Joker de indirim vardı dün paylastım görmüşmüydün
Evet canım evde yatış halinde olduğum için sürekli buraya bakıyorum tüm konuşmaları okuyorum Sleepy her yerde sık sık indirim yapıyor. Kendi sitesinde de paket halinde uygun fiyata satıyorlar. Birinden birini denk getiririz yine. Ben henüz alışverişe başlamadım. Oğlumdan kalma herşey var. Birkaç yeni kıyafet ve eksik birkaç şey var liste yaptım Riskli haftaları geçirince ebebekten tek seferde halledicem.

Gecicek biticek tüm dertler sıkıntılar inşallah
Evet normalde de uygun fiyatlı
Şampuan , bebek yagı, deterjan önerin var mı peki :)

Kizlar gecelik aldjm bolbol gunluk hemde cok uygun..Bunun gri rengide var emzirme yeride var dogumdan sonrada kullanilir cok rahat .evde hicbir sey giyemiyorum bolbol rahatlik..bir ikitane spor askili aldim salaas taytla guzel oluyor.jokere baktim sanirim bir bakim urunleri uygun..babymall bana daha uygun ve buyuk geldi kiyafetler cok cesitli orada jokerle kiyasladim daha pahali joker ama bakim urunleri uygun jokerde de

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-10-19-42-29.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 38
Çok uzun zaman oldu yazmayali giremedim bayramdı vs. Okuyabildim kadariyla çok şükür herkes normal süreçte ilerliyor
Bizde bugün 2. Doz aşımizi olduk şeker yuklemesi yapıldı..
Hareketlerimiz artık kumandayı zıplatacak kadar kuvvetli maşallah hiç durmuyor babasına tepkilere de başladı önceden elini koyduğu an keserdi dururdu öyle elini çektiği an devam ederdi ama yinede benim konuşmama daha çok şımarıyor oğlum :) karnım desem bi anda nasıl böyle bir değişim oldu ne ben ne de çevrem anlayamadık anında büyüdü büyüyor ilginç kilolarım sanırım bi tık fazla gidiyor gibi geliyor ama vücut tipinde değişiklik yok altta top gibi bi karin ki bayramlık olarak bile kendime normal 36 beden bi elbise aldım hamile elbiseler olmadı :))
Bizden bu kadar şimdilik herkese ii akşamlar

Çok güzel nerden aldın

Iyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazamadım sayfalar birikmiş herkes iyidir inşallah benimde bu aralar hemen yorulma nefessizlik gibi durumlar yaşıyorum 8 kilo aldim bu haftama kadar geceleri zor uyuyorum yan yatmaktan tuvalete kalkmaktan oğluma kardeşimin oğlunun kıyafetlerini getirdim bayramda benim aldıklarım falan hepsini yıkadım kuruttum onları ütülemeye başladım havalar çok sıcak ve ağırlastim zorluyo bu işleri son aya birakmicam yavaş yavaş yapıyorum minigimin eşyalarını

Ben de karar veremiyorum ne isme ne arabaya ne beşiğe

Sonunda bu akşam yatak ve dolaba karar verdik , dolabım var şifonyer alacaktım ama yatak çekmeceli diye dolap daha mantıklı geldi üstelik fiyatlarıda yakındı. Çilek Romantic siparişini hafta içi vereceğiz inşallah , düşündüğümden daha kaliteliydi o yüzden başka yere bakmamayacağım

Eşim de siyahı çok beğendi ama ben çok detaycıyım sanırım siyah güneşi çok mu çeker acaba diye takıldım kendi arabamızı alırken bu kadar irdelememiştim

ShinSeGi chicco nun ohlala diye bi modeli var inanılmaz hafif 3kg mu ne aslında onu almak istiyordum ona niyet gittik dükkana ama o kadar basit ki kuması malzemesi sırf hafif diye elim gitmedi mesela ona
Ohlalayı ben de beğenmiştim ama onunla ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum. Hafifliği dışında hiç bir özelliğinden memnun kalmamışlar.

Bana abim pusetli araba vericek canım ilk zamanlar onu kullanıcam

Ilk zamanlar pusette lazim olur diye direk onlara bakiyorum bende ..krafti alicam herhalde zaten 3yasa 2yasa kadar kullanacaklar cok kafa bulandirmicam 2yasindan sonrada yurusun tosbaga
Canım puset şart zaten, ben abim pusetli araba vericek diye pusetsiz modellere bakıyorum. Ama pusetli çok güzel baston tipi arabalar da var, puset olmasa öyle alırdım.

Şimdi şeker çıktı buna dair diyet dışında herhangi bir önlem alınacak mı, ben yaptırmadım ve yaptırmayacağım ama tatlı tüketimimi olabildiğince azaltmaya çalışıyorum
Tabiki şeker çıkarsa rapor çıkarılıyor şeker ölçüm çubuğu için. Her gün aç tok ölçüm isteniyor sıkı takibe alınıyor bebek ve gebe. Ayrıca diyet gebelik şekeri olan bir gebeye göre düzenleniyor hem içerik hem düzen olarak. Eğer diyete rağmen evdeki kan şekeri ölçümleri sınırları aşarsa insulin başlanıyor. Ben kesinlikle yaptırın derim. Seker yukleme testinin bebeğe ve gebeye hicbir zararı yok ama gebelik şekeriniz varsa ve siz bunu bilmezseniz kan şekeriniz istenilen değerlerin üzerinde giderse bebek zarar görebiliyor malesef.

Yenilen gıdanın içeriğine bağlı bu. Reçel bal basit şekerler vs yada seker icerikli sivilar ilk 5-10 dakikada kan şekerini yukseltmeye başlar

100 gramligi da bir seferde 5 dakikada (onerilen bu) içiyorsunuz. İçmeden önce açken kan alınıyor içtikten sonra 3 defa daha kan alınıyor birer saat arayla. Bir ihtimal 100 gramlık normal de çıkabilir. Kesin sonuç onda belli olur

Bugün kendimi hic iyi hissetmiyorum sanki regl agrisi cekecekmisim gibi bi his var nasil biseyse.. bugun sanki karnim saha sisti gibi. Her seyi gectim artık kendimi hic beğenmiyorum. Esimle de 2 hafta oluyo yakinlasmayali hep bir aksilik cikiyor. Bahane buluyormus gibi geliyor tartistik az once. Ben bu halde bile yakinlasmak istiyorum ama hep bir seyler cikiyor. Ilk defa bugun hamileligimi sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…