ay bende yeğenlerime koyduruyorum bebek var diye hemen kesiyor hareketleri çok inatçı bişey olacak belli ki. sürece dahil etme konusunda katılıyorum valla. bende herseyi gösteriyorum şunun şöyle olması lazım bu şu işe yarar vs diye

Maşallah ne güzel bak eskidenmiş o babaların elini etegini cektigi cocuklar simdiki babalar bizden daha bilincli hevesli :)

Haha anlatıyorsun dimi
Bana en son eşim bebek bezleri arasındaki farkı soruyordu neden o değilde bu iceriginde ne varmıs ki veya madem prima kötü neden belirli aylardan sonra primaya dönüyorlarmıs hic kullandırmasınlar o zaman falan diye akıl yakan cevaplar :)

aynen öyle. halbuki internete yazsalar da bi sürü şey okurlar bizde kendi kendimize öğrenmedik. ben eşime çok hevessizsin ilgisizsin diyordum hiçbir şeyi kendi araştırmadığı için tabi biz bu konularda hep bi tık daha önde olucaz ama o da açsın biraz baksın istiyorum. çünkü herşeye pahalı diyor ben orta halli bebek arabalarına baktığım halde (1000-1500₺ arası) üstüne az daha koyar tofas alırız 400lük işini görmüyomu diyo sonra açıklamalara başlıyorum puseti tekerlekleri konforu markası malzemesi vs. şimdi bi mağazaya girince bi araba görüyorsak benden önce soruyo bu özellikleri

Maşallah ne güzel bak eskidenmiş o babaların elini etegini cektigi cocuklar simdiki babalar bizden daha bilincli hevesli :)
aynen öyle çok şükür potansiyel varsa biraz iteklemek yeterli onlarda bizim gibi heyecanlansın, kaygılansın, düşünsün,merak etsin. bizim kadar olmasada onlarda babalığa adım atıyor elinden geleni yapsınlar yani yoksa konuşurum kızımla tekmelediği zaman eşime pas vermez

Ben aldıgım arabanın fiyatını söyleyince yanımda calısan erkek arkadas dedigin gibi actı sahibindende o fiyata arabalar buldu bana
Erkeklerin arabadan anladığı bu kadar demekki
Biz sanslıyız arabayı babanesi odayı annemler yapıyor ıvır zıvır bizde :)

hahahh teknik detaylarla ilgileniyor , çok yönlü düşünmek lazım tabi

Ya benim kız beni dinlemiyor :)
Gecen eşimle anahtar mevzusuna tartıstık ya ben eşime trip atıyorum ama baba kızın arasına girmiyim diye göbeğime kafasını dayamasına bişey demedim
Kızımda sana kızgın falan diyorum bugun konusmayacak seninle dedim ama bizim kız gayet babayı duyunca cıldırır gibi tekmeler savuruyor
Eşim tabi mest

aynen erkeklerin hepsi böyle demek ki ahahah.
bizde şanslıyız beşiği babaannemiz alıcak araba ve alışveriş anneanneden şimdilik oda yapmıyoruz, odayı da ilerde kendimiz yaparız ya.

ay evet ne güzel maşallah herkes bir şeye el atmış , benim annemler o konulara pek girmez o yüzden kayınvalidemlerdende bişey istemiyorum. Görümcemin durumu pek iyi değildi, kayınvalideler destek oldu. Destek olmak zorunda kaldı daha doğrusu çünkü onlarıdna durumu pek iç açıcı değil , önümüzde öyle bir örnek varken kimseyi zorlamak istemem , ne eksiği varsa alırız çalışırız diye düşünüyorum 2 tarafta alsın yada 2 tarafta almasın kafasındayım yani

Chicco nun bu modelini biz de cok begendik ama arastirinca olumsuz yorumlara bakinca tekerlerinde problem oldugunu okudum vazgectim
Küçük tekerlekli çoğu arabanın sorunu bu. Toz ve minik taşlı yerlerde kullanıldığında içine kaçıyor. Bir sprey var nerde satıldığını tam bilmiyorum ama onu sıkınca sıkıntı ortadan kalkıyormuş. Garanti kapsamında mağazaya götürdüğünde de firma ücretsiz bunu yapıyor zaten

Vaaay sen olmuşsun. Aferin sana boyle devam. Benimki de kizdayken oyleydi. Su anda kizin ilgisinden bikmis durumda. Insallah oglan da kizim gibi bana cok duskun olmaz diyor.
Karnimda hereket hissedince isaret edkyorum esim geliyor ve hareketler aninda kesiliyor. Kac bakalim sen, en fazla 2.5 ay daha kacabilirsin diyor.

Ya aslında benimde kaynanamın cok durumu yok ama annemlerin odayı yapacagını duyunca kendisi demiş arabayıda ben alıcam diye
Hatta eşime kızdım sen mi istedin yazık kadına diyede kendi heves etmiş ilk torunu diye
Yoksa bişey beklemiyordum ondan
Görümcem zengin kokoş bilincsizce önüne geleni alıyor kıyafet olarak :) simdiden cekmece koruyucu köşe koruyucu priz koruyucu falan onları bile almıs :)

Oglan anneci olur ondan babaya pas vermiyor demekki

Pusetsiz araba almamanızı öneririm kızlar. Eskiden yokmuş evet çünkü eskiden herkesin otomobili de yokmuş, bu kadar trafik ve kaza yokmuş.
Pusetin esas kullanımı bebek arabası değil zaten, otomobil
Ani fren durumunda anne bebeğini kucağında ne kadar sıkı tutabilir, tutsa bile o sarsıntıya karşı henüz gelişmemiş omurlar için risk. Ki o yüzden de anakucağı (puset) arabaya ters monte edilir . Puset İçleri darbe emici köpükle kaplı.
Ben zaten evden pek çıkan biri değilim deseniz de ; Bebeğin 5.gün hastane kontrolü, ordan sağlık ocağında topuk kanı aldırma, 1.ay aşısı ....... derken zorunlu olarak sık sık çıkılıyor.

Arabada zorunlu diye biliyorum
Hastaneden çıkarken ev yürüme mesafesi değilse mecburen bindirilecek zaten pusete

H honey bunch
Maalesef P&G ürün yapmada çok iyi. Normalde ben hep yerli üretim almaya dikkat ederim ama bez konusunda çakıldık. Adamlar bu işi çok iyi yapıyor. Prima evet kimyasalı fazla ama en ince dokulu , en pamuklu yüzey, en emicilik de onda. Soffie taklit etmeye çalışmış bez üstündeki resimler bile aynı ama resmen poşet gibi. Sleepy içerik olarak en masumu ama çok kalın. Bebek hareketlenmeye başlayınca kısıtlıyor. Özellikle yürüme döneminde bu sıkıntı.
Kadınlar içinde eskiden kalın pedler vardı, pantolon giysen kabartı belli olurdu. Sonra orkid piyasaya girdi herkes rahat etti. Bu da öyle birşey

6aya kadar en azından bebegin en hassas dönemi sleepy kullanıcaz o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…