Cok tesekkur ederim canım benım bende bi gidip göreyimVar var hepsi var gezdiklerimde
Sadece biraz karanlık gelmişti nefen hatırlamıyorum
Kesinlikle haklısın canım, benim doktorum hatta istersen başka doktorla da devam edebilirsin bu aşamadan sonra ama ara ara haberleşelim demişti sonuç pozitif olunca. Malesef bazı tüp bebek doktorlarının öyle bi politikası var illa sezeryan yapalım sıfır risk olsun, kontrollü olsun diye. Ben de kan pıhtılaşması yok ona rağmen hem ecoprin hem oksapar kullanıyorum 12.haftada doktorum istersen iğneyi bıralabiliriz ama bence riske atmayalım sende kabul edersen tedbiren devam edelim sonuna kadar dedi, doğuma kadar devam edicezCanım benim ilk demede oldu ve eşimden kaynaklı varikosel olduğundan bnm tüp bebek resmen daha fazla beklemek istemediğim için strese girdiğim için oldu diyebilirim hatta. Yani bende bir sorun olsa ne bileyim daha önce rahimden ameliyat geçirmiş olsam polip vs birşey olsa,plasentamın yeri uygun olmasa,şeker olsa aşırı kilo olsa artık işte normal doğumu engelleyen ne varsa o tip birşey olsa sezeryan şart dese anlarım ama tüp bebek istenilen bebek deyip sezeryana yönlendirmek çok saçma geldi ne yani normal yolla hamile kalanların bebekleri değerli değil mi onlar bizim kdr istemediler mi? En baştan beri çok güvenip çok rahat etmiştim doktorumla ama bu tavrı beni gerçekten çok tedirgin etti şu an başka doktor araştırmayı bile düşünüyorum açıkçası. Birde canım sana bişey sorucam sen kan sulandırıcı iğne kullanıomusun ben başından beri bırakmadım oksapar ı ilk önce 23-24. Haftalarda bırakıcaksın demişti bugün 33. Haftaya kdr devam edicez dedi.
Canım bana da 75lik yaptılar. 50lik sınırda çıkarsa bi de 100 lük yapmak gerekiyormuş ama 75lik tek seferde daha kesin sonuç oluyormuş. Benim çok şükür çok rahat geçti, şeker de çıkmadı çok sevindim. Ama idrarda bayağa enfeksiyon çıktıOkudum cevapladım şimdi gelelim banaaşeker yüklemesi yapıldı bugğn ama baktım hep 59 lik yapmışlar yüklemeyi bena 75 lik yaptı Dr kilom olduğu için mi acaba çok kötüydü yaa tansiyonum falan düştü midem bulandı inşallah çıkmaz şeker bayramda memleketteyik dönerken civil den alt patikli eşorfmanlardan aldım 6.90 Dı çıtçıtlı vadiler 7.90 aldım Bi kaç Bi hastahane çıkışı kaldı bizim bide kendime pijama diğerleri kızımdan kalanlar var tulum vs almayacam hiç büyük beden pijama alabileceğim bildiğiniz Bi site varsa söylerseniz sevinirim imstagrama falan güvenmedim
Benimde bazen cok yorulduğumda hic hissetmiyorum sora onunla ilgilendigimde yavaş vuruyo bazen 1 2 gün böyle sürdüğü olmuştu sora yine sert vurmalara geciyodu kötü bise yoktur sen yoruldugun için oda yorulmuştur bide suyu cok içmeye dikkat ediyorum gerçekten farkediyoBende bebek hareketi ve vuruşlarda azalma,güçsüzlük ve kısalık gözlemlemiştim dün ve bugün doktor yarın gel kontrol edelim dedi, sabah gideceğim inşallah herşey yolundadır. Normalde hiç evhamlı biri değilimdir fakat değişim gözlemledim gümbür gümbür vuruyorken ciddi azalma var. Bazen hislerimiz bizi yönlendiriyor ihmal etmek istemedim
Maşallah canım gözün aydın kızınıda görmüş olsunKızlar doktordan çıktım , çok şükür kuzum iyi ve gayet hareketli ben az hissediyorum suyun bir tık fazla oyüzden hareketi az hissetmişsindir , tatlı alımını azalt dedimeyve ve dondurma beni coşturdu demek ki. Boyu 37cm 1127 gr olmuş muhtemel Doğum 2 Eylüldü 4 Eylül gözüküyor ama bu gelişimiyle ilgili bir problem olduğunu göstermez 10 gün önce 10 gün sonra farketmiyor son döneme kadar değişebiliyor dedi 22 sindeki randevu erken olur sen kendi durumuna göre bak ayarla dedi , detaylıca gördüm kızımı yanakları dolmuş dudaklar büyük bana benziyor ama sadece dudak mı benzeyecek yani doktor bile dedi ilk resimde babaya benziyor diye , ortak olsa bari ikimize de benzesin
Okudum cevapladım şimdi gelelim banaaşeker yüklemesi yapıldı bugğn ama baktım hep 59 lik yapmışlar yüklemeyi bena 75 lik yaptı Dr kilom olduğu için mi acaba çok kötüydü yaa tansiyonum falan düştü midem bulandı inşallah çıkmaz şeker bayramda memleketteyik dönerken civil den alt patikli eşorfmanlardan aldım 6.90 Dı çıtçıtlı vadiler 7.90 aldım Bi kaç Bi hastahane çıkışı kaldı bizim bide kendime pijama diğerleri kızımdan kalanlar var tulum vs almayacam hiç büyük beden pijama alabileceğim bildiğiniz Bi site varsa söylerseniz sevinirim imstagrama falan güvenmedim
Kesinlikle haklısın canım, benim doktorum hatta istersen başka doktorla da devam edebilirsin bu aşamadan sonra ama ara ara haberleşelim demişti sonuç pozitif olunca. Malesef bazı tüp bebek doktorlarının öyle bi politikası var illa sezeryan yapalım sıfır risk olsun, kontrollü olsun diye. Ben de kan pıhtılaşması yok ona rağmen hem ecoprin hem oksapar kullanıyorum 12.haftada doktorum istersen iğneyi bıralabiliriz ama bence riske atmayalım sende kabul edersen tedbiren devam edelim sonuna kadar dedi, doğuma kadar devam edicez
Su alımım bayramda düştü ama herzaman idrar renginizi takip edin derler sabah koyu olur açılana kadar su içmek lazım gün içinde , benimde idrar rengi sabah bile saydama yakın çok açık olduğu için su için zorlamadım kendimiBenimde bazen cok yorulduğumda hic hissetmiyorum sora onunla ilgilendigimde yavaş vuruyo bazen 1 2 gün böyle sürdüğü olmuştu sora yine sert vurmalara geciyodu kötü bise yoktur sen yoruldugun için oda yorulmuştur bide suyu cok içmeye dikkat ediyorum gerçekten farkediyo
Yok ya sezeryanda da sıkıntı olacağını sanmam günü belli olacak ya bi kaç gün önceden iğneyi keserler. Ama ben de normal doğum daha sağlıklı olur, normal doğumdan sonra daha çabuk toparlanırım vs diye normal istiyorum tabi doktorum riskli bir durum görürse sezeryan derse ona da tamam derim. Sen ara ara normal kadın doğum doktoruna da git doğuma yakın dediğin gibi olmadı onda doğum yaparsınBana da bugün 75gr lık yapıldı benim doktorum 50 grlık artık kaldırıldı sonuçları çok güvenilir olmadığı için dedi o yüzden 75 yapıldı. Benim aşırı midemi bulandırdı zaten öğüre öğüre zor içtim allahtan birşey çıkmadı inşallah sende de çıkmaz canım ☺
Benimki de başka doktorla devam edebilirsin demişti ama ben güvendiğim için normal kadın doğum doktoruma geri dönmedim. Bilmiyorum sezeryan bana daha riskli geliyor normal doğumdan sonuçta bir ameliyat ve kan sulandırıcı kullanıyoruz kanama riski daha yüksek değil mi? 34. Haftadan sonra tekrar konuşalım dedi o zmn bir risk olmadığı halde sezeryanda ısrar ederse normal kadın doğum doktoruma dönmeyi düşünüyorum.
Hakkimizda hayirlisi olsun. Evet universite normal dogum yaptirmiyor. Sen o zaman ozel hastaneyi degerlendir.Benim ilk doğumum olacak nasipse o yüzden devlet veya şehir hastaneleri sezaryen kabul etmiyor ama işte normalde de kim denk gelirse kısmı beni çok korkutuyor defalarca şehir hastanesinde hastanede yattım bazı doktorlar gerçekten Harika ama bazıları insanı mahvediyor o yüzden korkuyorum sezaryen imkanı olsa ben de devlette hastanesinde düşünürdüm ama bizimki tam bir muammaÜniversite de normal yapmıyor diye duydum kafam iyice karışık inşallah sağlıkla tamamlayalım da Allah en doğru kararı almak nasip etsin
Bende biraz önce incelemiştim biraz dur biraz daha kafanı karıştırayımModa mı var bunlarda
Bayadır dogum yapan arkadasım yok takip edemiyorum :)
Bendeeee ama hamilelikle alakalı değil ben yolda gariban bı baba görsem onada ağlıyorumKiğılı'nın babalar günü reklaminda hüngür hüngür aglayan bir ben miyim
en baştaki filli nin fiyatını biliyor musunBende biraz önce incelemiştim biraz dur biraz daha kafanı karıştırayımşaka tabi bak bunlarda çok tatlı geldi bana ve değişik
Bilmiyorum ama bilgi almak için mesaj gönderdim yarım saat falan oluyor , cevap geldiğinde yazarımen baştaki filli nin fiyatını biliyor musun
Asya yazanı çok beğendim .Bende biraz önce incelemiştim biraz dur biraz daha kafanı karıştırayımşaka tabi bak bunlarda çok tatlı geldi bana ve değişik
Daha değişik modeller de var, bi kaç tane fikir olsun size de diye gönderdim , sayfaya girip inceleyin istersenizAsya yazanı çok beğendim .
Ay bunlarda cok güzel yaBende biraz önce incelemiştim biraz dur biraz daha kafanı karıştırayımşaka tabi bak bunlarda çok tatlı geldi bana ve değişik
İki hafta önce @yesilus ve bendede oldu bikaç gün :)Kızlar bugün birkaç kişi karnın baya aşağı inmiş acaba çocuk döndü mü falan dedi.
Otururken farkettim ki sanki gerçekten göbeğim bacaklarımın üstüne düşüyor gibi, göğüs altındaki şişlik inmiş. Acaba bizimki erken mi döndü var mı yaşayan
Bu aksam kendimi oda suslemesine verdim , hediyelik fikri soranlarda vardi yanlis hatirlamiyorsam bunlar da hediyelik icin cok hosAy bunlarda cok güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?