyormuş , zaten bebeğim rahatsız olduğunu anlıyorum
Ben sırt üstü onun rahatsızlıgını anlamıyorum ama kendim psikolojik olarak yatmıyorum :)
Sag veya sol bana daha rahatsız geliyor ama emek olmadan bebek olmuyor belliki :)

Sağlık sıhhat olsun da varsın geç gidilsin hiç önemli degil.Özleniyor tabi üzülüyor insan ama zaman da öyle hızlı geciyorki.Ben 2 ay fln çok zor geçirdim mesela sağolsun eşim destek oldu annem kv geldi ama durduk yere huzursuz mutsuz üzüntülüydüm hiç geçmeyecek sandım geçti günler çok şükür.
Bugünler de geçer yine kavuşursunuz inşallah

Yaa gri ne güzell benim eşim istemiyor yarın önce çilek mobilyaya bakacağız bu Pierre Cardin nerdeydi e bebekte mi var sadece?
Bu arada iyi günlerde kullanın inşallah sağlıkla huzurla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…