sen rahatsan oda rahattır diye düşünüyorum, keşke içersini görebilsek bende merak ediyorum acaba hangi pozisyonda rahat veya değil diyeAtmamaya calısıyorum ama alıskanlık
Acaba kısılıyormudur huzursuz oluyormudur bilemedim :)
chicco lite way 3 derim benSevgili anne adayları yine bir sorum var sizeiki bebek arabası beğendim. Chicco lite way 3 ve kfart london plus.
Kraftın avantajı gözetleme penceresi yapmışlar tentesine ama acaba o bölge şeffaf olduğu için bebişi güneş ordan girip yakar mı? Chicconun da tente kısmındaki kumaş çok kalın geldi bana yazın gölge olsun diye kapatınca bebeği sıcaklatır mı?
Birisinin maksimum taşıma kapasitesi 15 kg diğeri 22 kg sizce bu tercih için önemli mi?
Chicco Lıte Way 3 Top Stroller Baston Bebek Arabası /Dove Grey 110642 | Joker
En uygun Chicco Lıte Way 3 Top Stroller Baston Bebek Arabası /Dove Grey 110642 Fiyatları Joker'de. Güvenilir online alışveriş imkanı ile joker.com.tr'den ulaşabilirsiniz.m.joker.com.tr
Baston Bebek Arabası Fiyatları, Baston Pusetler - n11
Baston bebek arabası binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı baston puset çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
tam yatar özellikte yenidoğandan itibaren kullanılıyor. puset aslında çok çok pratik özellikle kışın. evde çocuğu hazırlayıp tık diye takıyorsun. ama dışarıda kullandığım şeyi evde kullanma fikri bana uzak geliyor. sanki dışarıda tozu mikrobu üstüne alıyormus gibi.Travel olmayan sistemi yenidoganda kullanabiliyormuyuz canim ya pusetsiz ya bunlar rahat oluyormu ki
Benimki 29una randevu al dedi ama o tarihte yokmussen rahatsan oda rahattır diye düşünüyorum, keşke içersini görebilsek bende merak ediyorum acaba hangi pozisyonda rahat veya değil diyegörüş gününe 2 hafta var , çok özledim acaba ne zaman randevular 2 haftada bir olacak
Renkli bir akinti yoktu ama genel olarak islaklik hep var o zaman da vardi. Kokusuz ve renksiz oldugu icin ben cok onemsemedim acikcasi. Bazen de hafif beyaz geliyor o kadare akıntı durumuna baksaydın tuvalete gittiğinde benzer büyüklükte çamaşırına geçen bir akıntı varmıydı
Chicco nun bu modelini biz de cok begendik ama arastirinca olumsuz yorumlara bakinca tekerlerinde problem oldugunu okudum vazgectimSevgili anne adayları yine bir sorum var sizeiki bebek arabası beğendim. Chicco lite way 3 ve kfart london plus.
Kraftın avantajı gözetleme penceresi yapmışlar tentesine ama acaba o bölge şeffaf olduğu için bebişi güneş ordan girip yakar mı? Chicconun da tente kısmındaki kumaş çok kalın geldi bana yazın gölge olsun diye kapatınca bebeği sıcaklatır mı?
Birisinin maksimum taşıma kapasitesi 15 kg diğeri 22 kg sizce bu tercih için önemli mi?
Chicco Lıte Way 3 Top Stroller Baston Bebek Arabası /Dove Grey 110642 | Joker
En uygun Chicco Lıte Way 3 Top Stroller Baston Bebek Arabası /Dove Grey 110642 Fiyatları Joker'de. Güvenilir online alışveriş imkanı ile joker.com.tr'den ulaşabilirsiniz.m.joker.com.tr
Baston Bebek Arabası Fiyatları, Baston Pusetler - n11
Baston bebek arabası binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı baston puset çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Tente kısmının kalınlığı normal mi sence, sanki çok kalın gibi geldi bana? Bi de hangi renk aldın? Siyahla griyi beğendim ben.Ben iki araba aldım yazmıstım biride lite way 3
Henüz kullanmadım malum :) ama baya baya kaliteli
Tentesi adagı kadar iniyor oda cok iyi birsey bence aksam dısardayken üşürse falan hop kapa
Bunlar yenidoğan da kullanılabiliyor diye geçiyor arkası tam yatıyor ama ben zaten abimin pusetli arabasını alıcam ilk zamanlar onu kullanırım diye düşündüm. Baston tipi sonrasında çok rahat oluyormuş. Eltim 3.aydan sonra hep baston tipi kullandı. Yolda kadınları durdurup soruyorum artıkTravel olmayan sistemi yenidoganda kullanabiliyormuyuz canim ya pusetsiz ya bunlar rahat oluyormu ki
hadi ya benim randevu 22 haziranda , bir sonraki ay gidince 32.hafta oluyorBenimki 29una randevu al dedi ama o tarihte yokmus
Temmuz bası gidicem o yüzden
Sonrada 32.hafta calısabilir raporu icin geleceksin dedi
Bi güzelliği de polar ayak kıldığı iki parçaya ayrılıp içine minder gibi takılabiliyor satıcı gösterdi. Yumuşacık oluyor o zaman içi, bebişler rahat rahat yatarlarchicco lite way 3 derim benchicconun polar ayak tentesi çok güzel mesela. o her arabada yok. sadece yağmurluk koyuyorlar naylon o da. london plus yakın zamanda 2 kuzenim aldığı için eliyorum onu liteway 3 muhtesem bi gri rengi var. kullanım ve tekerlek olarak da mağazada fikir sahibi olabileceğimizi sanmıyorum açıkçası ben. içinde yük yok ve kaymak gibi zemin. tabi rahat gelir kullanışı :)
tam yatar özellikte yenidoğandan itibaren kullanılıyor. puset aslında çok çok pratik özellikle kışın. evde çocuğu hazırlayıp tık diye takıyorsun. ama dışarıda kullandığım şeyi evde kullanma fikri bana uzak geliyor. sanki dışarıda tozu mikrobu üstüne alıyormus gibi.
Aaa ben hiç olumsuz yorum görmemiştimChicco nun bu modelini biz de cok begendik ama arastirinca olumsuz yorumlara bakinca tekerlerinde problem oldugunu okudum vazgectim
yo london plus da güzel araba. benim kuzenlerim ikisi de yenidoğandan itibaren kullandılar. kullanılıyor yani rahatsız etmiyor bebeği. ben hala karar veremedim oooof. bi gün saraçhaneye gidicem çok çeşit varmış orda. bide orda araştırıp karar vericem artıkBi güzelliği de polar ayak kıldığı iki parçaya ayrılıp içine minder gibi takılabiliyor satıcı gösterdi. Yumuşacık oluyor o zaman içi, bebişler rahat rahat yatarlarlondon plus beğenmedin mi peki?
Bence kalın olması daha iyi kaliteli oldugunu gösteriyor güneşi gecirmiyor falan öyle düşünTente kısmının kalınlığı normal mi sence, sanki çok kalın gibi geldi bana? Bi de hangi renk aldın? Siyahla griyi beğendim ben.
Yoruluyorsun bence ondan olabilirhadi ya benim randevu 22 haziranda , bir sonraki ay gidince 32.hafta oluyor
32.hafta dolunca rapor gerekiyor zaten
ay inşallah çalışabiliriz çok zorlanmadan. Ben işte ve dışarda annemde kayınvalidemde fln daha dinamiğim ama eve gelince göbekli hamileler gibi dolanıyorum, yürüyüşüm bile değişiyor bilmem ki nedenEşim dün dedi sende ağırlaşmaya başladın iyice dimi fln evet dedim, sürekli iyisin dimi iyimisin fln diye soruyor
Dün gece eşim işteydi sabah geldi.Diğer hamile olmadigim zamanlar gibi yattım kalktım.Ama o olunca yatağa yatarken ay ay oy oy:))))nine gibi sesler çıkarıyorum istemsiz.Nazımızı çeken onlar olunca şuan ondan galibaYoruluyorsun bence ondan olabilir
Eve gelince ev rahatlama alanımız ondan yayıyorda olabilirsin :)
Bende de su var normalde kendim uzandıgımda kalkıyorum sabah işe yataktan kendim iniyorum vs falan ama yanımda eşim varsa bilerek ondan destek alıp kalkıyorum ayaga mesela neden yapıyorum bilmiyorum ama nazmıdır psikolojik bişey midir nedir cözemedim :)
Kızlar bende tam yatar özellikte alacaktım pusetsiz ama uzmanlar puset ilk dönemler için mutlaka öneriyor çünkü cenin pozisyonunda durduğu için omirilik açısından daha önemliymiş mutlaka puset kullanılmalı dediler. Yoksa bende magazaya kraft nevo modelini almaya gitmistim travel sevmediğim için ama chicco duo kwikone aldım. Ve şöyle düşündüm araba pusetsiz olursa 1aylik bebeğimzle dışardayiz diyelim ve çocuk uyudu. Çocuğu kucağımıza alip eve cikarmamiz gerekiyor yani uyandırmak gerekiyor. Ama pusetli bi araba ise pusetle beraber eve çıkarın uyanmamış olur. Ergonomik ve omirilik açısından puset önemli bende son dakika öğrendim. Ay etiketleyemedim diger kızlarıchicco lite way 3 derim benchicconun polar ayak tentesi çok güzel mesela. o her arabada yok. sadece yağmurluk koyuyorlar naylon o da. london plus yakın zamanda 2 kuzenim aldığı için eliyorum onu liteway 3 muhtesem bi gri rengi var. kullanım ve tekerlek olarak da mağazada fikir sahibi olabileceğimizi sanmıyorum açıkçası ben. içinde yük yok ve kaymak gibi zemin. tabi rahat gelir kullanışı :)
tam yatar özellikte yenidoğandan itibaren kullanılıyor. puset aslında çok çok pratik özellikle kışın. evde çocuğu hazırlayıp tık diye takıyorsun. ama dışarıda kullandığım şeyi evde kullanma fikri bana uzak geliyor. sanki dışarıda tozu mikrobu üstüne alıyormus gibi.
Haha aynen işe servisle gidip geliyorum gayet in bin yapıyorum ama eşimle arabadayken inerken mutlaka bekliyorum ki kapıma gelsin el atıp benim kalkmama yardımcı olsun falanDün gece eşim işteydi sabah geldi.Diğer hamile olmadigim zamanlar gibi yattım kalktım.Ama o olunca yatağa yatarken ay ay oy oy:))))nine gibi sesler çıkarıyorum istemsiz.Nazımızı çeken onlar olunca şuan ondan galiba
haklısın yavrum. ama dışarda kullandığım puseti evde kullanmak istemem açıkçası. bunun için 2 puset de almam. ablamınkiler pusette büyüdüler diyebilirim sürekli eli ayağıydı evde çok kullandı. hele bi yere gittin mi çok büyük rahatlık çocuk kucakta iki büklüm durmuyor, uyusa yatak aramıyosun vs. hala kararsızım bu konuda ya. ha bide pusetin bebek arabaya giren aparatı var ya onu bazı markalarda çıkarılabilir yapmıslarKızlar bende tam yatar özellikte alacaktım pusetsiz ama uzmanlar puset ilk dönemler için mutlaka öneriyor çünkü cenin pozisyonunda durduğu için omirilik açısından daha önemliymiş mutlaka puset kullanılmalı dediler. Yoksa bende magazaya kraft nevo modelini almaya gitmistim travel sevmediğim için ama chicco duo kwikone aldım. Ve şöyle düşündüm araba pusetsiz olursa 1aylik bebeğimzle dışardayiz diyelim ve çocuk uyudu. Çocuğu kucağımıza alip eve cikarmamiz gerekiyor yani uyandırmak gerekiyor. Ama pusetli bi araba ise pusetle beraber eve çıkarın uyanmamış olur. Ergonomik ve omirilik açısından puset önemli bende son dakika öğrendim. Ay etiketleyemedim diger kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?