ay bende yeğenlerime koyduruyorum bebek var diye hemen kesiyor hareketleriAy benim cocugum kim elini koysa merhaba diyor
Özellikle çocuklara yiğenlerime ablama vs hep tepki verdi
Bi görümceme merhaba demiyor ki severimde kendisini ona nazlanıyormu napıyorsa icerde taklalar atarken o koysun elini duruyor hemen kızda üzülüyor haklı olarak :)
Maşallah ne güzel bak eskidenmiş o babaların elini etegini cektigi cocuklar simdiki babalar bizden daha bilincli hevesli :)Evet katılıyorum bende sürekli dahil etmeye çalışıyorum,
ben alışveriş listemdeki bir çok şeyi internette buldum fiyatlarını yazdım aslında ama gönülleri olsun diye birkaç şey almak istedikleri için görümcem ve kayınvalidemle eminönüne gideceğim haftasonu eşime sen gelecekmisin dedim gelirim dedi, arkadaşıma söyledim gülüyor aman bu alışveriş kadın işi diyor. Ne alaka çocuk yaparken hem kadın hem erkek yapıyor , ihtiyaç söz konusu olunca mı kadın işiSonrada diyorki benim eşimbişey söylemeden almaz, ihtiyaçları görmez çünkü sen dahil etmedin. Aman kızlar en baştanherşeye dahil edelim gel gel dedim eşime hem eminönünde yemek yer gezeriz, yoruldukça oturur çay kahve içeriz dedim aynen dedi, adama ufak bir davet yetiyorken neden onu olayın dışında bırakayım ki
Haha anlatıyorsun dimiay bende yeğenlerime koyduruyorum bebek var diye hemen kesiyor hareketleriçok inatçı bişey olacak belli ki. sürece dahil etme konusunda katılıyorum valla. bende herseyi gösteriyorum şunun şöyle olması lazım bu şu işe yarar vs diye
aynen öyle. halbuki internete yazsalar da bi sürü şey okurlar bizde kendi kendimize öğrenmedik. ben eşime çok hevessizsin ilgisizsin diyordum hiçbir şeyi kendi araştırmadığı içinHaha anlatıyorsun dimi
Bana en son eşim bebek bezleri arasındaki farkı soruyordu neden o değilde bu iceriginde ne varmıs ki veya madem prima kötü neden belirli aylardan sonra primaya dönüyorlarmıs hic kullandırmasınlar o zaman falan diye akıl yakan cevaplar :)
aynen öyle çok şükür potansiyel varsa biraz iteklemek yeterliMaşallah ne güzel bak eskidenmiş o babaların elini etegini cektigi cocuklar simdiki babalar bizden daha bilincli hevesli :)
Ben aldıgım arabanın fiyatını söyleyince yanımda calısan erkek arkadas dedigin gibi actı sahibindende o fiyata arabalar buldu banaaynen öyle. halbuki internete yazsalar da bi sürü şey okurlar bizde kendi kendimize öğrenmedik. ben eşime çok hevessizsin ilgisizsin diyordum hiçbir şeyi kendi araştırmadığı içintabi biz bu konularda hep bi tık daha önde olucaz ama o da açsın biraz baksın istiyorum. çünkü herşeye pahalı diyor ben orta halli bebek arabalarına baktığım halde (1000-1500₺ arası) üstüne az daha koyar tofas alırız 400lük işini görmüyomu diyo sonra açıklamalara başlıyorum puseti tekerlekleri konforu markası malzemesi vs. şimdi bi mağazaya girince bi araba görüyorsak benden önce soruyo bu özellikleri
hahahh teknik detaylarla ilgileniyor , çok yönlü düşünmek lazım tabiHaha anlatıyorsun dimi
Bana en son eşim bebek bezleri arasındaki farkı soruyordu neden o değilde bu iceriginde ne varmıs ki veya madem prima kötü neden belirli aylardan sonra primaya dönüyorlarmıs hic kullandırmasınlar o zaman falan diye akıl yakan cevaplar :)
Ya benim kız beni dinlemiyor :)aynen öyle çok şükür potansiyel varsa biraz iteklemek yeterlionlarda bizim gibi heyecanlansın, kaygılansın, düşünsün,merak etsin. bizim kadar olmasada onlarda babalığa adım atıyor elinden geleni yapsınlar yani yoksa konuşurum kızımla tekmelediği zaman eşime pas vermez
aynen erkeklerin hepsi böyle demek ki ahahah.Ben aldıgım arabanın fiyatını söyleyince yanımda calısan erkek arkadas dedigin gibi actı sahibindende o fiyata arabalar buldu bana
Erkeklerin arabadan anladığı bu kadar demekki
Biz sanslıyız arabayı babanesi odayı annemler yapıyor ıvır zıvır bizde :)
ay evet ne güzel maşallah herkes bir şeye el atmış , benim annemler o konulara pek girmez o yüzden kayınvalidemlerdende bişey istemiyorum. Görümcemin durumu pek iyi değildi, kayınvalideler destek oldu. Destek olmak zorunda kaldı daha doğrusu çünkü onlarıdna durumu pek iç açıcı değil , önümüzde öyle bir örnek varken kimseyi zorlamak istemem , ne eksiği varsa alırız çalışırız diye düşünüyorumBen aldıgım arabanın fiyatını söyleyince yanımda calısan erkek arkadas dedigin gibi actı sahibindende o fiyata arabalar buldu bana
Erkeklerin arabadan anladığı bu kadar demekki
Biz sanslıyız arabayı babanesi odayı annemler yapıyor ıvır zıvır bizde :)
Küçük tekerlekli çoğu arabanın sorunu bu. Toz ve minik taşlı yerlerde kullanıldığında içine kaçıyor. Bir sprey var nerde satıldığını tam bilmiyorum ama onu sıkınca sıkıntı ortadan kalkıyormuş. Garanti kapsamında mağazaya götürdüğünde de firma ücretsiz bunu yapıyor zatenChicco nun bu modelini biz de cok begendik ama arastirinca olumsuz yorumlara bakinca tekerlerinde problem oldugunu okudum vazgectim
Vaaay sen olmuşsun. Aferin sana boyle devam. Benimki de kizdayken oyleydi. Su anda kizin ilgisinden bikmis durumda. Insallah oglan da kizim gibi bana cok duskun olmaz diyor.Ben gebe kaldıgımdan beri eşim her akşam bebegimizle konusuyor seansları var :)
Her gece o unutsa bile hatırlatıp kızımıza iyi geceler diletiyorum öyle yatıyoruz
Sabah aynı anda uyandıysak bana günaydın diyorsa kızımıza yok mu diyorum mesela
Oda artık eve geldigimde hosgeldinizz diye karsılıyor veya kızım bugun ne yaptın diye onlada konusuyor iş dönüşü :)
Bide cok gazlıyorum eşimi karnıma kafasını koyup konustugunda kızım mutlaka vuruyor bak diyorum tanıyor seni biliyor iki saattir hareket yoktu sen konustun tepki verdi su bu :)
Ya aslında benimde kaynanamın cok durumu yok ama annemlerin odayı yapacagını duyunca kendisi demiş arabayıda ben alıcam diyeay evet ne güzel maşallah herkes bir şeye el atmış , benim annemler o konulara pek girmez o yüzden kayınvalidemlerdende bişey istemiyorum. Görümcemin durumu pek iyi değildi, kayınvalideler destek oldu. Destek olmak zorunda kaldı daha doğrusu çünkü onlarıdna durumu pek iç açıcı değil , önümüzde öyle bir örnek varken kimseyi zorlamak istemem , ne eksiği varsa alırız çalışırız diye düşünüyorum2 tarafta alsın yada 2 tarafta almasın kafasındayım yani
Vaaay sen olmuşsun. Aferin sana boyle devam. Benimki de kizdayken oyleydi. Su anda kizin ilgisinden bikmis durumda. Insallah oglan da kizim gibi bana cok duskun olmaz diyor.
Karnimda hereket hissedince isaret edkyorum esim geliyor ve hareketler aninda kesiliyor. Kac bakalim sen, en fazla 2.5 ay daha kacabilirsin diyor.
Arabada zorunlu diye biliyorumPusetsiz araba almamanızı öneririm kızlar. Eskiden yokmuş evet çünkü eskiden herkesin otomobili de yokmuş, bu kadar trafik ve kaza yokmuş.
Pusetin esas kullanımı bebek arabası değil zaten, otomobil
Ani fren durumunda anne bebeğini kucağında ne kadar sıkı tutabilir, tutsa bile o sarsıntıya karşı henüz gelişmemiş omurlar için risk. Ki o yüzden de anakucağı (puset) arabaya ters monte edilir . Puset İçleri darbe emici köpükle kaplı.
Ben zaten evden pek çıkan biri değilim deseniz de ; Bebeğin 5.gün hastane kontrolü, ordan sağlık ocağında topuk kanı aldırma, 1.ay aşısı ....... derken zorunlu olarak sık sık çıkılıyor.
6aya kadar en azından bebegin en hassas dönemi sleepy kullanıcaz o zaman :)H honey bunch
Maalesef P&G ürün yapmada çok iyi. Normalde ben hep yerli üretim almaya dikkat ederim ama bez konusunda çakıldık. Adamlar bu işi çok iyi yapıyor. Prima evet kimyasalı fazla ama en ince dokulu , en pamuklu yüzey, en emicilik de onda. Soffie taklit etmeye çalışmış bez üstündeki resimler bile aynı ama resmen poşet gibi. Sleepy içerik olarak en masumu ama çok kalın. Bebek hareketlenmeye başlayınca kısıtlıyor. Özellikle yürüme döneminde bu sıkıntı.
Kadınlar içinde eskiden kalın pedler vardı, pantolon giysen kabartı belli olurdu. Sonra orkid piyasaya girdi herkes rahat etti. Bu da öyle birşey
Evet Canım6aya kadar en azından bebegin en hassas dönemi sleepy kullanıcaz o zaman :)
Joker de indirim vardı dün paylastım görmüşmüydünEvet Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?