- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Baktırdım açlık tokluk şekerine sorun yok şükürŞekere baktırdınız mı ?
Aynen kısa süreli bende yatıyorum 5 dk falan sonra normal moduma dönüyorum , geçen gece teyzemin yazlığındayken yerimi ve yatağı yadırgadım sanırım uykumda ne kadar sağa doğru ve sırtüstü yattım haberim YokAynen sırtüstü yatınca hemen kıpırdanmaya başlıyor. Ama belim çok ağrıyınca bir kaç dakika sırtüstü yatıyorum ben
Güle gule kullan canim :) senin mignon modeli bana yaradi :) dolap mi sifonyer mi derken alt kisimlari sifonyer isimide gorecek bugun aldik :) babyymallde 800 tl hediye ceki verdi onuda bebek arabasinda kullanicaz bugun son gunmus baya karli bir alisveris yaptik icimede cok sindi..valla cok tesekkurler ☺Bebek odamızında siparişini verdik sonunda
Pierre cardin mignon serisini istemiştim ancak eşim beni kandırdı ve lucca serisinde son kararımızı verdik. Gri renk şık duruyor pembeyle beyazla falan kız odasına ceviricez duvar kagıtları süsler vs vs
Darısı basınıza :)
Ben Allahtan evlendiğimden beri genelde sola dönük yatardim hiç yadırgamadımBen sırt üstü onun rahatsızlıgını anlamıyorum ama kendim psikolojik olarak yatmıyorum :)
Sag veya sol bana daha rahatsız geliyor ama emek olmadan bebek olmuyor belliki :)
Benim çok değiştirme şansım Yok sanırım görümcem sponsor olmuştu yaklaşık 25 paket Molfix birikti bizdeSleepy düşünenler joker de indirim var haberiniz olsun dün ki yorumlara istinaden ben bi tane aldım :)
Bizim buradaki joker de yokSleepy düşünenler joker de indirim var haberiniz olsun dün ki yorumlara istinaden ben bi tane aldım :)
Kalkan aynı zamanda yara oluşumunu önlemek için. Benimki de sert. Başta almamıştım yara olunca mecbur aldım. Sert ucun avantajı şu; ped kullanmana hiç gerek olmuyor, çünkü süt kendiliğinden hiç akmıyor.Benim gogus uclarim hamilelik oncesinde de sertti hala sert. Benim almama gerek var mi ki.bir de catlak olur mu acaba? Zeytinyagi suruyorum aklima geldikce uclarina ama daha hicbir sey almadim
Beni de eşim uyandırıp sola yat diyorAynen kısa süreli bende yatıyorum 5 dk falan sonra normal moduma dönüyorum , geçen gece teyzemin yazlığındayken yerimi ve yatağı yadırgadım sanırım uykumda ne kadar sağa doğru ve sırtüstü yattım haberim Yokeşim uyandırıp sola yat dedi Allahtan ama farketmeden böyle şeylerde olabiliyor
İnşallah. Yarıyıl tatilinde ben de gitmedim, daha çok yeni diye, 3 ay dolunca gittik eşimle beraber. Yol da yordu bu defa git gel, orda da hep ayaküstüydüm gelen giden çok oldu sağolsunlar. Hep korktum inşallah bi şey olmaz bebeğe diye. Herkes bana otur sen diyordu ama kimse de bir işin ucundan tutmuyordu. Annem de eli pratik biri değil ve kendim yapmayınca içim rahat etmiyor işte. Yukarda da yazdım az önce biraz çamaşırım ıslanmış korktum inşallah bebeğin sıvısı değildir. Bir kaç kez daha oldu ve rahim ağzındaki bir polibin yaptığını söyledi doktor, polip alındı bir şey yoktu ama tekrarladı mı acaba diyorum şimdi de.Sağlık sıhhat olsun da varsın geç gidilsin hiç önemli degil.Özleniyor tabi üzülüyor insan ama zaman da öyle hızlı geciyorki.Ben 2 ay fln çok zor geçirdim mesela sağolsun eşim destek oldu annem kv geldi ama durduk yere huzursuz mutsuz üzüntülüydüm hiç geçmeyecek sandım geçti günler çok şükür.
Bugünler de geçer yine kavuşursunuz inşallah
Amin teşekkür ederiz teyzesi darısı cabucak basınıza :)Yaa gri ne güzell benim eşim istemiyoryarın önce çilek mobilyaya bakacağız bu Pierre Cardin nerdeydi e bebekte mi var sadece?
Bu arada iyi günlerde kullanın inşallah sağlıkla huzurla
Ay süper hayırlı olsunnn güle güle kullansın miniğin :)Güle gule kullan canim :) senin mignon modeli bana yaradi :) dolap mi sifonyer mi derken alt kisimlari sifonyer isimide gorecek bugun aldik :) babyymallde 800 tl hediye ceki verdi onuda bebek arabasinda kullanicaz bugun son gunmus baya karli bir alisveris yaptik icimede cok sindi..valla cok tesekkurler ☺
Off süpermiş :)Benim çok değiştirme şansım Yok sanırım görümcem sponsor olmuştu yaklaşık 25 paket Molfix birikti bizde
Görümcemin çocuğuna da sponsor vardı bunlar fazla kalanlar , umarım İpek hanım yadırgamaz ve rahat eder yoksa yandık
Eki Görüntüle 2276973
Hmm bu konuda hic bilgim yokmus cok tesekkurler :) bakalim ben de o gunleri yasayacak miyim acaba :)Kalkan aynı zamanda yara oluşumunu önlemek için. Benimki de sert. Başta almamıştım yara olunca mecbur aldım. Sert ucun avantajı şu; ped kullanmana hiç gerek olmuyor, çünkü süt kendiliğinden hiç akmıyor.
Çatlak olması bebeğin tutuşuyla alakalı biraz da. Benimki solu rahat tuttuğu için yara olmadı ama, sağdaki tersime geliyordu birazda , bebek tutamadı ve yara oldu. Berbat bişey. O noktadan sonra işte Kalkan’la koruyup kremledim sık sık
Hadi yaBizim buradaki joker de yokİnternet sitesinde de bulamadım. Olsa iyi olurdu
Tesekkurler :) Babymallde kampanya vardi :) dolapla birlikte 800tl hediye ceki verdiler 1600 tllik alisverisimizi 800 olarak odeyecegiz onuda bebek arabasinda kullaniriz dedik..ya da baska ihtiyaclarini toplar cikarimAy süper hayırlı olsunnn güle güle kullansın miniğin :)
800tl hediye cekini anlamadım sadece kampanya mı vardı
Aaa süpermişTesekkurler :) Babymallde kampanya vardi :) dolapla birlikte 800tl hediye ceki verdiler 1600 tllik alisverisimizi 800 olarak odeyecegiz onuda bebek arabasinda kullaniriz dedik..
:)Ben henüz hazırlıklara başlamadım arkadaşlar. 26. haftamdayım Allah nasip ederse 7. ayda başlamayı düşünüyoruz.Bebek odasını en son düşünüyorum, hemen ayırmıcam bebişin odasını, hayırlısı bakalım.. Bir şeyi merak ediyorum, benim ilk gebeliğim ve zaman yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım.Siz karar verdiniz mi normal ya da sezaryen doğuma ya da şöyle sorayım sizde de korkular var mı..?Hamilelik çok değişik bir tecrübeymiş gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?