Aaa süpermiş
Kıyaslamak icin soruyorum da ne kadardı aldıgın sey bide hangisini aldın tam anlamadım
2.300 e 3kapali dolabini aldim mignonun :)) çeki henuz kullanmadim iste..ya bebek arabasinda ya da diger ihtiyaclarinda kullanicam 21ine kadar :) daha sonra odasina gecirince bir yatak alip bir sifonyerle tamamlarim zaten ilk aylarda hep yanimda yatacagi icin buyuyen besik dusunmedim☺

Benim katalog fiyatıda o fiyat ama indirim gibi bişey olmus baktıgında :)
Neden 800 peki kampanya tam olarak nasıl bi kampanya olmadı bugun aldıgımı iade edip ordan bende alayım

Yok öyle kötü düşünme akıntı oluyor ben sürekli günlük ped kullanıp değiştiriyorum

Buldum detaylarını :)
Ben gibi merak eden varsa link asagıda
Bilgi icin sagol

Benim katalog fiyatıda o fiyat ama indirim gibi bişey olmus baktıgında :)
Neden 800 peki kampanya tam olarak nasıl bi kampanya olmadı bugun aldıgımı iade edip ordan bende alayım
Bende boyle oldum uzun sure anlamadim magazada babymall magazalarinda sanirim arayip sorabilirsin :)) bugun son dediler...2bin tllik dolaba 800 tl diyor ama 1600 limiti var..yani 1.600 tllik bir ihtiyacini aldiginda 800 odeyeceksin..e illaki alacaklarin oluyo onuda o magazadan alayim diyorsun :))

Ben maxi cossi düşünüyorum e bebek anlaşmasını bitirmeden %50 İndirim yapmıştı ama pusetiyle beraber hepsiburadada %50 İndirim var

Evet en iyisi araştırmamak..Bundan bir kaç gün öncesine kadar hiç korkum yoktu bir kaç yoruma denk geldim normal doğum ya da sezaryen zorlukları diye gerildim biraz..Herkesin Doğum hikayesi ağrı eşiğini farklıdır en iyisidir araştırmamak

Ben maxi cossi düşünüyorum e bebek anlaşmasını bitirmeden %50 İndirim yapmıştı ama pusetiyle beraber hepsiburadada %50 İndirim var
Cok guzelmis bu da..baktigim kanz modeline benziyor.zaten hepsi hemen hemen ayni tipte cokta anlamiyorum hangisine baksam o guzelmis gibi geliyo bunu incelemedim hic bakma firsatin oldumu senin

Ben hiç etkilenmiyorum öyle şeylerden nasip olursa normal istiyorum ama ailede yani ablamlar ve kuzenlerde normal Doğum yapan Yok bir şekilde sezeryanla gelme yolunu buldu bizim minikler , benim doktor suda Doğum yaptırıyor sayfasında görüyorum araştırdım baya normal Doğum süresini 3-4 saat kısaltıyor , bebek ilk dünyaya geldiğinde şok yaşamıyor akciğeri için faydalı , annenin mahremi, gevşemesi ve rahatlamasında payı büyük müdahelesiz sadece talimatlara göre bir Doğum birde bebek doğunca Sudan ilk anne çıkarıyor ondan çok etkilendim doktoruma sordum , durumun elverirse yaparsın dedi , Doğum şekli biraz son dakika işi zaten

Cok guzelmis bu da..baktigim kanz modeline benziyor.zaten hepsi hemen hemen ayni tipte cokta anlamiyorum hangisine baksam o guzelmis gibi geliyo bunu incelemedim hic bakma firsatin oldumu senin
E bebekte göremedim canlısını anlaşması bitmiş ama ablamın söylediğine göre uygun olmasına rağmen iyi ve kaliteli

Yok öyle kötü düşünme akıntı oluyor ben sürekli günlük ped kullanıp değiştiriyorum
Doktoru aradık ped koyun, 2 saat sonra beni arayın kaç kez değiştirdiğinizi söyleyin dedi. Şeffaf akıntı pedde belli olmuyor ki. Havlu kağıt koysam her lavaboda değiştiriyorum terden vs nemleniyor zaten. Hayırlısı bakalım.

Benim de ilk doğumun olacak ama hiç korkmuyorum çünkü hiç düşünmüyorum pek çok operasyon geçirdim, ne kadar zor olursa olsun sonuçta gelip geçecek belli bir zaman dilimi sabretmek gerecekecek sonra herşey bitecek böyle düşünmek lazım. Doğum videolarını izliyorum feryat figan bağıran kadınlar bebeği kucağına verilince hemen susup gülmeye hatta mutluluktan ağlamaya başlıyor bu arada ne olur ne olmaz diye ben 1-2 hafta sonra doğum çantasını hazırlamaya başlayacağım o kenarda dursun, bebek arabası ve beşik içinde araştırma yapıyorum kafamda belli olsun modeller çünkü inanılmaz kafa karıştıran konular sonra almak en kolayı.

Ilk gebelikte dogum seklini biz degil doktor seciyor. Hersey yolunda giderse normal dogum yapmanizi oneririm. Kardesim 3 tane normal dogum yapti ve cok kolay oldu dogumlari. Hic kendine kotu dogum hikayeleri dinleyip stres yapma. Hastanelerin gebe okullarina git. Seni cok guzel bilgilendirip rahatlatirlar. Benim 1. Zorunlu sezeryan oldugu icin 2. De sezeryan olacak. Hastane secemedim daha.
Benim 2. Dogum olacak ama ben de korkuyorum. Dogum korkum igne olayina dayaniyor. Tup bebek tedavileri esnasinda cok fazla igne olmam ve cok kan aldirmam gerekti igneden korkuyorum. Serum takacaklar ondan ve belden yapilacak igneden de korkuyorum. Biliyorum canim acimayacak 1 kac saniyelik olay igne kismi ama yapacak birsey yok.
Sonrasinda bebislere kavusacagiz simdiden endiselenmeye gerek yok.

Evet bencede ilk etapta yenidoğan alacağım ama hangisni karar vermedim
Prima premium care oneririm. Hem cok ince hem guzel. Ben ondan aldim. 3 paket. 1iyienidogan yani 2.5 kg 2. paketi de 3.6 kg aldim. Daha fazla almadim. Doguma 1 ay kala almayi dusunuyorum.

Benimde ilk kullandığım farklıydı şuan bunu verdi eczacı aynı diye düşündüm farkı yoktur herhalde firmalar farklıdır sanirim

Benimki de şeffaf zaten ama ped ilk koyduğun gibi durmuyor bir akıntı olduğu belli oluyor , bir gözlemle bakalım

Bir şeyden korkmak o anı yaşamaktan daha acı verir diye bir şey okumuştum bir yerde, cidden öyle..Korkuların bizi yönetmesine izin vermemek lazım..İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz ve sağlıklı, mutlu olarak alırız kucağımıza..Bu arada isim düşündünüz mü biz hala kararsızız

Bisey itiraf etmeliyim, bende ilk gösterdiğindense bunu daha cok beğendim sağlıkla büyüsün içinde öykü bebek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…