2.300 e 3kapali dolabini aldim mignonun :)) çeki henuz kullanmadim iste..ya bebek arabasinda ya da diger ihtiyaclarinda kullanicam 21ine kadar :) daha sonra odasina gecirince bir yatak alip bir sifonyerle tamamlarim zaten ilk aylarda hep yanimda yatacagi icin buyuyen besik dusunmedim☺Aaa süpermiş
Kıyaslamak icin soruyorum da ne kadardı aldıgın sey bide hangisini aldın tam anlamadım
Benim katalog fiyatıda o fiyat ama indirim gibi bişey olmus baktıgında :)2.300 e 3kapali dolabini aldim mignonun :)) çeki henuz kullanmadim iste..ya bebek arabasinda ya da diger ihtiyaclarinda kullanicam 21ine kadar :) daha sonra odasina gecirince bir yatak alip bir sifonyerle tamamlarim zaten ilk aylarda hep yanimda yatacagi icin buyuyen besik dusunmedim☺
Yok öyle kötü düşünme akıntı oluyor ben sürekli günlük ped kullanıp değiştiriyorumBeni de eşim uyandırıp sola yat diyor
Az önce benden bir sıvı gelmiş korkuyorum çamaşırım ıslanmış. Daha önce rahim ağzından polip alındı, o da böyle ıslaklık yapıyordu. Acaba tekrarladı mı, umarım birşey yoktur.
Buldum detaylarını :)2.300 e 3kapali dolabini aldim mignonun :)) çeki henuz kullanmadim iste..ya bebek arabasinda ya da diger ihtiyaclarinda kullanicam 21ine kadar :) daha sonra odasina gecirince bir yatak alip bir sifonyerle tamamlarim zaten ilk aylarda hep yanimda yatacagi icin buyuyen besik dusunmedim☺
Bende boyle oldum uzun sure anlamadim magazadaBenim katalog fiyatıda o fiyat ama indirim gibi bişey olmus baktıgında :)
Neden 800 peki kampanya tam olarak nasıl bi kampanya olmadı bugun aldıgımı iade edip ordan bende alayım
Ben maxi cossi düşünüyorum e bebek anlaşmasını bitirmeden %50 İndirim yapmıştı ama pusetiyle beraber hepsiburadada %50 İndirim varBu arada bebek arabalarina baktim tam bir girdap :) kanz(petra gold),kraft(neon) begenir gibi oldum..adam mamas papas üretiyor diye bagi marka bir bebek arabasini onerdi baya ama bana kaliteliymis gibi gelmedi..1.600e kadar onerileriniz varsa cok sevinirim ama kraft neon cok pratik geldi kanzda daha saglam gibi:)
Evet bencede ilk etapta yenidoğan alacağım ama hangisni karar vermedimOff süpermiş :)
Bez önemli valla en büyük giderlerden
:)
Henüz baslamadı bende herkes soruyor normal mi sezeryan mı olucak diye de henüz fikrim bile yok
Cok okumuyorum cok arastırmıyorum illaki bi sekilde cıkıcak hepsinin kendince zorlugu var hepsinin kendince kolaylıgı var
Sanada tavsiyem milleti dinleme video vs izleme arastırma cok sey bilmek her zaman iyi olmuyor :)
Cok guzelmis bu da..baktigim kanz modeline benziyor.zaten hepsi hemen hemen ayni tipte cokta anlamiyorum hangisine baksam o guzelmis gibi geliyoBen maxi cossi düşünüyorum e bebek anlaşmasını bitirmeden %50 İndirim yapmıştı ama pusetiyle beraber hepsiburadada %50 İndirim var
Ben hiç etkilenmiyorum öyle şeylerden nasip olursa normal istiyorum ama ailede yani ablamlar ve kuzenlerde normal Doğum yapan Yok bir şekilde sezeryanla gelme yolunu buldu bizim minikler , benim doktor suda Doğum yaptırıyor sayfasında görüyorum araştırdım baya normal Doğum süresini 3-4 saat kısaltıyor , bebek ilk dünyaya geldiğinde şok yaşamıyor akciğeri için faydalı , annenin mahremi, gevşemesi ve rahatlamasında payı büyük müdahelesiz sadece talimatlara göre bir Doğum birde bebek doğunca Sudan ilk anne çıkarıyor ondan çok etkilendim doktoruma sordum , durumun elverirse yaparsın dedi , Doğum şekli biraz son dakika işi zatenEvet en iyisi araştırmamak..Bundan bir kaç gün öncesine kadar hiç korkum yoktu bir kaç yoruma denk geldim normal doğum ya da sezaryen zorlukları diye gerildim biraz..Herkesin Doğum hikayesi ağrı eşiğini farklıdır en iyisidir araştırmamak
E bebekte göremedim canlısını anlaşması bitmiş ama ablamın söylediğine göre uygun olmasına rağmen iyi ve kaliteliCok guzelmis bu da..baktigim kanz modeline benziyor.zaten hepsi hemen hemen ayni tipte cokta anlamiyorum hangisine baksam o guzelmis gibi geliyobunu incelemedim hic bakma firsatin oldumu senin
Doktoru aradık ped koyun, 2 saat sonra beni arayın kaç kez değiştirdiğinizi söyleyin dedi. Şeffaf akıntı pedde belli olmuyor ki. Havlu kağıt koysam her lavaboda değiştiriyorum terden vs nemleniyor zaten. Hayırlısı bakalım.Yok öyle kötü düşünme akıntı oluyor ben sürekli günlük ped kullanıp değiştiriyorum
Ayy çok sağol kuzum, gene indirime girer onlar yaHadi ya
Kargo ücretsiz olsa alır yollardım valla
Benim de ilk doğumun olacak ama hiç korkmuyorum çünkü hiç düşünmüyorumBen henüz hazırlıklara başlamadım arkadaşlar. 26. haftamdayım Allah nasip ederse 7. ayda başlamayı düşünüyoruz.Bebek odasını en son düşünüyorum, hemen ayırmıcam bebişin odasını, hayırlısı bakalım.. Bir şeyi merak ediyorum, benim ilk gebeliğim ve zaman yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım.Siz karar verdiniz mi normal ya da sezaryen doğuma ya da şöyle sorayım sizde de korkular var mı..?Hamilelik çok değişik bir tecrübeymiş gerçekten..
Ilk gebelikte dogum seklini biz degil doktor seciyor. Hersey yolunda giderse normal dogum yapmanizi oneririm. Kardesim 3 tane normal dogum yapti ve cok kolay oldu dogumlari. Hic kendine kotu dogum hikayeleri dinleyip stres yapma. Hastanelerin gebe okullarina git. Seni cok guzel bilgilendirip rahatlatirlar. Benim 1. Zorunlu sezeryan oldugu icin 2. De sezeryan olacak. Hastane secemedim daha.Ben henüz hazırlıklara başlamadım arkadaşlar. 26. haftamdayım Allah nasip ederse 7. ayda başlamayı düşünüyoruz.Bebek odasını en son düşünüyorum, hemen ayırmıcam bebişin odasını, hayırlısı bakalım.. Bir şeyi merak ediyorum, benim ilk gebeliğim ve zaman yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım.Siz karar verdiniz mi normal ya da sezaryen doğuma ya da şöyle sorayım sizde de korkular var mı..?Hamilelik çok değişik bir tecrübeymiş gerçekten..
Prima premium care oneririm. Hem cok ince hem guzel. Ben ondan aldim. 3 paket. 1iyienidogan yani 2.5 kg 2. paketi de 3.6 kg aldim. Daha fazla almadim. Doguma 1 ay kala almayi dusunuyorum.Evet bencede ilk etapta yenidoğan alacağım ama hangisni karar vermedim
Benimde ilk kullandığım farklıydı şuan bunu verdi eczacı aynı diye düşündüm farkı yoktur herhalde firmalar farklıdır sanirimEki Görüntüle 2276877 Kızlarr Gynoferon kullananlar. Benim ilacım bitti kutuyu da atmıştım. Eşime dün nöbetçi eczane bunu vermişti, bizim kullandığımızın aynısı mı bu? Bir de üzerinde hamileler ve emzirmeler için Demir eksikliğinde diye yazılı olan var internette araştırdığımda. Dozu fazla fln olmasın, yoksa tek çeşit mi bu gynoferon? 80/035 mg uygun mudur?
Benimki de şeffaf zaten ama ped ilk koyduğun gibi durmuyor bir akıntı olduğu belli oluyor , bir gözlemle bakalımDoktoru aradık ped koyun, 2 saat sonra beni arayın kaç kez değiştirdiğinizi söyleyin dedi. Şeffaf akıntı pedde belli olmuyor ki. Havlu kağıt koysam her lavaboda değiştiriyorum terden vs nemleniyor zaten. Hayırlısı bakalım.
Ilk gebelikte dogum seklini biz degil doktor seciyor. Hersey yolunda giderse normal dogum yapmanizi oneririm. Kardesim 3 tane normal dogum yapti ve cok kolay oldu dogumlari. Hic kendine kotu dogum hikayeleri dinleyip stres yapma. Hastanelerin gebe okullarina git. Seni cok guzel bilgilendirip rahatlatirlar. Benim 1. Zorunlu sezeryan oldugu icin 2. De sezeryan olacak. Hastane secemedim daha.
Benim 2. Dogum olacak ama ben de korkuyorum. Dogum korkum igne olayina dayaniyor. Tup bebek tedavileri esnasinda cok fazla igne olmam ve cok kan aldirmam gerekti igneden korkuyorum. Serum takacaklar ondan ve belden yapilacak igneden de korkuyorum. Biliyorum canim acimayacak 1 kac saniyelik olay igne kismi ama yapacak birsey yok.
Sonrasinda bebislere kavusacagiz simdiden endiselenmeye gerek yok.
Bisey itiraf etmeliyim, bende ilk gösterdiğindense bunu daha cok beğendimBebek odamızında siparişini verdik sonunda
Pierre cardin mignon serisini istemiştim ancak eşim beni kandırdı ve lucca serisinde son kararımızı verdik. Gri renk şık duruyor pembeyle beyazla falan kız odasına ceviricez duvar kagıtları süsler vs vs
Darısı basınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?