Pazar dahil canım. Pazartesi bitebilir dedi görevli. Beğendiğim bebek arabası, park yatak modellerinde %30-40 indirim vardı ama hala hangisini alacağıma tam karar veremedim, aceleye getirmek de istemiyorum ondan kararsız kaldım indirim galeyanına gelip yanlış bişey almak da istemiyorumPazarda dahil olur mu acaba bende birazdan jokere bakmaya gidicem
O zaman sen de son 3 ay kaldi bitmek uzere diye dusun :) ben de tam tersi hic evime donmek istemiyorum. Tabi ordaki duzen apayri ama hamile oldugumu ogrendigimden beri anneme daha da duskun oldum sankiOyle yapiyrum canim dun yoldan geldik bugun yavas yavas hallediyorum simdiden 2litre suyumu ictim insanin evi gibisi yok cidden duzen bir kere bozulunca zor toparlaniyor o yuzden kendi ailemin yanina bile gitmek gelmiyo icimden cok ozlesemde :) herkes guzellestin yakisti falan desede bende kotu hissediyorum ama benim zorlu geciyor yani agrilarim bitti simdi ayaklarim :) bi bitse modundayim ozleyecegimi pek sanmiyorumzaten tekme falan attiginda huylaniyorum hosuma gitmesindense dogdugunda daha guclu bag kurucam ama simdilik boyle :)
Eger istanbulda yaşıyorsan altunizade magazi jokeri ara istedigin ürünlerin indirimini sor. Orda ekstra indirimler vardi ben bebek arabasini aldım. Ve evet bugün indirim son gün banada öyle demişlerdi 9 haziran son diye E Elwing6Pazar dahil canım. Pazartesi bitebilir dedi görevli. Beğendiğim bebek arabası, park yatak modellerinde %30-40 indirim vardı ama hala hangisini alacağıma tam karar veremedim, aceleye getirmek de istemiyorum ondan kararsız kaldım indirim galeyanına gelip yanlış bişey almak da istemiyorumeşim de kızıyor sonra aynı şeyi pahalı pahalı aldıracaksın diye
Malesef izmirdeyim. Eylül-ekime kadar tekrar indirim olur diye umuyorum. Zaten bebek arabasını belki doğumdan sonra da alabilirim
Allah kolaylik versin canim insallah sorun yasamazsinizAmin. Bununla kalsın tek sıkıntım diyorum. Plasenta aşağıda ve kanama ve daha önceki sezaryenim nedeniyle rahme yapışmış olma ihtimali var. Doğumum sıkıntılı olur böyle olursa. İnşaallah böyle bir senaryoyla karşılaşmam.
Rabbim hepimize kolay Doğum nasip etsin
huriye048 nasılsın canım. Herşey yolundadır inşaallah.
Ya ben sana bir şey danışıcam. Ben progestan iğne oluyorum 2günde bir. Şimdiye kadar 4tane vurulan iğne yüzünden oturamıyordum acıdan. Dün vuran hemşire resmen yan kemiğimin yanına yaptı ve artık sol yanıma dönerken de fena acı çekiyorum ve sol bacağımı sürüklüyorum dünden beri. yanlış yere mi yaptı acaba ya.
Tsk ederim iyiyim geçmiş olsun size de. Bence yakın zamanda bir doktor muayenesinden geçseniz çok iyi olur bacağa giden sinirde bir sıkıntı var mi diye. Umarım önemli birşey yoktur.huriye048 nasılsın canım. Herşey yolundadır inşaallah.
Ya ben sana bir şey danışıcam. Ben progestan iğne oluyorum 2günde bir. Şimdiye kadar 4tane vurulan iğne yüzünden oturamıyordum acıdan. Dün vuran hemşire resmen yan kemiğimin yanına yaptı ve artık sol yanıma dönerken de fena acı çekiyorum ve sol bacağımı sürüklüyorum dünden beri. yanlış yere mi yaptı acaba ya.
Çok tatlış ve kaliteli.Güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah.Bebek odamızında siparişini verdik sonunda
Pierre cardin mignon serisini istemiştim ancak eşim beni kandırdı ve lucca serisinde son kararımızı verdik. Gri renk şık duruyor pembeyle beyazla falan kız odasına ceviricez duvar kagıtları süsler vs vs
Darısı basınıza :)
Amin cok teşekkür ederiz teyzesi sizde biran önce yapın kurtulun alısverişlerinizi inşallah :)Çok tatlış ve kaliteli.Güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah.
Ben 28.haftaya giriyorum önceden tepiklemeler daha uygun saatlerdeydi bu aralar gece 12de bile baslayip gece boyunca oynuyor:)Dün çok iyiydim mesela dinçtim ufak temizlikler yaptım evde.Bugün sürekli yatiyorum kolumu kaldırmaya mecalim yok.Yarın da rapor alacağım 3 hafta okula gitmek yok şükür:)Memlekete gideceğiz artik 4-5 ay ordayım Allah izin verirse.15 tatilde doktor izin vermemişti yolculuğa öyle özledimki mersini..
Tabi her koşulda sol tarafa yatmak gerekiyor ,Evet cnm. Şimdiden sonra zor olacak
Bende sola donemiyorum
Orası çok dolu. Sağa yatıyorum. Aslında sol tarafa yatmak iyiymiş. Sol doluyken sola yatmak olur mu bilmem ki
Bebeğin beslenmesi ve rahat edebilmesi, annenin de doğru nefes alabilmesi ve kalbi için bir risk oluşmaması adına sola doğru yatılması önerilir. Sağ tarafta doğru kan akışı olmuyor ve nanede de şişlik fazla oluyorEvet cnm. Şimdiden sonra zor olacak
Bende sola donemiyorum
Orası çok dolu. Sağa yatıyorum. Aslında sol tarafa yatmak iyiymiş. Sol doluyken sola yatmak olur mu bilmem ki
Evet sırt üstü artık tamamen yasak Rahime baskı oluyormuş , zaten bebeğim rahatsız olduğunu anlıyorumSaga yada sola yatarken öne dogru fazla düşürüyorsan kendini rahatsız oluyor olabilir
Sırt üstü zaten artık yatman yasak
Ben sırt üstü cok rahatım ama doktorum no no no dedi
Ben bayram tatilinde gittim gördüm memleketimi. Bir daha ancak bebek biraz büyüyünce gideriz. Bunu düşündükçe ağlamak geliyor içimden, gözlerim doluyor. Annemler de köyde, kafalarına estikçe gelemezler, ancak doğumda işte. Zor olacak ama halimize şükür diyorum ne diyeyim.Çok tatlış ve kaliteli.Güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah.
Ben 28.haftaya giriyorum önceden tepiklemeler daha uygun saatlerdeydi bu aralar gece 12de bile baslayip gece boyunca oynuyor:)Dün çok iyiydim mesela dinçtim ufak temizlikler yaptım evde.Bugün sürekli yatiyorum kolumu kaldırmaya mecalim yok.Yarın da rapor alacağım 3 hafta okula gitmek yok şükür:)Memlekete gideceğiz artik 4-5 ay ordayım Allah izin verirse.15 tatilde doktor izin vermemişti yolculuğa öyle özledimki mersini..
Aynen sırtüstü yatınca hemen kıpırdanmaya başlıyor. Ama belim çok ağrıyınca bir kaç dakika sırtüstü yatıyorum benEvet sırt üstü artık tamamen yasak Rahime baskı oluyormuş , zaten bebeğim rahatsız olduğunu anlıyorum
Ben sırt üstü onun rahatsızlıgını anlamıyorum ama kendim psikolojik olarak yatmıyorum :)Evet sırt üstü artık tamamen yasak Rahime baskı oluyormuş , zaten bebeğim rahatsız olduğunu anlıyorum
Sağlık sıhhat olsun da varsın geç gidilsin hiç önemli degil.Özleniyor tabi üzülüyor insan ama zaman da öyle hızlı geciyorki.Ben 2 ay fln çok zor geçirdim mesela sağolsun eşim destek oldu annem kv geldi ama durduk yere huzursuz mutsuz üzüntülüydüm hiç geçmeyecek sandım geçti günler çok şükür.Ben bayram tatilinde gittim gördüm memleketimi. Bir daha ancak bebek biraz büyüyünce gideriz. Bunu düşündükçe ağlamak geliyor içimden, gözlerim doluyor. Annemler de köyde, kafalarına estikçe gelemezler, ancak doğumda işte. Zor olacak ama halimize şükür diyorum ne diyeyim.
Yaa gri ne güzell benim eşim istemiyorBebek odamızında siparişini verdik sonunda
Pierre cardin mignon serisini istemiştim ancak eşim beni kandırdı ve lucca serisinde son kararımızı verdik. Gri renk şık duruyor pembeyle beyazla falan kız odasına ceviricez duvar kagıtları süsler vs vs
Darısı basınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?