ay maşallah

evet evimde gerçekten bir rahatlama geliyor, göbeğimi inceleyip duruyorum etkisine giriyorum bir taraftan , e kilo aldı normal diyorum kendi kendime hadi ya psikolojik olablir belkide ama ufaktan onlarıda daha çok içimize çekmemiz gerek biz hormanlardan, vücut değişiminden , kıyafet değişiminden vs herşeyden etkileniyoruz yürüyüşümüz bile değişti, onlarda bu olaya artık dahil olabilir uzaylı gibi dışardan izleyerek geçerse hamilelik bebek kucaklarına geldiğinde ne yapacağını bilemezler gibi geliyor ben her pazartesi bebekteki ve bendeki gelişmeleri okuyorum ona arabayla işe giderken ,sonra müziği açıyorum

Ben gebe kaldıgımdan beri eşim her akşam bebegimizle konusuyor seansları var :)
Her gece o unutsa bile hatırlatıp kızımıza iyi geceler diletiyorum öyle yatıyoruz
Sabah aynı anda uyandıysak bana günaydın diyorsa kızımıza yok mu diyorum mesela
Oda artık eve geldigimde hosgeldinizz diye karsılıyor veya kızım bugun ne yaptın diye onlada konusuyor iş dönüşü :)
Bide cok gazlıyorum eşimi karnıma kafasını koyup konustugunda kızım mutlaka vuruyor bak diyorum tanıyor seni biliyor iki saattir hareket yoktu sen konustun tepki verdi su bu :)

Ilk zamanlar pusette lazim olur diye direk onlara bakiyorum bende ..krafti alicam herhalde zaten 3yasa 2yasa kadar kullanacaklar cok kafa bulandirmicam 2yasindan sonrada yurusun tosbaga

O degilde benim kiz esim ne zaman elini koysa duruyor daha cok az denk gelebildi tekmesine

bende dönerken falan ık mık sesler çıkarıyorum bana bakıyor

O degilde benim kiz esim ne zaman elini koysa duruyor daha cok az denk gelebildi tekmesine
ayyy aynen. içerde dans ediyor eşimi çağırıyorum gel bak diye. hemen hareketsiz moda geçiyor benim eşim de çok az denk geldi. çocuk seni yabancılıyor diyorum ona daha beter sinir oluyor

Ben chicco duo kwikone aldım. Puseti gayet hafif. Pusetsiz hali tek hamleyle kapanip elinde canta olabiliyo ve 7 kilo. Şöyle düşündüm zaten pusetini sadece elimde taşımam dışarda arabasina takip kullanırım yani yerle temasi olmayacak. Diyelim ki icinde uyudu kuzum. Yukarı çıkarırım uyanana kadar rahatsiz etmemis olurum hem yerle temas etmedigi icin evde biyere koymamin bi sakıncası yok. Fakat dışarısi ile temas etmesi diyosan zaten yeni bebeklerin en uzun uykusu kac saat uyaninca yerine yatirirsin. Düşünsene sonuçtan dışardan gelir gelmezde üstünü değiştirmiyoruz. Yada şöyle bisey yapabilirsin puset kiliflari var dışarda kilifla kullan eve cikarken kilifini cikar arabada kalsın. Hani kilif sadece dışı sariyor bebegin yattigi yeri degil oyle olunca yavrun da uyanmamis olur. Ömür boyu cocuk omirilik sıkıntısı çekeceğine buna bi cozum bulmamiz lazm bu konu önemli arkadaşm

ayyy aynen. içerde dans ediyor eşimi çağırıyorum gel bak diye. hemen hareketsiz moda geçiyor benim eşim de çok az denk geldi. çocuk seni yabancılıyor diyorum ona daha beter sinir oluyor
Cok enteresan ya ben dokununca hic durmadan devam ama babaasi dokundugu an duruyor farkli bi elektrikmi ısı mı ne aliyorsa hatta bastirma fazla diyoum hissetmesin diye onda bile olmuyor :)))

yok canım şimdi puset kullanılmadığında omurilik rahatsızlığı olacağını düşünmüyorum sonucta ben pusette büyümedim ama gayet sağlıklıyım :) dışarda illaki toz oluyor o tozu eve taşımak mantıksız geliyor bana. yoksa çocuğun rahatlığından şüphem yok. diyorum ya kışın çok pratik evde hazırlıyorsun üstünü başını evden çıkınca tık diye takıp gidiyorsun. bakalım nasıl bisey alcam bende merak ediyorum :)
Cok enteresan ya ben dokununca hic durmadan devam ama babaasi dokundugu an duruyor farkli bi elektrikmi ısı mı ne aliyorsa hatta bastirma fazla diyoum hissetmesin diye onda bile olmuyor :)))
bende bastırıyorum biraz rahatsız olsun hanımefendi diye ama yok. tek babası değil bir başkası dokunduğunda hep hareketsiz kalıyor yavrum. hissediyorlar bence bizim elimiz olmadığını

evet evet bizde artık 3 kişilik yaşamaya başladık, nasılsınız naptınız diyor telefonda , İpek kızım nasılsın diye konuşuyor arada, her sabah üstümü giyinirken artık iyice belli ett kendini diye şaşırıyor

Hakkında hayırlısı olsun

Kafasını koyup konussun :)
Ben ilk 18.haftamda hissetmiştim eşim cok üzülmüştü yanımda olmadıgına
O aksam yaklasık iki saat kafasını kaldırmadı karnımdan ve sonunda oda hissetti hareketi :)
Eşlerimizi sürece dahil etmek bizim elimizde bence biz o baglantıyı kurduk :)

Tüm yasadıklarımıza dahil olsunlar sonra damdan düşer gibi oluyorlarmıs
Alıncak en ufak fileyi bile gönderiyorum gösteriyorum kendim asla alısverişe tek basıma cıkıp cöp bile almadım bilsin oda kızı oldugunu modundayım
Biz devamlı icimizde hissediyoruz ama onları dahil etmezsek cocuk dogunca cok bocalıyorlar mıs

Ay benim cocugum kim elini koysa merhaba diyor
Özellikle çocuklara yiğenlerime ablama vs hep tepki verdi
Bi görümceme merhaba demiyor ki severimde kendisini ona nazlanıyormu napıyorsa icerde taklalar atarken o koysun elini duruyor hemen kızda üzülüyor haklı olarak :)

Bizimkide konusuyo gundemi anlatiyo beni sikayet ediyoi ama ilginc sekilde kizda tık yok koydugu an tekmeler kesiliyo

Evet katılıyorum bende sürekli dahil etmeye çalışıyorum,
ben alışveriş listemdeki bir çok şeyi internette buldum fiyatlarını yazdım aslında ama gönülleri olsun diye birkaç şey almak istedikleri için görümcem ve kayınvalidemle eminönüne gideceğim haftasonu eşime sen gelecekmisin dedim gelirim dedi, arkadaşıma söyledim gülüyor aman bu alışveriş kadın işi diyor. Ne alaka çocuk yaparken hem kadın hem erkek yapıyor , ihtiyaç söz konusu olunca mı kadın işi Sonrada diyorki benim eşimbişey söylemeden almaz, ihtiyaçları görmez çünkü sen dahil etmedin. Aman kızlar en baştanherşeye dahil edelim gel gel dedim eşime hem eminönünde yemek yer gezeriz, yoruldukça oturur çay kahve içeriz dedim aynen dedi, adama ufak bir davet yetiyorken neden onu olayın dışında bırakayım ki

Çocuk odasını da bir sonraki hafta boyatırız dedim, ne acelesi var daha eşya yok ortada , tatilde herşeye biranda girişme kararı aldık, ağırlaşınca bunlarla strese girmek istemiyorum. Anca duvar steckeri bebek kırlenti,aksesuarı gibi detayları düşünmek istiyorum son dönemde. Bu arada akşam çilek mobilyaya bakmaya gidiyoruz. Yatak ve şifonyer yaptıracaktık istediklerim 5 binden aşağı değil standart bişey bakıcam o yüzden , odayıda bir güzel süsleyince yeter. Sanki dedim bebek haliyle ay anne bu yatağı çok mu aradın zevksiz diyecek , biraz bizim abartmamız dedim eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…