Muhtelemen eğil kalk durumun çok oldu ve yoruldun eski dincilik bende de yok eski seyleri yapmayi bıraktım sende bırak. Zamana yay işi. Korkma bence yorulunca burda bi arkadaşta daha olmuştu ama bence doktorunu arayıp sor mutlaka

Bak kendindr dedin basit bi anlaşmazlık. Ama bize dokunuşu daha derin şuan. mantiken bunu kabul etmiyor insan hayır bu olayın doğrusu bu değil hamilelikle alakali değil diyosun ama emin ol olayların sana dokunuşunda hamileligin etkisi büyük daha cok etkileniyoruz. Benim eşim gece vardiyasında şuan ve adama bilerek ekmek al demedim bakalım akıl edecek mi diye gece bana bırakması için aksam 6da evden gidiyor ben 7 gbi yemek yiyorum çünkü. Söylemedim söylemedim oda unuttu. Bu sefer ben etmediğimi bırakmadım neden akıl edemedin diye. O kadar büyüttüm ve kırdım ki sonra anladım ki haksızım. Ekmeksiz ye ne olacak yada in bakkaldan al Ladymiyim. Bu da öyle bişeydir hiç üzülme düzelirsiniz

Evet zaten genelde yardımda alıyorum eşimden ama artık son 3 aya girdim ve biraz daha ağır davranmam gerek bunu anladım

oluyor canim benim bayram tatilim insan iliskilerinin berbatlığı ile noktalandi bugün
insanlardan nefret edesim var ki normalde aşırı hümanist ve vericiyim ama çevrem de pozitif negative gibi kaba dolu

Peki sende devamı oldu mu bir kez mi oldu
Bir kaç gün sıvı akıntım olmuştu yine, suyun iyi dediler. Kahverengi akıntı olunca hemen gittim, o gün muayenede kanadı bayaa, iki gün sonra aldı polibi, o iki gün içinde başka koyu renk akıntım olmamıştı.

bak ya herkeste nahoş can sıkıcı şeyler olmuş

Süper olur

Bisey itiraf etmeliyim, bende ilk gösterdiğindense bunu daha cok beğendim sağlıkla büyüsün içinde öykü bebek insallah
Yaa öyle mi cok teşekkür ederim icimi rahatlattın ablamıda görüntülü aradık hemen oda bunu daha şık buldu bir önceki beyazı klasik diye nitelendirdi yinede insan bi ikna olmak istiyor :)
İnşallah saglıkla büyüsünler sen sipariş verdin mi dolabı

Bende gecen gün bosuyordum
Hemde sebep evin anahtarını arabadan inerken cıkarmadı benden istedi diye
Bazen hormonlar öyle komik seyler yapabiliyor napalım :)

Bebeginin hareketlerini takip et canım herhangi bi sıkıntı olursa veya kanamada artıs doktora git hemen

Kizlara isim cok ama oglanlara yok gibi. Ben geleneksel ahmet mehmet gibi isimler istiyorum. Esim olmaz diyor. O da ayaz poyraz gibi isimler istiyor ben de soguk isom diye istemiyorum hem anlami guzel gelmiyor. Isim konusu dogumda falan belli olur bizom muhtemelen.

Doktoruna sor bence. Ben de adet olacakmisim gibi bir his yasiyordum meger idrar yolu enfeksiyonundanmis. Cok sikisiyorum wcye gidiyorum azıcık yapip cikiyorum. Dun cok toruldum bugun butun gun yattim evde. Sende camasir falan asma esin assin. Benimki asiyor hep.
Tup bebek tedavileriyle olmayip kendisi oldu ya belki de son sansimiz deyip kendisi yapiyor. Ama ilk gebelikte boyle degildi. Bol bol dinlen bosver isi gucu. Havalar sicak zatwn bunaltiyor.

Daha vermedim cnm inşallah ay sonu gibi verebilcem

Kızlar bebege tulum aldim carters ten. Gecen sezonun diye indirime girmiş 50 tlye aldim kumasi cok hos yumusacik. Fermuari boynunu acitmasin diye cit cit yapmislar ustune.Disarda da asagi yukari o fiyata tulumlar. 3.6 ay olandan aldim.evin icinde giyer. Disari gezmelik kiyafet almadim daha. Hep pijama tulum takiliyorum. Doguma yakin bakacagim diger giysi olaylarina. Kilosu asagi yukari belli olsun istiyorum.

Aynisi kayinvalidemim evinde geldi benim basima da. Elbise giymistim. Tayt ve ic camasiri varsi altimda. Koltukta otururken sicakti gerci hava da.bi kalktim koltuk islanmis. Terledigim icin olmustur diye dusundum cok ustunde surmadim.ama iz kaldi orda silmeden de gecmedi ben hala ter olabilecegini düşünüyorum aMa bilemiyorum

Gule gule kullan canim :) kampanya varsa ben de alayim 2 tane vardi da yetmiyor bu sicaklarda

Çok geçmiş olsun önemli birşey değildir inşaallah yine de bir doktora görünmende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…