Tamam canım çok teşekkür ederim.Benimki de şeffaf zaten ama ped ilk koyduğun gibi durmuyor bir akıntı olduğu belli oluyor , bir gözlemle bakalım
Firmalar aynı ama kutusu değişmiş olabilir canım.Benimde ilk kullandığım farklıydı şuan bunu verdi eczacı aynı diye düşündüm farkı yoktur herhalde firmalar farklıdır sanirim
Hallettiginde Dogum cantana neler koydugunu bizimlede paylasirsannnnnBenim de ilk doğumun olacak ama hiç korkmuyorum çünkü hiç düşünmüyorumpek çok operasyon geçirdim, ne kadar zor olursa olsun sonuçta gelip geçecek belli bir zaman dilimi sabretmek gerecekecek sonra herşey bitecek böyle düşünmek lazım. Doğum videolarını izliyorum feryat figan bağıran kadınlar bebeği kucağına verilince hemen susup gülmeye hatta mutluluktan ağlamaya başlıyor bu arada ne olur ne olmaz diye ben 1-2 hafta sonra doğum çantasını hazırlamaya başlayacağım o kenarda dursun, bebek arabası ve beşik içinde araştırma yapıyorum kafamda belli olsun modeller çünkü inanılmaz kafa karıştıran konular sonra almak en kolayı.
Icin rahat etsin bence zaten çok mühim olsa doktorlar söylüyor çekinmeden.Benim de çok oluyor o ıslaklık enfeksiyon dendi bir seferlik ilaç kullandım yeniden tekrarladı.yarın randevum var doktora soracağım ama normal deniyor.İnşallah. Yarıyıl tatilinde ben de gitmedim, daha çok yeni diye, 3 ay dolunca gittik eşimle beraber. Yol da yordu bu defa git gel, orda da hep ayaküstüydüm gelen giden çok oldu sağolsunlar. Hep korktum inşallah bi şey olmaz bebeğe diye. Herkes bana otur sen diyordu ama kimse de bir işin ucundan tutmuyordu. Annem de eli pratik biri değil ve kendim yapmayınca içim rahat etmiyor işte. Yukarda da yazdım az önce biraz çamaşırım ıslanmış korktum inşallah bebeğin sıvısı değildir. Bir kaç kez daha oldu ve rahim ağzındaki bir polibin yaptığını söyledi doktor, polip alındı bir şey yoktu ama tekrarladı mı acaba diyorum şimdi de.
TabikiHallettiginde Dogum cantana neler koydugunu bizimlede paylasirsannnnncok guzel olurrr☺
Doktorla konuştuk, muhtemelen akıntıdır yarın gelin bakalım dedi. Benim daha önce yine böyle olmuşu, en son kahve akıntı olunca dr alttan baktı, rahim ağzında polip oluşmuş akıntıyı o yapıyormuş, polipi geçici olarak kesti aldı şikayetlerim bitmişti bir buçuk aydır, belki yine büyüdü, normalde yakıyorlarmış.Icin rahat etsin bence zaten çok mühim olsa doktorlar söylüyor çekinmeden.Benim de çok oluyor o ıslaklık enfeksiyon dendi bir seferlik ilaç kullandım yeniden tekrarladı.yarın randevum var doktora soracağım ama normal deniyor.
Canım bende de akıntı bazen çok oluyor ama tabi tedbirli olmak da lazım. Yarın inşallah olumsuz bişey çıkmaz. Haftalar ilerledikçe akıntı olayı arttı sankiDoktorla konuştuk, muhtemelen akıntıdır yarın gelin bakalım dedi. Benim daha önce yine böyle olmuşu, en son kahve akıntı olunca dr alttan baktı, rahim ağzında polip oluşmuş akıntıyı o yapıyormuş, polipi geçici olarak kesti aldı şikayetlerim bitmişti bir buçuk aydır, belki yine büyüdü, normalde yakıyorlarmış.
Bugün öğlen sanki oturduğum yerde de vardı su. Ben koltuğa tepsi koydum, tepsiyi kaldırınca baktım ki yuvarlak bi alanda su var, madeni para genişliğinde. Tepsinin altındandır dedim ne bileyim. İnşallah olumsuz bir durum yoktur.Canım bende de akıntı bazen çok oluyor ama tabi tedbirli olmak da lazım. Yarın inşallah olumsuz bişey çıkmaz. Haftalar ilerledikçe akıntı olayı arttı sanki
Yaaaa grubun her sabah tatli tatli günaydin yazip bize pozitif enerji yukluyorsunnn üzme tatli canini..basli basina zor dunde yazmistim bende cok mutsuz geciriyorum..en ufak seye takiyorum uzuluyorum tamamen hormonlar ☺ gecen bizde sacma sapan birseyden ses yuksellttik ilk kez hemde oyle..ama uzatmamak lazim gecici oldugunu dusunup konusmaya basladik..umarim esinde anliyordur halinden en onemlisi bu gercekten..bazen darlayadabiliriz durumumuz ortad :) umarim fazla surmez sakin olup gececegini dusunKızlar ilk defa duygusal yoğunluk yaşıyorum sanırım hamile kaldığımdan beri. Hamilelik bana ekstra bir sakınlık olgunluk verdi demiştim hep ama Eşimle çok basit bir anlaşmazlık yaşadık evi terkedesim var öyle coşkulu yaşıyorum su an
Cok yoruldugumda bende de oluyor bizim kiz sanki asagidan dusecek gibi tuvalete bende bazen o sekilde cikiyorum kesik kesik karin agrisiyla ama fazla takilmiyorumda kan olayi tedirgin edebilir doktoruna bir sor istersenKızlar iyi akşamlar
Bugün sabah 3 saatlik yoldan geldik ama ayaklarımı uzattım hep , eve gelince 3 saat uyudum dinlendim , sonra valizdeyiz kirlileri yıkadım 3 makine astım içerdeki çamaşırlığa , yemek yaptım bulaşık makinesini boşalttım 2 tencere elimde yıkadım oturdum karnım ağrıdı biraz oturdum dinlendim neyse sürekli çişim varmış gibi hissediyorum kesik kesik yaptım bu sefer anlamadım. Sonra tuvalet kağıdında koyu renk bişey gördüm tekrar sildim , koyu kan kalıntısı gibi bişey kıvamlı tekrar şişen bişey Yok tedirgin oldum biraz ne olabilir ?
Bir tık ağırlaştığımı hissediyorum bugün özellikle ve dinlenerek geçti gibi bişey tatil , aşırı yormadım kendimi diye düşünüyorum
Evet gözlemleyip yarın konuşacağım olmazsa doktorlaCok yoruldugumda bende de oluyor bizim kiz sanki asagidan dusecek gibi tuvalete bende bazen o sekilde cikiyorum kesik kesik karin agrisiyla ama fazla takilmiyorumda kan olayi tedirgin edebilir doktoruna bir sor istersen
Öyle kötü şeyler düşünme geçecek sende biliyorsun , bende de ekstra sakinlik durgunluk var onu muhafaza ediyorum genelde ama bugün bende biraz üzüldüm kafama taktım çok hafif koyu renk kanamam oldu şakın düşünüp büyütmeKızlar ilk defa duygusal yoğunluk yaşıyorum sanırım hamile kaldığımdan beri. Hamilelik bana ekstra bir sakınlık olgunluk verdi demiştim hep ama Eşimle çok basit bir anlaşmazlık yaşadık evi terkedesim var öyle coşkulu yaşıyorum su an
Canım ben de 9 saatlik yoldan sonra yaptım bu saydıklarını. Bugün su gibi akıntı o yüzden mi diye korktum durdumKızlar iyi akşamlar
Bugün sabah 3 saatlik yoldan geldik ama ayaklarımı uzattım hep , eve gelince 3 saat uyudum dinlendim , sonra valizdeki kirlileri yıkadım 3 makine astım içerdeki çamaşırlığa , yemek yaptım bulaşık makinesini boşalttım 2 tencere elimde yıkadım oturdum karnım ağrıdı biraz oturdum dinlendim neyse sürekli çişim varmış gibi hissediyorum kesik kesik yaptım bu sefer anlamadım. Sonra tuvalet kağıdında koyu renk bişey gördüm tekrar sildim , koyu kan kalıntısı gibi bişey kıvamlı tekrar sildim bişey Yok tedirgin oldum biraz ne olabilir ?
Bir tık ağırlaştığımı hissediyorum bugün özellikle ve dinlenerek geçti gibi bişey tatil , aşırı yormadım kendimi diye düşünüyorum
Canım ben de 9 saatlik yoldan sonra yaptım bu saydıklarını. Bugün sesi gibi akıntı o yüzden mi diye korktum durdumDoktorum bana kahverengi akıntı olursa gel demişti. Gittiğimde rahim ağzında çıkan bir polipin bu şeffaf ve kahverengi akıntıyı yaptığı ortaya çıktı. Sen de doktoruna bir danış derim. Yoktur inşallah bir sorun.
Oluyormuş canım, bir arkadaşım eşinin kafasına tepsi fırlatmış sen düşün.Kızlar ilk defa duygusal yoğunluk yaşıyorum sanırım hamile kaldığımdan beri. Hamilelik bana ekstra bir sakınlık olgunluk verdi demiştim hep ama Eşimle çok basit bir anlaşmazlık yaşadık evi terkedesim var öyle coşkulu yaşıyorum su an
Peki sende devamı oldu mu bir kez mi olduCanım ben de 9 saatlik yoldan sonra yaptım bu saydıklarını. Bugün su gibi akıntı o yüzden mi diye korktum durdumDoktorum bana kanlı akıntı olursa gel demişti. Gittiğimde rahim ağzında çıkan bir polipin bu şeffaf ve kahverengi akıntıyı yaptığı ortaya çıktı. Sen de doktoruna bir danış derim. Yoktur inşallah bir sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?