Terdir belki canım senin.

Gunaydin kizlaaaaar :) babalar gunu geliyor..su zibinlardan mi yaptirsam diyorum ya da soyle bir kitap.benim ki kitaptan baska hediyeye pek mutlu olmuyor zaten ne yapacaksiniz..kendi babamin yaninda olucam 16sinda gerci ama eve birakirim hediyesini..babaniza ne alacaksiniz ☺

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-10-08-41-01.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2019-06-10-08-46-23.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Canım zıbın çok güzel ya , hangi site orası

Günaydın kızlar
Genital bölge kemikleri ağrıyan var mı. Az biraz ayakta kalsam feci ağrıyor. Beslenmem kötü oldu bu hafta , ondan mı acaba yeşillik ve kalsiyum namına birşey tüketmedim pek ama Günde iki defa osteocare içiyorum

Ben de Kartal yuvasından eşime tişört oğlumuza da tulum almayı düşündüm ama sıcaklarda gezmeye de korkuyorum İzmir yanıyor.
yesilus @honey bunch Kızlar dr a gittim suyun normalmiş, akıntıdır o dedi fitil yazdı. Karnım sertmiş su tutmuş tuzsuz ye dedi. Ben korktum bu aralar. Haftaya hastane çantamı hazırlamaya başlıyorum kısmetse. Preeklemsiden bahsetti, Allah korusun. Karın sertliği ona işaretmiş. Bacaklarda da şişme yaparmış, bir kaç defa oldu benim. Ve idrarda protein kaçağı yaparmış ona bakmaya gerek yok henüz dedi. Tansiyonum düşük çıkıyor ama takip edeceğim yine. Sıcaklar da ödem yapıyor, işimiz zor.

ShinSeGi isisxz H Historyfati

Canım stres yaparsan daha çok çıkar şekerin. Diyetisyenin listesine uyduğun sürece sorun yok. Arada ölçüm yapıyorum. Bayrama kadar çok iyi gidiyordum bayramda hem yolculuk hem de listenin biraz dışına çıkma (sarma yemek börek tatmak gibi) yüzünden şeker dengem bozuldu. Şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum. Kafana takma 3 ay daha dikkatli yaşicaksın o kadar eğer şeker çıkarsa.

Şeker yükleme testi öncesinde ara ara kan şekerimi evde ölçüyordum açlık normal tokluk bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyordu. Şeker yükleme testinde gebelik şekeri cıktı. Yine evde kan şekeri ölçümüm bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyor. Kan şekeri belirgin yükselince halsizlik rehavet uyku hali yapabilir bazen, ama illa öyle olacak diye de birşey yok. Yaptirmadiysaniz şeker yükleme testinizi kesinlikle yaptırın derim

Çok şükür ciddi bir durum yok yani sevindim canım.Sağlık ocağına gittiğimde hemşire de söylemişti ödem var dikkat et diye.Bir de sıcak dediğin gibi daha çok dikkat etmemiz lazım.Suyu da artırmak lazım tabi.Allahım güç kuvvet versin bize özellikle şu son aylarimizda

Ahhh canım ya sende de mi o riski gördü. Benim idrarda protein kaçağı da çıktı az miktar. Ben o zamandan beri tuzsuz yiyorum. Benim de bazen akşamları karnım acaip şişip sertleşiyor demekki o da ödemeden. Kendine kahvaltı için tuzsuz lor veya Light peynirler var az tuzlu ondan al, yemeklere filan da mümkün olduğunca tuz atma canım, tansiyonunu ara ara takip et (ben günde 2 kere ölçmüyorum, devlet hastanesindeki doktor istedi). Ben bu olayı çok araştırdım kontrollü gidersek bi sıkıntı olmaz inşallah.

Bayram tatilinde benim yüzümden herkes tuzsuz yedi herkes tabağına alınca ekti yemeğine tuzunu ama napiiim ben bu bebişi zor buldum riske atamam

Daha ilk lokmaları alır almaz kanda şeker seviyesi yükselmeye başlar mı? Çok enteresan benim çoğu zaman daha ilk lokmalarda feci çarpıntım başlıyor. Benim de yarın şeker yüklemem var bakalım ne çıkacak

Ama bebeğin suyunda sorun olmamasına çok sevindim. Başka bir grupta bi arkadaşın da çamaşırı ıslanıyormuş bozuk para kadar doktora gitti meğer kaçak varmış malesef durduramadılar 20.haftada kaybetti bebeği onu duyduktan sonra çok korkar oldum. İşin kötü yanı akıntı da çok olduğu için öyle bişey ayırt etmek çok zor. Her kontrolde doktora soruyorum suyum iyi mi diye. Ve olumsuz düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum.

Oh iyi bari :)
Ama Bak dedik akıntıdır diye bende de cok oluyor cunku
Bide beyaz bazen su gibi geliyor bazen sarı kokusuz daha katı kıvamlı oluyor
Hapsururken öksürürken hatta kacırdıgım bile oluyor malesef
Ödem bende de var tuz az tüketmeme ragmen ayaklarım sisko sisko oldu
Ve dedigin gibi tansiyonumda düşük hep ama normalde de düşüktü cok sasırmıyorum
Hala eski ayakkabılarımı giyebiliyorum ama tam sarıyor ayagımı
Corcs almıstım babet modelli yanları hava alsın diye acık ama oda o kadar rahat ettirmedi

Günaydın kızlar.. Bayramda giremedim geçmiş bayramınız kutlu olsun :)
Ben bayramda 1 haftada 2 kere 10 saate yakın yolculuk yaptım en son dünkü yolculuktan beri ödemden kıpırdayamaz haldeyim. Ayaklarım balon gibi oldu. Dinlenince bi tık indi ama genel olarak çok rahatsızım. Hem ayaklarım bacaklarımdan hem de karnımda bile ödem var sanki. Her yerim şiş bu yolculuk ödemi kaç günde geçer nasıl geçer ne yapmak lazım fikri olan var mı?
Belli haftalardan sonra gerçekten uzun yolculuk yapmamak lazımmış hele de otobüs yolculuğu asla. Arabada yine ara ara durulur yürünür ayak uzatılır vs ama otobüs bi daha tövbe.

Bayramda da çok kötü beslendim belki onun da etkisidir ama tavsiyesi olan varsa ödem için çok sevinirim valla.

Şimdi şeker çıktı buna dair diyet dışında herhangi bir önlem alınacak mı, ben yaptırmadım ve yaptırmayacağım ama tatlı tüketimimi olabildiğince azaltmaya çalışıyorum

Anladım çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun, şekeri olan olmayan herkes kendisine dikkat etsin

günaydın kızlar bende hem 50 lik hem 100 lük şerker yüklmesi yaptırdım.. şekerim sınırda çıktı ve diyetisyene başladm.. şekeri çıkan arkadaşlar sakın üzülmeyin.. çözümü olmayan bişey değil allah beterinden saklasın..

Şimdi şeker çıktı buna dair diyet dışında herhangi bir önlem alınacak mı, ben yaptırmadım ve yaptırmayacağım ama tatlı tüketimimi olabildiğince azaltmaya çalışıyorum
olay sadece tatlı değil canım bende şerker sınırda diyetisyene gidiyorum.. 2 saatten uzun aralıklarla aç kalmamak gerek karbonhidrattan uzak durmamız gerek.. normal bi diyet listesi nasılsa o tarz beslenmek gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…