Aynen sırtüstü yatınca hemen kıpırdanmaya başlıyor. Ama belim çok ağrıyınca bir kaç dakika sırtüstü yatıyorum ben
Aynen kısa süreli bende yatıyorum 5 dk falan sonra normal moduma dönüyorum , geçen gece teyzemin yazlığındayken yerimi ve yatağı yadırgadım sanırım uykumda ne kadar sağa doğru ve sırtüstü yattım haberim Yok eşim uyandırıp sola yat dedi Allahtan ama farketmeden böyle şeylerde olabiliyor

Güle gule kullan canim :) senin mignon modeli bana yaradi :) dolap mi sifonyer mi derken alt kisimlari sifonyer isimide gorecek bugun aldik :) babyymallde 800 tl hediye ceki verdi onuda bebek arabasinda kullanicaz bugun son gunmus baya karli bir alisveris yaptik icimede cok sindi..valla cok tesekkurler ☺

Sleepy düşünenler joker de indirim var haberiniz olsun dün ki yorumlara istinaden ben bi tane aldım :)
Benim çok değiştirme şansım Yok sanırım görümcem sponsor olmuştu yaklaşık 25 paket Molfix birikti bizde
Görümcemin çocuğuna da sponsor vardı bunlar fazla kalanlar , umarım İpek hanım yadırgamaz ve rahat eder yoksa yandık

Kızlar bu arada benim küçük oda da evlendikten sonra aldığım bu dolap var , Koçtaş genç odasından almıştım o yüzden dolap almayacağım , ama büyük olasılıkla şifonyer be yatak beyaz yada kırık beyaz olacağı için bu dolap alakasız kalacak , beyaza boyasak nasıl olur acaba

Benim gogus uclarim hamilelik oncesinde de sertti hala sert. Benim almama gerek var mi ki.bir de catlak olur mu acaba? Zeytinyagi suruyorum aklima geldikce uclarina ama daha hicbir sey almadim
Kalkan aynı zamanda yara oluşumunu önlemek için. Benimki de sert. Başta almamıştım yara olunca mecbur aldım. Sert ucun avantajı şu; ped kullanmana hiç gerek olmuyor, çünkü süt kendiliğinden hiç akmıyor.
Çatlak olması bebeğin tutuşuyla alakalı biraz da. Benimki solu rahat tuttuğu için yara olmadı ama, sağdaki tersime geliyordu birazda , bebek tutamadı ve yara oldu. Berbat bişey. O noktadan sonra işte Kalkan’la koruyup kremledim sık sık

Beni de eşim uyandırıp sola yat diyor
Az önce benden bir sıvı gelmiş korkuyorum çamaşırım ıslanmış. Daha önce rahim ağzından polip alındı, o da böyle ıslaklık yapıyordu. Acaba tekrarladı mı, umarım birşey yoktur.

Bu arada bebek arabalarina baktim tam bir girdap :) kanz(petra gold),kraft(neon) begenir gibi oldum..adam mamas papas üretiyor diye bagi marka bir bebek arabasini onerdi baya ama bana kaliteliymis gibi gelmedi..1.600e kadar onerileriniz varsa cok sevinirim ama kraft neon cok pratik geldi kanzda daha saglam gibi:)

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-09-18-27-12.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2019-06-09-18-22-17.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2019-06-09-18-29-23.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah. Yarıyıl tatilinde ben de gitmedim, daha çok yeni diye, 3 ay dolunca gittik eşimle beraber. Yol da yordu bu defa git gel, orda da hep ayaküstüydüm gelen giden çok oldu sağolsunlar. Hep korktum inşallah bi şey olmaz bebeğe diye. Herkes bana otur sen diyordu ama kimse de bir işin ucundan tutmuyordu. Annem de eli pratik biri değil ve kendim yapmayınca içim rahat etmiyor işte. Yukarda da yazdım az önce biraz çamaşırım ıslanmış korktum inşallah bebeğin sıvısı değildir. Bir kaç kez daha oldu ve rahim ağzındaki bir polibin yaptığını söyledi doktor, polip alındı bir şey yoktu ama tekrarladı mı acaba diyorum şimdi de.

Yaa gri ne güzell benim eşim istemiyor yarın önce çilek mobilyaya bakacağız bu Pierre Cardin nerdeydi e bebekte mi var sadece?
Bu arada iyi günlerde kullanın inşallah sağlıkla huzurla
Amin teşekkür ederiz teyzesi darısı cabucak basınıza :)
Bende beyaz mignon diye bi model var onu alırım diye gittim cıktıgımda elimizde grinin faturası vardı
Eşime ekşiyecektim hani nasıl bi anda böyle karar verdik diye ama gri kız bebek odası takımlarını internetten gösterince cok hosuma gitti sende bu taktigi deneyebilirsin :)
Yok satan baya bi magaza var aslında bak aşağıda bayiliklerinden sana yakını secebilirsin

Ay süper hayırlı olsunnn güle güle kullansın miniğin :)
800tl hediye cekini anlamadım sadece kampanya mı vardı

Off süpermiş :)
Bez önemli valla en büyük giderlerden

Hmm bu konuda hic bilgim yokmus cok tesekkurler :) bakalim ben de o gunleri yasayacak miyim acaba :)

Ay süper hayırlı olsunnn güle güle kullansın miniğin :)
800tl hediye cekini anlamadım sadece kampanya mı vardı
Tesekkurler :) Babymallde kampanya vardi :) dolapla birlikte 800tl hediye ceki verdiler 1600 tllik alisverisimizi 800 olarak odeyecegiz onuda bebek arabasinda kullaniriz dedik..ya da baska ihtiyaclarini toplar cikarim

Tesekkurler :) Babymallde kampanya vardi :) dolapla birlikte 800tl hediye ceki verdiler 1600 tllik alisverisimizi 800 olarak odeyecegiz onuda bebek arabasinda kullaniriz dedik..
Aaa süpermiş
Kıyaslamak icin soruyorum da ne kadardı aldıgın sey bide hangisini aldın tam anlamadım

Ben henüz hazırlıklara başlamadım arkadaşlar. 26. haftamdayım Allah nasip ederse 7. ayda başlamayı düşünüyoruz.Bebek odasını en son düşünüyorum, hemen ayırmıcam bebişin odasını, hayırlısı bakalım.. Bir şeyi merak ediyorum, benim ilk gebeliğim ve zaman yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım.Siz karar verdiniz mi normal ya da sezaryen doğuma ya da şöyle sorayım sizde de korkular var mı..?Hamilelik çok değişik bir tecrübeymiş gerçekten..

:)
Henüz baslamadı bende herkes soruyor normal mi sezeryan mı olucak diye de henüz fikrim bile yok
Cok okumuyorum cok arastırmıyorum illaki bi sekilde cıkıcak hepsinin kendince zorlugu var hepsinin kendince kolaylıgı var
Sanada tavsiyem milleti dinleme video vs izleme arastırma cok sey bilmek her zaman iyi olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…