Atmamaya calısıyorum ama alıskanlık
Acaba kısılıyormudur huzursuz oluyormudur bilemedim :)
sen rahatsan oda rahattır diye düşünüyorum, keşke içersini görebilsek bende merak ediyorum acaba hangi pozisyonda rahat veya değil diye görüş gününe 2 hafta var , çok özledim acaba ne zaman randevular 2 haftada bir olacak

chicco lite way 3 derim ben chicconun polar ayak tentesi çok güzel mesela. o her arabada yok. sadece yağmurluk koyuyorlar naylon o da. london plus yakın zamanda 2 kuzenim aldığı için eliyorum onu liteway 3 muhtesem bi gri rengi var. kullanım ve tekerlek olarak da mağazada fikir sahibi olabileceğimizi sanmıyorum açıkçası ben. içinde yük yok ve kaymak gibi zemin. tabi rahat gelir kullanışı :)
Travel olmayan sistemi yenidoganda kullanabiliyormuyuz canim ya pusetsiz ya bunlar rahat oluyormu ki
tam yatar özellikte yenidoğandan itibaren kullanılıyor. puset aslında çok çok pratik özellikle kışın. evde çocuğu hazırlayıp tık diye takıyorsun. ama dışarıda kullandığım şeyi evde kullanma fikri bana uzak geliyor. sanki dışarıda tozu mikrobu üstüne alıyormus gibi.

Benimki 29una randevu al dedi ama o tarihte yokmus
Temmuz bası gidicem o yüzden
Sonrada 32.hafta calısabilir raporu icin geleceksin dedi

e akıntı durumuna baksaydın tuvalete gittiğinde benzer büyüklükte çamaşırına geçen bir akıntı varmıydı
Renkli bir akinti yoktu ama genel olarak islaklik hep var o zaman da vardi. Kokusuz ve renksiz oldugu icin ben cok onemsemedim acikcasi. Bazen de hafif beyaz geliyor o kadar

Chicco nun bu modelini biz de cok begendik ama arastirinca olumsuz yorumlara bakinca tekerlerinde problem oldugunu okudum vazgectim

Ben iki araba aldım yazmıstım biride lite way 3
Henüz kullanmadım malum :) ama baya baya kaliteli
Tentesi adagı kadar iniyor oda cok iyi birsey bence aksam dısardayken üşürse falan hop kapa
Tente kısmının kalınlığı normal mi sence, sanki çok kalın gibi geldi bana? Bi de hangi renk aldın? Siyahla griyi beğendim ben.

Travel olmayan sistemi yenidoganda kullanabiliyormuyuz canim ya pusetsiz ya bunlar rahat oluyormu ki
Bunlar yenidoğan da kullanılabiliyor diye geçiyor arkası tam yatıyor ama ben zaten abimin pusetli arabasını alıcam ilk zamanlar onu kullanırım diye düşündüm. Baston tipi sonrasında çok rahat oluyormuş. Eltim 3.aydan sonra hep baston tipi kullandı. Yolda kadınları durdurup soruyorum artık ilk aydan itibaren kullananlar varmış bu iki modeli

Benimki 29una randevu al dedi ama o tarihte yokmus
Temmuz bası gidicem o yüzden
Sonrada 32.hafta calısabilir raporu icin geleceksin dedi
hadi ya benim randevu 22 haziranda , bir sonraki ay gidince 32.hafta oluyor
32.hafta dolunca rapor gerekiyor zaten
ay inşallah çalışabiliriz çok zorlanmadan. Ben işte ve dışarda annemde kayınvalidemde fln daha dinamiğim ama eve gelince göbekli hamileler gibi dolanıyorum, yürüyüşüm bile değişiyor bilmem ki nedenEşim dün dedi sende ağırlaşmaya başladın iyice dimi fln evet dedim, sürekli iyisin dimi iyimisin fln diye soruyor

Bi güzelliği de polar ayak kıldığı iki parçaya ayrılıp içine minder gibi takılabiliyor satıcı gösterdi. Yumuşacık oluyor o zaman içi, bebişler rahat rahat yatarlar london plus beğenmedin mi peki?

yo london plus da güzel araba. benim kuzenlerim ikisi de yenidoğandan itibaren kullandılar. kullanılıyor yani rahatsız etmiyor bebeği. ben hala karar veremedim oooof. bi gün saraçhaneye gidicem çok çeşit varmış orda. bide orda araştırıp karar vericem artık

Ben de doktordan geldim 1000gr olmuşuz:)27.haftadaymisiz.tabi çoğu soracağımi soramadan çıktım rapor alacagim diye.devlete gitmiştik bayram dönüşü de olunca öyle kalabalıktıki.Ben okula gitmek istemeyince mecburen aldım rapor öğrenci de yok sabahtan aksama boş boş oturmak çok yorucu geldi.Bir de ah bu hormonlar:)okuldakilerden bile gıcık kapmıştım kimsenin bir zararı olmamasına ragmen:))hayırlısı bakalım bu aralar daha iyiyim.
Ben sandalyede otururken bacak bacak üstüne attigımda tepikliyordu hemen pozisyon değiştir demek istiyordu heralde.Oturusumdan da kaynaklanmış olabilir

Tente kısmının kalınlığı normal mi sence, sanki çok kalın gibi geldi bana? Bi de hangi renk aldın? Siyahla griyi beğendim ben.
Bence kalın olması daha iyi kaliteli oldugunu gösteriyor güneşi gecirmiyor falan öyle düşün
Siyah aldım belki baska cocugum olursa unisex bi renk olsun diye
Kot rengi olan var onuda cok begendim ama nedense o anda siyahı sipariş vermiştik :)

Yoruluyorsun bence ondan olabilir
Eve gelince ev rahatlama alanımız ondan yayıyorda olabilirsin :)
Bende de su var normalde kendim uzandıgımda kalkıyorum sabah işe yataktan kendim iniyorum vs falan ama yanımda eşim varsa bilerek ondan destek alıp kalkıyorum ayaga mesela neden yapıyorum bilmiyorum ama nazmıdır psikolojik bişey midir nedir cözemedim :)

ShinSeGi chicco nun ohlala diye bi modeli var inanılmaz hafif 3kg mu ne aslında onu almak istiyordum ona niyet gittik dükkana ama o kadar basit ki kuması malzemesi sırf hafif diye elim gitmedi mesela ona

Dün gece eşim işteydi sabah geldi.Diğer hamile olmadigim zamanlar gibi yattım kalktım.Ama o olunca yatağa yatarken ay ay oy oy:))))nine gibi sesler çıkarıyorum istemsiz.Nazımızı çeken onlar olunca şuan ondan galiba

Kızlar bende tam yatar özellikte alacaktım pusetsiz ama uzmanlar puset ilk dönemler için mutlaka öneriyor çünkü cenin pozisyonunda durduğu için omirilik açısından daha önemliymiş mutlaka puset kullanılmalı dediler. Yoksa bende magazaya kraft nevo modelini almaya gitmistim travel sevmediğim için ama chicco duo kwikone aldım. Ve şöyle düşündüm araba pusetsiz olursa 1aylik bebeğimzle dışardayiz diyelim ve çocuk uyudu. Çocuğu kucağımıza alip eve cikarmamiz gerekiyor yani uyandırmak gerekiyor. Ama pusetli bi araba ise pusetle beraber eve çıkarın uyanmamış olur. Ergonomik ve omirilik açısından puset önemli bende son dakika öğrendim. Ay etiketleyemedim diger kızları

Haha aynen işe servisle gidip geliyorum gayet in bin yapıyorum ama eşimle arabadayken inerken mutlaka bekliyorum ki kapıma gelsin el atıp benim kalkmama yardımcı olsun falan

haklısın yavrum. ama dışarda kullandığım puseti evde kullanmak istemem açıkçası. bunun için 2 puset de almam. ablamınkiler pusette büyüdüler diyebilirim sürekli eli ayağıydı evde çok kullandı. hele bi yere gittin mi çok büyük rahatlık çocuk kucakta iki büklüm durmuyor, uyusa yatak aramıyosun vs. hala kararsızım bu konuda ya. ha bide pusetin bebek arabaya giren aparatı var ya onu bazı markalarda çıkarılabilir yapmıslar

Bugün 50 mg şeker yüklemesi yapıldı arkadaşlar. Bir saat sonunda 142 çıktı yarın 100lük yükleme yapılacak. O içeceği bir kerede mi içiyoruz yine yoksa her kan alımı sonrası mı içilecek. Ben zaten safra kesesi diyeti yüzünden hamur işi, yumurta giren şeyler ve yağlı şeyler yemiyordum daha nasıl diyet önerecekler bana Moralim çok bozuldu, 50lik böyle olup 100lükte normal çıkma ihtimali olabilir mi bilgisi olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…