Muhtelemen eğil kalk durumun çok oldu ve yoruldun eski dincilik bende de yok eski seyleri yapmayi bıraktım sende bırak. Zamana yay işi. Korkma bence yorulunca burda bi arkadaşta daha olmuştu ama bence doktorunu arayıp sor mutlakaKızlar iyi akşamlar
Bugün sabah 3 saatlik yoldan geldik ama ayaklarımı uzattım hep , eve gelince 3 saat uyudum dinlendim , sonra valizdeki kirlileri yıkadım 3 makine astım içerdeki çamaşırlığa , yemek yaptım bulaşık makinesini boşalttım 2 tencere elimde yıkadım oturdum karnım ağrıdı biraz oturdum dinlendim neyse sürekli çişim varmış gibi hissediyorum kesik kesik yaptım bu sefer anlamadım. Sonra tuvalet kağıdında koyu renk bişey gördüm tekrar sildim , koyu kan kalıntısı gibi bişey kıvamlı tekrar sildim bişey Yok tedirgin oldum biraz ne olabilir ?
Bir tık ağırlaştığımı hissediyorum bugün özellikle ve dinlenerek geçti gibi bişey tatil , aşırı yormadım kendimi diye düşünüyorum
Bak kendindr dedin basit bi anlaşmazlık. Ama bize dokunuşu daha derin şuan. mantiken bunu kabul etmiyor insan hayır bu olayın doğrusu bu değil hamilelikle alakali değil diyosun ama emin ol olayların sana dokunuşunda hamileligin etkisi büyük daha cok etkileniyoruz. Benim eşim gece vardiyasında şuan ve adama bilerek ekmek al demedim bakalım akıl edecek mi diye gece bana bırakması için aksam 6da evden gidiyor ben 7 gbi yemek yiyorum çünkü. Söylemedim söylemedim oda unuttu. Bu sefer ben etmediğimi bırakmadım neden akıl edemedin diye. O kadar büyüttüm ve kırdım ki sonra anladım ki haksızım. Ekmeksiz ye ne olacak yada in bakkaldan al Ladymiyim. Bu da öyle bişeydir hiç üzülme düzelirsinizKızlar ilk defa duygusal yoğunluk yaşıyorum sanırım hamile kaldığımdan beri. Hamilelik bana ekstra bir sakınlık olgunluk verdi demiştim hep ama Eşimle çok basit bir anlaşmazlık yaşadık evi terkedesim var öyle coşkulu yaşıyorum su an
Evet zaten genelde yardımda alıyorum eşimden ama artık son 3 aya girdim ve biraz daha ağır davranmam gerek bunu anladımMuhtelemen eğil kalk durumun çok oldu ve yoruldun eski dincilik bende de yok eski seyleri yapmayi bıraktım sende bırak. Zamana yay işi. Korkma bence yorulunca burda bi arkadaşta daha olmuştu ama bence doktorunu arayıp sor mutlaka
oluyor canim benim bayram tatilim insan iliskilerinin berbatlığı ile noktalandi bugünKızlar ilk defa duygusal yoğunluk yaşıyorum sanırım hamile kaldığımdan beri. Hamilelik bana ekstra bir sakınlık olgunluk verdi demiştim hep ama Eşimle çok basit bir anlaşmazlık yaşadık evi terkedesim var öyle coşkulu yaşıyorum su an
Bir kaç gün sıvı akıntım olmuştu yine, suyun iyi dediler. Kahverengi akıntı olunca hemen gittim, o gün muayenede kanadı bayaa, iki gün sonra aldı polibi, o iki gün içinde başka koyu renk akıntım olmamıştı.Peki sende devamı oldu mu bir kez mi oldu
bak ya herkeste nahoş can sıkıcı şeyler olmuşEvet gözlemleyip yarın konuşacağım olmazsa doktorlabirde tatilde babamla eşim ufacık bir maç muhabbetinden atıştı ama küçücük birşeydi babam kendi içinde büyüttü ve bahane uydurup bizle gelmedi öğlen konuştuk otobüsle dönüyorlarmış çok üzüldüm eşimle konuştuk , babamın bu kadar büyütmesi ikimizi de üzdü acaba o yüzden mi diye düşünmeye başladım
Süper olurKızlar bu arada benim küçük oda da evlendikten sonra aldığım bu dolap var , Koçtaş genç odasından almıştım o yüzden dolap almayacağım , ama büyük olasılıkla şifonyer be yatak beyaz yada kırık beyaz olacağı için bu dolap alakasız kalacak , beyaza boyasak nasıl olur acaba
Eki Görüntüle 2276975
Yaa öyle mi cok teşekkür ederim icimi rahatlattın ablamıda görüntülü aradık hemen oda bunu daha şık buldu bir önceki beyazı klasik diye nitelendirdi yinede insan bi ikna olmak istiyor :)Bisey itiraf etmeliyim, bende ilk gösterdiğindense bunu daha cok beğendimsağlıkla büyüsün içinde öykü bebek insallah
Bende gecen gün bosuyordumKızlar ilk defa duygusal yoğunluk yaşıyorum sanırım hamile kaldığımdan beri. Hamilelik bana ekstra bir sakınlık olgunluk verdi demiştim hep ama Eşimle çok basit bir anlaşmazlık yaşadık evi terkedesim var öyle coşkulu yaşıyorum su an
Bebeginin hareketlerini takip et canım herhangi bi sıkıntı olursa veya kanamada artıs doktora git hemenKızlar iyi akşamlar
Bugün sabah 3 saatlik yoldan geldik ama ayaklarımı uzattım hep , eve gelince 3 saat uyudum dinlendim , sonra valizdeki kirlileri yıkadım 3 makine astım içerdeki çamaşırlığa , yemek yaptım bulaşık makinesini boşalttım 2 tencere elimde yıkadım oturdum karnım ağrıdı biraz oturdum dinlendim neyse sürekli çişim varmış gibi hissediyorum kesik kesik yaptım bu sefer anlamadım. Sonra tuvalet kağıdında koyu renk bişey gördüm tekrar sildim , koyu kan kalıntısı gibi bişey kıvamlı tekrar sildim bişey Yok tedirgin oldum biraz ne olabilir ?
Bir tık ağırlaştığımı hissediyorum bugün özellikle ve dinlenerek geçti gibi bişey tatil , aşırı yormadım kendimi diye düşünüyorum
Kizlara isim cok ama oglanlara yok gibi. Ben geleneksel ahmet mehmet gibi isimler istiyorum. Esim olmaz diyor. O da ayaz poyraz gibi isimler istiyor ben de soguk isom diye istemiyorum hem anlami guzel gelmiyor. Isim konusu dogumda falan belli olur bizom muhtemelen.Bir şeyden korkmak o anı yaşamaktan daha acı verir diye bir şey okumuştum bir yerde, cidden öyle..Korkuların bizi yönetmesine izin vermemek lazım..İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz ve sağlıklı, mutlu olarak alırız kucağımıza..Bu arada isim düşündünüz mü biz hala kararsızız
Doktoruna sor bence. Ben de adet olacakmisim gibi bir his yasiyordum meger idrar yolu enfeksiyonundanmis. Cok sikisiyorum wcye gidiyorum azıcık yapip cikiyorum. Dun cok toruldum bugun butun gun yattim evde. Sende camasir falan asma esin assin. Benimki asiyor hep.Kızlar iyi akşamlar
Daha vermedim cnm inşallah ay sonu gibi verebilcemYaa öyle mi cok teşekkür ederim icimi rahatlattın ablamıda görüntülü aradık hemen oda bunu daha şık buldu bir önceki beyazı klasik diye nitelendirdi yinede insan bi ikna olmak istiyor :)
İnşallah saglıkla büyüsünler sen sipariş verdin mi dolabı
Hadi hayırlısı olsun şimdiden bir an önce tamamlansın eksikler :)Daha vermedim cnm inşallah ay sonu gibi verebilcem
Aynisi kayinvalidemim evinde geldi benim basima da. Elbise giymistim. Tayt ve ic camasiri varsi altimda. Koltukta otururken sicakti gerci hava da.bi kalktim koltuk islanmis. Terledigim icin olmustur diye dusundum cok ustunde surmadim.ama iz kaldi orda silmeden de gecmediBugün öğlen sanki oturduğum yerde de vardı su. Ben koltuğa tepsi koydum, tepsiyi kaldırınca baktım ki yuvarlak bi alanda su var, madeni para genişliğinde. Tepsinin altındandır dedim ne bileyim. İnşallah olumsuz bir durum yoktur.
Gule gule kullan canim :) kampanya varsa ben de alayim 2 tane vardi da yetmiyor bu sicaklardaKızlar benim gibi sütyenlerden daralıp ne yapsam diye düşünen varsa , bugün pentiden basic kaplı sütyen aldım yarım atlet tarzı ve müthiş rahat
Öneren arkadaşa teşekkür ediyorum çok
3al 2öde ile 70 liraya 3 tane aldım hem de çok iyi
Çok geçmiş olsun önemli birşey değildir inşaallahKızlar iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?