Hallettiginde Dogum cantana neler koydugunu bizimlede paylasirsannnnn cok guzel olurrr☺

Icin rahat etsin bence zaten çok mühim olsa doktorlar söylüyor çekinmeden.Benim de çok oluyor o ıslaklık enfeksiyon dendi bir seferlik ilaç kullandım yeniden tekrarladı.yarın randevum var doktora soracağım ama normal deniyor.

Doktorla konuştuk, muhtemelen akıntıdır yarın gelin bakalım dedi. Benim daha önce yine böyle olmuşu, en son kahve akıntı olunca dr alttan baktı, rahim ağzında polip oluşmuş akıntıyı o yapıyormuş, polipi geçici olarak kesti aldı şikayetlerim bitmişti bir buçuk aydır, belki yine büyüdü, normalde yakıyorlarmış.

Kızlar ilk defa duygusal yoğunluk yaşıyorum sanırım hamile kaldığımdan beri. Hamilelik bana ekstra bir sakınlık olgunluk verdi demiştim hep ama Eşimle çok basit bir anlaşmazlık yaşadık evi terkedesim var öyle coşkulu yaşıyorum su an

Canım bende de akıntı bazen çok oluyor ama tabi tedbirli olmak da lazım. Yarın inşallah olumsuz bişey çıkmaz. Haftalar ilerledikçe akıntı olayı arttı sanki

Merhaba kızlar,
Yarın 100 gr yükleme testim var. Çok gerginim. Şu ıslaklık bende de var hep. Günde üç dört çamaşır değiştiriyorum. Şimdiye kadar sormamıştım hiç. Kaşınma koku yok diye enfeksiyon olduğunu düşünmediğim için. İçime kurt düştü. Yarın soracam. Umarım sağlıkla tamamlarız hepimiz hamişlik sürecini.

Canım bende de akıntı bazen çok oluyor ama tabi tedbirli olmak da lazım. Yarın inşallah olumsuz bişey çıkmaz. Haftalar ilerledikçe akıntı olayı arttı sanki
Bugün öğlen sanki oturduğum yerde de vardı su. Ben koltuğa tepsi koydum, tepsiyi kaldırınca baktım ki yuvarlak bi alanda su var, madeni para genişliğinde. Tepsinin altındandır dedim ne bileyim. İnşallah olumsuz bir durum yoktur.

Kızlar benim gibi sütyenlerden daralıp ne yapsam diye düşünen varsa , bugün pentiden basic kaplı sütyen aldım yarım atlet tarzı ve müthiş rahat
Öneren arkadaşa teşekkür ediyorum çok
3al 2öde ile 70 liraya 3 tane aldım hem de çok iyi

Kızlar iyi akşamlar
Bugün sabah 3 saatlik yoldan geldik ama ayaklarımı uzattım hep , eve gelince 3 saat uyudum dinlendim , sonra valizdeki kirlileri yıkadım 3 makine astım içerdeki çamaşırlığa , yemek yaptım bulaşık makinesini boşalttım 2 tencere elimde yıkadım oturdum karnım ağrıdı biraz oturdum dinlendim neyse sürekli çişim varmış gibi hissediyorum kesik kesik yaptım bu sefer anlamadım. Sonra tuvalet kağıdında koyu renk bişey gördüm tekrar sildim , koyu kan kalıntısı gibi bişey kıvamlı tekrar sildim bişey Yok tedirgin oldum biraz ne olabilir ?
Bir tık ağırlaştığımı hissediyorum bugün özellikle ve dinlenerek geçti gibi bişey tatil , aşırı yormadım kendimi diye düşünüyorum

Yaaaa grubun her sabah tatli tatli günaydin yazip bize pozitif enerji yukluyorsunnn üzme tatli canini..basli basina zor dunde yazmistim bende cok mutsuz geciriyorum..en ufak seye takiyorum uzuluyorum tamamen hormonlar ☺ gecen bizde sacma sapan birseyden ses yuksellttik ilk kez hemde oyle..ama uzatmamak lazim gecici oldugunu dusunup konusmaya basladik..umarim esinde anliyordur halinden en onemlisi bu gercekten..bazen darlayadabiliriz durumumuz ortad :) umarim fazla surmez sakin olup gececegini dusun

Cok yoruldugumda bende de oluyor bizim kiz sanki asagidan dusecek gibi tuvalete bende bazen o sekilde cikiyorum kesik kesik karin agrisiyla ama fazla takilmiyorumda kan olayi tedirgin edebilir doktoruna bir sor istersen

Cok yoruldugumda bende de oluyor bizim kiz sanki asagidan dusecek gibi tuvalete bende bazen o sekilde cikiyorum kesik kesik karin agrisiyla ama fazla takilmiyorumda kan olayi tedirgin edebilir doktoruna bir sor istersen
Evet gözlemleyip yarın konuşacağım olmazsa doktorla birde tatilde babamla eşim ufacık bir maç muhabbetinden atıştı ama küçücük birşeydi babam kendi içinde büyüttü ve bahane uydurup bizle gelmedi öğlen konuştuk otobüsle dönüyorlarmış çok üzüldüm eşimle konuştuk , babamın bu kadar büyütmesi ikimizi de üzdü acaba o yüzden mi diye düşünmeye başladım

Arkadaşlar gebelik şekeri çıkanlara bi şey sorucam
Test yaptırmadan önce hiç açlık-tokluk kan şekerinizi bu evde kullanılan aletlerle ölçtünüz mü hiç ve kaç çıkıyordu?

Gebelik şekeri çıktıktan sonra evde kendisi takip edenler özellikle tokluk kaç çıkıyor acaba? Bir de şekeri olanlar şekerli bi şeyler yese ne olur yani fenalaşır mı, halsizleşir mi öyle şeyler olur mu yoksa hiç belirti göstermez mi

Öyle kötü şeyler düşünme geçecek sende biliyorsun , bende de ekstra sakinlik durgunluk var onu muhafaza ediyorum genelde ama bugün bende biraz üzüldüm kafama taktım çok hafif koyu renk kanamam oldu şakın düşünüp büyütme

Canım ben de 9 saatlik yoldan sonra yaptım bu saydıklarını. Bugün su gibi akıntı o yüzden mi diye korktum durdum Doktorum bana kanlı akıntı olursa gel demişti. Gittiğimde rahim ağzında çıkan bir polipin bu şeffaf ve kahverengi akıntıyı yaptığı ortaya çıktı. Sen de doktoruna bir danış derim. Yoktur inşallah bir sorun.

Oluyormuş canım, bir arkadaşım eşinin kafasına tepsi fırlatmış sen düşün.

Peki sende devamı oldu mu bir kez mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…