Terdir belki canım senin.Aynisi kayinvalidemim evinde geldi benim basima da. Elbise giymistim. Tayt ve ic camasiri varsi altimda. Koltukta otururken sicakti gerci hava da.bi kalktim koltuk islanmis. Terledigim icin olmustur diye dusundum cok ustunde surmadim.ama iz kaldi orda silmeden de gecmediben hala ter olabilecegini düşünüyorum aMa bilemiyorum
Canım zıbın çok güzel ya , hangi site orasıGunaydin kizlaaaaar :) babalar gunu geliyor..su zibinlardan mi yaptirsam diyorum ya da soyle bir kitap.benim ki kitaptan baska hediyeye pek mutlu olmuyor zatenne yapacaksiniz..kendi babamin yaninda olucam 16sinda gerci ama eve birakirim hediyesini..babaniza ne alacaksiniz ☺
Ben de Kartal yuvasından eşime tişört oğlumuza da tulum almayı düşündüm ama sıcaklarda gezmeye de korkuyorum İzmir yanıyor.Gunaydin kizlaaaaar :) babalar gunu geliyor..su zibinlardan mi yaptirsam diyorum ya da soyle bir kitap.benim ki kitaptan baska hediyeye pek mutlu olmuyor zatenne yapacaksiniz..kendi babamin yaninda olucam 16sinda gerci ama eve birakirim hediyesini..babaniza ne alacaksiniz ☺
Ben de Kartal yuvasından eşime tişört oğlumuza da tulum almayı düşündüm ama sıcaklarda gezmeye de korkuyorum İzmir yanıyor.
yesilus @honey bunch Kızlar dr a gittim suyun normalmiş, akıntıdır o dedi fitil yazdı. Karnım sertmiş su tutmuş tuzsuz ye dedi. Ben korktum bu aralar. Haftaya hastane çantamı hazırlamaya başlıyorum kısmetse. Preeklemsiden bahsetti, Allah korusun. Karın sertliği ona işaretmiş. Bacaklarda da şişme yaparmış, bir kaç defa oldu benim. Ve idrarda protein kaçağı yaparmış ona bakmaya gerek yok henüz dedi. Tansiyonum düşük çıkıyor ama takip edeceğim yine. Sıcaklar da ödem yapıyor, işimiz zor.
Canım stres yaparsan daha çok çıkar şekerin. Diyetisyenin listesine uyduğun sürece sorun yok. Arada ölçüm yapıyorum. Bayrama kadar çok iyi gidiyordum bayramda hem yolculuk hem de listenin biraz dışına çıkma (sarma yemek börek tatmak gibi) yüzünden şeker dengem bozuldu. Şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum. Kafana takma 3 ay daha dikkatli yaşicaksın o kadar eğer şeker çıkarsa.Merhaba kızlar,
Yarın 100 gr yükleme testim var. Çok gerginim. Şu ıslaklık bende de var hep. Günde üç dört çamaşır değiştiriyorum. Şimdiye kadar sormamıştım hiç. Kaşınma koku yok diye enfeksiyon olduğunu düşünmediğim için. İçime kurt düştü. Yarın soracam. Umarım sağlıkla tamamlarız hepimiz hamişlik sürecini.
Şeker yükleme testi öncesinde ara ara kan şekerimi evde ölçüyordum açlık normal tokluk bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyordu. Şeker yükleme testinde gebelik şekeri cıktı. Yine evde kan şekeri ölçümüm bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyor. Kan şekeri belirgin yükselince halsizlik rehavet uyku hali yapabilir bazen, ama illa öyle olacak diye de birşey yok. Yaptirmadiysaniz şeker yükleme testinizi kesinlikle yaptırın derimArkadaşlar gebelik şekeri çıkanlara bi şey sorucam
Test yaptırmadan önce hiç açlık-tokluk kan şekerinizi bu evde kullanılan aletlerle ölçtünüz mü hiç ve kaç çıkıyordu?
Gebelik şekeri çıktıktan sonra evde kendisi takip edenler özellikle tokluk kaç çıkıyor acaba? Bir de şekeri olanlar şekerli bi şeyler yese ne olur yani fenalaşır mı, halsizleşir mi öyle şeyler olur mu yoksa hiç belirti göstermez mi
Çok şükür ciddi bir durum yok yani sevindim canım.Sağlık ocağına gittiğimde hemşire de söylemişti ödem var dikkat et diye.Bir de sıcak dediğin gibi daha çok dikkat etmemiz lazım.Suyu da artırmak lazım tabi.Allahım güç kuvvet versin bize özellikle şu son aylarimizda
Ahhh canım ya sende de mi o riski gördü. Benim idrarda protein kaçağı da çıktı az miktar. Ben o zamandan beri tuzsuz yiyorum. Benim de bazen akşamları karnım acaip şişip sertleşiyor demekki o da ödemeden. Kendine kahvaltı için tuzsuz lor veya Light peynirler var az tuzlu ondan al, yemeklere filan da mümkün olduğunca tuz atma canım, tansiyonunu ara ara takip et (ben günde 2 kere ölçmüyorum, devlet hastanesindeki doktor istedi). Ben bu olayı çok araştırdım kontrollü gidersek bi sıkıntı olmaz inşallah.
Daha ilk lokmaları alır almaz kanda şeker seviyesi yükselmeye başlar mı? Çok enteresan benim çoğu zaman daha ilk lokmalarda feci çarpıntım başlıyor. Benim de yarın şeker yüklemem var bakalım ne çıkacakŞeker yükleme testi öncesinde ara ara kan şekerimi evde ölçüyordum açlık normal tokluk bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyordu. Şeker yükleme testinde gebelik şekeri cıktı. Yine evde kan şekeri ölçümüm bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyor. Kan şekeri belirgin yükselince halsizlik rehavet uyku hali yapabilir bazen, ama illa öyle olacak diye de birşey yok. Yaptirmadiysaniz şeker yükleme testinizi kesinlikle yaptırın derim
Ama bebeğin suyunda sorun olmamasına çok sevindim. Başka bir grupta bi arkadaşın da çamaşırı ıslanıyormuş bozuk para kadar doktora gitti meğer kaçak varmış malesef durduramadılar 20.haftada kaybetti bebeği
Oh iyi bari :)Ben de Kartal yuvasından eşime tişört oğlumuza da tulum almayı düşündüm ama sıcaklarda gezmeye de korkuyorum İzmir yanıyor.
yesilus @honey bunch Kızlar dr a gittim suyun normalmiş, akıntıdır o dedi fitil yazdı. Karnım sertmiş su tutmuş tuzsuz ye dedi. Ben korktum bu aralar. Haftaya hastane çantamı hazırlamaya başlıyorum kısmetse. Preeklemsiden bahsetti, Allah korusun. Karın sertliği ona işaretmiş. Bacaklarda da şişme yaparmış, bir kaç defa oldu benim. Ve idrarda protein kaçağı yaparmış ona bakmaya gerek yok henüz dedi. Tansiyonum düşük çıkıyor ama takip edeceğim yine. Sıcaklar da ödem yapıyor, işimiz zor.
Şimdi şeker çıktı buna dair diyet dışında herhangi bir önlem alınacak mı, ben yaptırmadım ve yaptırmayacağım ama tatlı tüketimimi olabildiğince azaltmaya çalışıyorumŞeker yükleme testi öncesinde ara ara kan şekerimi evde ölçüyordum açlık normal tokluk bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyordu. Şeker yükleme testinde gebelik şekeri cıktı. Yine evde kan şekeri ölçümüm bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyor. Kan şekeri belirgin yükselince halsizlik rehavet uyku hali yapabilir bazen, ama illa öyle olacak diye de birşey yok. Yaptirmadiysaniz şeker yükleme testinizi kesinlikle yaptırın derim
Anladım çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun, şekeri olan olmayan herkes kendisine dikkat etsinŞeker yükleme testi öncesinde ara ara kan şekerimi evde ölçüyordum açlık normal tokluk bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyordu. Şeker yükleme testinde gebelik şekeri cıktı. Yine evde kan şekeri ölçümüm bazen normal bazen hafif yüksek çıkıyor. Kan şekeri belirgin yükselince halsizlik rehavet uyku hali yapabilir bazen, ama illa öyle olacak diye de birşey yok. Yaptirmadiysaniz şeker yükleme testinizi kesinlikle yaptırın derim
olay sadece tatlı değil canım bende şerker sınırda diyetisyene gidiyorum.. 2 saatten uzun aralıklarla aç kalmamak gerek karbonhidrattan uzak durmamız gerek.. normal bi diyet listesi nasılsa o tarz beslenmek gerek..Şimdi şeker çıktı buna dair diyet dışında herhangi bir önlem alınacak mı, ben yaptırmadım ve yaptırmayacağım ama tatlı tüketimimi olabildiğince azaltmaya çalışıyorum
evet takipteyim bir sorun gözükmüyor şimdilik , akşam hareketliydi miniğim ama bugün pek hareket yok bakalımBebeginin hareketlerini takip et canım herhangi bi sıkıntı olursa veya kanamada artıs doktora git hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?