Ah sonunda biri yazdı , benim de ağrı oluyor
Sağ bacağımı nispeten normal bir şekilde kaldırabiliyorsa ama solu kaldırırken hem genital bölgedeki kemiklerim bildiğin acıyor hem de bacağım belimden çıkıyor gibi baskı oluyor
Yorulunca yatarken de dönmeden uzun süre aynı pozisyonda yararsam yine belime vuruyor
İlginç bir şey
Bu magnezyum olayını soracağım bu kontrolde
Her gün soda içiyordum bayramda o düzen de bozuldu

ya ben yolda mola yerlerinde mecbur lavobaya girdim 2 kez yani heryeri tuv.kağıdı döşesemde hiç hijyen değildi inş onunla alakalı değildir. Çamaşır sepetini taşıtıyorum eşime , içerdeki odaya asıyorum aslında dışarı asmadığım için zor olmuyor ama daha çok yardım istemeye başladım. birden sıkışıp wc ye gidip kesik kesik yapma olayıda dün akşam vardı sadece , umarım bir anlık bişeydir

banada arkadaşım aldı cartersın tulumunu ama polar ,değiştiremedimde evler zaten sıcak bilmiyorum nasıl olacak

e akıntı durumuna baksaydın tuvalete gittiğinde benzer büyüklükte çamaşırına geçen bir akıntı varmıydı

güzelmiş, benim fikrim yok şuan ama bilemiyorum

iyi sevindim canım inşallah sorunsuz geçer kalan günlerimiz

Ben Corcs ları sevmiyorum ya bana kaba geliyor rahatsız gibi sanki
yaşasın skechers 36 alırıdm normalde, 36.5 aldım ayağım şişersede farketmez ama her fırsatta uzatıyorum

Aynen anlattığın gibi. Uzandığımda yok gibi ama dönerken dahi ağrıyor. Sen diyince farkettim sodayı da içmez oldum son zamanlarda ondan da olabilir .
İlk gebeliğimde de vardı bu haftalarda aynı şekilde ama yine de insan korkuyor

Ben Corcs ları sevmiyorum ya bana kaba geliyor rahatsız gibi sanki
yaşasın skechers 36 alırıdm normalde, 36.5 aldım ayağım şişersede farketmez ama her fırsatta uzatıyorum
İşyerinde giyemiyorum ki öyle spor ayakkabı
Yoksa ablam ve görümcemde spor ayakkabı aldılar bir numara büyük onlarıda giyerdim
boynerden boaonda mıydı neydi bi terlik var crocsun terlik modeli ama inanılmazzz rahat işe gidip gelirken onu kullanıcam büyük ihtimal

Sevgili anne adayları yine bir sorum var size iki bebek arabası beğendim. Chicco lite way 3 ve kfart london plus.

Kraftın avantajı gözetleme penceresi yapmışlar tentesine ama acaba o bölge şeffaf olduğu için bebişi güneş ordan girip yakar mı? Chicconun da tente kısmındaki kumaş çok kalın geldi bana yazın gölge olsun diye kapatınca bebeği sıcaklatır mı?

Birisinin maksimum taşıma kapasitesi 15 kg diğeri 22 kg sizce bu tercih için önemli mi?

Ben iki araba aldım yazmıstım biride lite way 3
Henüz kullanmadım malum :) ama baya baya kaliteli
Tentesi adagı kadar iniyor oda cok iyi birsey bence aksam dısardayken üşürse falan hop kapa

Travel olmayan sistemi yenidoganda kullanabiliyormuyuz canim ya pusetsiz ya bunlar rahat oluyormu ki

Bende geçen aya kadar giymiyordum, ilk kez spor ayakkabı giyiyorum. Herkes bir yadırgadı zaten ama rahatlığım ön planda , bazı işyerlerinde hiç öyle imkan yok haklısın

Kızlar bacak bacak üstüne atmak sıkıntı yaratır mı veya bebegi sıkıstırırmı sizce ?
Bacak bacak üstüne atınca çok rahat edemiyorum kısa sürede normale dönüyordum, ama varisler ve ayak ağrıları artışı olduğu için kan dolaşımını etkiliyor , bacak bacak üstüne atmayın diyor uzmanlar. Ama bebeği sıkıştıracağını sanmıyorum

50 likte kac cikti. Benim 139 cikmisti. Doktorum sinirdan yirtmissin demisti. Diyetisyen vs onermedi.

Atmamaya calısıyorum ama alıskanlık
Acaba kısılıyormudur huzursuz oluyormudur bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…